מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. a.m Member

א. לא היה אכפת לי שרוסו יהיה פה (או שזה לא היה מופנה אליי...)

ב. עם כל הכבוד שלי לשחר, יש גבול גם להליכה העיוורת שלי אחריו.

2. AVISEY Member

אני יכול להבטיח לך אם חיפה לא מסיימת במקום שלישי לפחות. יעקב שחר יפטר אותו יש מצב גם שאם הוא לא יביא את הגביע הוא יעיף אותו ,בקיצור אם אין אירופה שנה הבאה רוני לוי יכול להגיד ביי ביי מבחינתו של שחר.

3. LiranSH Member

שחר כבר די החליט שרוני לוי לא יהיה מאמן בעונה הבאה.
    צעקות זה לוודא את זה שהוא לא ימשיך, נגיד במקרה והוא אולי אולי ייקח גביע.

4. תומר22 Member

אתה מקשיב לעצמך? אתה באמת חושב שלשחר אכפת כרגע מה האוהדים חושבים? אולי פעם זה עוד הזיז לו, אבל עכשיו, כשגם ככה הוא לא עושה רווח מהקהל הזה, אין לו שום סיבה להתחשב באף אחד. הקריאות הדביליות שלכם לא עושות רושם על אף אחד ורק מרחיקות אוהדים נוספים של חיפה מהמגרשים. יכול להיות שבשבת הצטרפו אליכם עוד אלפים לקריאה ה"נרגשת", אבל במגרשי הכדורגל יש נטייה להיסחף עם הזרם - אני בטוח שחלקם כבר ביציאה הרגיש אחרת ונגעל מההתנהגות (זה קרה לי מספיק פעמים).

את אותן שטויות שאתה פולט פה בלי למצמץ אמרו באותה תקופה על גיורא שפיגל והאוהדים היו אלה שגרמו לו להיזרק החוצה ע"י שחר ולפגוע בכך ביחסים ביניהם. לשחר היה רק מה ללמוד מהאירוע הזה. ואנחנו? אני צריך להזכיר לך שלא היינו קרובים לאליפות בשנים שאחרי והחלפנו מאמן כל עונה (בחסות האוהדים, כמובן)?

ולגבי זריקת החפצים: אנשים כאלה צריכים לשבת מאחורי סורג ובריח, ויפה שעה אחת קודם. אני מקווה שכל הדיבורים על צפייה בקלטות ואיתור חשודים, יסתיימו הפעם גם במעצרים. הגיע הזמן שהאנשים האלה ימצאו במקום המתאים להם ולא יתחבאו מאחורי הסכך הזה שמעניקה להם העובדה שהם מבצעים מעשה פלילי במגרשי כדורגל. אולי מישהו יבין סוף סוף שאלימות במגרשים כמוה אלימות במועדונים, ואולי היחס ישתנה והגישה תוקצן.

Last edited: Mar 4, 2008
  5. vladi16 Member

יעקב שחר הולך לפטר בכל מקרה את רוני לוי בסוף העונה וזה לא משנה מה האוהדים יעשו
    המטרה העיקרית בתחילת העונה היתה לזכות באליפות ורוני לוי לא השיג את המטרה ובגלל זה יעקב שחר יפטר אותו.

6. אלי אוחנה ג'וניור Member

פיטוריו של רוני לוי זהו צעד מתבקש, רוני מיצה עצמו במכבי חיפה ויעקנל'ה יודע את זה היטב, לא פחות מכם.
    שחר זה לא גאידמק. את שחר לא מעניין דעת הקהל בנוגע למאמן בקבוצה שלו. הוא מנהל את מכבי חיפה כפי שהוא חושב לנכון ולא לפי הניגונים של הקהל.

7. גוסטבו בוקולי Member

כי לו אין אנטרס לזכות באהדת הקהל בשביל קולות פוטנציאליים בפוליטיקה.

8. LiranSH Member

כן אה? אני נותן לך לדמיין לבד איך קרית אליעזר תיראה במשחקים כשרובן עטר יהיה המאמן.

9. oFiRzZz Member

10 אלף איש נרדמים באמצע המשחק?

10. LiranSH Member

לא... אצלנו לא משחקים מקררים בהתקפה אז יהיה יותר מעניין.

11. a.m Member

לא מזיז לו, נכון, אבל גם לשחר יש מושג בכדורגל, גם שחר יקלוט שמכבי חיפה נראית כמו הצרות שלו, גם שחר יקלוט בסופו של דבר שמה שמציג רוני לוי זה בלוף, זה לא כדורגל, גם לשחר אכפת מהקבוצה ועונה שנייה במקום החמישי לא נראה לי שהוא ירשה לדבר כזה לעבור כאילו כלום.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אל תדאג, מקררים יגיעו גם אלינו. אם עטר מביא אותם לנתניה למה שלנו הוא לא יביא אותם?

ואתם משלים את עצמכם בענק. אני חותם כאן ועכשיו, במידה וחיפה תחת הדרכתו של עטר תציג כדורגל רע, תפסיד בביתה, לא תאבק על האליפות אנחנו נשמע בדיוק את אותן הקריאות שיש כעת לרוני לוי גם לאהוב לבכם, עטר. וזה לא בדיוק יעניין משהו אם הוא היה שחקן עבר במועדון, אם הקהל אהב אותו בעבר וכו'.

Last edited by a moderator: Mar 4, 2008
  13. oFiRzZz Member

עטר מביא את השחקנים האלה שלא שווים שקלל !
    "עקבתי אחרי השחקן הזה שנתיים קשר אחורי פנטסטי"
    אתה יודע על מי הוא אמר את זה??
    על אנגלוביץ !!
    שהוא בכלל מגן ימני !
    ובלוף ענקייי

14. LiranSH Member

כסף ? קשרים של שחר ?
    אתה חושב שרוני לוי מצא את רנאטו מסיללה פאנטיני ועוד הרבה שחקנים והביא אותם ?

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג מאיפה אתה מקריץ את המשפטים חסרי ההגיון האלה. באמת. לראובן עטר יש שחקנים צעירים מוכשרים מאוד. הוא פשוט מעדיף לדלג עליהם ולנסות למצוא את השחקן הנמוך בליגה בכדורי גובה ארוכים.
    תגובות כמו שלך רק גורמות לי לרצות יותר שהמתולתל יעבור לכרמל בשנה הבאה.