מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. REAL MADRID Member

1 ליולי לפי מה שידוע לי.

2. gal672 Member

ב2 מליון דולר אפשר למצוא אחלה חלוץ באירופה
    אפשר לקחת את מקרייב כדוגמא

3. ריביירו Member

ומכבי חיפה, לדוגמא, הביאה את קולאוטי, חלוץ ברמה דומה לזו של מקרייב, ב600 אלף דולר. קצת יותר מרבע ממה שמקרייב עלה לאשדוד. בקיצור, מה שיעלה באירופה 2 מיליון, יעלה בדרום אמריקה חצי מיליון-מיליון. הזרים היחידים שיכולים להצליח בארץ הם כאלה שבאו במטרה להתקדם לאירופה, כמו איגביני לדוגמה. שחקנים מאירופה יבואו לארץ אך ורק כדי לנפח את הכיס לקראת פרישה ומן הסתם, לא ישקיעו ויזלזלו, בקיצור, עדיף ללכת לשוקים הזולים, מאירופה תקבל ב99% מהמקרים פאביו ג'וניורים למיניהם.

4. {forza-haifa} Member

אי אפשר כל פעם לקחת צ'אנס ולהביא שחקנים מברזיל שהם לא בקושר (רנאטו) אני חושב שהשחקנים הדרום אמריקיים בחיפה מיצאו את עצמם .. אני לא אומר שלא צריך להביא בכלל שחקנים מדרום אמריקה פשוט צריך לשלב קצת ולהביא שחקנים מאירופה הוא יותר מדרום אפריקה .

5. B23K Member

פרלייה ורוסו היו מעל היכולת?

פרלייה לא היה בדרך לפרישה, וגם ז'וטא לא והיו עוד מלא שחקנים טובים שהגיעו מאירופה והיו טובים וזולים יחסית.. זה לא שמכבי חיפה יוצאת לחפש באירופה איזה כריסטיאנו רונלאדו, רק שחקנים צעירים או כאלו שכבר מנוסים מספיק מכדי להיות בקבוצה גדולה

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

השוק הקרואטי מאז פראליה ורוסו השתנה מאוד,היום כבר לא כזה זול להביא משם שחקנים באמת טובים.

וד"א פראליה היה הרבה אחרי השיא שלו כשהוא הגיע למכבי חיפה,הוא כבר היה באירופה[רג'ינה] ולא הצליח.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

B23K - אתה מדבר על התקופה שבה לא היה את האיחוד האירופאי. עכשיו, כשמה שקבוצה ישראלית יכולה להציע בשקל, קבוצות אחרות יכולות להציע ביורו, אין לנו שום סיכוי להחתים שחקנים אירופאיים ברמה גבוהה. רק שמות כמו לואיס פרננדז ולותר מתיאוס יוכלו להביא שחקנים ברמות גבוהות מאירופה, וגם זה לא בטוח.
    אני מסכים לגמרי עם הקביעה שהיום כדי להביא שחקנים מאפריקה ודרום אמריקה שרואים בישראל תחנת מעבר לאירופה.

8. shabaaz Member

איזה בלבולי מוח רצים כאן...
    אלי כהן מצא את פראליה בחצי מליון דולר.מה רוני לוי מצא?את אנדרסון ב-700 אלף דולר?את דנטה לופז כמעט במליון?את גונזאלבש?את פאאולניו?
    מי אמר ששחקנים מדרום אמריקה זולים?בלבולי ביציםביצים.חצי מאירופה רצה אחרי שחקנים בדרום אמריקה אז מכבי חיפה תצלי להביא את מיטב השחקנים משם.

תואליו בטובכם לומר לי שם של שחקן דרום אמריקאי אחד שמשתווה לשמות הבאים:רומן פץ,פראליה,קנדאורוב,ז'וטה,יעקובו,רוסו(ועוד לא ציינתי את השחקנקים משאר הקבוצות כמו אובארוב,פישונט,שאלוי,קודריצקי ז"ל האגדי ועוד).
    כל הזרים שהגיעו לכאן מדרום אמריקה ללא יוצא מן הכלל היו בינוניים מינוס.ההצלחה היחידה אי פעם שהיתה כאן היתה דניאל בראילובסקי נקודה.ואני בספק אם מישהו מכם בכלל ראה אותו משחק או אפשר לקרוא לו רכישה של שחר.
    נכון,היו נפילות גם לא קטנות-אבל אם משווים:אין ספק שכשאלי גוטמן הולך עם 300 אלף דולר ומביא לך שני בולגרים תותחים כמו טלקיסקי וטופוזאקוב,או שגיא לוי הביא בזמנו ב-40 אלף דולר את נ'סומבו כל הקונספציה של דרום אמרידה נופלת.

