במקרה אתה כתבת את הכתבה ההיא לוואלה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx גם אני חשבתי שזה רעיון מצויין. כששחקנים כמו יואב זיו מגינים בליגה שלנו, לא מן הנמנע שינסו שם גם את קטן. יש לו את הכושר, המהירות, הפיזיות, הפריצה על הקו... כמעט כל מה שצריך. ולשחקן שלא הצליח לקחת את המושכות במשך שנתיים אין שום חלק בעניין אני מניח? כמו שאמרתי, קטן היה צריך להתאים את עצמו למצב, אבל נכשל. אני מחכה לראות את התפקוד שלו תחת מאמן חדש(למרות שבאמת שאין קשר לרוני לוי) ושיורידו ממנו את הלחץ.
אין פה עניין של להתאים את עצמו למצב - או שאתה מנהיג או שאתה לא. קטן לא מנהיג, קטן שחקן עם אופי חרא (לכדורגל), אז שאף אחד לא ינסה לעשות לו טרנספורמציה ולהפוך אותו לשילוב של אבוקסיס ונימני. מי שחשב שהוא ייקח בנאדם שכל מילה מהיציע משפיעה עליו, ויהפוך אותו לשחקן קר רוח-מנהיג-כריזמטי-סוחף, אז הוא האשם ולא קטן.
להתאים את עצמך למצב אומרים על שחקנים שיורדים לספסל או שחקנים שעולים ממנו פתאום, לא בקשר למנהיגות כי מנהיגות זה או שיש לך או שאין לך, לטל בנין היה, לג'ובאני רוסו היה, לאבי נימני היה ויש, לאבוקסיס היה, ליניב קטן לא היתה ולא תהיה יכולת מנהיגות וזו נקודה שאי אפשר לשנות אותה, לשחקן כזה לא נותנים להיות קפטן.
האוהדים של מכבי חיפה (לא כולם כמובן) פשוט מגעילים שהקבוצה ניצחה ויצרה אשליה של התמודדות על האליפות הם שרו רוני לוי הוא המלך אבל אז שהחלה שורה של הפסדים הם זרקו עליו חפצים כאילו שכחו שהוא הביא 3 אליפויות רצופות 1/8 גמר גביע אופ"א ושתי גביעי טוטו שאלי אוחנה היה עם בית"ר בתחתית האוהדים לא קיללו אותו דרשו ממנו להתפטר אבל בלי קללות ואלימות ושנה אחר כך בית"ר סיימה מקום רביעי ואחר כך אוהדי מכבי חיפה אומרים שאוהדי בית"ר אוהדי הצלחות והם האוהדים הכי טובים בליגה ולגבי קטן הוא לא שחקן אבל הוא אחד שמשקיע ומתאמץ בשביל המועדון
בדוק הודעות...אני אני אוהד של הקבוצה 25 שנה ולא היה יום אחד שנטשתי אותה לטובת כדורגל מכוער כמו הגועל נפש של רוני לוי,אבל מה שקרה בשנתיים האחרונות גרם לי להחליף משמרות ולשבת בבית אחרי האוניברסיטיה ולחרוש רק כדי לא לראות משחקים. הקבוצה הזאת שהייתי הולך אחריה גם כשהיא היתה מקום 7 או 10 בגלל שהיתה יכולה לנצח בכל מקום עם כדורגל התקפי הוציאה את הנשמה מהכדור וזאת עובדה.מהיום שרוני לוי הגיע היתה לי הרגשה שאין כדורגל במועדון ובשחקנים וגם כתבתי את זה כאן למרות התארים שמהם לא התעוורתי לרגע. שנית-אתם אוהדי בית"ר אל תטיפו לנו מוסר על מזה לקלל מאמנים. רק שאזכיר לך מה עשיתם לאוחנה ומזרחי(פעמיים!!!). איפה אתם שתתמכו באברהם ושמוליק לוי שזרקו אותם לכלבים כמו איזה זוג חולים? אתה מדבר על קללות?אפילו את הסמל של הקבוצה יחיליפו לכם בדולר ולא יזיז לכם.כל דבר שהוא בבחינת הכסף של ארקדי לא מזיז לכם. איזה סמל יש היום בבית"ר?שאני אזכיר לך מאיפה הגיעו זיו ובנאדו?
בחיפה מתכננים מהפכה בסגל לקראת העונה הבאה. ללא כל ספק מהלך שהיינו צריכים לבצע כבר. אחת הבעיות העיקריות שלנו זה שובע לא מובן של הסגל. ומה שאנחנו צריכים יותר מכל זה רענון שורות טוטאלי והצערה כוללת וזה ככל הנראה מה שאנחנו שאנחנו, באופן די צפוי, הולכים לראות הקיץ בכרמל. קישור לכתבה
ובאתר אחר רשום שלא מתוכננים שינויים גדולים, כשמרבית השחקנים יישארו מלבד קרוסה שיעזוב, ורנאטו ולימה שמתנדנדים. אל תאמין לכל מה שכתוב, ייכתבו עוד הרבה, ועד שלא נדע מי המאמן לא נוכל לדעת מה מתוכנן.
