מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. shabaaz Member

אני לא יכול לומר בלב שלם שאני רוצה שבית"ר תעלה לצ'מפיונס ליג.
    מילא קבוצה כזאת היתה משחקת כדורגל טוב,או בכלל היתה מייצגת את מה שאנחנו יצגנו בזמנו,אבל מדובר בקבוצה שנואה ומגעילה.
    כשהפועל ת"א שיחקו באירופה באמת ובתמים הייתי בעדם,אבל לא הייתי באבל אם היו מפסידים.
    בית"ר ירושלים זה מועדון שמעורר בי חלחה יותר ממכבי ת"א לעיתים קרובות.

אני לא רואה את אוהדי צ'לסי מעודדים את היונייטד או ארסנל במשחקים מול ברצלונה אז מה הסיבה שאני פתאום יהפוך לציוני?
    אני לא מקווה שיעלו לאלופות,לא לאינטרטוטו ולא לשומקום.כמו שבאותה מידה אני לא בעד מכבי ת"א בכדורסל בפיינל-פור.תאמין לי שהם לא עושים את זה בשבילך.

2. Macaclister Member

תאמין לי,כשמכבי ת"א,הקבוצה המגעילה והדוחה הזאת עלתה לצ'מפיונס ליג-קיוויתי שכל משחק הם יחטפו 5 בראש,ואתה לא יודע כמה שמחתי אחרי ה 5-1 שהם חטפו בדרבי הגרמני. אמנם אני די שונא את בית"ר,במיוחד את האוהדים שלה,אבל לא שנאה שתגרום לי לקוות שיפסידו במפעל אירופי,ובמיוחד שיש לי גם אינטרס להצלחה שלהם.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל אלו שרוצים שעטר יגיע לחיפה זה אלו שאחרי כמה תוצאות לא טובות יקללו אותו.

קודם כל עטר משחק משעמם ובונקריסט ואני לא רוצה דבר כזה בחיפה
    דבר שני,אני בטח לא רוצה לראות אי פעם את מישהו מקלל את עטר ובגלל זה אני מעדיף שעטר לא יהיה מאמן אצלנו.

בקשר לבירם ודירסאו,כמו שאמרו פה דירסאו לא מצליח אפילו במכבי פתח תקווה,הוא מבוגר ועם כמה שאני אוהב ומעריך את השחקן הוא לא מתאים לחיפה של שנה הבאה שצריכה להתרענן מתקופת לוי.
    בירם כיאל לעומת זאת הוא שחקן מדהים,צעיר ומשקיען,מודל לחיקוי כשאנחנו משווים לעומתו את מליקסון,רפאלוב ובוזגלו..
    חבל שאין לו עוד הרבה כמו בירם ודקל קינן בקבוצה.

4. idos87 Member

למה לא לעודד כל קבוצה שמגיעה למפעל אירופי? הרי זה לא שהקבוצה שלך מתמודדת עם אותה קבוצה באותו מפעל. קבוצה שנמצאת במפעל אירופי כלשהו מייצגת את המדינה ולכן, לדעתי, צריך לעודד אותה.
    בכדורסל זה הולך סבבה, למה לא בכדורגל?

5. LiranSH Member

למה שאני ארצה שהאוהדים של בית"ר ישמחו ? למה שאני ארצה שהשחקנים המעצבנים שלהם יישמחו ? הם לא מייצגים לא את המדינה ולא אותי, רק את עצמם. אז אני רוצה שיפסידו. ומה הולך בכדורסל ? אולי כאלה שסתם לא ממש אכפת להם רוצים שמכבי ת"א תנצח. בוא נגיד שלי לא ממש יזיז או יפריע אם מכבי ת"א בכדרוסל תפסיד משחק באירופה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ויכוח מיותר לדעתי שלא יוביל לשום מקום, מי שחושב בצורה X לא ישנה את דעתו ולהיפך...

אני אישית בעד כל הקבוצות הישראליות באירופה, מי שלא... לא... אין מה לשכנע ואין מה להסביר.

7. shabaaz Member

חחחח,לירן הרגת אותי
    בגלל זה יש פורום:דנים על דברים.מה ציפית?
    שנשנה את תכנית הגרעין האיראנית?

לגבי כיאל ודירסאו,אני מסכים עם רוב מה שנאמר כאן:דירסאו שחקן חד-גוני לחלוטיןואין טעם להחזיר אותו על חשבון כשרון עולה.אם כבר הייתי מביא שחקן ישראלי קדמי יותר כמו אוחיון.

