מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. Riki Member

ובכן יש לנו חלל גדול שנוצר. במידה ונזיז לשם את בוקולי יווצר חלל נוסף בעוד עמדה ולא נשיג כלום כי בוקולי לא אפקטיבי ככה.

תמיר כהן ?!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. shikaka15 Member

אולי זה ישמע לכם מוזר אבל אני מאמין שעידן טל הולך לחזור לחיפה בקרוב .. בקרוב מאוד!
    לא נראה שהוא הולך להסתדר באנגליה ובסופו של דבר הוא יבין שכדאי לחזור לארץ !
    אולי הוא השאר עד סוף השנה אבל אני חושב שיש סיכוי לא קטן שהוא יחזור

3. לא מצאתי כינוי Member

shikaka15, לא לכל שחקן יש אופי עלוב כמו של קטן והוא מחליט לחזור לארץ אחרי 4 חודשים, במיוחד שב2 משחקים האחרונים הוא כבר שותף.

4. Melixon 15 Member

חוץ מזה שלעידן טל יש כבר ניסיון די נרחב באירופה..

5. מיכל3 Member

ההבדל הוא שעידן טל בן 31 וקטן בן 25.
    כמו שזה נראה בנתיים טל לא יראה הרבה דשא העונה ולדעתי אם זה יימשך ככה עד ינואר אין לו מה לחפש
    שם. גם ככה, כמה הוא יכול לתרום, שנה-שנתיים? הוא לא ילד ומלכתחילה לא הבנתי למה הוא שוב
    מנסה לשחק באירופה אם הוא נכשל פעמיים כבר בעבר.
    לעומת זאת, ההחלטה של קטן באמת הייתה פזיזה..הוא היה צריך להשאר שם עוד עונה לדעתי, לנסות
    לתפוס מקום בהרכב..אבל אני שמחה שהוא חזר, כשהוא יכנס לכושר כל חיפה תחזור לעצמה יחד איתו.

6. נדב מיכאלי Member

עידן טל הגיע מראש לקבוצה שבה היה ברור שהוא יתחיל כמחליף.
    ויש לו אופי יותר חזק משל קטן.

7. שגיא Guest

אני לא מאמין שקטן יחזור לחיפה. לפחות לא במהלך העונה. עידן טל ינסה למצות לפחות את כל העונה הראשונה. וגם אם לא ישתלב, יעדיף להיות מושאל לקבוצה אחרת (לדעתי אפילו בליגת המשנה), מאשר לחזור לישראל. מעבר לזה, כפי שכבר ציינו, טל כבר מבוגר. זה לא שהוא עוד לפני השיא.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במחזור הבא תארח חיפה את בני יהודה אבל מועד המשחק עדיין לא נקבע. בגלל שיום חמישי הבא חיפה נגד ליטקס וביום ראשון שלאחר מכן יש את ערב יום כיפור ההתאחדות מעמידה 2 אופציות, או ביום שני מוצאי יום כיפור או כבר ביום חמישי הקרוב, לפני ערב ראש השנה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיף להם לקיים את המשחק כבר ביום חמישי הקרוב. זה רק 4 ימים מהמשחק האחרון שהיה להם (אתמול מול מכבי פתח תקווה) וככה יהיה להם את כל הזמן שבעולם להתרכז במשחק הגומלין בגביע אופ"א ולאחר מכן עוד כמה ימים של שקט שהם יוכלו לנצל בצורה יעילה יותר להכנה למחזור ה-5 בליגה.

10. burning soil Member

אני לא מבין את הקטע הזה שקבוצות ישראליות לא יכולות לשחק פעמיים תוך שבוע.

11. MHFC Member

בשום אופן לא.
    לא מגיע לו להיות במכבי חיפה, רמת הכדורגל שלו אפילו לא מתאימה למכבי ת"א.

