מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. shikaka15 Member

עכשיו לגבי צורת המשחק של חיפה.
    מכבי חיפה איבדה שחקן מאוד משמעותי אולי הכי משמעותי בליגה שלנו ובעל השפעה הכי גדולה עידן טל.
    באמת קשה למצוא שחקן ברמה שלו כדיי שישלים את הפזל אבל אני מאמין שכשהקבוצה תתחבר יהיה אפשר גם בלעדיו . רוני לוי עשה טעות כשהחליט לשחק יותר התקפי . אני מאמין שאם הוא היה פותח עם אנדרסון מרכז השדה היה הרבה יותר מאורגן והמשחק אולי היה נראה שונה.
    אני חושב שרוני למד מהטעות הזאת ומחזור הבא הוא יפתח עם אנדרסון .. ומרכז השדה יראה יותר טוב. צריך לתת לו זמן ולדעתי טעות גדולה תיהיה לשחרר אותו.
    עוד הייתי רוצה להוסיף בקשר לארבייטמן לפי דעתי זה שחקן לא שחקן לא מבחינה התנהגותית ולא מקצועית זאת טעות גדולה להשאיר אותו בסגל כי הוא לא מי שאפשר לסמוך עליו שיתן תגולים . אולי זה ישמע מצחיק אבל תומר חמד כישרון הרבה יותר גדול ממנו וחלוץ ברמה יותר גבוהה לפי דעתי וצריך רק לתת לו הזדמניות.
    בכל מקרה אני מקווה שאיכשהו משהו השתנה אצל ארבייטמן ונראה שחקן שונה אבל אני לא מאמין שזה יקרה.

2. flash Member

מול ליברפול חיפה לא נראתה כל כך טובה כמו שאתה מתאר. היה אוסף שחקנים בצד ימין, חיפה שיחקה רק דרך צד ימין/מתרפצות, קולאוטי בקושי נגע בכדור, צד שמאל בהגנה היה איום ונורא, דווידויץ' היה גרוע במשחק הראשון. חיפה הוציאה תוצאה יפה אבל צריך לזכור שליברפול לא נראתה כמו אלופת אירופה היוצאת. אפילו לא קרוב. חיפה שיחקה סביר, אבל במשחקי אימון שלפני היא לא הוציאה תוצאות טובות (לרוב הפסידה/תיקו) והיכולת הזאת חזרה מול נתניה. חיפה נראת לא טוב עד עכשיו, בית"ר הביסה קבוצות (אומנם גרועות אבל הביסה) במחנה אימון ושיחקה מול דינמו טוב מאוד במשחק השני. בליגה היא נראתה גם מצוין, אף אחד לא יכול על האמצע של בית"ר. אני לא אומר שבית"ר תקח אליפות, אם היה משחק עכשיו בית"ר - חיפה בית"ר היתה לוקחת (אלא אם חיפה תראה יכולת חדשה...). ואגב הסגל הישראלי של בית"ר יותר טוב משל חיפה בלי ספק. בזרים יש יתרון לחיפה אבל יש לבית"ר 2 זרים שהם רמה אחת מעל הזרים של חיפה, בואטנג ופרננדז.
    נ.ב. - זנדברג פתח ברוב המשחקים של חיפה עונה שעברה, הוא היה שחקן הרכב קבוע. אז לפני שאתה אומר שאחרים משחקים אותה מבינים סתכל על עצמך. חלאס לדבר שטויות.

3. shikaka15 Member

מישהו יכול לומר לי אולי מה הסיכוי שבכל זאת מכבי חיפה איכשהו תוכל לשחק בארץ

4. Spanish Weapon Member

אפסי.

ידיעות מפרסם היום שחלוצה של ליטקס לובץ' , מילויה נובאקוביץ' נמכר לקבוצה בבונדסילגה ב-2 מיליון יורו.
    הם מתארים אותו ככוכב של לובץ' אבל אני זוכר אותו במשחק נגד ישראל מלפני שבועיים ואני מאוד מצער על זה שהוא לא ישחק נגד חיפה.

