מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Fabio Junior Member

רוני לוי לא שיחק כ"כ התפקי בקדנציה שלו בחיפה, על אף שהיו לו את הכלים..
    הליגה הייתה פחות יותר טובה ממה שהיא עכשיו. רמה יותר גבוה, יותר תחרות.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא הבנתי, הליגה הייתה יותר או פחות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אגב, באתר של ספורט 5 יש את משחק הגביע שלנו מול נתניה כאשר גרנט אימן את הקבוצה. אז ניצחנו 5:1 כשכל גול היה יותר יפה מהשני. רוסו ובאדיר השתעשעו, כיף לראות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/3/08
  3. beitar4ever Member

בקשר לדיון על לוי הרשו לי להיכנס ולהגיד כמה מילים, לוי עשה המון לטובת חיפה לא מגיע לו יחס כזה, אבל הוא צריך לדעת שזה הכדורגל , כאשר מנצחים האוהדים לטובת המאמן כאשר מפסידים הם רוצים לערוף את ראשו, בקיצור ולעניין לוי עשית את שלך בחיפה כבר בתחילת העונה לפי דעתי הוא היה צריך לעזוב כי מול בית"ר אין לו סיכוי , אבל בחירה שנעשתה אין להשיב , עצה קטנה ללוי שב קצת בבית לא יזיק לך .

בקשר למחליפו של לוי בסוף העונה, אוחנה הוא מאמן מתאים לחיפה, גם עטר, שניהם אפשרויות מאוד טובות, אך הכיוון שלי הוא לא למאמן ישראלי אלא למאמן זר, לדעתי אם חיפה באמת רוצה אליפות היא צריכה מישהו מבחוץ ולא מאמן מארצנו הקטנה כי לדעתי אף מאמן ישראלי כולל קשטן לא יוכל להתמודד עם המעצמה של גאידמק.
    חיפה צריכה מישהו כמו פרננדז שיעשה סדר בקבוצה, יטפח צעירים, יביא שחקנים זרים נורמלים ולא חתולים שבאים רק לעשות כסף, זה הפיתרון לפי דעתי, וזה כמובן אם שחר רוצה אליפות בעונה הבאה, אם לא הוא יצטרך להתמודד עם עוד עונה פיננסית של חיפה שתסיים במקום 3-4.

4. C.F.C Member

ביתר4אבר אתה כל כך יהיר שזה מדהים. אתה באמת חושב שמכבי חיפה לא יכולה להתמודד על האליפות מול ביתר? אם חיפה מביאה מגן ימיני, קשר אחורי וחלוץ (יש לנו כבר את בלו שמושאל לקרית שמונה) אז היא תהיה קבוצה כמעט מושלמת (ולהביא שלושה שחקנים ברמה זה לא משימה בלתי אפשרית, בטח כשיש לך את זהבי לצידך). ביתר היא לא קבוצה מושלמת, קבוצה טובה אבל לא כזאת שאי אפשר להכניע. נכון שהמאפיה יותר עשירה מאיתנו אבל לא חסרים מקרים שבהם הקבוצות הפחות עשירות נצחו מפלצות של כסף.

5. shabaaz Member

אני לא מתייחס לאוהדי בית"ר בד"כ,הם שבויים בקונספציה שהכדורגל שלהם ברמה של 150 מליון דולר כשבעצם הוא ברמה של 50 מליון רופי.
    נחכה לשנה הבאה,נראה אותם עושים בושות שוב פעם באירופה ואת יצחק שום מתרץ את זה "בסגל קצר..." "הליגה צריכה להתחיל מוקדם יותר" ושולח את שליימ'ה להגן עליו.
    ההבדל היחיד בין מכבי חיפה לבית"ר הוא ב-10 שנים!
    10 שנים של ניהול שבית"ר הסעודית לא הצליחו לבנות עדיין.
    הרי ברגע שמכבי ת,א ומכבי חיפה חוזרות לליגה בשיא הגז הכדורגל הנוכחי שבית"ר משחקת לא שווה הרבה.
    אני באמת מלא הערצה להישגים של שום בחיפה,אבל ביננו:כל האחוזים והתארים בליגה הנוכחית לא שווים כלום עם משחקים נגד חבורה של שימפנזים וקונוסים.
    ושלא יגידו לי "הם עשו את הליגה משעממת...". לא במקרה אין קבוצה אחת בליגה שמסוגלת לחבר 3 פסים,או לרוץ 90דקות בלי לגנוח.