אם הוא לא יקבל כמעט דקות משחק, הוא יתייבש על הספסל עד לינואר, אני מאמין שהוא יחזור לישראל ואני מקווה שזאת תהיה מכבי חיפה, גם בגלל שאם הוא מגיע מקומו בהרכב מובטח, גם בגלל ששחר ילחם עליו, כי אנחנו חייבים קשר אחורי בדמותו, הוא חסר לנו מאוד, לעומת זאת ביתר לא זקוקה לו, יש לה את אלברמן, את בואטנג, כך שארדילס יעדיף את שניהם על פני עידן טל לדעתי ואני חושב שגם בשבילו האופציה הכי טובה זאת מכבי חיפה ללא ספק.

כמה שטויות בהודעה אחת.
    1)קטן כמעט ולא שיחק בווסטהאם, למה שהוא יישאר?
    2)במקום שקטן ימשיך להתייבש על הספסל של ווסטהאם, הוא עשה את הדבר הנכון ביותר לחזור למכבי חיפה.
    3)לווסטהאם יש את זמורה, שרינגהאם ועוד מספר חלוצים, אתה חושב שהוא ישתלב? בגרע שבניון הגיע, המקום בהרכב כמעט היה מובטח לו ואם לא אז הוא היה המחליף הראשון של ווסטהאם לעומת יניב קטן שבקושי שיחק ואם כן אז בקושי.

אופציה לא רעה בשביל אוהדי חיפה מאזור הצפון.
    לי אין בעיה להגיע למשחק גם ביום חמישי, אבל אני בטוח שהמון אוהדים ממרכז הארץ ודרום הארץ לא יגיעו, בגלל עבודה, בית ספר וכו', כך שזאת לא אפשרות טובה לכולם, אבל אני לא מבין את הדחייה הארוכה הזאת?

12. mor150 Member

נקווה שמכבי חיפה תהיה לקראת ליטקס לובא'ץ מוכנה ובשביל זה היא צריכה לנצח בליגה
    הקבוצה צריה לשחק כמו שנה שעברה מסודר אם הרבה מסירות
    אם היא תשחק כמו בשנה האחרונה חיפה תגיד רחוק מאוד אניי לא מגזים היא יכולה אפילו עד
    לרבע גמר

13. Melixon 15 Member

בשלושת הסיבות שלך כתבת בעצם את אותו הדבר..

וחוץ מזה שאתה טועה, אוואט הגיע לסנטאנדר בתור שוער שני!
    אתה יודע איזה קשה זה להחליף שוער ועוד במהלך העונה?! זה דבר שנדיר שקורה.. מאמנים כמעט ולא עושים את זה..

אז התמזל מזלו, הוא הראה שהוא יותר טוב וראוי לשחק באירופה.. וקטן גם היה צריך להוכיח את עצמו מה לעשות
    מה קטן היה שם? אפילו לא חצי שנה..
    חוץ מזה שרק עצם העובדה שאתה מתאמן עם קבוצה אירופאית יותר מקדם מלהתאמן בארץ לדעתי..

14. shikaka15 Member

קטן לא בא לקבוצה הנכונה גם עידן טל לא בא לקבוצה הנכונה ואני חושב ששניהם לא באו לליגה הנכונה גם הליגה הספרדית יותר מתאימה לשניהם קבוצה אמצע טבלה בליגה הספרדית זה מצויין לישראלים הם יכולים להשתלב שם כי בספרד צריך פחות פיזיות כמו באנגליה .
    ככה גם יוסי בניון התחיל את הקריירה שלו אגב

15. מיכל3 Member

אז ההיפך, קטן מאוד מתאים לליגה האנגלית..בהחלט יש לו כוח פיזי שמתאים לליגה הזו, כוח פריצה
    יוצא מן הכלל ובכלל, לפי כל הנתונים שלו הוא מתאים לליגה הזאת.
    הוא לא השתלב שם כי ווסטהאם נתנה לו לשחק משחק וחצי בלחץ. פעם אחת 90 דק' במשחק לא רשמי,
    לא זוכרת נגד מי ונכנס מידיי פעם לרבע שעה מקסימום במשחקי ליגה..זה לא נקרא לתת הזדמנות לשחקן.