מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Igi Member

כן, אבל איזה אופציות טובות כבר יש לו? אני חושב שהוא יחכה שתתפנה משרה אצל אחת הגדולות(נתניה/הפועל סביר להניח) ולא ילך לקבוצות כמו מכבי פתח תקווה לדוגמא. הוא שווה יותר מזה.

2. TariboWest Member

אין לרוני לוי הרבה אופציות טובות. ביתר ירושלים, מכבי ת"א ומכבי נתניה מינו כבר מאמנים לעונה הבאה, כשגוטמן מתנדנד בהפועל ת"א (ואם ההתנהלות שלה בשנים האחרונות אולי עדיף ללוי לא להתקרב בכל מקרה לקבוצה הזו), ככה שנשארה לו אולי האולימפית או אופציית חו"ל. לדעתי, מבחינתו עדיף שיישב בבית מאשר שיילך אחורה ויאמן קבוצה בינונית, או שיתחיל את העונה ללא קבוצה ויחכה לנפילה של אחד מהמאמנים.

בקשר לטועמה - מכבי חיפה צריכה ללכת עליו בכל הכוח. השוק הישראלי מאוד דליל וטועמה יכול לשדרג משמעותית את כל משחק ההתקפה של מכבי חיפה.

3. idos87 Member

רוני לוי יכול לאמן את בני סכנין בעונה הבאה. או אולי את הכח ר"ג או הפועל פ"ת, במידה ויעלו ליגה. זה לא נכון להגיד שרוני לוי לא ילך לקבוצות כמו מכבי פ"ת. למה לא להיות בפ"ת שנה שנתיים ואח"כ לעבור שוב לקבוצה גדולה? להזכירכם, רוני לוי מאמן בליגת העל רק 5-6 שנים מתוכן 3 שנים אליפות עם חיפה. הוא לא עם ניסיון רב בליגת העל ככה שהוא יכול להתפשר על קבוצה קטנה.
    לגביי ההצעות מחו"ל. על האופציות שהוא קיבל/מקבל אני לא כ"כ יודע אבל לגביי נבחרת זאמביה השאלה שעולה לי בראש היא למה?!?! רוני לוי הוא לא אייל לחמן, ויש לי הרבה כבוד ללחמן.

4. TariboWest Member

רוני לוי בקריירה הקצרה שלו עשה הרבה יותר ממאמנים עם וותק של 10-15 שנה. כרגע חתימה כל מועדון מלבד ביתר, מכבי והפועל ת"א, תיחשב כנסיגה. מעניין לראות אותו מחוץ לחממה של יעקב שחר.

5. EladLR Member

יש לרוני לוי לפי אתר SPORT5 גם הצעה מליגה שנייה בספרד, זאת הצעה שכן כדאי לשקול, כי אפשר להתחיל מקטן גם באירופה ולהגיע לגדולות, לא צריך להתחיל אצל הגדולות ולמאמנים שאין להם קשרים כמו לגרנט, לא קל להגיע מהליגה הישראלית לצ'לסי ודומיה.

בקשר לטועמה, זה שחקן חובה שצריך להיות בחיפה שנה הבאה. צריך לחזק את הסגל הישראלי במכבי חיפה, טועמה יכול להיות חיזוק מצויין לחיפה. צריך להביא את קולמה וגם איכשהו להשאיר את בוזגלו למרות כל הצרות שהוא מביא(הוא לא יעבור למכבי ת"א), צריך להביא גם את יובל אבידור למרות שזה יהיה קשה. בקשר ליירו בלו, צריך לראות אם הוא מתאים כבר לרמה של מכבי חיפה. אני דווקא חושב שצריך להשאיר את פנטיני כי הוא כבר השתלב והוא לא נראה שחקן רע כ"כ ושנה הבאה הוא כבר יכיר את חיפה ואת המשחק וישתלב בצורה טובה יותר. את תומר חמד צריך להשאיר בחיפה וגם את עדן בן בסט, את ארבייטמן לא להחזיר בשום מצב. צריך לנסות להביא את שכטר או את עומר דמארי.

