מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. מיכל3 Member

מתי יהיה אצטדיון חדש כבר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

2. Spanish Weapon Member

בטח יענקל'ה צריך למממן איצטדיון חדש אה?

כמו כל דבר בארץ , ככה מתנהל כל עסק בניית האיצטדיונים שממומן ע"י המועצה להסדר ההימורים בספורט.

כבר 30 שנה מדברים על איצטדיון כאן בב"ש ורק לפני שנתיים שמו אבן פינה שבנתיים גם היא לא נשארה.

ביזיון

3. shikaka15 Member

דייי לבכות יעקב שחר לא צריך לממן הכל בעצמו

4. שגיא Guest

אמרו שהאצטדיון החדש יהיה מוכן רק ב2010 נדמה לי. זה לא רק אצטדיון, זה קומפלס שלם, כולל מרגשי חניה עצומים, אצטדיון (אולימפי נראה לי), מרכז קניות גדול ועוד. זה דברים שלוקחים הרבה זמן.

בכל אופן, מתחם האימונים של חיפה נבנה מחדש באופן מאוד מתקדם. לאט לאט גם יהיה אצטדיון חדש.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אחרי מאור בוזגלו שברח להפועל פ"ת גם ליאור רפאלוב הגיע למסקנה שבשביל להיות שחקן הוא חייב לברוח מהמפעל הזה מכבי חיפה שבנוי רק על זרים ושחקני רכש.

רפאלוב גילה שהוא לא מתוכנן לנסיעה למשחק נגד ליטקס וזה כנראה כבר היה יותר מדי עבורו.
    רפאלוב נחוש לעזוב ואני מקווה עבורו שחיפה לא תעשה לו דווקא ותשאיר אותו בכח. גם ככה אין להם ממש שום צורך בו.

6. מיכל3 Member

* אתמול חיפה חנכה את מתקן האימונים החדש שלה, ללא ספק מתקן אימונים אירופאי לכל דבר.
    בנוסף, כל שחקן קיבל מכונית הונדה חדשה.
    נקווה ששחר והאוהדים יראו תמורה כלשהי מהשחקנים, לאחר מה שקבלו.

* רפאלוב הודיע היום למועדון שהוא מעוניין לעזוב לאחר ששמע שגם הפעם הוא לא בסגל למשחק מול
    ליטקס יום חמישי.
    לדעתי לא צריכים להשאיר את השחקן בכוח, להיפך..שיעבור לקבוצה קטנה יותר, יצבור נסיון ויתבשל קצת
    ויחזור לחיפה לאחר עונה. גם ככה כמו שזה נראה הוא לא יקבל הרבה דקות הרכב העונה..

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לי אישית נמאס כבר מהמסחרה של רוני לוי ומרוני לוי עצמו! ( למה לא יכול לקחת אותו לנבחרת?!)

מכבי חיפה נראת רע, אפילו רע מאד, השחקנים הצעירים שלנו והכל כך מוכשרים לא מקבלים הזמנויות להוכיח את עצמם ועל חשבונם מובאים זרים חסרי ערך ( משהו ראה את אנדרסון עושה משהו חיובי?!).

לגבי המשחק האחרון, שנמי שחקני מספרי 6 ( אנדרסון ודירסאו), קשר שמאלי שלא יודע לתקוף ( מגרשווילי), וייניב קטן אחד שממש אבל ממש לא בפוקוס. זה היתה הביחרה של רוני לוי למשחק.
    ואחרי זה הוא טוען שהוא בוחר את החשקנים הטובים ביותר.
    ארבייטמן, מליקסון ואפילו רפאלוב היו זכאים להזדמנות. דא' לוי הולך ראש בראש עם גזל, אבל זה נתן הופעה טובה למדי נגד אשדוד, רוני לוי אמרנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/9/06
  8. Igi Member

הציל אותנו מהפסד לליברפול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    חוץ מזה, הוא לא שיחק משחק שלם אחד.

9. MHFC Member

אני לא מסכים איתך לירן עם הדבר הזה שמכבי חיפה בנויה אך ורק על "שחקני רכש ועל זרים" מה עם חרזי שנשחב כסמל והוא סמל! מה עם קינן?מה עם דוידוביץ? מה עם קטן?
    אם כבר מדברים על ליאור אז הוא אכן צריך לעזוב לקבוצה אחרת, במכבי חיפה הוא לא מקבל עד כה דקות, רק בגביע הטוטו ובליגה מליקסון עדיף על פניו בספסל, כמו שכבר אמרתי לא מזמן, כדאי מאוד שנשאיל אותו ולאחר שנה- שנתיים להחזיר אותו ולשלב אותו בהרכב ואני מאמין שכך יהיה, כרגע לא למרות שהייתי רוצה לראות אותו משחק יותר, אבל לפי מה שאני רואה בינתים זה לא קורה.

חוץ מהמשחק הגומלין מול ליברפול לא, הבשחקן הוא קשר הגנתי לכן הוא לא יכול להצליח, לדעתי צריך לשחרר אותו לא בגלל שהוא לא טוב, אלא בגלל שהוא לא מתאים למערך שלנו, גזל לדעתי עדיף בגלל סיבה פשוטה, הוא יותר מהיר והוא יותר התקפי וזה מה שאנחנו צריכים.

