מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Macaclister Member

אף אחד לא אמר שקולמה הוא שחקן נהדר וגדול על הליגה ב-4 דרגות,כפי שאמרתם הוא שחקן טוב ולגיטימי לליגת העל.

תבינו,אין אופציה טובה יותר ממנו בשוק כיום,וללכת על זר זה סיכון ש-90 אחוז יעבוד נגדנו.
    בנוסף,אנחנו הקבוצה עם התקציב אולי ה-3 או ה-4 בליגה,כך שמה שנותר לנו הוא להיאבק על שחקנים שמתאימים לשאיפות שלנו כרגע,מקום 2-3.

בסופו של דבר,עשו נכון כשהביא את קולמה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/08
  2. Messinho Member

קולמה שחקן בינוני? כנראה לא ראיתם יותר מדי משחקים של סכנין העונה, כי קולמה אחד מהקשרים הטובים בארץ. לדעתי הוא ברמה של אלברמן פחות או יותר.

אם מכבי חיפה תצליח להרכיב חוליית קישור שתכלול את קולמה שיתן לה את השליטה במרכז, את אוחיון שיביא את היצירתיות ועוד קשר-זר איכותי במקום לימה שלא הרשים אז היא תתחרה חזק על האליפות.
    כיאל יוכל לחכות על הספסל. אני אישית חושב שהוא שחקן גרוע שלא יודע לבנות משחק כמו שקשר של מכבי חיפה צריך לדעת והוא לא יודע לחלץ כדורים בלי לעשות עבירה שיכולה לגמור קריירה.

חיפה צריכה להעיף את קטן ועל חשבונו להחזיר את בוזגלו (קטן מרוויח בערך כמו שהאבא של בוזגלו רוצה שהבן שלו ירוויח).
    להעיף את פאנטיני שהוא חלוץ גרוע שלא מריח שערים. הוא יכול להיות מהיר ויכול לעשות דברים יפים עם הכדור עד מחר אבל הוא פשוט לא חלוץ מריח שערים כמו קולואטי למשל.
    להעיף את רנאטו ועל חשבונו להביא קשר שמאלי זר.
    אם תצליחו אז להביא את עומרי קנדה במקום משומר.

4-3-3
    דוידוביץ'
    מסיללה מימון\דהאן קינן קנדה\משומר
    זר קולמה אוחיון
    זר בוזגלו
    זר

3. LiranSH Member

להלחם על מקומות 2-3 ? למה מיזאת בית"ר ? אפילו לליגת האלופות לא מצליחים לעלות(ואני חותם על זה שגם בעונה הבאה הם לא יעלו). אתם כנראה לא מבינים איזה שחקנים יש במכבי חיפה. אם בוזגלו ובן בסט יחזרו ויעשו איזה כמה רענונים בסגל(ביי רוסו ביי חרזי) יהיה סגל שמשתווה לסגל של בית"ר.

על מכבי ת"א אני בכלל לא מדבר. שניידר עוד לא קנה להם שוקו וכבר עושים ממנו רעש. מראים כאילו הם הולכים לקנות את כל השחקנים הבולטים בליג אבל בסוף יקנו איזה עוז יפרח.

4. LiranSH Member

קולמה מתאים למכבי חיפה אבל רנאטו לא ?
    מיזה קולמה תגידו לי מה עשיתם ממנו ? מה ראו ממנו ? אז קצת אגרסיבי. בירם הרבה יותר גרזן ממנו ולבירם יש גם טכניקה. רנאטו ? תגידו לי אתם חושבים זה איזה מסודי ? אתם בכלל לא מבינים איזה שחקן יש פה. ואתם גם חושבים שמכבי חיפה מביאה שחקנים במחיר של 5 גוגאים ויכולהל שחרר אותם כאילו כלום. שחר שילם הרבה על רנאטו. אותו דבר פאנטיני.

