מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. שגיא Guest

לגבי עניין האגף השמאלי, כבר כתבתי את זה בדיון המחזור. הנסיון בהחלט יכול להצליח. החסרון היחיד, והמשמעותי זה הכושר הלקוי שנמצא דנין (לא שיחק מתחילת העונה) והעובדה שהמהירות והחוזק של מסיללה יחסרו בהגנה. אבל במצבנו הנוכחי, גם ככה יהיה מישהו שיעשה את הטעות, ככה שאין לי כבר יותר מידי מה להפסיד...

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין ספק שלגבי העונה הבאה יש לא מעט אופציות. גם עטר ובן שמעון הן אופציות ראויות, כשהדגש על הראשון כאופציה המועדפת.
    כרגע במספר מקומות כי אם הקבוצה תפסיד ברביעי לנתניה, לוי עשוי להודיע על התפטרות כבר השבוע. אני מתקשה להאמין לדברים האלו, אך אם אכן תרחיש כזה יבוצע, ישנם שניים שעשויים לקבל את המושכות עד לסיום העונה. ניצן שירזי וסלובן דראפיץ.

וLiranSH,
    דנין מגן מצויין, הזלזול שלך בו ממש לא מובן לי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/3/08
  3. LiranSH Member

ראיתי איזה מצויין הוא היה כשמסיללה היה באליפות אפריקה.

4. LiranSH Member

זה ידוע שזהבי יכול להביא לפה מאמן זר עם שם גדול שגם יכול להביא זרים ברמה. העניין הוא שאני חושב שזה לא ממש מה שאנחנו צריכים. בסך הכל השחקנים שיש עכשיו הם טובים רק צריך חיזוק קטן ומאמן שיחבר את הכל והשחקנים ישחקו בשבילו. עטר בוא לפה.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע מה אתה ראית, אבל כשהוא שיחק והיה כשיר, הוא היה בכלל לא רע. תמיד הצטרף להתקפה, עשה עבודה לא רעה בחלק ההגנתי. נכון שהוא עדיין לא המגן המושלם, אבל הוא צעיר מאוד, אין לי ספק שפוטנציאל יש לו.
    הבעיה היותר גדולה שלנו מגיעה מהאגף הימני, שם משומר, חסר ביטחון וזה בולט בצורה ניכרת כמעט בכל מהלך שלו.

6. LiranSH Member

בקיצור כל מה שתגיד עליו לא ישנה כלום. אני מעדיף שבצד שמאל יהיו מסיללה וקטן/רפאלוב מאשר דנין ומסיללה.

משומר אתה צודק הוא מפחד מהכדור כמו איזה ילדה. שאפק יהיה מגן ימני. מה שמוזר אבל הוא שבעונה שעברה משומר היה עם הרבה יותר בטחון מאשר עכשיו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/08
  7. a.m Member

אם אתה בונה על רפאלוב/קטן כקשר שמאלי פוצצת את כל האגף השמאלי, כי שניהם משחקים יותר באמצע מאשר באגף, גם כשהם מתופקדים כקשרים שמאלים, ככה שכל האגף השמאלי פרוץ, הקישור שלנו זועק לקשר שמאלי, עם רגל שמאל ומסיללה הוא הפיתרון הכי טוב שיכול להיות לבעיה הזו.

8. roeiuzan Member

כמו שכבר נאמר עדיף לא לגעת במסיללה ופשוט להשאיר אותו בעמדת המגן השמאלי כפי שהוא עכשיו, מסכים שיש לו קצת בעיות בחלק ההגנתי(הוא הובא לחיפה על תקן קשר שמאלי בזמן שנבחן) אבל בכל זאת הוא שחקן פנטסטי. במקום זה צריכים להביא קשר שמאלי טבעי שידע לעשות את התאכלס בכדורגל, שערים ובישולים. ייתכן שאם עוד העונה מסיללה יוסט לקישור השמאלי זה יהיה טוב לדנין שיצבור דקות על עמדת המגן, אבל אני מעדיף שמסיללה ימשיך כמגן שמאלי ואת הדקות יצבור רפאלוב, בקישור.

9. Igi Member

וימשיך להרוס לנו את משחק ההתקפה? נשמע מפתה, אבל לא תודה.
    כרגע למכבי חיפה יש בעיה רצינית באגף שמאל, כאשר גם קטן, גם רפאלוב וגם רוסו לא בדיוק יעילים שם. אין לי ספק שדווקא עכשיו, כשהקבוצה לא מגיעה ליותר מ-3 מצבי כיבוש למשחק, חייבים לנסות משהו שונה.

10. ertyo Member

11. oFiRzZz Member

מזל טוב ?

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני רק מקווה שהאוהדים שלנו יתנו לו לסיים את העונה כראוי ובכבוד. בכל אופן הוא נתן המון למכבי חיפה, כמאמן וכשחקן.
    הגיע הזמן לריענון בעמדת המאמן, חבל שזה מגיע באיחור של כמה חודשים, אבל עדיף על כלום.
    אני לא יודע אם אני רוצה לראות את עטר כמאמן הקבוצה, אני פשוט לא יכול לכעוס עליו או חלילה לשנוא אותו וממה שראיתי מנתניה אני חושש שהוא לא המאמן שהקבוצה צריכה.
    רן בן שמעוון יכול להיות גימיק טוב, אבל חסר ניסיון, מאמן זר?
    אני רק חושב על דושין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לציין כי רוני לוי אמר בשיחה הזו ליעקוב שחר שהוא מעוניין לעזוב מיידית, משמע, להתפטר.
    רק בגלל ששחר ביקש ממנו להשאר עד לסיום העונה, והעובדה שרוני לוי מכבד את שחר, שכנעה אותו להמשיך עד לסיום העונה.

14. Igi Member

אני שמח שרוני לוי לא ימשיך. אחד המאמנים הטובים בארץ, אבל באמת שהוא כבר מיצה את עצמו לחלוטין. הביא אליפויות, הביא גביעי טוטו, הביא הישג מדהים באירופה ואולי נותר לקוות שיסיים את הקריירה בחיפה עם הכל - גביע.
    לדעתי - עטר או מאמן זר. כל אופציה אחרת לא ממש ריאלית מבחינתי.

מה שבטוח שהמהלך הזה יהיה טוב גם לתקופה הקרובה, מכיוון שרוני לוי והשחקנים ירצו לצאת עם טעם טוב בפה והאוהדים יפסיקו להרוס לקבוצה את הביטחון. נקווה לסיום עונה וקדנציה מוצלחת של רוני.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/08
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

העניין הוא שזה יכול לעבוד לשני הצדדים.
    כמו שהצד החיובי שאתה ציינת, זה גם יכול לעבוד הפוך ואף אחד לא ינסה באמת להשקיע כי במילא הם יודעים שהמאמן שנמצא כעת על הקווים לא יהיה שם בעונה הבאה. הייתי אומר שעכשיו הם לא ממש ינסו להתאמץ, אבל הם במילא לא עושים את זה בחודשיים האחרונים.