מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. FC_Bayern Member

מכבי חיפה אין לה סיכוי ולא יהיה לה סיכוי לקחת אליפות בשנתיים הקרובות. עם סגל נחות מזה של מכבי ת"א ובית"ר ירושלים זה כמו לצפות מוולפסבורג לקחת את הבונדסליגה. יעקב שחר לא מוציא כספים, חיפה לא תזכה באליפות. נקודה.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה משפט יפה לסיסמא שקבוצה כמו חיפה לא יכולה להגיד שהיא לא הולכת לאליפות.
    אבל גם הפועל תל אביב לא אמורה לעשות דבר כזה..מה לעשות..צריכים לדעת שלפעמים גם במועדון כמו מכבי חיפה יש עונת בנייה,תראה למשל את העונה,היה ברור שלא ניקח אליפות ובמקום לבנות את עצמנו לא עשינו כלום במשך שנה.

3. oFiRzZz Member

בינתיים הסגל של חיפה טוב מזה של מכבי תל אביב .
    מי אמר שהרכשים שלהם יהיו כאלה נוצצים ? חוץ מבוזגלו שכנראה יחתום (על דגש הכנראה) , מי עוד בא ? אומרים שרוצים את ישראלביץ' אבל טביב לא מוכן לשחרר אותו .
    לא למהר להספיד את מכבי חיפה . לכו תדעו , היו מקרים מעולם ..

4. LiranSHA Member

אני לא מצליח להבין למה מחזיקים כל כך ממכבי תל אביב ? הכל רק דיבורים. בסוף אפילו בוזגלו לא יעבור אליהם.
    קחו לדוגמא את ישראלביץ', שחקן שהם רוצים להביא. שחקן שאנחנו שיחררנו מהקבוצה כי כנראה היו יותר טובים(או שפשוט רוני לוי מטומטם). ובית"ר גם הולכת ומתחלשת ומביאים כל מיני דרום אמריקאים שנראים לי כמו דנטה לופז הבאים. אנחנו עוד לא התחלנו עם הרכש. למרות שאלישע עשה כבר טעות ענקית ששיחרר את בן בסט ואפק, יכולה להיות לנו אחלה קבוצה עונה הבאה. אם למשל יהיה לך קישור כזה: רפאלוב, בוזגלו, כיאל, בוקולי - איך אפשר להגיד שלא הולכים לאליפות ? איפה בקישור הזה אנחנו נופלים מבית"ר ? פשוט צריך מאמן שידע להשתמש בשחקנים שלו. בהתקפה עם פאנטיני, קטן ואולי עוד חלוץ זר או ישראלי שיביאו אנחנו גם לוקחים את בית"ר. מה שנשאר זה להביא בלם טוב ולא איזה אחד שעושה טובה כמו קרוסה ומגן ימני נורמלי. ואולי להביא קצת עומק בקישור. זה הכל.

5. Messinho Member

לפי ONE מכבי חיפה רוצה גם את קרופניק בנוסף לקולמה.

אלישע לוי עושה צחוק מעבודה.

6. LiranSHA Member

נראה לי שהוא חושב שהוא בבית שאן המצחיק הזה.
    שיתעורר, זאת מכבי חיפה.

7. Messinho Member

לפי איך שזה נראה הזרים של חיפה יהיו:
    יבואה - חלוץ קלאסי לקבוצות קטנות.
    קרופניק - אין מה להוסיף.
    פאנטיני - אני עדיין לא יודע איך לאכול אותו.
    קולמה - שחקן מצויין.
    מסיללה - שחקן מצויין.

לא מבין את ההחלטה המפגרת של אלישע לוי להביא עוד חלוץ זר (יבואה) בנוסף לפאנטיני. לא חבל לבזבז מקום של זר?

8. TariboWest Member

קרופניק לא שחקן זר ואם הוא יבוא זה יהיה כנראה על תקן סותם חורים, הוא יכול לשחק במגוון תפקידים.

9. שגיא Guest

קרופניק לא יזכה לדקות אם יגיע. כבר היה דיבור על זה עוד לפני שהעונה נגמרה. אני בטוח שלא יהיה אפכת לו לשבת על הספסל כל העונה ולקבל את הכסף שלו. כמובן שעדיין לא צריך אותו, אבל מצד שני גם לא צריך לייחס לזה יותר מידי חשיבות, יכול להיות גם נסיון שלו להוציא קצת יותר כסף מסכנין.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע לוי עושה בשכל שהוא לוקח איתו את ליאוניד קרופניק. הוא יודע שעל כל מהלך קטן ביותר ישפטו אותו ויעשו לו את המוות, אז הוא רוצה שלפחות בגזרת הבלם המחליף יהיה לו שקט. ככה הוא, כביכול, קונה את הבלם בכמה דקות משחק בכל מספר משחקים.

11. LiranSHA Member

אני מאמין ומקווה שקולמה לא יבוא בסוף, וגם חושב שיבואה לא יבוא. קרופניק לא זר. ככה יישארו לנו מקום לעוד 3 זרים. צריך ללכת על בלם זר ברמה גבוהה, מגן ימני זר וכנראה יביאו קשר דפינסיבי זר.

12. idos87 Member

קרופניק לא ישראלי? היה איזה ראיון איתו שהוא אמר שהוא רוצה לשחק בנבחרת.
    בקשר לשאר:
    יבואה- מלך שערים בליגת העל, למה לא להביא אותו?
    פנטיני- יש לו יכולות מצויינות שלא ראו אותן כ"כ העונה (חוץ מהשלושער נגד מכבי ת"א)
    קולמה ומסיללה באמת שחקנים מצוינים.

13. avishay22 Member

במה יבואה יותר גרוע מבן בסט?
    בן בסט הבקיע 13 שערים בלאומית עם קבוצה שכמעט עלתה ליגה.
    יבואה הבקיע 15 שערים בקבוצה שירדה ליגה.

אין השוואה. יבואה חלוץ ברמה אירופאית. כמו שראיתם בתקופה הטובה של כפר סבא הוא הצליח יותר כי היו שחקנים כמו ישראלביץ',בן לוז וכו' ששיחקו דיי טוב.
    יבואה במכבי חיפה ליד רפאלוב כיאל בוקולי ואולי אולי בוזגלו יהיה רמה מעל הליגה.
    פאנטיני לידו זה גם מצוין.

Last edited: Jun 7, 2008
  14. Igi Member

אני בדעה שיבואה, יחד עם פאנטיני, הם שני החלוצים עם היכולות האישיות הכי מרשימות בליגה, אבל בתור צמד בהתקפה אני לא רואה אותם מצליחים. הם פשוט דומים מדי. שניהם חלוצים עם טכניקה גבוהה, זריזים ומחפשים את השער בכל הזדמנות מבלי לספור יותר מדי את החברים להתקפה. מה גם שלשניהם אין חכמת משחק מרשימה במיוחד(תקנו אותי אם אני טועה לגבי יבואה). חוץ מזה, לא פעם ולא פעמיים ראיתי שלמרות שהוא סיים כמלך השערים(מי עוד יבקיע את השערים בקבוצה הזו?) של הליגה, יבואה מחמיצן סדרתי.

15. LiranSHA Member

בקיצור, יבואה שחקן דיי טוב, כובש הרבה והוא גם צעיר ונוכל להרוויח עליו בעתיד. אבל הוא לא מה שאנחנו צריכים.