שנית-לעניין המאמן:ברור שאין שום מועמד ברמה בינלאומית כרגע כמו גרנט,שום או קשטן שיוביל את מכבי חיפה.
    רוב'ן עטר הוא לא רק מאמן שיציב רף ציפיות גבוהה הוא יציב רף ציפיות כמעט בלתי אפשרי.
    בעונה הנוכחית לוי אמר שמכבי חיפה תלך על כל התארים כמו בכל עונה אבל אף אחד לא ציפה באמת שהיא תעשה את זה,וזאת לא ממש הפתעה שהוא הולך הביתה גם.
    מאמן כמו רוב'ן עטר זה לא מאמן רגיל.יש רק שני מאמנים שיכולים להביא יותר קהל מעטר לקרייה והם:שרף וברקוביץ'.
    עצם החתמה של מאמן כמו עטר תביא גם קהל ותיק וגם קהל צעיר שגדל עליו כמאמן.תיווצר סביב הקבוצה רמת ציפיות אדירה שלא כמו בעונה הקודמת,ובטח ובטח שלא כמו סביב מאמן כמו גיא לוי,בן שמעון או מאמן זר.עם עטר למכבי חיפה יש ערך מוסף.
    במצב כזה זה מציב את שחר בדילמה גדולה לגבי החתמת מאמן אחר מאחר והוא לא רק מחתים מאמן מעולה הוא מחזיר את הקהל למגרשים תרתי משמע.

6. LiranSH Member

כן, רק ששטוגראט תזכה באליפות זאת ממש ממש הפתעה. מכבי חיפה צריכה להתמודד חזק חזק על האליפות ולא יכולה להגיד אם לא נצליח שלפחות האוהדים יהנו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/08
  7. beitar4ever Member

אני לא יהיר אני מציאותי , חיפה כיום לא מסוגלת להתמודד מול בית"ר וזה הוכח שלושה פעמים, גם אם תגיד ששלטתם או משהו אחר, שורה תחתונה -ניצחנו אתכם(פעמיים ותיקו).
    שוב אני לא משתחצן כאן, אני פשוט חושב שמאמן זר יוכל להתאים לחיפה במידה והיא תרצה להתמודד על האליפות, כי שום מאמן ישראלי אין לו את היכולת להתמודד עם בית"ר או מכבי ת"א בעונה הבאה על האליפות.

8. LiranSH Member

איזה 3 פעמים זה הוכח ? בתיקו אחד שבמזל לא יצאתם בו עם הפסד ? במשחק החוזר ששתי הקבוצות שיחקו מגעיל אבל כולם יסכימו שאנחנו היינו יותר טובים ? או אולי לפני 4 ימים כשהצגתם יכולת ממש מרהיבה מול קבוצה שאיבדה כל עניין בליגה, שהכל בה לא מסתדר והאוהדים מקללים וזורקים דברים על המאמן ?

אתם חיים בסרט ומקשיבים לכל הפרשנים שאתם רמה מעל הליגה. הליגה העונה כל כך חלשה שזה מדהים. ניפגש עונה הבאה. לפחות העונה השופטים הביאו לכם את רוב הנקודות בסיבוב הראשון אז לא ממש יזכרו לכם את זה אז תתנחמו.

