מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Igi Member

מכבי חיפה סוחטת את משפחת בוזגלו... זו בהחלט דרך מעניינת להסתכל על המצב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

עם כל הכבוד לאוהדי מכבי ת"א שיאמרו הכל בשביל לראות את העסקה סגורה, מכבי חיפה בסך הכל טוענת מהאב ה"הגון"(העובדה שהוא החזיר את החוב קצת אמורה לרמז לך שזה נכון, לא?) שיחתום על הסכם לגיטימי לחלוטין(שנדרש מכל שחקן) שישחרר אותה מנוכחתו בעתיד. עם מה שראינו מבוזי השנה, זה פחות או יותר הצעד הכי חכם שמכבי חיפה תעשה בקיץ הקרוב(אפילו יותר מהחתמת כוכבים סטייל אביחי ידין...) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. Number 8 Member

דרך מעניינת להסתכל על המצב?
    מכבי חיפה ומכבי ת"א מסכמים ביניהם על העברת מאוד בוזגלו. מכבי ת"א ומשפחת בוזגלו מסדירה את העניינים ביניהם, ויום-יומיים לפני החתימה של בוזגלו במכבי ת"א, מכבי חיפה יוצאת עם תנאי חדש. בזוגלו מסכים לשאת בתנאי, ואחרי שנראה שהכל סגור, מכבי חיפה מציבה עוד תנאי.

תנאי, הסכמה, ועוד תנאי. סחיטה. אם זה לא סחיטה, אני לא יודע מה כן.

לא ראיתי אף קבוצה שדורשת משחקן שלה אחרי שהיא משחררת אותו, דורשת ממנו לא לתבוע אותה בעתיד.

אותו דבר אפשר להגיד שחיפה יודעים שהם חייבים לו כסף, ולכן הם עושים הכל כדי שהסיפור הזה יגמר והם לא יצטרכו להחזיר לו את הכסף.

Last edited: Jun 25, 2008
  3. תומר22 Member

בקטע הזה אני איתם - גם אני מת לראות את העסקה הזו נסגרת כבר. רק שיילך.

איך היעקב בוזגלו הזה כל פעם מצליח להפוך את עצמו לקוזאק הנגזל. תת רמה. ככה נראה הכדורגל שלנו.

שמישהו ירים את הכפפה ויתחיל לאסוף מגבית למען מטרת העל של הכדורגל הישראלי - סירה קטנה (אפשר גם קנו) עליה יועלו אבי לוזון ויעקב בוזגלו, שתשוחרר בים הפתוח עד שתגיע לאיזה אי בקריביים, שם יקימו השניים תרבות כדורגל אמיתית. מאפס, כמו שהם אוהבים. די, נמאס מהאנשים האלה.

4. Don Joan Roman Member

חחחח חיפה חייבת כסף ליעקב בוזגלו? שיגיד תודה לשחר כי אם לא שחר אז בוז'י בוזגלו היום נמצא בתוך האדמה עם כל החובות שלו לעולם התחתון.

5. B23K Member

יעקב בוזגלו, רוצה עצה טובה?
    אתה רוצה שהבן שלך לא יהיה קשור למכבי חיפה יותר?, פשוט תשלם את החובות שלך לקבוצה, אתה בדרך לקבוצה חדשה תבקש ממנה את ההלוואה הזאת [שבמילא לא תחזיר] כדי לשחרר את הבן שלך ממכבי חיפה..

אפס

לי לא זכור שמאור בוזגלו שרצה לצאת ממכבי חיפה לא קיבל את האפשרות, ועוד פעמיים קיבלת את האפשרות הזאת, פעמיים עזבת את מכבי חיפה אולי רק בהשאלה אבל זה גם משהו.. לומר שהוא בן ערובה? הרי אתה יעקב בוזגלו שמת אותו במכבי חיפה אחרי שהוא חזר מליון ויובנטוס אז לומר שהוא הוחזק שם?!@ אתה שמת אותו שם מהתחלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. Number 8 Member

סתם דוגמא. אם חיפה הייתה בטוחה שהיא לא חייבת כלום לבוזגלו, היא לא הייתה מציבה את התנאי. יש כאן משהו, לכאן או לכאן. הקטע הוא שמכבי חיפה לא צריכה להציב את התנאי הזה. היא ביקשה חוב, בוזגלו שילם, נגמר הסיפור. לא מתאים לה לסחוט. זה פוגע בתדמית של הקבוצה ויעקב שחר עצמו.

