מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכסנדרה?

2. shikaka15 Member

מישהו כבר יודע מה יהיה ההרכב הפותח מחר

3. MHFC Member

זה לא זה, רוני לוי לא מכנסי את רפאלוב, בגלל שהוא משחק באותה עמדה עם מליקסון ורוני לוי בדרך כלל מכניס ראשון את מליקסון, רפאלוב מקבל את חולצת ההרכב שלו רק בגביע הטוטו.כנראה רפאלוב יושאל, לא כיף לראות שחקנים צעירים כמו בן- בסט, רפאלוב, חמד, מתייבשים על הספסל.אבל בכל מקרה אני לא רוצה שנאיל את שלושתם, בגלל שאנחנו חייבים ספסל רחב.

זהו לדעתי ההרכב שיפתח מחר:
    ----------------דוידוביץ---------------
    קייסי-------קינן----אולארה--------חרזי
    --------------גזל---דירסאו-----------
    --------מסודי----קטן----בוקולי-------
    ----------------קולואטי--------------

4. Riki Member

כן, החלטתי שצריך עוד אחת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

עוד שש וחצי שעות למשחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

j.k14- אהבתי את ההרכב שלך, בלי מגרלשווילי ואנדרסון יש קצת נחת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx . לא יודעת עד כמה קטן יהיה אפקטיבי היום, אבל מבחינתי שיתאבדו היום על המגרש, מוראלית אנחנו חייבים ניצחון, להמשך עונה פוריה.

זיו, וודקה לימון.

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

מכבי חייבת להביא ניצחון עם הרכב כזה,הגיע הזמן שקטן יראה את היכולות שלו.
    קולאוטי חייב לתרום בניצול כל ההזדמנויות.

6. shikaka15 Member

אני מאמין שבגלל שמגרשווילי יצא ממהרכב וקייסי ישחק אז חיפה תיהיה שונה טובה יותר הגנתית ונראה יותר הגבהות טובות לרחבה . עם זאת אני עדיין חושבים שאנדרסון שחקן מצויין וראוי שיהיה בהרכב וחבל שהוא פצוע .
    בחיים לא תפסתי מגזל שחקן טוב אבל שיהיה בהצלחה!!! ויאללה ניצחון

7. Yaak#Berko Member

מה, רוני לוי לא רואה שחסר שחקן יצירתי נוסף באמצע? שיוציא את גזל, יכניס את מליקסון, ויעביר את בוקולי לאמצע. השלב הבא, אם עוברים לשלב הבתים, יהיה להחליף את אנדרסון. אבל יש זמן.

8. Igi Member

גזל באמת גרוע. השיטה המשעממת הזאת של רוני כבר מתחילה לעלות את הסעיף והוא אמור להסיק מסקנות לקראת המשחק הבא.

9. שגיא Guest

חיפה ממשיכה להראות רע. והאמת, אין לי פתרונות שאני רואה לעין, כי כפי שרוני לוי אמר, לחיפה יש שחקנים מצויינים, רק חסרה הקבוצתיות, ואני באמת מקווה שזה רק עניין של זמן עד שחיפה תתחיל לפעול שוב כמו בימיה הטובים בעונה שעברה. המשחק אתמול לא היה גרוע שלה, אבל הוא היה מאוד בינוני, מה שאפשר לבולגרים להגיע למצבים ולמזלם גם לכבוש שער אחד. חיפה הייתה יכולה לכבוש עוד שער או שניים (קולאוטי מול שוער, מליקסון מעל השער) ולצאת עם תוצאה טובה, אבל גם את ההזדמנויות שהגיע אליהן היא לא השכילה לנצל.

לגבי גזל, הוא אמנם לא בלט, אבל זה דווקא בניגוד למשחקים הקודמים ששיחק, שבהם היה לא רע. ומעבר לזה, אין מחליף אחר לאנדרסון במרכז. סואן לא נראה אחד שיכול למלא את התפקיד הזה בכושרו הנוכחי הירוד.

10. shikaka15 Member

אין מה לעשות חייבים שחקן ברמה של עידן טל אם לא יהיה חיפה תמשיך להראות ככה

11. Igi Member

ובגלל זה יש את הפיתרון שהצעתי והוא להעביר את בוקולי לאמצע ולשחק עם מליקסון או רפאלוב. לפחות לנסות...

12. נדב מיכאלי Member

אמרתי כבר לפני כחודשיים שחיפה תיתקשה מאד למצוא מחליף ראוי לעידן טל וזה מבלי שראיתי משחק אחד של אנדרסון.
    גזל וסואן שחקנים מאד אפורים ולא מתקרבים לעשירית מהרמה של עידן טל.
    אנדרסון במעט משחקים ששיחק עשה יותר הגנה מהתקפה.
    לא שאני מזלזל בחיפה ,אסור להספיד את חיפה כל כך מוקדם אבל כרגע יש לרוני לוי יותר מדי בעיות.
    למשל אני היחיד ששמתי לב שארבעת הזרים (אולארה,דירסאו,בוקולי וקולאוטי) לא מזכירים בכלום את היכולת שלהם בעונה החולפת?

13. אלי מתחן Member

נוסה נגד נתניה ונכשל.

14. שגיא Guest

נכשל בגדול. כפי שאמרתי אחרי המשחק מול נתניה, במידה ובוקולי במרכז יש שני חסרונות. גם העובדה שזה לא התפקיד של בוקולי ולכן גם הוא היה טוב בעמדה הזו, וגם העובדה שאנחנו מפסידים אותו בקישור ההתקפי.

15. Yaak#Berko Member

אם כבר מדברים על התפקיד הזה, תמיר כהן, עם כל זה שכולם שונאים אותו משום מה, פנוי להובלה. אם רק היה אפשר לשלוח אליהם את גזל או סואן תמורתו, הייתי עושה את זה בשנייה.