לגבי מתקן האימונים, מתקן יפה מאוד, אני מקווה שרק נמשיך דבדרים האלה ויהיה גם איצטדיון ראוי לקבוצה כמו מכבי חיפה ולא כמו קרית אליעזר שהמתקנים שם הם ישנים מאוד ונוראיים.

הנה קצת תמונות, באדיבות וואן:

http://images.one.co.il/images/d/gg109018.Xxx
    התמונה של קייסי מהעלייה לליגת האלופות.

http://images.one.co.il/images/d/gg109015.Xxx
    חדרי ההלבשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/9/06
  10. מיכל3 Member

זה שהוא הבקיע שער נגד ליברפול, זה לא אומר כלום..בכל מקרה עפנו מהמפעל הזה.
    ואני מסכימה עם לירן, אנדרסון בנתיים מאוד מאכזב..והוא פתח כבר ב-4 משחקים ובכולם איכזב.
    הוא ממש לא מחליף ברמה של טל, עם כל הכבוד לו..
    שלא נדבר על מגרלשווילי..מה הוא עושה בהרכב לעזאזל? אחרי המשחקים נגד ליברפול הייתי בטוחה
    שהרבה זמן הוא ישב על הספסל ומשום מה טעיתי. רוני לוי באמת לא מובן עם ההחלטות שלו
    וקטן זה קטן..כשהוא יהיה בכושר, כל הקבוצה תחזור לעצמה..השנה הרבה תלוי בו אחרי שטל וזנדברג
    עזבו..כרגע הוא ממש לא בפוקוס ותמיד לוקח לו כמה משחקים כדי להכנס לכושר.

11. Igi Member

זה היה בציניות כמובן.(והוא לא כבש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx הוא עשה את הגול אבל)

התכוונתי שהוא אמנם פתח מול אשדוד במשחק האחרון, אבל תמיד יש איתו איזה בעיה, הוא לא מצליח לסיים משחק מבלי להיפצע. בכל מקרה, ברור שעד עכשיו הוא לא מרשים, אבל תנו לו את הזמן עד סוף הסיבוב להתאקלם.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חרזי, דוידוביץ' וקטן לא קשורים. כי הם שחקני נבחרת ישראל זה ברור שמכבי חיפה תשחק אותם.

הקטע פה זה לתת צ'אנס לצעירים, מי אמר שבן בסט לא עדיף על מסודי? או רפאלוב? מסודי לא משהו העונה כנ"ל קטן למה לא לתת להם צ'אנס?

רק בקטע של קינן סוף סוף נפל לרוני לוי האסימון ונותן לו לשחק למרות שזה ברור לכולנו שאם המחלוקות עם אריק בנאדו היו מגיעות לסוף טוב דקל קינן שוב היה מוצא עצמו על הספסל.

13. shikaka15 Member

א. על פי מה קבעת שמסודי לא משהו העונה ?
    הוא יותר טוב מהצעירים שלנו ולא הוא הבעיה..
    גם את קטן לא צריך להוציא מההרכב זו חשיבה מאוד מוטעית למכבי חיפה יש הרכב מנצח שאני מאמין שעוד כמה משחקים יוכיח את עצמו . מה שכן טעות אחת גדולה היתה לקנות את מליקסון לא משנה אם תרומתו העונה תיהיה רבה או קטנה הוא בחיים לא היה ולא יהיה יותר טוב מליאור רפאלוב וחבל ..
    חבל מאוד אפילו כי אני באמת בניתי על רפאלוב כשחקן דומיננטי מאוד השנה ..
    אבל מי יודע אולי ישאילו אותו לעונה אחת והוא יחזור עוד יותר טוב

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז בשביל מה יש ספסל...? אם קטן לא טוב ויש שחקנים שמחכים לצ'אנס על הספסל מה הקטע לא להשתמש בהם? מה זה הרכב מנצח...? הרכב מנצח נמחק ברגע שטל וזנדברג הלכו. החלה עונה חדשה עם הרכב חדש.

לא יקרה שום אסון אם קטן שנראה רע ישב משחק אחד על הספסל וצעיר שצמא למגרש יקבל צ'אנס.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא להאמין כמה אין לאנשים פה סבלנות,כמה מחזורים עבור?כולה 2 ובמחזור השני ניצחנו,נכון..היכולת לא
    הייתה משהו אבל הגענו להרבה מצבים.

אם שחקן יעוף מההרכב בגלל משחק או שניים לא טובים זה יפגע בביטחון לא רק של השחקן עצמו
    אלא בביטחון של כל השחקנים שידעו שאין להם גיבוי מהמאמן וגם המאמן וההנהלה ובעצם כל אחד
    צריך לקבל גיבוי..לא יכול להיות שאנחנו בקושי סיימנו את המחזור השני וכבר מאמנים פוטרו או היו קרובים
    מאוד לפיטורים וזרים התחלפו כאילו אנחנו כבר בתחילת הסיבוב השלישי.