לדעתי אלישע אחלה מאמן בנתיים אנחנו לא מביאים שחקנים ברמות שחיפה היתה מביאה פעם אבל עדין יש לנו קבוצה חזקה
לכל מי שרצה לדעת מה קורה עם רנה לימה. לימה התאושש מהניתוח שעבר וחזר להתאמן (עם הנוער). אמנם בארץ פירסמו לפני כמה ימים שהוא חתם בחימנסיה לה פלטה, אבל בסופו של דבר הוא ישחק ביוון בעונה הבאה, כמושאל בפאוק סלוניקי.
למה אין קהל ? בגלל שחיפה הפכה לקבוצה אפורה ולא אטרקטיבית כמו פעם . היא פשוט קבוצה משעממת אפילו בקבוצות התחתית יותר מעניין .
איונג אנו קשר קמרוני בן 23 יגיע להתרשמות במכבי חיפה. אנו שמשחק בקבוצת אייאקס קייפטאון משחק בתור קשר אחורי ויודע לשחק גם באמצע וקשר התקפי. אנו,נחשב בדרום אפריקה לכוכב גדול. לפי מה שידוע לי,אנו הוא חלק מסגל נבחרת קמרון. לדעתי אנו יישחק בקישור עם קולמה וכיאל ויצור מרכז שדה מאוד חזק! בדומה של בית"ר(אלברמן בואטנג טל) הוא יישחק עם 3 חלוצים ככל הנראה יהיה פאנטני יחד עם חלוץ זר ויניב קטן.צריך לזכור שגם בית"ר שיחקה ככה:רומולו בן שושן יצחקי שהאחרון הוא קשר התקפי כמו קטן. על הספסל יש את זנדברג וברוכיאן ולנו יש את רפאלוב ובוקולי. דומה לקבוצה של בית"ר.
דומה, רק הרבה יותר חלשה (-: בשנתיים האחרונות היה חסר לחיפה השחקן במקום זנדברג והקשר הנוסף במרכז השדה. אם זה המערך שאלישע מתכנן, שני הזרים שיבואו יקבעו את עתיד הקבוצה בשנה הקרובה. החלוץ שיבוא לא פחות חשוב מהקשר האחורי לדעתי, כי לבוא ולהגיד שוב שזו תהיה עונת הפריצה של רפאלוב כבר יהיה די תלוש מהמציאות... השנה במקום לדבר, ניתן לו להוכיח את עצמו במעשים.
הרבה יותר חלש? אני לא ממש חושב ככה. כיאל אנחנו מכירים אותו הוא שחקן מצויין לקישור הוא אולי לא ברמה של אלברמן הוא הוא חזק.קולמה למי שראה הוא גם שחקן חזק והוא הקשר הכי טוב בארת אחרי בואטנג וקולמה שחקן שעוזר להתקפה. אנו הוא שחקן קישור נהדר אם מה שאומרים עליו נכון והוא בהחלט יכול להיות שחקן משמעותי אצלנו.
בדבר אחד שמתי לב אצל רפאלוב חצי עונה ראשונה הוא ניסה לעשות כדי לשחק "יפה", כלומר דאבל פאסים הקפצות בעיטות מסובבות, להקפיץ את הקהל רפאלוב של סוף העונה בערך הבין תיעוד שלו, להיות פועל שחור, לנצח בכל מחיר ובלי קשר לתוצרת המשחק ובגלל זה בתחילת העונה היו לו 0 שערים ו0 בישולים, בסוף העונה היו לו 3 שערים ו3 בישולים.. מהפך רק שימשיך את סוף העונה הטובה שלו ויתרגם את זה לעבודה קשה במקום לעשות צעד אחד קדימה ו5 אחורה כמו שקורה לו כל הזמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
כצפוי, סאגת דבידוביץ' נפתרה. עמוד התווך של מכבי חיפה צפוי לחתום היום ל-4 שנים נוספות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx השוער מס' 1 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx TyphooNN, קצת הגזמתי עם ה"הרבה", אבל זו עדיין קבוצה יותר חזקה שעולה עלינו כמעט בכל עמדה. בכל מקרה, אני אישת לא מסתכל לכיוון של בית"ר בכלל עד שנראה מה יעשה אלישע עם הזרים החסרים. B23K , הקבוצה לא בדיוק באה לשחק בסיבוב האחרון, כך שקשה לשפוט את היכולת של רפאלוב. מה גם שלא הבנתי ממה בדיוק התלהבת. נכון שהיו לו בערך 3 משחקים טובים, אבל זה רפאלוב של השנים האחרונות. מביא שני משחקים טובים, נעלם, חוזר אחרי סיבוב, מביא עוד שני משחקים טובים ושוב נעלם. יש שיאמרו שזה היה המאמן, נחכה ונראה.