5. flash Member

בית"ר קבוצה חדשה לגמרי? אוסף של שחקנים? אל תצא בהצהרות בלי להסביר, שים לב למה: אבגי בנאדו גרשון גפני בואטנג מירוסביץ' זנדברג תמוז ופינטו השחקנים החדשים, 9 בסך הכל. לחיפה: קינן משומר אנדרסון גזל מסודי מליקסון. 9-6 זה לא הבדל כזה גדול כמו שמבינים ממה שרשמת, בית"ר היא לא אוסף שחקנים רוב הסגל שלה היה בעונה שעברה. הרבה קבוצות בליגה העונה הביאו פחות או יותר 8-10 שחקנים חדשים, הם לא "קבוצות חדשות לגמרי לא מחוברות" ו"אוסף של שחקנים". לבית"ר לא יקח זמן להתחבר, היא כבר התחברה! היא נראת יותר טוב מחיפה ככה שזה לא משנה אם היא חדשה או לא! בקיצור, כל התגובה שלך זה זיבולי שכל.

6. shikaka15 Member

אתה אומר יותר מידי דברים שהם רחוקים מהמציאות איך אתה יכול לכתוב שבית"ר קבוצה יותר טובה ממכבי חיפה . על סמך מה קבעת את זה שמכבי חיפה הפסידה בנתניה ובית"ר ניצחה אתה פועל חחח? זה חובבני מאוד לרשום דבר כזה.
    בינתיים בית"ר עפה מאירופה ואכזבה אחרי כל הציפיות ותקציב של 100 מיליון שקל בינתיים שחיפה נתנה פייט לליברפול בשני משחקים בכבוד רב .
    אולי בסוף העונה תוכל לכתוב שבית"ר טובה יותר ממכבי חיפה למרות שאני מאמין שלא

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיקקה - גם בתקופה של קאנן מליקסון נתן כמה משחקים טובים ואז חזר לעצמו והתחיל עם הדריבלים..
    צריך תקופה יותר ארוכה בשביל לשפוט שחקן ומן הסתם גם הרבה יותר דקות בשביל לשפוט שחקן.

טפטה אתה עושה את ליברפול כאילו הם מכבי נתניה או בית"ר ירושלים..הם ליברפול...אי אפשר לשחק
    פתוח מול הקבוצה הזאת ובטח ובטח שאי אפשר להסיק דברים על צורת המשחק של חיפה כשהיא משחקת
    מול ליברפול.

עוד משהו במשחק מול נתניה שיחקו משומר,חרזי בתור בלם,אולארה ומגרשוילי.
    בתקווה במשחק הבא ההרכב ההגנתי יהיה ככה:חרזי מגן ימני,דקל ואולארה בלמים וקייסי מגן שמאלי..
    3 שינויים מתוך 4 וזה אומר הגנה שונה לגמרי.

השחקנים לא משחקים טוב זה נכון אבל מול ליברפול מה ציפית?שיהיה לנו 70 אחוז שליטה בכדור?
    עם כל הכבוד לנו[לחיפה] אנחנו כמה רמות מתחת לליברפול,אין מה לעשות,והמשחק מול נתניה
    הוא סך הכל משחק אחד ולדעתי פשוט השחקנים באו שאננים בגלל ליברפול,אם עוד מחזור או שניים
    היכולת עדיין לא תהיה טובה יהיה על מה לדבר.

8. shikaka15 Member

rainman תראה אני לא רוצה להלל יותר מידי את מליקסון ..
    פשוט יש שחקנים שאני מרגיש שחל שיפור בהם וחל בו שיפור זה לא משנה עוד כמה משחקים נראה אני בטוח שהוא עובר שינוי ומתגבר סוף סוף.
    בכל מקרה עם כל הכבוד שרכשתי למלקיסון מאז שהגיע לחיפה אני עדיין מקווה ורוצה מאוד לראות את רפאלוב נשאר בחיפה ומוכיח את עצמו . יש לו את הכישרון יש לו ביטה טובה והראיית משחק מצויינת אולי באמת עדיף להשאיל אותו לעונה אחת למכבי הרצליה כדיי שהתבשל קצת ירכוש ניסיון והשתפר כדוגמת דקל קינן ואז יחזור למכבי חיפה טוב יותר .

