האמת שזה הפתיע אותי הרצון של לוי להתפטר מיידית. יכולתי לראות את זה קורה במידה ונפסיד לנתניה, אבל כבר עעכשיו זה עדיין מפתיע, בטח לאור ההתבטאויות של לוי כאילו שהקהל לא משפיע עליו. עכשיו הספקולציות סביב העמדה רק יתפסו תאוצה עכשיו. יהיה מעניין. מאמני הליגה רק בן שמעון הוא בהחלט אופציה מאוד מעניינת, לדעתי גם עדיף על עטר. אין ספק שלמינוי של עטר יהיה השפעה קצרת טווח אדירה, אולם לטווח הארוך אני חושב שבן שמעון עדיף בעמדה זו. מאמן זר? אני מוותר.
סוף סוף. הכתובת היתה על הקיר עוד מתחילת העונה. רוני לוי לא טיפש הוא יודע שעוד עונה בחיפה עשויה להטיל כתם ענק על הקריירה שלו. ושלום לך רוני לוי. תודה על המון רגעי אושר, תודה על שלוש אליפויות, שתי גביעי טוטו ושמינית גמר גביע אופ"ה. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך (כל עוד זה לא בא על חשבוננו כמובן). אני תמיד חשבתי שלוי הוא אחד המאמנים הטובים בארץ, אבל הוא פשוט לא מתאים לסיטאוציה שנוצרה בחיפה העונה והיחסים שלו עם הקהל התדרדרו לשפל חסר תקדים ויש פעמים שפשוט צריך לגמור את זה לפני שהנזק יגדל.
חבל שככה הוא הולך .3 אליפויות 2 גביעי טוטו ושמינית גמר גביע אופ"א . אני מתבייש באוהדים האלו שככה הם מתנהגים, רוני לוי מאמן ענק אני מודה לו על 5 שנים מופלאות .
רוני לוי יצטרך להוכיח את עצמו בעידן של אחרי חיפה. אני מצטער אבל אני לא ממש מחזיק ממנו בתור מאמן יוצא דופן בליגה, הוא נכנס לחיפה שהייתה 5 דרגות מעל לליגה, חיפה שהייתה קבוצה מרשימה ללא תחרות אמיתית בליגה, בשנתיים שהיו לו תחרות עם בית"ר הוא נכשל בצורה טוטאלית ואני מתכוון בעיקר לעונה שעברה שבית"ר ממש לא הרשימה וחיפה לא הייתה קרובה לספק פייט ראוי. השורה התחתונה זה שאני לא זוקף לזכותו באופן מלא את התארים שהשיג עם מכבי חיפה. באותה הנשימה אני חייב לציין שהמהלך הזה ממש לא מבטיח עתיד טוב יותר לחיפה, כל מאמן אחר יכול להיכשל באותה הצרה, ההגמוניה בליגה היא ברורה, יהיה קשה להחזיר את חיפה למקומה הטבעי, זאת עבודת מאמן אמיתית ועל המאמן שיגיע תהיה אחריות עצומה.
אז יש מספיק משחקים לעשות ניסויים, העונה גמורה מבחינת הליגה, ככה שיהיו משחקים שבהם אני מאמין שייעשו כל מיני חילופי תפקידים על המגרש. אז עכשיו, אחרי שהוא הולך בסוף העונה אני גם מאמין שכדאי להוריד את הטונים, כי זה מה שהקהל רצה, ששחר יתעורר, קודם כל כי רוני לוי מיצה עצמו מעל ומעבר במכבי חיפה, הן מבחינת הישגים והן מבחינת מעמדו בקבוצה, דבר שני אני חושב שמאמן שמסוכסך כל כך עם הקהל חייב ללכת הביתה, כי הקהל, עם כל הכבוד ליכולות של שחר, אי אפשר להשתיק אותו ועדיין יש לו כוח להשפיע על מהלכים במועדון.
אתה בסדר ??? על מה אתה מדבר ? אני בסך הכול אמרתי שהקהל לא היה צריך להתנהג ככה, בסדר הוא צריך ללכת אבל ככה מתנהגים לבן אדם שהביא אותכם כל כך גבוה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx נכון הקבוצה לא נראת טוב אבל לא צריך לקלל ולצעוק "רוני לוי מת" .אני מקווה שאתה מסכים איתי .
שנה שעברה שמינית גמר גביע אופ"א . אז השנה לא הלך כל כך. זכינו בתואר ויש עוד אחד שיש לנו בו סיכוי . אבל שלוש שנים של אליפות אז שנתיים לא זכינו צריך ככה להתנהג נו באמת .. והשחקנים מה הם לא אשמים ??
מופלאות אולי גדול מדי להגדיר את זה, אבל בסה"כ יפות, 3 אליפויות רצופות, 2 גביעי טוטו, שמינית גמר גביע אופ"א, בסה"כ, יש לי מלא הערכה לבנאדם הזה מבחינת התרומה שלו למועדון, נתן כאן 5 שנים גם כשחקן והיה חלק מהאליפות הענקית של 94 ועוד שני גביעי מדינה (93, 95) ועוד גביע טוטו (94) כשחקן, עוד שנתיים גדולות עם הנוער בהם לקח דאבל ואליפות, בסה"כ התרומה שלו היא ענקית למועדון. אבל גם נזק גדול מאוד, צריך להבין שהוא גם כן חצה גבול אדום, הסכסוך עם הקהל שבו גם הוא לא יוצא צדיק, סכסוך עם השחקנים, הריסת שחקני בית, ההשפלה שהוא עשה לקייסי, שחקן שתרם רבות למועדון, במיוחד ברגעים הכי מרגשים של כל אוהד מכבי חיפה, לעיני המצלמות, הוא זרק שחקנים שתרמו רבות למועדון כמו בנאדו וברקוביץ', אלה דברים שקשה לסלוח עליהם.
אשמים אשמים אבל המאמן יותר. המאמן הזה גאון בלא להסתדר עם שחקנים. יש לא יחסים לא טובים אם כל כך הרבה שחקנים כאלה שהיו בקבוצה וכאלה שעדיין בקבוצה. אני באמת מודה לו על ה-3 שנים הראשונות. אבל זה כבר מזמן לא זה. וכל הקטע הזה בזמן האחרון של לעשות דווקא לאוהדים לא תרם. שמענו את זה כבר. אולי תגוונו ?
http://www.yedhaifa.co.il/sport/sport_05.Xxx טור מצוין מתוך ידיעות חיפה שמסכם את כל הענין מנקודת המבט של הקהל.