מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. אלי מתחן Member

אצל יוסי מזרחי לא תקבלו לא צעירים ולא התקפה.
    הוא לא בונקריסט אבל הוא כל הזמן לחוץ ולא מסוגל לתפקד תחת הלחץ.

2. שגיא Guest

אני לא מחזיק ממזרחי. ויותר מזה, אני פשוט לא אוכל לשמוע אותו מדבר אחרי משחקים. הוא אולי הבנאדם הכי קשה לשמיעה אחרי שלמה אין-לי-אוויר שרף. מעבר לזה, אני דווקא כן מעדיף מישהו מהמאמנים הצעירים והנמרצים, מאשר מישהו שמעשן סיגריות כל המשחק. לא תודה. תישאר בקפריסין.

3. תומר22 Member

אני אמשיך לחזור על עצמי (בתקווה שזה יקרה, למרות הסיכוי הקלוש): אלון חזן. ואם אפשר אז שיביא גם את מקרייב ומשה אוחיון כנדוניה.

4. slagoo Member

המועמד הכי טוב לחיפה הוא רן בן שמעון, נמרץ ורוצה להוכיח את עצמו, חי את הקבוצה ועשה דבר מדהים עם קרית שמונה. החסרון הגדול שלו, הוא שהוא עוד לא אימן קבוצה גדולה כמו חיפה, לפחות לפי הזכור לי.

5. shabaaz Member

אוי ואבוי...'בלון חזן',שתית משהו?
    דבר ראשון חזן לא הביא את מקרייב,רביבו הביא אותו.ובמליון וחצי דולר גם סטיבי וונדר היה מביא חלוץ טוב.
    לא מביאים מאמן בגלל שחקן אחד או שניים,תהיה בטוח שאוחיון ומקרייב לא יגיעו למכבי חיפה בסכומים דומים לאלו שהם הגיעו לאשדוד אלא בהרבה יותר:כאלו ששחר לא יסכים לשלם.

שנית-יוסי מזרחי לדעתי מאמן מעולה.בבית"ר לא היה לא את הצ'אנס להצליח ולא היה לא סיכוי כי מדובר על מערכת חובבנית וקהל מחורבן.זאת לא אינדיקציה לשפוט מאמן.
    אם מסתכלים על הקריירה שלו בפ"ת,ירושלים ואשדוד מוצאים לנכון שיש לו שיטה מעולה והתקפית והוא מאמן מעולה ומנוסה.
    עדיין אני הייתי מעדיף את גיא לוי או מאמן זר.

אני לא מבין עדיין למה כל הליגה חמה על מאמן כמו בן שמעון הבנאדם סה"כ העלה קבוצה ליגה ומשחק איתה באופן בינוני עד טוב.זה מוקדם לשפוט אם הוא מאמן בשל או בוסר.
    אלישע לוי גם העלה קבוצה ליגה ומשחק מעולה,מנוסה יותר:על פניו מתאים יותר ואף אחד לא מריץ אותו כטרנד לגדולות.יש מליון דוגמאות לקבוצות שעלו,הצליחו והתרסקו:החכמה היא לשמור על המשכיות.אני לא מבין על מה ולמה לשכור מאמן שסה"כ מאמן בקושי 4 עונות.

6. רומולו Member

חחחחחח ביתר מערכת חובבנית שחכתי..
    שכחתי את ההנהלות של התל אביביות או של חיפה..שבנתה קבוצה שבוע לפני פתיחת העונה

אךך הקנאה אוכלת אנשים

7. bayer04 Member

עזבו אתכם...הכי מתאים זה שלמה שרף. נקודה.
    אף אחד אחר לא מתאים, ולא הייתי רוצה לראות על הקווים בק. אליעזר בעונה הבאה.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אבל שרף הוא לא אופציה.

