מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. idos87 Member

את חמד אולי ישאירו להרצליה לעונה הבאה.
    קטן לא חלוץ? הוא קשר? נראה לי שקצת טעית. קטן היה חלותץ וישאר חלוץ בכל מקום שהוא ילך אליו.
    לגביי בוזגלו-הוא לא חלוץ הוא קשר. הוא פשוט משחק במשחק כחלוץ נוסף ליבוריאן, וכך המערך של סכנין הופך במהלך המשחק מ-4-5-1 ל-4-4-2. ואגב, מכבי לוחצים על בוזגלו לחתום השבוע כך שהסיכויים לראות אותו במכבי חיפה קטנים מאוד.

2. LiranSH Member

חחח אל תלמד אותי מה קטן. קטן קשר. בוזגלו גם קשר. לא אמרתי שהוא חלוץ ואפילו אמרתי שאצלנו הוא יהיה קשר כנראה קיצוני ולא כמו בסכנין.

3. idos87 Member

תמיד טוב ללמוד. חשבתי שקטן חלוץ.

4. TyphooNN Member

מכבי חיפה שוקלת לפנות לסלים טועמה.
    חיפה מתכוננת לעונה הבאה,אקס הפועל ת"א נמצא על הכוונת.
    מכבי חיפה בודקת את פיני בלילי,שחקן סיבאספור ואקס הפועל.
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548430,00.html

5. owen1 Member

קטן מוגדר בתפקיד שלו כחלוץ, אבל על המגרש הוא משחק כקשר ימיני/שמאלי/מרכזי
    כשבעיקרון קטן משחק זאת אמורה להיות שיטה של 2 חלוצים, אבל בגלל שקטן לא חלוץ, אבל קשר התקפי, השיטה עוברת להיות בעלת חלוץ אחד בלבד [בקרה של קטן ועוד חלוץ]

לא יקרה, טועמה אמר שהוא לא יקבל שום הצעה מקבוצות אחרות למעט הפועל ת"א,
    פיני בלילי?, גם לא נראה לי יחזור לארץ ובטח ובטח שלא למכבי חיפה

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/08
  6. TyphooNN Member

אי אפשר לדעת,טועמה אמר פעם שהוא ישמח לשחק במכבי חיפה או הפועל ת"א אם יחזור לארץ.
    פיני בלילי,הצעה טובה ממכבי חיפה והוא בא.

7. Igi Member

טועמה אמר שהוא לא ירצה לשחק במכבי ת"א או בית"ר, הוא אפילו ציין באחד הראיונות שלו שהפועל ת"א ומכבי חיפה הן האופציות הריאליות שלו. זה מהלך שמזמן עודדתי ואני מקווה מאד ששחר לא יתקמצן וישקיע את הכל על מנת להביא אותו. זו העמדה החשובה ביותר כרגע יחד עם עמדת הבלם.

8. avishay22 Member

בעונת השיא שלו ב02/03 הוא שיחק ליד יעקובו. חלוץ וחצי. אבל לא חלוץ חוד. לא סקורר או משו..