6. shabaaz Member

טועמה שחקן מצוין שלא ישאר בסטאנדארד ליאז' בעונה הבאה מסיבה פשוטה:הוא לא מקבל דקות משחק.
    זאת עובדה.
    אבל לדעתי שחר לא ישלם שום סכום שקרוב לכרטיס של טועמה,בטח שלא את המשכורת(קרוב ל-400) עד שהוא ידע שבוזגלו סגור במקום אחר והוא מוכר את הכרטיס.
    צריך להיות ריאלים ולהבין שלהביא שחקן כמו טועמה זה או השאלה או רכישה.
    רכישה של שחקן כזה היא לא על הפרק מאחר והוא עולה בערך 800 אלף יורו.מכאן שרק השאלה היא האופציה.
    אמרו כאן נכון שהוא לא ילך לבית"ר ירושלים רק בגלל הקהל הגזעני שלה.אני מסכים לחלוטין.מה שכן:אני פוסל את האופציה שלו במכבי חיפה,ולמה?

1.אם לשחר היתה את ההזדמנות להביא אותו כשהוא היה שווה הרבה פחות ויעיל הרבה יותר,סביר להניח שהוא לא ישלם אגורה יותר על הכרטיס שלו.הוא פשוט לא הבוס שמשלם מליונים ומפוצץ במשכורות.
    יותר מזה:זאת נאיביות לחשוב שטועמה לא ילך למכבי ת"א. כמעט כל שחקן ילך לכל קבוצה בעד הסכום הנכון.
    דוגמא:שמעון גרשון.
    2.אם האופציה של ההשאלה נשקלת לדעתי גם במקרה כזה גם נתניה והפועל ת"א יוכלו לעמוד בעלויות השכר וההשאלה שלו,כולל מכבי ת"א.כך שאני לא רואה אותו מגיע דווקא למכבי חיפה.

לגבי רוני לוי וה"סו-קולד" הצעה מנבחרת זמביה,דבר אחד יש לי לומר-פאטתי.
    מילא היה הולך לאמן נבחרת שאפשר לבנות אותה או מתחדשת כמו קונגו,קניה,מאלי...זמביה?!
    בדיחה רעה.
    הסיבה היחידה שלא רוצים את רוני לוי בארץ היא לא בגלל שאין לו ידע או תארים אלא מסיבה אחרת:הוא משאיר אחריו מערכת יחסים עכורה עם השחקנים לאורך שנתיים.הרבה אנשים היו מעדיפים לעבוד עם מאמן בינוני שיביא תוצאות בינוניות+ מאשר לעבוד עם בנאדם חרא.וזה לא שונה מהחיים האמיתיים.

7. {forza-haifa} Member

צריך בכל הכוח להחם על בוזגלו וטועמה כי הם מה שיעשו את ההבדל במכבי חיפה .

בקשר לרוני לוי ,אם הוא יודע שהוא לא יקבל את מיסרת מאמן האולימפית עדיף לו לקבל כל מיסרת מאמן בחו"ל.

ותאמינו לי הוא עוד יחזור לחיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. תומר22 Member

איך הגעת למסקנה שלא רוצים אותו בארץ? הרי הוא היה הראשון שבית"ר פנתה אליו אחרי שסילקו את יוסי מזרחי (כן, לפני שום) והוא סירב להם כי היה לו הסכם בלחיצת יד עם שחר, שרצה להמשיך איתו אצלנו גם לעונה הבאה. מכבי ת"א לא רצתה לחכות לו ולכן החתימה את בן שמעון (נמני רצה את רוני לוי כמאמן, אבל בזמן האחרון מנסים להרחיק את נמני מקבלת ההחלטות) והפועל ת"א תמשיך כנראה עם גוטמן, אם לא היא תפנה לרוני לוי. גם אשדוד וסכנין כבר פנו אליו, אבל זו תהיה טעות מבחינתו לחתום בקבוצה מהארץ שהיא לא מארבע הגדולות. היחיד שמפחד לבחור בו הוא אבי לוזון, וזה בגלל הסטיגמה של הכשלונות עם הצעירים. ולא ניכנס כרגע לשאלה אם היא נכונה או לא.

