1. אף אחד מאיתנו לא אמר שקטן הכי רוצה לשחק בבית"ר. 2. גם אנחנו לא רוצים את קטן בבית"ר. 3. בית"ר מוכנה לתתת לקטן מקסימום 400 אלף דולר לעונה במשך שלוש שנים וגם זה רק אם הקבוצה תזכה בשנים הללו באליפות או תגיע לצ'מפיונס ליג.
בקשר לשניים הראשונים כנס פה לנושא של בית"ר ותראה בדיוק מה אמרו שם לא אני המצאתי את זה. בקשר לשלישי, אתה בטח המנהל של בית"ר ? הסגן של קורנפיין ? אתה יודע בדיוק כמה רצו להציע לקטן לעונה.
לפי דעתי אם קטן היה עוזב זה היה תורם לשני הצדדים .. אבל גם אם הוא נשאר בסופו של דבר הוא רק יכול לתרום למכבי חיפה .. אז לא איכפת לי כל כך אם הוא ישאר או ילך חחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לפי דעתי אם קטן היה עוזב זה היה תורם לשני הצדדים .. אבל גם אם הוא נשאר בסופו של דבר הוא רק יכול לתרום למכבי חיפה .. אז לא איכפת לי כל כך אם הוא ישאר או ילך חחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
קטן, במה לעזעזאל הוא מועיל? שחקן שנותן הרבה יותר משחקים גרועים בעונה ממשחקים טובים, ודווקא את המשחקים הטובים יזכרו לו. לא מבין את יענקלה, לא מבין את אלישע, ר-ע-נ-ו-ן. קורנפיין הצהיר שבית"ר מעוניינת בו, במקום לעשוק אותם משאירים אותו? חבל!
קטן עם כל זה שהוא נהיה אפס אחרי ווסטהאם, נתפס עדיין כסמל ע"פ האוהדים ולסלק אותו, בין עם זה בגלל יכולת ובין עם זה משכורת, שגויה. אני בתור אוהד מכבי חיפה חושב שיניב היה צריך לשנת אוורור בהשאלה אפילו לקבוצה כמו קריית שמונה.
תסלחו לי חברים אבל האופק של מכבי חיפה, לפחות האופק הקרוב, לא נראה ירוק. סגל השחקנים המתוכנן לשנה הבאה צעיר במיוחד, כמעט ללא ניסיון שיצטרך להאבק על צלחת האליפות. אז נכון שבית"ר ירושלים מקרטעת אבל עושה רושם שהצעירים של מכבי חיפה יצטרכו לחכות לשנת 2010 כדי אולי להניף את הצלחת - בשנה הבאה הבמה תהיה בעיקר למכבי ת"א ולאלופה החדשה-ישנה בית"ר ירושלים. צר לי.
מקסים,קודם כל עדיין לא עשינו שום רכש זר וגם שום רכש ישראלי. הסגל שנמצא כרגע הוא לא הסגל הסופי. ומצד שני יש לנו המון כישרון בסגל רפאלוב,דקל,מסיללה,בירם,חמד,גיטא,פנטיני..ממש לא צריך לדאוג. זה די ברור שהעונה אנחנו לא ניקח אליפות - אני לא מאמין שאף אחד אצלנו חושב ככה,זאת עונת בנייה לשנים הבאות.
אם קבוצה כמו מכבי חיפה אומרת מראש שהיא לא חושבת שהיא תזכה באליפות, המצב רע. אף פעם אסור להגיד את זה, אפילו אם הסיכוי ממש קטן(והוא לא, עם כל הרעש שעושים על מכבי תל אביב, לנו יש הכי הרבה סיכויים אחרי בית"ר, וגם בית"ר שהייתה לה עונה רעה ורק בגלל החולשה של הגדולות היא לקחה אליפות, תהיה אפילו יותר חלשה עונה הבאה) אסור להגיד שלא מאמינים שאפשר לקחת אליפות, תמיד לחשוב שאפשר ולרצות רק ככה אפשר להצליח.
מכבי חיפה לטעמי לא תיקח אליפות בשנים הקרובות, אבל האמת שכבר הרגלתי את עצמי למצב. אני מבין שהיוצרות התהפכו ובית"ר תשלוט בכדורגל שלנו כנראה שיחד עם מכבי ת"א בשנה-שנתיים הקרובות. מה שאני מצפה מהקבוצה זה סוף סוף כדורגל יפה ומרגש לאחר שנים שלא חווינו דבר כזה(למעט אופ"א), גם אם זה יהיה כרוך במקומות 2-3.
עם הסגל הנוכחי של מכבי חיפה זה נכון שיהיה לה קשה לקחת אליפות. אבל כשמסתכלים על סגל כ"כ צעיר שירוץ למשך כמה שנים, יש מקום לאופטימיות. כיוון שסגל כ"כ מוכשר שישחק יחד ויבנה את עצמו לכמה שנים טובות יהיה מסוגל לקחת את האליפות.
זו הייתה כוונתי, מכבי חיפה (אולי לראשונה מזה שנים) לא תוכל להציב את צלחת האליפות כמטרה לעונה הבאה - היא פשוט לא תוכל לדרוס את הליגה, כמו פעם עם החבורה של אברהמק'ה