להקשיב טוב: המגן הסרבי רניץ מועמד לחיפה http://img231.imageshack.us/img231/306/100686piclocvp7.th.Xxx מכבי חיפה מחפשת מגן ימני זר לעונה הבאה ושמו של מגן פרטיזן בלגרד ונבחרת סרביה, נמניה רניץ, כבר הוזכר כמועמד. קלטות של זרים, בין היתר של רניץ, יועברו בקרוב לידיו של אלישע לוי אחרי שסיימה באופן מעשי את העונה הנוכחית, מכבי חיפה מכוונת לעבר העונה הבאה וכבר החלה בגישושים אחר שחקני חיזוק. מטרה אחת של הירוקים היא לחזק את עמדת המגן הימני בשחקן זר. נמניה רניץ, מגנה בן ה-23 של פרטיזן בלגרד הסרבית ונבחרת סרביה, כבר הוצע למכבי חיפה ובימים אלו בודקים בחיפה את עלויותיו אל מול ראשי פרטיזן. כמו כן, קלטות של השחקן יועברו בקרוב לידיו של אלישע לוי, מאמן חיפה בעונה הבאה. רניץ היה אמור לפגוש את מכבי חיפה בשנה שעברה בבלומפילד במסגרת שלב הבתים של גביע אופ"א יחד עם פרטיזן בלגרד, אך הוא הושעה ולא שיחק בהפסד של פרטיזן לירוקים 0:1. גורם בחיפה התייחס היום למועמדותו של רניץ: "אשקר אם אכחיש שרניץ הוצע לנו, אבל כעת זה לא רציני. מדובר אך ורק בשלבי גישושים וישנם עוד שחקנים שמועמדים להגיע אלינו בעונה הבאה. כשיהיה מה להודיע, נודיע". http://sportlife.co.il/index.php?content=read&id=100687
מעבר לידיעה ההזויה הזו, אני חייב לציין שזה פעם ראשונה שאני נתקל באתר הזה. ספורטלייף? מה זה? חיקוי של ספורטליין? לא שווה התייחסות אפילו.
פרסמו גם בתאר וואלה שמחפשים מגן ימני זר ויש הרבה מועמדים ובספורט לייף(חיקוי של ספורטליין)פירסמו שיש מועמד אני מקווה שזה נכון ושיביואו אותו למבחנים בקבוצה
האמת,אנחנו חייבים מגן ימני,משומר הוא אכזבה גדולה מאוד. הייתי בטוח שהעונה הוא ימשיך עם ההשתפרות שלו ויהיה המגן הימני הקבוע שלנו אבל במקום זה הוא נהיה אחד הגרועים במכבי חיפה העונה.
בתקופה הקרובה בטח יפורסומו על הגב שלנו 40 מועמדים עד שנחתים אחד. עד אתמול לדוגמא החתמנו את קרופניק,גנאים,יבוריאן ומאיר כהן.
הוא לא התאקלם משהו בישראל בכלל... וממתי התחילה הירידה? ממתי שפאוליניו עזב..שאיתו היה לו את הקשר הכי טוב והוא היה בין החברים היחידים שלו בישראל.. שחקן גדול סך הכל שאם יוציאו ממנו את ה100% רק ירוויחו..
כמו שאמרתי בעבר,אני לא בטוח כמה זה פאוליניו אלא יותר אבא שלו שחולה בברזיל. אני חושב שאם חיפה תשאיל אותו לעונה הבאה לברזיל כדי שיחזור לעצמו ויהיה ליד אבא שלו זה ייצא טוב לשני הצדדים. רנאטו הוא כישרון ענק,ראינו איך הוא היה בימים הטובים שלו ושיש לו הרבה מה להציע. ד"א מישהו ראה את הראיון של רוני לוי באחד על אחד?
חיפה רוצים להעיף את רנאטו בגלל שהוא יורק לבאר ממנה הוא שותה. חיפה נתנה לו את כל מה שהוא צריך אם זה דירה, רכב, שיעורי עברית כדי שיסתגל לשפה ועוד דברים שהוא היה צריך והוא פשוט זורק את הכל ולא איכפתלו בכלל ממה שחיפה עושים בשבילו. אם רנאטו היה חכם הוא היה מנצל את כל מה שחיפה נתנו לו והוא לא היה צריך להגיע למצב שחיפה רוצים להעיף אותו מהקבוצה. אם שחקן שמקבל מה שהוא רוצה מהמועדון, לא מכבד את חוקי המועדון הדרך שלו החוצה היא ידועה מראש. מקווה שימצאו לו קבוצה מהר ולא ישארו איתו עוד עונה. נ.ב. אני עדיין חושב שרנאטו הוא אחד החלוצים הטובים בארץ.