ואבא של בוזגלו יכול ללכת אתה יודע לאן... הוא חושב שהבן שלו שיחק במנצ'סטר אבל הוא לא מבין שזאת כולה בני סכנין.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/08
  5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לגבי רנאטו, זה שהוא ימשיך להציג יכולת עלובה במשחקים
    ואז המאמן יוציא אותו והוא יתחיל להתבכיין בתקשורת, לא צריכים שחקנים כאלה ...
    הוא גם איטי ומסורבל, כישרון יש לו אין ספק, אבל הוא מנצל אותו לרעה !

לעומתו, קולמה זה שחקן שמחזיק , מ ח ז י ק - את הקישור של סכנין, שחקן שיש לו הרבה מה להציע,
    משתתף בהגנה, בהתקפה, מסירות מדויקות, אני מצטרף לדבריו של Messinho.
    רק לגבי משומר, לשחקן הזה אין כל קשר לענף הזה שנקרא - כדורגל ... עדיף לשחרר אותו !

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/5/08
  6. idos87 Member

חיפה חייבת להעיף את כל השחקנים הזרים שלה העונה כי איתם היא לא תגיע לשום מקום. בשנה הבאה להביא זרים יותר טובים ועם שחקני הבית שחוזרים ושחקני הנוער שעולים לבוגרת הם יציבו קבוצה אטרקטיבית שלא מסיימת את העונה במחזור 28.

7. LiranSH Member

נראה לי אתם חושבים זה פיפא. מה זה להעיף את כל הזרים ? מזל שאנשים כמוכם לא מנהלים קבוצת כדורגל.

8. LiranSH Member

המאמן הזה הוא חתיכת אפס. הוא ממרמר את רנאטו מכניס אותו דקה 60 ומתלונן אחרי זה שהוא לא תורם לכלום. לרנאטו גם יש חלק בזה, אבל המאמן אשם באיך שהשחקנים נראים. כמה שלא תאהב את הקבוצה ותילחם בשבילה אי אפשר לשחק כדורגל טוב כשיש לך מאמן שיש לו יחס כזה מגעיל וגורם לשחקנים לשנוא אותו(יניב קטן לדוגמא, אתם לא יכולים להגיד שהוא לא אוהב את הקבוצה ויילחם למענה ואתם גם לא יכולים להגיד שאין לו כדורגל כי כבר ראינו מה הוא יודע).

9. a.m Member

וכשרנאטו פתח ב5 החודשים האחרונים הוא הראה משהו? די, הבנאדם לא רוצה להיות פה, מה לא ברור?

10. LiranSH Member

איזה 5 חודשים תגיד לי ? הוא כבר יותר מחודשיים מחליף. סיבוב ראשון הוא לא הראה כלום ? הוא לא רוצה להיות פה עם המאמן הזה כמו שאף אחד לא רוצה.

11. Raulito Madridista

אני חושב שמכבי חיפה מתייחסת לניר דוידוביץ בצורה מגעילה. ככה לא מתנהגים לשחקן שמשחק במועדון כבר עשור שלם ונתן את כולו למען המועדון. כאשר קראתי על הוויכוחים בינו לבין הצוות של מכבי חיפה(תנו לשחקן לעבור ניתוח ולהתכונן לעונה הבאה כמו שצריך, גם ככה אין על מה לשחק; דוידוביץ הוא האחרון שלטעמי יזייף פציעות, זה מגעיל אפילו לחשוב על דבר כזה), הזדעזעתי. יעקב שחר הפך את מכבי חיפה לאימפרייה. הוא תמיד הזרים הרבה מאוד כסף והצליח להביא את הישראלים הכי טובים וגם זרים אדירים. ניהול נכון הוא מתכונת לאליפות וכמובן שלשחר יש מניות רבות בהצלחה של חיפה בשנים האחרונות, אבל מה שכן, עם כל ההבנה המקצועית שלו, הוא צריך לשפר דברים ביחסי האנוש. דבר נוסף בקשר לשחר: גם בשנים הגדולות של חיפה, כאשר הקבוצה לקחה אליפיות ונראתה מצויין, הבוס היה יושב עם פרצוף חמוץ ולא פעם קראתי שהוא ירד לחדר ההלבשה להעיר להם. זה לא התפקיד שלו. אם כבר אני עוסק בדוידוביץ ושחר, אז זכור לי ציטוט של שחר( לאחר שדוידוביץ ביקש לשדרג את חוזהו לפני שנתיים-שלוש אם אינני טועה):" על מה לעזאזל דוידוביץ רוצה שדרוג. על מאלמו? על רוזנבורג? שיגיד".