8. EladLR Member

רפאלוב קיבל את ההזדמנות שלו השנה, אי אפשר להגיד שהוא לא קיבל.
    נכון שהוא שחקן תותח אבל האישיות שלו כנראה פוגעת בו. העובדה היא שדקל ובירם תפסו מקום קבוע בהרכב... רפאלוב גם קיבל את ההזדמנות לתפוס מקום קבוע בהרכב אבל הוא עשה בעיות ולא התרכז בכדורגל. הלוואי ששנה הבאה הוא יבין שלא עושים לו דווקא אלא רוצים רק בטובתו... בקשר לבוזגלו, אני מקווה שהוא יבוא ולא יחשוב שהוא איזה כוכב על שמגיע לו להיות מעל כולם. מישהו צריך לאפס אותו ולשים אותו במקום. לדעתי שנה הבאה הוא יהיה בחיפה. מכבי ת"א לא תהיה מוכנה לשלם את הסכומים הגבוהים למכבי חיפה ומכבי חיפה לא תשאיל אותו לת"א. אני מקווה שאלישע לוי יהיה מספיק חזק כדי לעמוד מול הבוזגלואים.

דירסאו היה צריך לעזוב, הוא לא התאים לחיפה ואין מה לעשות, חבל רק שזה נעשה ברגע האחרון.

את פנטיני צריך להשאיר ולא צריך להביא את ירוביאן(אלא אם יהיה ישראלי). השאלה הגדולה היא אם להשאיר את רנאטו שהיה שחקן טוב והראה ניצוצות בכמה ממשחקי העונה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא חסר על מה לדון בפורום... לא אמרתי שאסור למי שרוצה להתווכח על זה... אמרתי שלדעתי דיון שכזה לא יוביל לשום מקום. כי מי שלא בעד קבוצות ישראליות באירופה זה לא בא מסיבה הגיונית כלשהי שאני יכול לתת סיבה ולשנות את דעתו, זה בא משנאה נטו, ופה כל מה שאני או מישהו אחר יגיד לא יעזור.

10. LiranSH Member

אני נזכר לכתוב את זה רק עכשיו אבל ביום שישי בידיעות קראתי שרנאטו עשוי לעבור לסכנין. בדיחת העונה. הם חושבים יש להם פה איזה חורחה בריטז. לשלוח אותו לניתוח ועונה הבאה כשיהיה מאמן לקבוצה הוא יראה מה הוא יודע.

11. ריביירו Member

ואיך בדיוק זה מסתדר עם העובדה המצערת שהוא עולה חצי מהתקציב שלהם? ועם העובדה הלא פחות מצערת, שהוא מרוויח עשירית ממנו?

12. EladLR Member

גם YNET ואתר ערוץ הספורט מפרסמים שבוזגלו קרוב למכבי ת"א. ווינט הרחיב עוד שיעקב שחר הסכים להוריד את המחיר למיליון יורו מהדרישה הראשונית שלו של 2 מיליון יורו. כל המו"מ עובר דרך צד שלישי שאינו קשור למכבי ת"א.

נראה לי שרוצים להפטר מהקוץ בתחת הזה. זה הכל. הוא שחקן טוב שחושב את עצמו יותר ממה שהוא שווה באמת(והוא לא שווה חצי מיליון שכר לשנה... בטח לא בליגה הישראלית).
    מקווה ששחר חכם ושם אחוזים במכירה הבאה, אחרת אני לא מבין למה הוא מוכר, ועוד לקבוצה בארץ.

13. Butragueño מנהלים

לדעתי אפשר לוותר על קולמה , ויותר להלחם על אוחיון.
    חיפה צריכה סקורר, זה חשוב. לדעתי רנאטו צריך להשאר . באמת אחד הזרים האיכותיים.
    מסיללה אמפריה :)

14. LiranSH Member

די להאמין כבר לאתרים המעפנים האלה. כל יום משהו אחר. לפי YNET ONE והשאר שנה הבאה השחקנים האלה יהיו במכבי ת"א: יבוריאן, בוזגלו, מקרייב, שריקי, קולאוטי. משעמם להם בחיים אז הם כל יום זורקים משהו אחר(במיוחד לבן דור מ-ONE הוא חרטטן רציני). שחר ימכור את בוזגלו רק לאירופה . אבא של בוזגלו מדבר באוויר כי מאור רוצה לחזור לחיפה ובמיוחד עכשיו כשאלישע לוי הוא המאמן.

15. EladLR Member

לא מאמין לכל אתר. אבל שאתה אומר שYNET וSPORT5 לא אמינים. ONE באמת מחפש שטויות הרבה פעמים. YNET וSPORT5 בתודעה שלי אמינים יותר מONE.