מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. TariboWest Member

במחשבה שנייה אני לא בטוח שהייתי רוצה את קולמה במכבי חיפה. יש לו יכולות טובות מאוד, אבל הראש שלו קצת דפוק - מההחרמות אימונים האינסופיות שלו בסכנין ועד המרפקים לצלעות של שופטים. קצת פסיכופט הבחור.

2. AVISEY Member

דירסאו לא היה פסיכופט ? שחקן מעולה ,

3. LiranSHA Member

שחקן ביצים. אפשר להביא זר הרבה יותר טוב ממנו. וכיאל יותר טוב ממנו. סתם בזבוז כסף ומקום של זר. וגם עוד נגר בקבוצה.

4. FC_Bayern Member

קולמה את כיאל יוצר מרכז שדה טוב מאוד, למרות שקבוצה כמו מכבי חיפה צריכה קישור יותר חזק מזה. אני שמח שסוף סוף רוצים לפתח את רפאלוב ולראשונה הוא יהיה שחקן הרכב לגיטימי בכל המשחקים העונה (בדיוק כמו רוסו של העונה החולפת). הגעתו של קולמה גם תסיט את בוקולי לעמדה קדמית יותר, וזה גם הופך את חיפה למסוכנת יותר. בוקולי לא צריך לשחק מאחורה, הוא פשוט לא טוב בעמדה הזו. חיפה צריכה להביא את יבואה כפרטנר של פאנטיני- וזה יוצר לנו בהחלט חוד מסוכן ויציב. ההגנה לעומת זאת, היא החולייה החלשה בקבוצה. אמנם אני מאוד אוהב את שי מימון, מור דהאן ואלון חרזי, אבל לא הם אלה שצריכים להיות בהגנה של מכבי חיפה. פיטר מסיללה הוא ההתנחמות היחידה שלי בחולייה הזו. מה שכן, בעמדת השוער אפשר להיות סופר-מרוצים. בקיצור- חיפה תתחזק ביחס לעונה שעברה, עם הגעתם של קולמה ויבואה (אני מקווה) יהיה לנו סגל יציב יותר, אך עדיין- סגל נחות מזה של בית"ר ומכבי ת"א. וחבל.

הייתי רוצה לראות גם את טועמה ומשה אוחיון מגיעים. נשמעים לי שחקנים מאוד מעניינים לחיזוק הסגל, מה גם שיש להם כבר רקורד אירופאי, והם יודעים מה זה לשחק ברמות גבוהות יותר מהליגה שלנו. סגל קשרים עם כיאל, קולמה, בוקולי, רפאלוב, טועמה ואוחיון - יכול להיות מאוד תחרותי לקבוצות עם התקציבים הגבוהים באמת.

השחקנים שצריכים להגיע:
    קולמה, יבואה, אוחיון, טועמה, סטרול, ובנוסף- מגן ימני זר ובלם זר.

רק כך תהיה לנו קבוצה שיכולה לרוץ לאליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/08
  5. EladLR Member

צודק מאוד.

אם אלו יהיו הקניות שלנו נהיה קבוצה חזקה מאוד. צריך לשנות ולשחק עם 2 חלוצים אמייתיים בחיפה.

בנתיים לפי דעתי, אלישע עושה עבודה טובה. הדבר היחידי שאני חושב שזה לא יהיה נכון, זה להביא את דאגלס דה סילבה או את ליאוניד קרופניק לחיפה. בעמדת הבלם צריך להתחזק בצורה רצינית ביותר ולא על ידי בלמים כאלו.

שוב, לא צריך רק שמות נוצצים בקבוצה, צריך גם שתהיה קבוצה.

לדוגמה, מכבי ת"א, קונה שמות גדולים ומבזבזת הרבה כסף עליהם, לדוגמה בוזגלו שנותנים לו את הכסף שהוא רוצה ואני אישית לא חושב שהוא שווה את הסכומים האלו. עכשיו השאלה כמה השתן יעלה לו למח וכמה הוא ישתלב בתור צעיר שבא מקבוצה אחרת שצריך להוביל את הקבוצה ואיך יקבלו אותו השחקנים האחרים בקבוצה.

6. B23K Member

בוזגלו לא שווה אפילו חצי מהסכום שמציעים לו, כמו גם יניב קטן
    לא צריך להשקיע 2 מיליון דולר על רכש זר, אם פיני זהבי [ידוע בקשריו לשחר] יכול לעזור להביא רכש טוב וזזול

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. אלי מתחן Member

פיני זהבי כבר מזמן לא איזה סוכן קטן שמתעסק בסכומים שחיפה מדברת עליהם. נכון שיש לו קשרים מפה עד הודעה חדשה, אבל זה לא מבטיח כלום.
    בינתיים, מכבי חיפה נאבקת בגדולות של היבשת על שחקן של 10 מיליון יורו.
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/743/933.html

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שורה קטנה שרשמתי עליו בדיון מילאן.
    לא רואה אותו בא אליכם.

כל מי שצפה בליברטדורס יכול לראות את הכישרון העצום שלו.

9. B23K Member

חבל שאלישע יצפה בו אם הסיכוי שלו להגיע לפה קלוש..
    אלא אם יבטיחו לו כמו לרנאטו שתוך חצי שנה הוא באירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

בכל מקרה מדובר בשחקן מצויין והוא יהיה פה מעל הליגה באיזה רמה או 2.. מדובר בשחקן שזומן לנבחרת הבוגרת של ברזיל

10. shamirlv Member

מה אם הבלם שמעתי שהוא גם תותח לא נורמלי אם שתיהם יבוא מה שנירא לי שאין סיכוי כולם ישכחו מבוזגלו ומכל הצרות ויחכו רק לראות אותם משחקים

11. FC_Bayern Member

לא חבל לבזבז את הזמן בצפייה בשחקן שאין סיכוי שיגיע? זאת דוגמה להתנהלות לא נכונה, וחבל שזה קורה. יש לי הרגשה חזקה שגם העונה לא נצליח לבנות סגל מספיק חזק כמו שאנחנו רוצים בזמן המתאים.

12. שגיא Guest

מה לבזבז את הזמן? רשום שאלישע לוי יצפה גם בבלם מאותה קבוצה.

בכל אופן, היו גם דיבורים על לנסות להביא שוב את בטאו הבלם שדובר עליו כבר בעונה שעברה. כמדומני הוא סגר בעונה הקודמת בצרפת, אבל חזר לברזיל ועכשיו משחק בסנטוס.

13. B23K Member

על בטאו שמענו גם בעונה הקודמת, ועל הרצון שלו לא להגיע לישראל ולא משנה ההצעה ..

14. תומר22 Member

אין צ'אנס להביא את השחקנים המדוברים מפלומיננזה (גם לא את הבלם שמבוקש בליגות בכירות בהרבה משלנו). זו קבוצה שרק בשבוע שעבר העפילה לגמר הליברטדורס, הסכומים שרצים כרגע בעניינם של השחקנים שלה הם כאלה שאף קבוצה ישראלית לא יכולה בכלל לחשוב עליהם. חבל על הנסיעה של אלישע.

15. N כמוני Member

אני לא מבין את הזלזול הזה בקולמה.
    בשנה שעברה לא היה אף שחקן בחיפה שהיה יותר טוב ממנו (כולל בירם כיאל).הוא אולי לא דירסאו,אבל חיפה צריכה להבין שהשנה היא לא תקח כבר אליפות,וקולמה כרגע הוא הכי טוב שהיא יכולה להשיג.