אולי הוא לא אמר את הדברים שלו בצורה הכי מדויקת, אבל בעיקרון הוא צודק - מדובר בקהל הכי מפונק והכי כפוי טובה בארץ. כמה שלא נעים לשמוע. ואת זה אני אומר כאוהד מכבי חיפה. אמרו לי את אותם דברים גם כשהייתי ילד ונלחמתי בזה בכל כוחי, אבל משנה לשנה אני מבין עד כמה זו המציאות. זה אותו קהל שעשה את המוות לגיורא שפיגל, המאמן שהוביל אותנו לעונה הגדולה אי פעם של קבוצה ישראלית כלשהי ולאחר שתי עונות כסגן של מכבי ת"א התקשה להתמודד עם נטישת הכוכבים. שפיגל, בשילוב של הצלחה וכדורגל אטרקטיבי, הפך למעשה את הקהל החיפאי למה שהוא כיום. בזמנו, שחר נכנע לדרישת הקהל ויצר קרע שנמשך עד היום בינו לבין המאמן שהיה גם ידידו הקרוב. לאחר מכן נכנסנו לתקופה רעה ומאמנים התחלפו כמו גרביים. את דושאן אוהרין קיללו, לבריילובסקי עשו את המוות בזמן הקצר שאימן, בתקופת אלי כהן הקהל צידד רק בשחקנים בזמנים הקשים וגם אברם גרנט, שהחזיר את האליפות לכרמל, זכה לקללות ("בדם ואש את אברם נגרש" - הייתי במגרש ולא האמנתי) שבועיים לפני חגיגות האליפות. אפילו יצחק שום, שרבים פה מדברים על הכדורגל הגדול שהיה בתקופתו (זוכרים את ליגת האלופות, אבל שוכחים את התבוסות המשפילות בליגה ואת כמות השערים הלא הגיונית שחטפנו), קיבל קללות גם במשחק הליגה האחרון באשדוד, בו הפסדנו את האליפות על חודו של שער. השחקנים, למי שתהה, קיבלו מחיאות כפיים ועידוד על עונה גדולה ומאמץ יפה בישורת האחרונה.
עם כל הדברים שאמרת שהקהל עשה אני מסכים איתך. אבל להגיד שהקהל שלנו הוא הכי מפונק בארץ והכי גרוע זה כזה דבילי ושטותי להגיד את זה. תבין, הקהל הישראלי זה לא הקהל שיש באירופה, יש פה מנטליות מפגרת, יש פה אוהדים שאין להם סבלנות, אין להם שכל, אוהדים מפונקים וכפויי טובה, וזה לא רק במכבי חיפה, זה בכל קבוצה בארץ, ואני יכול להביא לך דוגמאות מקבוצות אחרות שעשו את מה שאנחנו עשינו בצורה הרבה יותר גרועה, כן ? אתה שוכח כנראה את מה שאוהדי מכבי תל אביב עשו אחרי ההפסד לסכנין, באו והרסו את המכוניות של השחקנים מיד אחרי ההפסד, אוהדים שקיללו את אלי כהן אחרי 2 מחזורים, ועוד לאחר עונת שבה מכבי תל אביב נראתה טוב יחסית. אוהדים שבאים בעונת 04-05 3 אלף איש למשחק בית (פחח עלק מחאה), אוהדים שעשו את המוות לניר קלינגר אפילו יותר מאשר מה שאנחנו עשינו לרוני לוי, אחרי שהביא אותם לליגת האלופות והביא להם גם אליפות וכו'. שלא נדבר על אוהדי הפועל תל-אביב מה שהם עשו לדרור קשטן ולגיא לוזון (בייחוד לגיא לוזון שאחרי כל משחק מאות אוהדי התקבצו אחרי המשחק ולא נתנו לו לצאת מהאיצטדיון). או את הקללות שחטף הסמל של הפועל תל-אביב גילי לנדאו. את אוהדי בית"ר אני אפילו לא אזכיר מרוב המקרים איתם ועם המאמנים ועם המפונקות שלהם. אז להגיד שאנחנו הקהל הכי מפונק בארץ והכי גרוע זאת שטות גמורה וממש פתאטי, ועוד בייחוד מאוהד של בית"ר. אגב למי שעדיין לא חתם על העצומה למען האיצטדיון החדש, ביום שלישי הוועדה מתכנסת, בינתיים יש קצת יותר מ-6000 חתימות וזה עדיין לא מספיק, מי שעדיין לא חתם שיחתום ! http://lidsper.com/shlomi/
לא התכוונתי לפינוק אלא להתנהגות לצרוך מקלות ומוטות כאילו הוא זה שמחמיץ האוהדים של בית"ר לא זרקו מקלות וברזלים על אוחנה ומזרחי ועל אף מאמן אז אל תשווה
נו ברור.. הרי על גוטמן לא זרקו כלום ולא עשו כלום...(לגוטמן עשו פי 10 ממה שאוהדי מכבי חיפה עשו לרוני לוי). על אוחנה לא זרקו כלום אבל אוחנה חטף מספיק קללות מאוהדי בית"ר, כנ"ל לגבי מזרחי. ואתם האחרונים שיכולים לדבר על התנהגות.
ההבדל בין אוהדי בית"ר לאוהדי מכבי חיפה הוא מאוד פשוט:אצל הירוקים, כאשר טוב כמעט ואף אחד לא אומר כלום (אפילו העונה זה קרה, כאשר מכבי חיפה התחילה עם 3 הפסדים כולם רצו את הראש של לוי, אחרי זה באה הריצה היפה של חיפה וכל האוהדים סתמו את הפה), אצל בית"ר יש עקרונות מאוד פשוטים שכאשר גם טוב לא עוברים עליהם בשקט. בדיוק בגלל זה מזרחי וגוטמן עזבו.