אגב, התקופה האחרונה של חיפה היא עוד נקודה שחורה בעונה המגעילה הזו. זה בסדר שלקבוצה לא הולך ויש חודשים לא טובים, אבל אף שחקן לא יורד שם לגליץ', הכל רקוב וגמור. גם בשנים פחות טובות(לדוגמא שנה שעברה), אני לא זוכר אותה כמחלקת נקודות סידרתית, בטח לא במשחקי הבית(הפסד לבני-יהודה, תיקו עם מכבי פ"ת וזה רק מהמחזורים האחרונים). אם לא ההירדמות הזו פתאום היא עוד יכלה לסיים במקום המוליך לאופ"א עם כל העונה הבינונית שלה.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

את דעתי על הניהול של יעקב שחר ומכבי חיפה כבר הבעתי בעבר. היום אני רואה שאני גם צודק.
    מכבי חיפה עושה טעות ענקית בכך שהיא מוותרת על אירופה, רק בשביל שבעונה הבאה היא תוכל להשקיע את כל המשאבים שלה בליגה. בהנחה שהיא נחותה תקציבית מבית"ר ירושלים ומכבי תל אביב וזהה פחות או יותר למכבי נתניה, השתתפות באירופה הייתה יכולה לתת לה נקודת זכות אצל שחקנים שהיא לבטח תהיה מעוניינת בהם בקיץ הקרוב.
    לדעתי, יעקב שחר בכלל לא שם לב כמה נזק המועדון סופג מהחשיבה הזאת. המועדון הירוק כבר שנה שנייה ברציפות בתהליך של ירידה, שאני לא רואה איך מסתיים בשנה הבאה, אם וכאשר המועדון מצהיר שהוא רוצה אליפות.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אבירם, ההצלחה של נתניה בשנתיים האחרונות וגם רכישות של כמה נושים מהבונדסליגה עדיין לא מעמיד אותה בקו אחד עם מכבי חיפה מהמון סיבות.
    העונה אף אחד בחיפה לא חשב שהעונה הכל יהיה הפוך, אבל ופה זה באמת אבל גדול כולנו קיבלנו סימן לבאות עם המהפך ההזוי של רוני לוי בקאדר כמה ימים לפני פתיחת הליגה. אני אישית גם לא מבין למה לא פיטרו אותו כבר. הייתי נותן למאמן הנוער שלנו לסיים את העונה, יותר גרוע מעכשיו גם ככה לא יהיה.

ד"א מכבי ת"א עם כל הכבוד לנשיא החדש שלה עדיין בשלבי בנייה, הקביעה שהיא כבר עכשיו עולה על חיפה גם לא נכונה וגם הנפילה של ביתר תגיע במוקדם או מאוחר.

אני אומנם שונא את ההשוואות, אבל אני עוד יותר שונא שמכניסים אותי אליהם, מכבי חיפה היא הקבוצה של המיליניום הנוכחי בכדורגל הישראלי, נראה לי שרבים ממכם שכחו את זה בגלל שנתיים עלובות.

14. TariboWest Member

אני מציע לך לבדוק את ההיסטוריה של היחסים בין מכבי חיפה לניר דוידוביץ'. מכבי חיפה ובראשה יעקב שחר תמיד תמכה בדוידוביץ' אחרי האינספור פציעות שלו. השטויות של דוידוביץ' כל קיץ הפכו כבר לנורמה.
    שדוידוביץ' יבדוק קודם כל את האתיקה שלו, אחר כך שיבוא בטענות לכל העולם ואחותו.

15. LiranSH Member

מה שחר קשור פה ? זה רוני לוי וצ'יזיק שלא שולחים אותו לניתוח.