לא אהבתי אף פעם שחקנים דרום אמריקאים,שומדבר טוב לא יצא מהם,הם לא השתלבו טוב כאן,הם יקרים יותר מהאירופאים וזאת פיקציה אחת גדולה לומר שהם זולים יותר(כן,רומולו ודנטה לופז ממש זולים).ויותר מכל:הם לא הוסיפו שומם מימד לכדורגל שלנו אלא רק הורידו אותו לזנות.

9. B23K Member

הם רואים בישראל דרך מעבר בלבד.
    לא אכפת להם איזה קבוצה הם משחקים, דוגמת רנאטו, הגיע לכן וחשב שאחרי חצי עונה טובה הוא יגיע לאירופה.. הם לא מבינים שהם צריכים להיות פה עונה אחת-שתיים ולהרשים את השוק הישראלי..
    שחקנים כדוגמת יעקובו שבא להצליח בארץ ולעזור למכבי חיפה בארץ ובאירופה, עשה את העבודה כי הוא ידע שהוא יגיע ככה מהר מאוד לאירופה וכך היה, השחקנים הדרום אמריקאים הממוצעים [כאלו שמגיעים לארץ] חושבים שם יבואו ללמד את הישראלים לשחק וישר יעזבו לאירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

Last edited: Jun 21, 2008
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

shabaaz - כל השמות של השחקנים הדרום אמריקאיים שהבאת היו שחקנים טובים מאוד, שפשוט לא השתלבו בכדורגל שלנו. יש כאלה שכן הותירו את חותמם על הכדורגל שלנו. לואיס מארין הגיע למכבי נתניה תמורת 300 אלף דולר בלבד. סכום מצחיק אם אתה לוקח בחשבון שהוא אחד השחקנים המעוטרים ביותר בכדורגל הקוסטה-ריקאי אי פעם, שיאן הופעות הנבחרת ואחד הסמלים הגדולים שם. גם רוברטו קולאוטי הצליח להותיר את חותמו והוא אפילו משחק כיום עבור נבחרת ישראל.
    הזרים הדרום אמריקאיים טובים, אלה המאמנים הישראלים הלא טובים שלא יודעים למצוא את הנכונים.

11. שגיא Guest

לא יודע. אני דווקא לא רואה קו מסויים בעניין הזרים. כמו שצויין, היו גם פלופים אירופאים גדולים שהגיעו לכאן. יש גם לא מעט מרכיבים שיכולים להשפיע על התחברותו של שחקן לקבוצה. אני עדיין חושב שרנאטו למשל הוא שחקן טוב.

ומעבר לכל הדיבורים הללו, אני מחכה לראות מי הם 2 הזרים היותר בכירים שינחתו בקבוצה הקיץ.

12. B23K Member

מכבי חיפה: "רוצים את עזריאל, אבל לא בהשאלה"

אלישע לוי מעוניין לחזק את התקפת הירוקים בחלוץ בן ה-19 של בית"ר ירושלים הממאנת לוותר עליו. בחיפה עשויים להציע לה בתמורה את שלומי ארבייטמן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3558171,00.html

אולי במקום ארביטמן וגם במקום בן בסט.. אבל עזריאלי שחקן מצויין וכל עוד אנחנו לא משביחים אותו לבית"ר זה טוב
    אני מקווה שעם בן בסט יחתום ויחזור אחרי העונה למכבי ויחד עם עזריאלי ירכיבו תחוד הקטלני בארץ!!

13. {forza-haifa} Member

אני חושב שאם הם ימכרו את עזריאל לא נראה לי שהיא יסתפקו בשלומי ארבייטמן ובבן בסט בתור מושאל . הם ירצו לקנות אותו . וזה לא מי יודע מה טוב כי לפי דעתי בן בסט יהיה יותר טוב מעזריאל . רק שיתנו לו לשחק הרבה יותר .

14. gal672 Member

לא מבין למה אננחו צריכים את עזריאל
    בן בסט הרבה יותר טוב ממנו
    האמת גם ארבייטמן יותר טוב ממנו
    מהלך מיותר בדיוק כמו אפק,דנין וגפני
    כל הזבל שיש לביתר על הספסל

15. שגיא Guest

אני כלכך לא מבין את הפרסומים האלה על חן עזריאל. פשוט לא רואה את זה קורה.