מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. oFiRzZz Member

מזתומרת ראייה ? http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מין 'בדיחת שואה' על ניר קלינגר על זה שהוא לא רואה באחת מן העיניים שלו.

3. XabiAlonso Member

אם המועמדים לאימון מכבי חיפה הם גיא לוי וניר קלינגר, עדיף להם להשאיר את רוני לוי, שהוא מאמן טוב משניהם בהרבה.
    אם לא, אז רק מאמן זר.

4. REAL MADRID Member

אני מההתחלה הייתי בעד רן בן שמעון ובאמת האמנתי שהוא יגיע למכבי חיפה, כרגע שהוא 99% במכבי ת"א אני חייב להגיד שאני תומך באחד מהשלושה הבאים, ראובן עטר (למרות שלפי דעתי הוא מאמן בינוני), אלי אוחנה (למרות שקשה לי עם העבודה שהוא מזוהה עם בית"ר) או אלון חזן (המועמד המועדף עליי אבל הסיכויים שהוא יגיע אפסיים).

כמו מאור גם אני מעדיף להשאיר את רוני לוי מאשר לראות את גיא לוי או גרוע מכך, את ניר קלינגר.

5. LiranSH Member

אם לא תתאכזב מזה שקלינגר יבוא לאמן אותנו אז אני מצטער להגיד לך, אבל יש לך בעיה.

6. oFiRzZz Member

עטר התקפי ?
    ממתי?

7. Igi Member

התכוונתי שחזן התקפי, להגיד שעטר מאמן התקפי זה די עצוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. oFiRzZz Member

חח סליחה,חשבתי שהשתגעת http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/tongue.Xxx

9. Number 8 Member

מכבי חיפה נמצאת בבעיה קשה.

ישנם פרסומים ששני המועמדים העיקריים לאימון הקבוצה הם גיא לוי וניר קלינגר. אם אחד מהם יתמנה בסופו של דבר למאמן, מכבי חיפה לא תגיע רחוק.

גיא לוי לא עשה כמעט כלום בקריירה שלו. אמנם הוא הוביל את הנבחרת הצעירה להופעה היסטורית באליפות אירופה, אך עם כל הכבוד, יש הבדל בין המוקדמות ללעמוד כל שבת על הקווים במועדון כמו מכבי חיפה. מלבד להוריד את הפועל חיפה לליגה השנייה, הוא לא הצליח עם קבוצה בליגה העל. אז אולי הוא מסתדר עם צעירים, אך חוץ מזה, לא יותר מדי.

ניר קלינגר... תקחו כל מאמן מלבד ניר קלינגר. אמנם הוא זכה באליפות עם מכבי ת"א, אך חייבים לזכור שזה היה רק בזכות הפרש שערים ובחוסר תשומת לב של שומי ומכבי חיפה לליגה(אים ספק שההרכב של מכבי חיפה היה יותר טוב משל מכבי). אחרי האליפות, הוא למעשה הרס את מכבי וזרק את שני השחקנים הכי חשובים של הקבוצה באותה תקופה. שחקנים צעירים וחשובים עזבו את המועדון בתקופתו - עובד, פנסטיל, דגו, ביטון וכו'. כשלון הגלאקטיקוס היה ברשותו, הביא כל כך הרבה שחקנים ולא עשה איתם כלום, ואיך לא, עשה את המוות לאוהדים רק כמו שהוא יודע. אם הייתם שואלים אותי, הייתי בוחר בו כאפשרות האחרונה לאמן, אבל מה יהיה יותר טוב מאשר לראות אתכם קורסים.

אלון חזן לא מאמן מספיק טוב, עדיין.

לאור האפשרויות הפנויות, ראובן עטר הוא המאמן המתאים למכבי חיפה, ובכך גם הקבוצה תרצה את האוהדים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/3/08
  10. LiranSH Member

הוא גם לא מסתדר ממש עם צעירים(בזוגלו למשל, שאני מאוד רוצה לראות אותו פה עונה הבאה ולא נראה לי שגיא לוי זה המאמן שישכנע אותו להשאר במכבי חיפה).