נבחרת זמביה זה פרסום ישן והוא כבר סירב להם לפני כמה שבועות. יכול להיות שמבחינתם הוא עדיין מועמד, אבל קשה לי להאמין שהוא יילך למדינה כזו. התקווה היא שהוא יקבל איזו הצעה ממועדוני ליגה שנייה באנגליה או ספרד על מנת להתקדם (כמו שאמרו פה, לא לכל אחד יש את הקשרים של גרנט).

9. shabaaz Member

שכחת לציין גם את מכבי הרצליה,מכבי פ"ת,הפועל ב"ש,מכבי נתניה,הפועל כפ"ס,נבחרת ישראל וצ'לסי.
    עוד מישהו?

את האמת,כשאדורם קייסי עף מהקבוצה אני הייתי הראשון שחשב שבאמת היה סבוטאז' בקבוצה.
    אבל היום אחרי הראיון עם רוני לוי והטור שקייסי כתב בידיעות וב'וואן' שכתבים מסוימים היו קוראים לזה "דיסטאנס עם ההשחקנים-הוא מקצוען",כשבאמת מדובר בחדל אישים לא קטן.
    עם כל הכבוד לרוני לוי,עם 22 שחקנים לא מסוגלים לרוץ בשביל המאמן שלהם זה כבר לא מקרה.

ולגבי בית"ר ונמני:את נמני בכלל לא הייתי לוקח ברצינות.כל מילה מיותרת.
    ובית"ר?אז עלו שמות.קשה לי להאמין שרוני לוי באמת קיבל הצעה של 800 אלף דולר וויתר עליה בשביל השכר הזעום יחסית שהוא מקבל כאן.
    ואם כן והקהל והשחקנים עדיין לא ממש יצרו איתו כימיה זה אומר הכל.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/724/914.html
    רוסו לא ימשיך בעונה הבאה-כותרות בכל עיתון כמעט.
    לדעתי טעות:רוסו יכול וצריך להיות חלק מהצוות המקצועי כמו אלון חרזי בעונה הבאה אם בתור סקאוט או עוזר.
    ואם כבר "מפרישים" את רוסו גם חרזי חייב להיות חלק מחילופי המשמרות.
    אני אישית בכל זאת הייתי רוצה לראות את מכבי חיפה בכל זאת עושה מאמץ עילאי להחזיר את אריק בנאדו לקבוצה.כל פעם השחקני בית שלנו פורשים בדרך לא נאותה במועדונים מוזרים.
    אם שחר שואף להיות מועדון ברמה גבוהה הגיע הזמן שיתייחס גם בכבוד לסמלים של הקבוצה.

Last edited: Apr 22, 2008
  10. Igi Member

צעד טוב. אלישע מתכנן להצעיר את הקבוצה. אני מקווה שגם חרזי לא ימשיך בתור שחקן.
    מה שכן, לא מובן לי איפה בדיוק חמד נכנס, כי מחזירים אותו לקבוצה בקיץ.

11. {forza-haifa} Member

אני לא חושב שצריך לוותר על חרזי ורוסו . חייב שיהיה איזה מבוגר אחד שידע להדריך את הצעירים . ורוסו פשוט מרים את המורל של הקבוצה בכל מצב זה פשוט טעות לוותר עליו . בקשר לחרזי צריך לתת לו איזה תפקיד נהולי ואם מוותרים על רוסו אז גם הוא צריך לקבל תפקיד נהולי כי זה בזבוז של שני אנשים מבריקים . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

12. Igi Member

רוסו לא רוצה לפרוש. הוא כבר הצהיר שהוא ימשיך לשחק עונה נוספת, בחיפה או במועדון אחר. את חרזי פשוט אף פעם לא הצלחתי לאהוב במיוחד ועל אחת כמה וכמה אחרי שהוא כבר הראה העונה שהוא לא מתאים מבחינה מקצועית. לא יפריע לי במיוחד אם הוא ימשיך כשחקן, אבל אני לא רואה בזה טעם.