9. roeiuzan Member

דבר ראשון, הניסיון של אלישע עומד לו לרועץ ולא כיתרון, לא מעט פעמים הוא גם נכשל,
    החיבור שלו בסכנין הוא מעולה, לכן גם הוא מצליח, אין ספק שיש לו יכולות טובות ורואים שהוא משחק פתוח והתקפי, שחקנים יצירתיים אוהבים לשחק אצלו כי הוא נותן חופש לשחקנים. אבל הסגל של סכנין טוב בהרבה מזה של ק"ש, בן שמעון בנה שם קבוצה אדירה עם שחקנים אלמוניים בעיקר בחלק ההגנתי, ואתה רואה קבוצה טקטית וממושמעת, מגנים תוקפים כל הזמן ועוד. ושוב, בעונה הראשונה שלו ושל הקבוצה בליגת העל, עם סגל שחקנים אלמוני וצעיר ברובו. תסתכל רק על ההרכב הראשון, כמה מהם אתה מכיר? ברק בכר, יניב לביא, עמיר נוסבאום, עמנואל עמנגואה, וויהאם עמאשה, יובל אבידור, גם בלו בהופעת בכורה בליגת העל, עבאס סואן שנה שלמה נרכב על הספסל, צרפתי וחאסרמה כבר זמן רב לא נשמו אוויר פסגות בליגת העל. (חוץ מסואן ייתר השמות שהזכרתי שיחקו בעונה שעברה בלאומית)יופי של קבוצה יש בק"ש ולי אין ספק שרן בן שמעון הוא המתאים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/08
  10. תומר22 Member

צר לי לאכזב אותך (בעצם, ממש לא): אלון חזן יהיה מאמן מכבי חיפה ביום שהוא ירצה בכך. שחר רצה אותו כמנכ"ל ורוצה אותו עכשיו כמאמן, הבעיה שחזן עצמו לא כל כך רוצה להגיע ולהילחם גם הוא מול הצל של רובן עטר (הוא כבר דיבר על זה לא פעם בתקשורת). ברגע שהעניין הזה יפתר אצלו, הוא יגיע. תרצה או לא.

לגבי השחקנים, הצעתי אותם כנדוניה בחצי חיוך, אבל אם כבר אתה רוצה התייחסות: משה אוחיון כבר היה עם רגל וחצי אצלנו עוד בתחילת העונה. בינואר אבא שלו שוב הציע אותו לשחר, אבל בחיפה לא רצו לפגוע במעמד של בירם כיאל כישראלי הבכיר במרכז הקישור (הביאו את לימה מקום, אבל זה כבר סיפור אחר). הסכומים לא כאלה גבוהים כמו שאתה חושב, גם לגבי מקרייב (איפה בדיוק ראית שאמרתי שחזן הביא אותו?). יש אידיליה בין שני המועדונים (הם עדיין מודים לנו שלא לקחנו להם את הולצמן באמצע העונה שעברה וגם לא בתחילת העונה הנוכחית) והכסף לא מהווה מכשול - אפשר לתת שחקנים בתמורה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/08
  11. TariboWest Member

העסקים עם טוברוק נמשכים, האחים גולסה סיכמו במכבי חיפה:
    nrg

12. שגיא Guest

האחים גולסה? זה כמעט נשמע כמו משפחת פשע

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

שיהיה להם בהצלחה

13. slagoo Member

קצת מידע?

14. roeiuzan Member

הם מצטרפים לישראל זגורי העכואי שסגר לפני כחודשיים ל-5 עונות במכבי חיפה.

15. Alvarez Member

אייל גולסה זה השחקן הבא של הכדורגל הישראלי, זה לא סתם כשרון כמו אחרים, הוא משהו אחר.

אבל סתם שאלה, לא קצת מפריע לכם להחתים אפילו בנוער שחקנים שהם לא ירוקים אמיתיים? האחים גולסה, מור דהאן, זגורי ואפילו אפשר לומר מאור בוזגלו.
    היום אפילו השחקני בית הם שכירי חרב.

נערך לאחרונה ב: ‏19/3/08