על הקטע שהזכרת את הצהובים השניים כמועמדים לאליפות עונה הבאה רק בגלל שקנה אותם איזה אחד שמתעניין יותר בגוגאים מאשר בכדורגל אני בכלל לא אדבר.

9. C.F.C Member

1. הכוונה פה זה לא למשחק בודד, אלה לקרב של עונה שלמה על האליפות שזה סיפור אחר לגמרי.
    2. מילא ביתר את הטענה הזאת עוד אפשר להבין, אבל לטעון שאין מאמן ישראלי שיכול להתמודד מול מכבי תל אביב?! :aaagath: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx מי הם בכלל? קבוצה מהתחתית שכל מה שיש להם זה את רודי חדד שמספר המסירות שלו מזכיר את מספר הפעמים שביתר עברה שלב באירופה, חלוץ אחד ברמה, גרזן במרכז ושוער טוב. את כל השאר הם צריכים פלוס מינוס לבנות מחדש, שלא דבר על זה שכמו שזה נראה הם לא ממש בונים את הקבוצה בצורה נכונה.
    3. קודם כל נראה על איזה מאמן זר מדובר ואחר כך נוכל לקשקש על האם הוא מתאים לחיפה או לא.

10. LiranSH Member

יאללה מי בא לים ?

אם יש כאלו שאמרו אחרי שרוני לוי הודיע שהוא לא יישאר עוד עונה שהוא מאמן טוב וחבל שהוא הולך, היום הוא הזכיר להם למה הוא לא.

11. Igi Member

מאמן שהביא 3 אליפויות, 2 גביעי טוטו והגיע לשמינית גמר גביע אופ"א, הוא לא מאמן טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. LiranSH Member

מאמן שאני לא זוכר מתי פעם האחרונה חזרנו איתו מפיגור ומתי בכל השנים שלו כמאמן ניצחנו כשפיגרנו ראשונים. זה לא שהוא לא טוב, הוא פשוט אפס.

13. AVISEY Member

משומר פשוט גרוע !! חייבים קודם מגן חדש, וחלוץ לדעתי בלו וחמד צריכים לחזור לחיפה .

14. shabaaz Member

רוני לוי צריך להסביר לכולנו כשהוא יעזוב את הקבוצה איך הוא נשווה בקונספציה של עצמו שנקראת:
    "כך נתתי לחלוץ אפס להפוך קבוצה שלמה למכונה של לוזרים"

כולם שואלים למה יניב קטן גרוע-זה למה הוא גרוע.
    חלוץ של גארבאג' טיים.של זבל...שחי מאיזה שער אחד שנכבש לפני מליון שנה ומראים לנו אותו עד שנטחן המוח ושתי דורות של קהל כבר התחלפו ו-90% מאירופה לא ראו.

הבנאדם לא מופיע למשחקים הקובעים.אז למי זה עוזר?
    ואח"כ "עושים לו רצח אופי"...מסכן.
    העיקר שיכבוש 50 שערים נגד הפועל מג'דל כרום ומכבי ג'דיה משחק אח"כ וירשום בסטטיסטיקה את הממוצע העונתי ויסתום לכולם ת'פה.
    חלוץ נשמה.ענק.

הייתי מעלה לו ת'שכר מחר ומחתים אותו שוב על חוזה שלא שווה נייר טואלט משומש.מסכן...

15. LiranSH Member

כי לשים צמד מנצח בנצחון ראשון העונה נגד מכבי תא זה גארבג' טיים. כי לשים עוד הרבה גולים מנצחים ולבשל כאלה בשאר העונות זה גארבג' טיים. כי לשים גול נגד מנצ'סטר באולד טראפורד זה גארבג' טיים. כי לשים בניקוסיה עוד גול נגד מנצ'סטר זה גארבג' טיים.

גם השחקן הכי טוב בעולם לא יצליח לשחק טוב במקום שהמאמן לא אוהב אותו והוא לא אוהב את המאמן.