13. beitar4ever Member

גבר אולי אתה לוקח בצחוק את כל מה שתומר אמר, אבל אכן הוא צודק שלושת הקבוצות הגדולות אכן רצו את רוני לוי אבל באותו זמן הוא דחה את שלושתם ,לא זוכר את הנסיבות, אבל כרגע יש לו בהחלט סיכוי לאמן באחת מן הקבוצות הגדולות(בבית"ר לא ירצו להחליף את שום שעושה עונה טובה, ובמכבי ת"א החתימו את בן שמעון) שזו הפועל ת"א שנמצאת במצב לא הכי טוב ,ויכול מאוד להיות שבעונה הבאה היא לא תמשיך עם גוטמן, לדעתי יש לו סיכוי טוב לאמן שמה .
    בכל מקרה נגיד והוא לא יאמן בהפועל ת"א להגיד שהוא לא מבוקש בארץ זה דבר שטותי , הוא מאמן שעשה לו קריירת אימון נפלאה במשך חמש שנים , כאשר הביא לקבוצה 3 אליפויות , ולדעתי הוא הוכיח את עצמו בכדורגל שלנו, ובטח שהוא ראוי לאמן באחת מן הקבוצות בליגה הבכירה אפילו אם זה לא הגדולות.

אולי השחקנים לא מציגים יכולת טובה אבל אתה לא יכול להאשים את לוי מכיוון שבשנתיים האחרונות עזבו כמה מהשחקנים הכי בכירים שלו בקבוצה( עידן טל ,בנאדו, זנדברג, קולאוטי וכו'), שהובילו את הקבוצה לכל האליפויות הללו , אז עכשיו אתה כבר יכול להבין לבד למה הקבוצה לא פוגעת .
    בכל מקרה השחקנים לא מציגים יכולת טובה אולי מכיוון שהם גם מרגישים שבעים או שהם רוצים רוח חדשה במועדון, אולי מאמן חדש וזו הסיבה ששחר סיים את הקדנציה של רוני לוי בקבוצה והביא לקבוצה את אלישע לוי.

לגבי ההצערה שעושה המאמן החדש של חיפה, אלישע לוי, דרך מעולה להתחיל את הקדנציה שלו בחיפה, מפני שבמועדון יש חבורת צעירים נהדרת שמחכה לפריצה שלה, ומחכה להוביל את הקבוצה בידיהם , ואת האמת אני ממש מחכה לראות את חיפה הזו כי לדעתי יש בה פוטנציאל ענק שייפרץ בשנים הבאות.

14. TariboWest Member

אני לא חושב שחמד יחזור הקיץ ואני גם לא חושב שצריך להחזיר אותו. אין טעם שיתחרה עם בן-בסט על עמדת המחליף הראשון/השני לחלוצים, זה רק יפגע באחד מן השניים, ואם להיות הוגן לבן-בסט מגיע יותר לחזור לקבוצה.

15. {forza-haifa} Member

נכון שהשנה חרזי לא היה מי יודע מה טוב אבל הוא מנהיג וזה טוב שיש לך שחקן כזה בספסל שיכול לשחק בתור מגן/בלם ואפילו קשר אחורי והאמת ?! הוא יכול לשחק בכל תפקיד שיתנו לו וזה ידוע .. אני לא מציע שהוא יהיה שחקן של הרכב ראשון ,אני מציע שהוא פשוט יהיה על הספסל עדיף שחקן עם ניסיון מאשר צעיר עם כשרון ובלי נסיון ..