מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. שגיא Guest

קטן ישאר בחיפה. אין מה להתייחס לזה.

לגבי גיטא, אני לא מבין את הסגידה לו. איגי הגדיר את זה נכון ומדוייק - רצון מקסימלי וכדורגל מינימלי. הנעת כדור זה הדבר האחרון שיש לגיטא. גם השער הפסול שלו לא היה תוצאה של מהלך מבריק שלו, הוא פשוט ניצל כדור טועה. אבל זה לא העניין. המלחמה שלו כנראה מעוורת אנשים, כי מעבר לזה אין לו הרבה. ראיית המשחק שלו שואפת לאפס. אני לא זוכר באיזה משחק הוא נכנס מחליף ל10 דקות אחרונות ויכל לבשל שלושה שערים אבל לא מסר, או שפשוט מסר לא בזמן. רק מזכיר לכם שעונה שעברה אושרי גיטא עדיין חיפש את עצמו (עבר מרעננה להכח, ואיתה ירד ליגה) ופתאום מצא את עצמו זוכה מההפקר ונכלל בסגל של חיפה. כפי שכבר אמרתי, שחקן נחמד, לא יותר.

2. LiranSH Member

מה עובר לשום בראש ? לך תמצא סרטונים מעונת 02/03 תראה איך מאמן אמור לשחק עם שחקן כמו קטן ותראה מה עובר לשום בראש.

"יקח לנו אותו"? אל תדבר ברבים. אם אתה מדבר ככה על שחקן כזה בטח גם לא תהיה לך בעיה שנמני יעבור למכבי חיפה לעונת פרישה ואז להיות בתפקיד בכיר במועדון.
    במילה אחת איכס.

3. {forza-haifa} Member

אני לא מאמין שקטן יעבור לבית"ר .. וגם לא מאמין שהוא אמר שהוא רוצה לעבור לבירה ..
    הוא לא נראה לי טיפוס של כסף . אבל כבר אי אפשר לדעת גם עידן טל רצה להיות בחיפה וכולם יודעים איפה הוא עכשיו ..

השאלה העיקרית עכשיו והקובעת היא האם אלישע לוי יספסל את קטן בעונה הבאה .. כי אם הוא יספסל אותו אני לא רואה את קטן נשאר בחיפה ..
    כי גם כשרוני לוי סיפסל אותו מול מכבי במחזור הרביעי אז היו איומים מצד החלוץ שהוא רוצה לעזוב .

4. TyphooNN Member

בלם אינטר, נלסון ריבאס, מועמד להצטרף למכבי חיפה.
    הבלם של אינטר,נלסון ריבאס מועמד להגיע בעונה הבאה לקבוצה,ריבאס אמור להחליף את קרוסה.

http://sports.walla.co.il/?w=//1282655

בנוסף,
    אספניול רוצה את פיטר מסיללה,סקאוט שלהם הגיע כדי לעקוב אחריו
    http://www.one.co.il/Article/116149.html

5. ריביירו Member

הלוואי שהבלם הזה מאינטר יגיע, אבל זה נשמע טיפה לא מציאותי, בכל זאת מאינטר למכבי חיפה?

ואסור לשחרר את מסיללה כבר בקיץ הזה, צריך לחכות טיפה שהמניות שלו יעלו. ואם נחכה שנתיים, המניות שלו עשויות לקפוץ אחרי המונדיאל ואנחנו נצא עם רווח גדול בהרבה.

6. Igi Member

מסיללה לא ישחק בליגת העל בעוד שנתיים. אני מאמין שכבר בעונה הבאה ימכרו אותו לאירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/08
  7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה עם ריבאס לא נשמעת לי הגיונית בכלל, יש לו כמה הופעות באינטר.
    אמנם הוא לא ילד אבל הוא גם יכול למצוא קבוצה הרבה יותר טובה מחיפה כדי לשחק בה.

לא רואה שום מקרה שזה קורה.

8. avishay22 Member

תקשיב אני תחילת העונה עד המחזור ה20 ככה הייתי בדיוק כמוך הייתי בעד יניב קטן שהוא סמל ואיך שהוא דיבר על מכבי ת"א שהם פנו אליו "אני לא משחק במועדון אחר בארץ חוץ מחיפה,ובטח שלא במכבי ת"א"

אבל מה לעשות קטן שחקן די גרוע אני לא רואה שום ניצוץ ממנו שום כלום
    ואני לא מצפה למשהו מיוחד ממנו עונה הבאה. קטן הפך משחקן ישראלי טוב לשחקן אפור. ואני פשוט מציאותי וגםפ אותי זה מעציב..

9. {forza-haifa} Member

אין מה לעשות , חייבים להודות שמסלילה הוא שחקן ברמה אירופאית והמהירות שלו מראה את זה .. לא יקח הרבה זמן עד שהוא יעזוב את חיפה לטובת קבוצה אירופאית .

בקשר לבלם מאינטר . צריך להיות קצת מצאותיים ולהבין שהסיכוי שהוא יבוא שואפים לאפס . למרות שברור שחיפה צריכה להביא בלם בדחיפות . אבל כדאי שהיא תחפש במקומות שהסיכוי שהבלם יבוא היא יותר סבירה מאשר בלם מאינטר .

10. אלי מתחן Member

לפי המשוואה הזאת תביא את אסאפה פאוול לשחק באירופה והוא יהיה טוב... אם ברוכיאן התעלל במסיללה אז כנראה שבאירופה זה יהיה חמור בהרבה.
    ובלם צעיר מאינטר זה אף פעם לא טוב להביא, אם יש לו עתיד אינטר לא תשחרר אותו ואם אין לו אז למה למכבי חיפה להביא אותו?

11. TariboWest Member

ממתי מה שלא מתאים לאינטר לא מתאים לליגה הישראלית?

12. אלי מתחן Member

אם שחקן צעיר מוכן להדרדר מאינטר לליגה הישראלית כנראה שהוא גם לא מתאים לליבורנו וקליארי.

13. LiranSH Member

פחחחחח ברוכיאן התעלל במסיללה ? טוב.

14. ריביירו Member

ממתי מה שלא מתאים לליבורנו וקליארי לא מתאים לליגה הישראלית?

15. avishay22 Member

אם הוא רשם ככה הופעות באינטר העונה , לדעתי אם הוא מגיע לארץ הוא צריך להיות כמה רמות מעל כל הבלמים שהגיעו לכאן עד היום. [וזה לא שבאו כל כך הרבה בלמים זרים טובים לארץ].