הוא יכול לשחק ליד עוד חלוץ או בצד שמאל. והוא יכול גם בימין או אפילו באמצע

9. Raulito Madridista

יניב קטן הוא לא חלוץ חוד, התקופות היפות בקריירה שלו היו כחלוץ שני לצידו של רוברטו קולאוטי וגם כשחקן כנף במערך של 4-3-3, חצי חלוץ וחצי קיצוני, סטייל רונאלדיניו בברצלונה.
    בכל אופן, גם אם קטן לא שובץ בעמדה האופטימלית עבורו, זו לא סיבה להציג יכולת כזו עלובה, השחקן הזה יושן כבר שנתיים. אז נכון שהוא מתאמץ ואכפת לו, אבל מכבי חיפה היא קבוצה ששואפת לזכות בכל התארים ושחקנים שלא תורמים צריכים ללכת. אני חושב שזה יעשה רק טוב לקבוצה אם הוא יעזוב. הוא מעיק עלייה כלכלית וגם מקצועית, רוני לוי לא העז להוציא אותו מההרכב פרט לספסול בתחילת העונה.
    אני חושב שגם מגוסטבו בוקולי הקבוצה צריכה להיפרד ובכלל צריך להתבצע חריש עמוק בעונה הבאה. אני לא מאמין שלהפועל יש את הסכומים שאותם טועמה רוצה. אם התקציב יהיה בהפועל כפי שמדובר בתקשורת, הפועל לא תיהיה מסוגלת לעמוד בסכומים הללו, אפילו גורם במועדון של הקבוצה אמר שתאומים הוא חרטטן ואף אחד לא מאמין שבאמת יימצאו משקיע. טועמה מאוד רוצה לחזור לארץ ועם קצת מאמץ חיפה תוכל להשיג אותו. טועמה שחקן פנטסטי עם סיומת טובה, כדרור לא רע והרמה משובחת. כל מצב נייח איתו זה חצי שער. בנוסף, טועמה גם שחקן שעובד על המגרש, הוא לא פרימדונה והמילה 'הגנה' היא לא מילה שזרה לו. אני זוכר משחקים של הפועל בשנה שעברה בהם הוא היה יורד עד סמוך לרחבה שלנו עם השחקן שלו.

10. LiranSH Member

הוא שיחק באותה עונה מאחורי יעקובו. זה יותר קשר התקפי מחלוץ.
    תפקיד של קיצוני ימיני או שמאלי שחותך לאמצע לפעמים יושב עליו הכי טוב. אבל עם טקטיקה כמו של רוני לוי האנטי כדורגל זה לא הולך.

בקשר לבלילי... שיישאר בסיבאספור.

11. Don Joan Roman Member

בלילי לא יגיע למכבי חיפה בגלל העלויות שלו.
    בית"ר ומכבי בדקו, הטורקים רצו 2 מליון יורו ועוד חצי מליון שכר=זפטה בעין.

12. B23K Member

אם הידיעה אכן נכונה, תאמין לי שיענק'לה שחר יעשה כל שביכולות על מנת להביא את בלילי במינימום כסף [פיני זהבי]

טועמה ב'אחד על אחד טורבו': "בארץ, רק הפועל או חיפה" "לא לבית"ר או מכבי"

13. idos87 Member

למה להביא את בלילי? בעונה הבאה יהיו לחיפה מבחר גדול של חלוצים חבל להביא עוד חלוץ. ומי אמר שבלילי רוצה לעזוב את סיבאספור? לפי העונה הזו בלילי הולך להיות שם עוד הרבה זמן. בסיבאס מרוצים ממנו, וגם הוא נהנה לשחק שם.

14. Igi Member

לפי מה שהבנתי אלישע אמור לשחק בעונה הבאה עם 2 חלוצים שזה כמובן צעד מבורך, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא סומך על חמד/גיטא/שלומי(שבכל מקרה יעזוב אם תשאלו אותי) שישחקו לצידו של פאנטיני... היחיד שלדעתי מתאים מכל החלוצים המושאלים שלנו להיכנס לעמדה הזו בעונה הבאה הוא בן בסט. אולי סוף סוף אם קטן לא יעזוב, הוא יחזור לעמדה שכל כך הצטיין בה לפני שעזב, קיצוני בצד שמאל.

אגב, מוחמד גאדיר חתם על חוזה מקצועני ל-5 שנים. צעד מבורך על חלוץ מאד כשרוני, אני מקווה שהוא יקבל צ'אנסים כבר בעונה הבאה ויעשה את אותה ההתקדמות המדהימה של בירם כיאל השנה, שאם תשאלו אותי הוא שחקן העונה של חיפה יחד עם ניר.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/08
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בהחלט צעד מבורך, גאדיר הוא שחקן מוכשר מאוד שהעתיד עוד לפניו,
    כשראיתי את משחקי נבחרת הנוער התרשמתי מהשילוב בינו לבין גולסה, שגם נמצא אצלנו ...