מעולה. זה רק מראה לדעתי שבונים על בירם להרכב בשנים הקרובות ובחיפה יודעים מה יש להם ביד. חוץ מזה, אם כבר הם בענייני שדרוג חוזים, צריך לסגור עם מסיללה כמה שיותר מהר(מתי נגמר לו החוזה? הבנתי שהוא מרוויח חוזה די עלוב), כי במצב הנוכחי הוא לא ישאר מעבר לעונה הבאה בארץ.
מכבי חיפה מבצעת מהלך נכון מאוד כשהיא מבססת את עמדת הקשר האחורי הקלאסי על בירם כיאל. הוא שחקן חזק, שבזמן האחרון שיפר את המסירה והוא עוד יכול להמשיך להתפתח. אם הבלתי צפוי לא יקרה, מכבי חיפה הרויחה קשר אחורי כחול לבן להרבה שנים קדימה. אישית, אני מאוד אוהב אותו (אפילו שהוא סידר לאיתי שכטר כמה חודשים של מנוחה). בהצלחה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
יותר מ-120 לא מגיע לו. אבל השידרוג בטח ובטח שמגיע לו,אחלה שחקן ואני מקווה שזה באמת מראה שבונים עליו. דווקא באחד השידורים אמרו שמסיללה הוא המרוויח השני במכבי חיפה אחרי יניב קטן,יכול להיות?
זה לא נשמע לי הגיוני לאור העובדה שהבאנו את מסיללה על תקן של כישרון מאפריקה. למיטב ידיעתי השחקן בעל המשכורת השנייה בגודלה במכבי חיפה הוא קרוסה עם משכורת של 350 אלף דולר.
ותסביר לי למה שהמועדון הכי מצליח בישראל ב10 שנים האחרונות יתחייב לשחקן בן 20 שהוא יקבל הכי הרבה בקבוצה. מה זאת הבקשה הזאת בכלל? הוא רוצה שיבקש מיליון דולר לעונה, אבל מי הוא שיתחייבו לו על החוזה הכי גבוה?
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx עם הדרישות האלה בוזי יכול להגיע רק אל הפראייר של העיר(מכבי ת"א במקרה הזה), בטח לא ליעקב שחר. כשתסתיים העונה נראה מה יהיה.
ד"א אם קטן מרוויח 550 לעונה,אז בוזגלו אמור להרוויח יותר?סתם שאלה..מה בוזגלו עשה?היה שחקן הסיבוב פעם אחת.. בעוד קטן היה איתנו בליגת אלופות,ניצח את פאריס סן ז'רמן שזאת הייתה קבוצה,לקח אליפויות,גביע,גביעי טוטו,כבש,בישל,היה שחקן העונה ושיחק בחו"ל.. בוזגלו לעומתו היה שחקן הסיבוב הראשון בליגת העל...על מה הוא אמור להרוויח יותר מקטן? או למה הוא אמור להרוויח יותר משחקן נבחרת דרום אפריקה פיטר מסיללה?או יותר מאחד כמו אלון חרזי.. מה שכן,אני בעד שאם בוזגלו משחק אצלנו שיתנו לו עוד בונוס של 50 אלף כדי שהוא יוכל לאשפז את אבא שלו במוסד לחולי נפש טוב,יעשה טוב לכולם. ממש לא טעות של שחר,כל הזמן כולם רק מתבכיינים שקטן קיבל חוזה גדול מידי וזה מפריע לו ולשחקנים,אז קטן הוא שחקן מבוגר שכבר נתן הרבה למועדון ואמור להתמודד יותר טוב עם הסיטואציה,אז להכניס פישר קטן בן 20 לסיטואציה הזאת?גם הוא לא יעמוד בזה וגם השחקנים האחרים יתמרמרו פי 2.
^כן אה? בגלל זה כריסטאיאנו רונאלדו שאפילו שחקן הסיבוב הראשון הוא לא היה נקנה בגיל 18 ב12 מיליון ליש"ט..הוא ועוד הרבה כשרונות באירופה. [למרות שאני מסכים איתך שלא מגיע לבוזגלו כל כך הרבה,העקרונות האלה לא נכונים]
אני לא עוקב אחרי הכדורגל האנגלי, אבל אני בטוח שכריסטיאנו רונאלדו לא קיבל את השכר הכי גבוה במנצ'סטר כשהוא הגיע אליה. rainman צודק במה שהוא אומר, לבוא ולתת לבוזגלו ולאבא המושתן שלו את השכר הכי גבוה בקבוצה זה לא בריא.