11. Don Joan Roman Member

עם משפחת בוזגלו אף אחד לא ממש מסתדר, זה בסדר.

12. AVISEY Member

חזן מטפח צעירים בגלל שאשדוד אין לה תקציב ושחקנים כמו של חיפה מה לא מובן..

13. roeiuzan Member

זה לא קשור, במשחקי הצעירה גיא לוי סיפסל את בוזגלו ולא נתן לו להיות הכוכב למרות שכך היה צריך להיות, הוא כיפה על זה בטענה שהוא רוצה לגרום לו לדעת לעלות ולשחק טוב גם מהספסל.
    לא קלינגר ולא גיא לוי מתאימים, רק בן שמעון, אבל לצערי הוא כנראה יהיה במכבי ת"א ולכן אני מאד מודאג ממי יאמן אותנו. האפשרות היחידה שנשארה די טובה הוא ראובן עטר(חזן עדיין לא) אבל לאור התלונות של רבים מאוהדי נתניה מתחילה לחלחל בי ההרגשה שגם הוא אולי לא מתאים.. אז אולי מאמן זר? מי יודע.
    אולי בסוף רוני לוי ימשיך כתוצאה מחוסר ברירה.

נקווה לטוב.

14. slagoo Member

ניר קלינגר וגיא לוי פשוט לא מתאימים, הוזכרו פה 101 סיבות וכל אחת מהן נכונה, לא מנסוים, לא מספיק טובים וכו' וכו'.

אלון חזן מוזכר כמועמד רק בפורום כאן? או שזה אני? הסיכויים ששחר ימנה אותו כמעט אפסיים.

האופציה היחידה היא.. רוני לוי.(או מאמן זר, אבל זה לא ממש ריאלי)

15. shabaaz Member

חזן וקלינגר...חחחחחחחחחחחחחחח

קלינגר זה בערך המועמד האחרון שאני רוצה לראות במכבי חיפה:הסוף לכל כדורגל מכל בחינה אפשרית.
    יתרונות?אין.
    חסרונות?אין סוף
    ואל תקראו לבנאדם מוטיבאטור אם הוא נעזר במומחה למוטיבציה או מה שזה לא
    הגרסה השנייה לרוני לוי.פשוט מאמן גרוע אם חוסר טקטיקה,שכל שחקן לא סובל.
    אני זוכר מאמן כל כך צפוי שכל כל הרבה שחקנים ואו הדים לא סבלו אותו.
    להזכיר לכם את רשימת השחקינים שנמצאת היום בנתניה ות"א שברחה ממנו?

"רק לא קלינגר"
    לשנן ולישון עם זה בלילה

הלאה לחזן:מה העניין להעמיד מועמד ולקרוא לו 'משקיע בצעירים'.איזה צעירים ואיזה נעליים.הבנאדם מאמן כולה חצי עונה כבר עשיתם ממנו אריגו סאקי:איפה הוא מאמן?ב...מילאן?בפארמה?במכבי ת"א?
    לא באשדוד העלובה שנמצאת במקום אחד לפני האחרון עם אחוז הספיגה השני הכי גבוהה בליגת העל.ממש מאמן לתפארת.
    כששפיגל\גרנט\אוהרין\שום\שרף הגיעו לכאן הם אימנו איזה קבוצה או שתיים(או שלוש או ארבע).אבל חזן הוא גאון 'תנו לרעיו הזה לצבור תאוצה בפורום ונמנה אותו ואת בני לם כעוזר ותראו איך אנחנו טסים לליגת האלופות'.חלומות באספמיה.
    לפני חזן אשדוד היתה מרכז טבלא ומעלה.אחריו תחתית וירירידה.זאת עובדה ראשונה.
    שנייה-מזרחי הביא את הצעירים וידע איך להעיד אותם ליד המנוסים.
    גונזאלס זה צעיר?רביבו זה צעיר?טובול זה צעיר?
    העיקר להדביק תווית על מאמן ולמכור אותו למרבה במחיר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/08