7. B23K Member

ואדון בוזגלו גם הוא כנראה מתכנן לפגוע בקבוצה.
    זה לא משנה עם מכבי חיפה חייבת ליעקב בוזגלו כספים או לא, עצם זה שהיא מבקשת ממנו לחתום על הסכם כזה, בעקבות הכרות של יעקב שחר עם אדון בוזגלו שככול הנראה מתכנן יעקב בוזגלו להרוס את שמה של מועדון הכדורגל מכבי חיפה.

ועובדה במקרה של יעקב בוזגלו תמיד הוא מאשים את כולם, אבל על עצמו הוא לא מתסכל, תראה מה אתה עושה לבן שלך? הרי הכל תפרסם באירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. תומר22 Member

בחיפה רוצים לשים את הדבר הזה, שנקרא משפחת בוזגלו, מאחוריהם. התנאי עליו אתה מדבר, הוא תנאי שמוצב לכל שחקן שעוזב את המועדון. פשוט אדון בוזגלו בטוח שהכל נגדו. תמיד זה "אכלו לי, שתו לי". בכיין.

"שחר חייב לי מיליונים", זה מה שהוא טוען. אם שחר חייב לו מיליונים, למה הוא הסכים לשלם לחיפה את ה-80 אלף המדוברים? למה רק לפני חודשיים הוא עוד דיבר בקול רם על חזרה למכבי חיפה? בנאדם כפוי טובה שמשקר במצח נחושה בכלי התקשורת והוא עושה את זה - בדיוק כמו הפוליטיקאים המנוסים ביותר - רק כי הוא יודע שאף אחד לא יאמת אותו עם הדברים שאמר בעצמו בעבר.

9. Number 8 Member

למכבי חיפה יש את כל האמצעים למנוע זאת מבזוגלו.

10. Number 8 Member

בזוגלו שילם כי הוא מוכן לעשות הכל כדי שבנו לא ישחק במכבי חיפה.
    אני מאמין שבסופו של דבר העניין ייסגר, בדיוק כמו שקרה אתמול, אבל לפי דעתי זו לא התנהגות של מועדון כמו מכבי חיפה. רק צריך לקוות שחיפה לא יציבו עוד תנאי...

11. B23K Member

בוא ניתן לך דוגמה קצת שונה
    שאבי נימני לא קיבל משכורת של חודשיים ונגיד היום הוא פותח תפה על "הא ודה" ומשלם סכום פעוט, אתה לא חושב שבכל זאת מכבי ת"א שלך תחתים אותו על חוזה שהוא לא יוכל לתבוע אותה?
    זה לא קשור רק ליעקב בוזגלו, כל שחקן שעשה למכבי חיפה בעיות בעבר ודרש לעזוב חתם על כזה הסכם.

אני בטוח שיענקל'ה לא נתן לו היום את התנאי הזה אלא הוא נתן לו כשהוא אמר לו שהוא רוצה תהלוואה בחזרה נאמר לו גם לחתום את המסמך הזה, רק שהיום שם לב לזה אדון בוזגלו ופתח תפה המרוקאי שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

בושת הכדורגל מספר 1 בישראל

12. TyphooNN Member

החלוץ לוסיאנו אמיליו בן ה-29 מועמד לקבוצה
    הוא משחק בדי.סי יונייטד מה-MLS כבש עונה שעברה 20 שערים ונבחר ל-MVP של הליגה.
    העונה הוא כבש 8 שערים ב-14 משחקים,אלישע לוי צפה בו בארה"ב במשחק בו הוא כבש שלושער.

13. {forza-haifa} Member

כמה שאני אוהד את מכבי חיפה והכל אבל זה נראה כאילו שיעקוב שחר קולט שבוזלגלו בורח לו בין הידיים והוא מנסה להוציא מזה כמה שיותר דברים טובים כמו כל הקטע עם הכסף .

14. B23K Member

מאיפה הבאת את זה?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. Number 8 Member

אגיד את האמת - אני לא מכיר את התנאי הזה, שמבקשים מכל שחקן לחתום על חוזה שהוא לא יתבע אותם בעתיד. אם התנאי הזה קיים תמיד, כל כך ברור, וחלק מכל עסקה, אף אחד לא היה מופתע, במיוחד לא יעקב בוזגלו, על התנאי הזה.

אולי רק עכשיו נפל ליעקב שחר האסימון שבוזגלו באמת עוזב את מכבי חיפה, הוא מבין מה יש לו ביד מבחינה מקצועית, והוא מנסה לעשות הכל כדי שבוזגלו ישאר במכבי חיפה. אני לא אומר שזה הנכון, אני מעלה השערות ותאוריות, אף אחד לא יכול לקבוע מה באמת נכון, אבל זה נראה ככה מנקודת מבטי.