9. flash Member

בית"ר נראת יותר טוב ממכבי חיפה היום נקודה. עובדה אני יכול לרשום את זה, וזה גם נכון מאוד. אני קובע את זה על סמך שחיפה הפסידה וסיימה בתיקו ברוב המשחקים שלה במחנה אימון, על סמך שהיא הפסידה לנתניה (קבוצה שאגב באמת חדשה לגמרי, ובכל זאת הביסה את חיפה) ועל סמך זה שבית"ר היתה הרבה יותר טובה מדינמו במשחק השני ובראשון תיקו היה משקף, ועל סמך זה שבית"ר כבר כמה משחקים שולטת במרכז השדה כמעט כל המשחק. ועל סמך זה שהיא נצחה את מכבי ת"א בבלופילד, ספק גדול אם חיפה היתה עושה את זה ביכולת הנוכחית שלה.
    אם תשים לב טוב למה שאני כותב, תראה שרשמתי שכרגע בית"ר קבוצה טובה יותר היום ונראת טוב יותר במשחקים שהיו לה, לא שהיא תיקח אליפות ובסוף העונה היא תהיה יותר טובה.
    מה זה משנה כמה כסף בית"ר השקיעה? הדיון אם בית"ר היום טובה יותר מחיפה, לא בסוף העונה ולא יחסית לכסף שהקבוצות השקיעו. מבחינת שחקנים ואיך שהקבוצות נראות בית"ר נראת היום טוב יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06
  10. אלי מתחן Member

כל כך הרבה שטויות יש בדיון הזה, איך אפשר לקבוע מי טובה יותר על סמך משחק אחד?

11. Riki Member

וואי דיי לחפור, בית''ר יותר טובה, זהו גמרת ? (תרתי משמע)

חכמולוג,לפני המשחק הזה, כול הפורום פה שטף את בית''ר ודרש תוצאות.
    כדורגל זה עבודה קשה לכל דבר. בשביל להתחיל לנתח עונה, צריך לראות יותר ממשחק אחד, עם כל הכבוד לפרשנות בשקל שרצה פה.
    כמה אפשר להסיק ממשחק ליגה אחד למען השם ?!

זהו, תתחילו לדבר בהגיון, וויכוחים סטייל ''למי יש יותר גדול'' לא לרמה של הפורום הזה ולדיון הזה בפרט.

וזיו (יא שובניסט) חאלס להיגרר לויכוחים דבילים כאלה.

12. Spanish Weapon Member

כל הויכוח על מי יותר טובה הוא מיותר.

חיפה תזכה באליפות במחזור ה-25 ולא ב-15 בסדר?

ממש משנה.

13. shikaka15 Member

פלאש אני חושב שאתה טועה גם לגבי היום
    משחקי אימון זה שטויות משחקים רשמיים זה מה שחשוב באמת וחיפה הוכיחה את עצמה נגד ליברפול אני גם חושב שהיא לא בשיא היכולת שלה ..
    אבל בינתיים אולי רק אני חושב ככה אם לא זנברג ארדילס כבר לא בבית"ר
    זה מוקדם לצאת בהצהרות שבית"ר יותר טובה מחיפה גם אם זה בתקופה הזאת .

14. shikaka15 Member

ואני ממש לא אוהב לעשות את ההשוואות האלה של השחקנים אבל באמת איך אתה יכול בכלל לומר שלבית"ר יש שחקנים יותר טובים זה פשוט לא הגיוני אם תקח כל שחקן של בית"ר וכל שחקן של חיפה ותשאל את כולם אחד אחד מי יותר טוב תגלה בוודעות מוחלטת שלחיפה יש סגל שחקנים הרבה יותר מנוסה מוכשר ומחובר משל בית"ר

15. flash Member

חחחחח מצחיק לקורא תגובה כזאת ממי שהיה מהראשונים שהתחילו את הויכוח, עמוד קודם הודעה שניה... בית"ר כבר מראה שני משחקים שליטה מוחלטת במרכז המגרש, כל מה שאמרתי זה שהיום (לא ניתחתי עונה תהיה בריא אני אומר את זה כבר כל הודעה!!!) בית"ר נראת יותר טוב. מקווה שהבהרתי מה אני אומר, היום בית"ר נראת יותר טוב, לא כל העונה שלה ולא קבעתי עכשיו שהיא תיקח אליפות אוקי?... מתחילת העונה עד עכשיו, לפי היכולת של בית"ר וחיפה בית"ר יותר טובה, זה מה שאמרתי.
    מוזר... אתה נגרר לויכוח איתי ואז אומר לאחרים לא להגרר לויכוחים דביליים שכאלה..