עזבו אותכם עכשיו מליאור רפאלוב! בשורה טובה למכבי חיפה:ניר דוידוביץ' סיכם ל-4 שנים אמור לחתום תוך 24 שעות וגיע לאימון ביום שלישי. ועוד משהו חוץ מאיונג אנו אמורים להגיע למכבי עוד מספר שחקנים בעלי אופי התקפי למבחנים. Igi, בית"ר לא עולה עלינו בהרבה עמדות אבל הם יותר טובים. שוער-דוידוביץ' יותר טוב.ב-NRG אמרו שהוא השוער הכי טוב בליגה. מגן ימני-אין על מה לדבר.אכלנו אותה בלמים-קינן וקרופניק כמעט שווים לבנאדו וגרשון מכיוון ששלנו יותר מהירים מהם מגן שמאלי-מסיללה יותר טוב בטיפה מזיו. קשרים-כרגע לא ברור אבל עם איונג כיאל וקולמה יהיו הם שווים לשל בית"ר.אלברמן הלך והביאו שחקן ספסל של פניאוניוס... אוחיון לא יוכל להיכנס לנעליים של אלברמן ובואטנג כבר יירד ברמה ואולי הוא יעזוב חלוצים-גם לא ברור כרגע. מה שאפשר להגיד זה שבית"ר פותחת ב-2 מינוס נקודות וחוץ מזה יש להם על הראש את הצ'מפיונס וגם מפעלים עליהם לחץ לשמור על הדאבל ולהוסיף אפילו עוד גביע אז ככה שאני חושב שאנחנו מסוגלים להשתוות אליהם.
זו דעתך כמובן. אם תשאל אותי, רק ניר(בספק) ומסיללה היו נכנסים כרגע להרכב של בית"ר. בכל שאר העמדות לבית"ר יש עדיפות, אבל בכל מקרה, אני לא אוהב להשוות לפי עמדה מול עמדה, אז נשאיר את זה פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
טוב אני מתקן משהו כרגע. משום מה רשום שאיונג אנו הוא ניגרי ולא קמרוני והוא בן 22 ולא 23. מאוד מוזר הדבר הזה.זה בטח כמו שהתבלבלו עם מסיללה שחשבו שקוראים לו טשפו אבל קוראים לו פיטר.
כולם קברו את קאלה בגלל הטעות מקופנהאגן.. אנשים זוכרים רק את הדברים הרעים, אף אחד לא יזכור את העונה המצויינת שהוא נתן בבית"ר. לקאלה יש אינסטינקים טובים משל דוידוביץ' וגם הוא השוער הכי טוב שהיה בארץ היי-פעם בפנדלים, אבל היתרון של דוידוביץ' זה השקט שהוא משרה על שאר השחקנים שזה דבר לא פחות חשוב. ותאמינו לי שאני אובייקטיבי. לגבי מסיללה, זה המגן השמאלי הכי טוב שהיה בארץ היי-פעם, במיוחד מבחינה התקפית. הוא ב4 רמות מעל יואב זיו. רמטקאלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx