מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. משוגע בירוק Member

זה לא ככה: חרזי הוא הקפטן, אבל בגלל שהוא לא מיועד להיות שחקן הרכב קבוע לאורך כל העונה, במשחקים שחרזי לא יפתח קטן יהיה הקפטן המחליף....

2. ManUtd Fan Member

חיפה העונה היא המועמדת העיקרית לאליפות, גם עם כל הרכשים החדשים של ביתר ירושלים. הקבוצה שלטה 5 שנים בכדורגל הישראלי, ללא תחרויות משמעותיות. אני מקווה שאנחנו נוכל לשחזר את ההישג מהעונה שעברה, אבל קשה לי להאמין כל עוד יש את בית"ר, שמתחזקת ומתחזקת.

אני אתחיל מהעבזיבות של השחקנים.
    פרננדו לורפיסה - העיזבה של פרננדו לורפיסה לדעתי לא תורגש בכלל. לא קיבל דקות, אבל כשקיבל אותם לא הרשים יותר מדי, ונתן רק משחקים סבירים. בחיפה שואפים ליותר מרק כמה משחקים סבירים. אני מאחל לו בהצלחה בקבוצה החדשה שתהיה לו.
    קלמי סבן - חבל שהוא עזב, כי הוא היה דווקא טוב מאוד בשתי העונות שלו בחיפה, אבל אני מאחל לא בהצלחה. הבאנו לו תחליף מצוין העונה לשם אייל משומר. אני מקווה שהאחרון יצליח למלות את התפקיד של סבן.
    מיכאל זנדברג - העזיבה של מיכאל זנדברג הייתה משמעותית אילולא לא היינו מוצאים לו תחליף מצוין, אבל יש לנו את אלן מסודי, ואני מקווה מאוד שהוא יצליח למלות את חסרונו של זנדברג.
    עידן טל - העזיבה הכי משמעותית. עוד לא מצאנו לא תחליף הולם. סואן הוא לא שחקן שתומך התקפית, כמו עידן טל, ואת אנדרסון לא ראיתי משחק. בכל זאת, אנדרסון יחתום בקבוצה אך ורק אם יתנו לקולאוטי אזרחות. ולפי איך שזה נראה כרגע, כנראה שנצטרך להתסדר ללא אנדרסון.

לכבי הרכשים החדשים.
    אלן מסודי - אני מניח שהוא יהיה התחילף של מיכאל זנדברג, ואני מאמין שרוני לוי ישים אותו באגף שמאל על חשבונו של זנדברג שעזב. אני בטוח שבמידה וישחק בעמדה הזו הוא יעשה את העבודה בצורה הכי טובה שאפשר.
    מאור מליקסון - לא מחזיק ממנו יותר מדי, אבל אני מאמין שבחיפה הוא יצליח להתפתח. אני הייתי מעדיף שלא להביא אותו, אבל לא נורא, נצטרך להסתדר. יכול להיות שהוא יהיה בכלל התחליף למיכאל זנדברג, ולא מסודי כמו שאני חושב. מליקסון לדעתי צריך לשפר את הפיזיות שלו, ואז אני מאמין שהוא ישתפר רבות.
    עבאס סואן - אני לא מחזיק ממנו יותר מדי, ולדעתי הוא רכש שלא היינו צריכים להביא אותו לקבוצה. אין לו יכולות התקפיות כמעט. הוט דיי טוב בעבודות ההגנה, אבל הוא צריך להשתפר באיכויות ההתקפיות שלו. בכל אופן, לדעתי היינו יכולים להסתדר בלעדיו.
    יניב קטן - אין לי הרבה מה להגיד. ששיחק בעונה שעברה היה מצוין, ואני מקווה שהוא ישחזר את העונה הקודמת שלו. אני שמח מאוד שהוא חזר אלינו. הוא נראה לי עשוי להיות הקפטן במידה ואלון חרזי לא ישחק מסיבות כלשהם.
    אייל משומר - תחליף מצוין לקלמי סבן. בהחלט מהלך נהדר של רוני לוי, ולדעתי הוא יצליח לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. זוהי רכישה עתידית מצוינת, ובמקרה של היעדרות של חרזי, הוא יהיה מחליף מצוין.

בקשר לבוזגלו, הוא חושב שהוא גדול על המועדון, אבל הוא טועה בגדול, כי אין אף שחקן שהוא גדול מהמועדון. חוצפן. אם הוא רוצה להצליח, הוא צריך להעיף את אבא, כי עם כל ההתרעבויות שלו אני בטוח שהוא לא יצליח בשום קבוצה. שיעזוב, ונראה איך הוא יסתדר בקבוצה הבאה שלו עם כל ההתערבויות מצד אבא. מפונק.

