הוא בכלל לא כזה צעירף הוא בן 25, והשמועות באיטליה אומרות שהוא יושאל לקבוצת תחתית בסרייה א'\קבוצה בסרייה ב', ככה שהוא לא יגיע לדעתי.
מקרייב עבר כמה קבוצות עד שהוא הגיע לישראל.. אף שחקן לא יעשה מעבר ישיר מאינטר לאיזושהי קבוצה בישראל..במיוחד אם היא לא הבכירה ממש..
התפוצצה עסקת קולמה: http://one.co.il/Article/116231.html מכבי חיפה תתמודד חזק על............................................................................................................................................................................................................. גביע הטוטו.
עם קולמה נתמודד חזק על גביע הטוטו. טוב מאוד שהתפוצצה העסקה. לא צריך אותו ולא את המאזן גנאים המעפן הזה. להביא את אוחיון.
מי שמעוניין לראות את נלסון ריבאס, השחקן מאינטר שמועמד לחיפה מוזמן לראות בספורט 5 את המשחק של אינטר נגד פארמה. עד כה הוא עם משחק טוב.
ישששששששששששש התפוצצה עסקת קולמה ! עכשיו חסר להביא את אוחיון , איזה מגן ימני זר טוב להגנה. לקוות מאוד שבסוף נסתדר עם בוזגלו והוא יהיה בחיפה. ואז חיפה צריכה לקחת אליפות בהליכה,בקלילות ובדילוגים . כי כמו שראינו היום במשחק מול הפועל , איזה יופי של ניצוצות בהתקפה גם שלא הולך טוב. פאנטיני , מסיללה , רפאלוב , קטן , כיאל. איזה יופי.
מקודם שכתבתי שלוקחים את האליפות בהליכה אל תקפצו עליי אין לי מושג מאיפה זה בא לי . |= בוזגלו יכול לקפוץ לי. בוזגלו יוכל להיות סגור במכבי ת"א רק אחרי שיעקב שחר ירצה לסגור את זה. ועם סכום העברה גדול. מאוד גדול. שאיתו נוכל להביא איזה שחקן איכותי לאגף.
אל תדאג שניידר יפתח את הכיס, ויעקב שחר יפתח את השער של קרית אליעזר לבוזגלו. והכל יבוא על מקומו בשלום. לגביי המשחק היום, אחלה משחק של חיפה באמת הרבה זמן לא ראיתי משחק עם כ"כ הרבה התקפות של חיפה. אם רפאלוב וכיאל היו קצת יותר מרוכזים התוצאה הייתה יכולה להיות 4-1 ולא 1-1. בכל מקרה, באמת משחק טוב שהציגה מכבי חיפה. אגב, מה לגביי יניב קטן יש חדש?
העונה עדיין לא התחיל וכב התחילו לרוץ מלפפונים. עם כל הכבוד-לא נראה לי ששחקן שהופיע מעל 11 פעמים ועוד באינטר יגיע למכבי חיפה.הזוי לחלוטין.זה כמו לנסות להעביר את גודיונסן לבית"ר(נו באמת?!). העיתונות והאתרים ימציאו לפחות עוד 40 שמות לפני שיגיע לכאן מלפפון אמיתי. לגבי קולמה-שחקן טוב,אבל אני לא אתאכזב אם לא יחתום ובמקומו ימצאו שחקן מאירופה.הוא לא שווה חצי מליון וגם לא 600 אלף דולר.לדעתי לעסקה הזאת אין עתיד בגלל שחצי מהכרטיס שייך לגנאים והוא רוצה עליו מחיר של כרטיס שלם.שחקן כזה שווה מקסימום חצי מליון דולר,כלומר-גנאים מקבל 250 אלף דולר.אתה יכול לבוא בדרישה לשחר ולבקש חצי מליון או יותר רק על 50%?למה מי הוא?כבר עדיף לקנות שחקן ברמה ממקום אחר.
קולמה לא ראוי להיות במכבי חיפה.. נכון שהיו לו איזה שתי עונות טובות ..אבל זה לא סיבה מספיק טובה להביא אותו למכבי חיפה .. צריך להביא זר יותר מוכשר ועם יותר "תעודות" שהוא יותר טוב .