לגבי בנאדו, הוא רוצה לעזוב שיעזוב. לדעתי אסור להשאיר בקבוצה שחקן בכוח. הוא רוצה לעזוב שיעזוב. אני יודע שהוא יהיה חסר בגלל הניסיון במפעלים האירופאים, אבל אני מאמין שבכל זאת דקל קינן יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

בקשר למרלשווילי, לדעתי אסור לשחרר אותו, אלא אם כן הוא רוצה לעזוב. כי כמו שאמרתי, אסור להחזיק שחקן במועודון בכוח, הוא לא רוצה שלא ישחק. אבל עדיין, אני מקווה שהוא ישאר, הוא יכול להיות מצוין, והוא מחליף נהדר של קייסי.

אגב, באיזה תאריך נדע נגד מי תשחק מכבי חיפה במוקדמות הצ'מפיונס ליג?

3. mr.shmactics Member

זה לא מאור אשם... זה רק אבא שלו הוא רק פוגע בו ובהתקדמות שלו..
    מצד אח לפי מה שאומרים מאוחר בחור טוב רציני ומקצוען אבל ככה זה שיש לך סביבה לא טובה
    זה יוצר לך אויבים ומקשה על ההתקדמות. מצד שני על איזה עוד שחקן נוער שמעתם שעוד לא שיחק דקה בבוגרים ככה?

4. ReL Member

בפיגור 1-0 מכבי חיפה פוצצה את משחק האימון שלה בדקה ה50 , אחרי משחק קשוח של הבלגים .

בוקולי קיבל אדום , מה קורה לחיפה במשחקי אימון? כל משחק יותר קשוח מהשני? כל משחק מקבלים אדום?

5. ManUtd Fan Member

משחק האימון של מכבי חיפה נגד פ.צ בריסל הופסק בדקה ה-60 שהתוצאה הייתה 0-1 לבלגים. המשחק הופסק כאשר רוני לוי אמר לשחקנים שלו לרדת מהמגרש אחרי עבירה גסה שנעשתה על בוקולי. לפי כן, אייל משומר נפצע בכסף רגלו.

השופט ששפט במשחק אמר לרוברטו קולאוטי באמצע המשחק את הדברים הבאים: "אם אני אשפוט אותך בליגת האלופות, על העבירה הכי קטנה אני אוציא לך כרטיס אדום."

6. dani12 Member

שופט נאצי.
    אבל בלי קשר לשופט מה קורב לחיפה?!?!?

7. Ljungberg 8 Member

אתם יותר מדי סלחנים עם בוזגלו,
    הוא לא השחקן הראשון ולא האחרון שהאבא מתערב והורס (למשל אבא של בניון),
    מאבא של בוזגלו אני לא מצפה לכלום ואין טענות אליו, הטענות הן אל מאור עצמו כי הוא הספורטאי פה והוא צריך להתנהג כמו ספורטאי,
    למה שקרה עם מאמן הכושר ואיך שמאור דיבר על זה בתקשורת אין שום קשר לאבא שלו, זאת אך ורק אשמתו של מאור.
    אם הוא ילמד להתנהג גם האבא לא יצליח להרוס לו.

8. number 1 Member

ההגרלה ב-28 ביולי

9. נדב מיכאלי Member

לואיס פרננדז מאמן מכבי חיפה החדש?
    מאיפה כל העצבים והאדומים האלה פתאום.
    לא מתאים לחיפה.

10. משוגע בירוק Member

בושה וחרפה מה שהולך במחנה האימון השכונתי הזה... שופטים שערוריה, קבוצות ברוטליות ובחירה גרועה של קבוצות (אחרי בירור קל לוקמוטיב סופיה ובריסל הן בין חמשת המועדונית הכי פאשיסטים באירופה המרכזית...)

11. vivalaunited Member

סתם עכשיו מגזימים עם הקטעים האלה של חיפה.
    חוץ מהמשחקן הראשון לא צריך לנפח כלום, אז יש כמה שחקנים שלא מרוצים, בכל קבוצה גדולה יש כאלה, ואפשר להביא המון דוגמאות וכל מיני סיבות.
    הפסדנו במשחקי אימון, באסה, ואפילו לדעתי כישלון.
    אבל זה עדין משחקי אימון, יהיו עוד כאלה וחיפה בעזרת השם עוד תראה מי זאת.

12. נדב מיכאלי Member

אבל קשה להבין את האדומים.
    זה לא רגיל אצל חיפה.

13. vivalaunited Member

האדום פה אומרים לא היה מוצדק.
    וגם המשחק הקודם אמרו היה אגרסיבי וקשה.

14. משוגע בירוק Member

האדומים לא יודע... יכול להיות שזה ממוטיבציית יתר? נקווה שכן...

*הודעה 2000

15. TariboWest Member

קיבלו השראה מעבאס.
    הבלגים שם או שהם ברוטאליים באופי שלהם או שהם סתם גזענים, בע"ה הם יגיעו לארץ למוקדמות וסואן יזיין אותם.