מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי ראית 30 משחקים העונה של חיפה בליגה???
    כולה משחק אחד...בטח אותם אנשים שרושמים שחיפה לא תיקח אליפות בגלל המשחק מול נתניה
    הם אלה שהספידו את בית"ר אחרי משחק אימון אחד.

2. shikaka15 Member

אני לא מבין את כל הילדים שחושבים שהם מגדולי פרשני הכדורגל .. שחושבים שמכבי חיפה בגלל הפסד אחד.. כבר לא מועמדת כמעט בטוחה לאליפות .
    ובנוסף לכך מליקסון בא לבית"ר באמת בתור דרבליסט שלא יודע מתי לשחרר כדור ואם אנשים שכותבים שטויות כדיי לרצות את עצמם היו באמת מבינים בכדורגל היו רואים שחל שינוי במליקסון ומשמעותי הילד למד למסור כדור הוא הוכיח שהוא יכול להיות שחקן קבוצתי מצויין ולשחק ברמה יותר גבוהה ואני מאמין שזה בזכותו של רוני לוי בלי קשר לזה
    במקום לומר סתם דברים על מכבי חיפה ושהיא תנצח לסתום את הפה עדיף להשאיר את התגובות לעצכם ושיקרה משהו באמת רציני יותר חוץ מהפסד חד פעמי ומקרי 3-1 אז תשאירו פה את תגובתכם

3. טפטה Member

שיקקה?... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

תקרא שוב מה כתבתי לפני שאתה מעליל את ה"ילדים שחושבים שהם פרשנים"
    כי הבנת הנקרא זה בסיס של כל מה שעושים בפורום הזה!

אני לא אמרתי שחיפה פחות טובה מבית"ר בגלל ההפסד!
    אני אמרתי אך ורק בגלל שבחנתי את שתי הקבוצות ובאמת בית"ר קבוצה יותר טובה!
    וזה לא משנה ההפסד הזה או ההפסד הזה....
    ואני חשבתי ככה גם שבית"ר עפו מאירופה ושחיפה סיימה בתיקו עם ליברפול! אז עזוב תוצאות...
    מדבר איתך תחלס רמה של קבוצה!

אני גם לא אמרתי שחיפה לא מועמדת לאליפות....היא מועמדת ראוייה אבל לא פייבוריטית לפי דעתי!
    הבעיות של חיפה הם בעיות אמיתיות שלא נובעות מהמשחק הספציפי בנתניה...
    זה כולל גם את צמד המשחקים מול ליברפול....וזה לא תלוי ברמת הכושר וגם לא במוטיבציה...
    זאת בעיה הגנתית קשה שהשחקנים לא עושים את העבודה!!
    זאת בעיה שאין לך חיבור מהגנה להתקפה....בעיה רצינית!
    מקווה שזה יסתדר בהמשך העונה...אבל אם נחכה שזה יסתדר מעצמו והקבוצה לא תשים ת'יד לפתור את הבעיה, לכו תדעו מתי זה יסתדר! ותזכרו מה שאני אומר לכם עכשיו.....כי אולי זה חארטה בשביל שיקקה..

ניצחון של חיפה במחזור הבא לא ישנה את שיטת המשחק והבעיה!
    אולי ננצח...למה לא...אבל בשביל לרוץ לאליפות צריך לשחק טוב כי בכל יהיה אפשר לתפוס בנקודה הרגישה!

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיקקה,מצד אחד אמרת לא לשפוט את חיפה ע"פ מחזור או שניים[ובצדק] אבל מצד שני כבר אמרת
    שמליקסון השתנה?חכה עוד איזה 10-15 מחזורים בשביל לדעת מה קרה עם מליקסון,נכון שהוא מראה
    סימנים טובים של שיפור אבל עדיין מוקדם מדי לקבוע אם לוי מציל לו את הקריירה.

טפטה,מצטער להגיד לך אבל זה נראה כאילו נלחצת יותר מדי מההפסד,כמה שהוא כואב ואפילו די מביך
    [בכל זאת חטפנו 3 גולים] אני מאמין שהוא חד פעמי,אחרי מאלמו שנה שעברה אמרו שחיפה כבר לא אותו
    דבר והלחץ מהעגלות של תל אביב עושה את שלו לפני זה מול רוזנבורג אמרו שחיפה כנראה לא יהיו
    טובים כי לוי לא מאמן מספיק טוב וכי הרכישות שהיו לא היו מספיק טובות..
    בקיצור בישראל תמיד נלחצים מהר מדי ומסיקים מסקנות מוקדם מדי...חכה עד למחזור ה-5 לפחות
    ואז נהיה חכמים יותר[חוץ מאלון מזרחי...].

5. MHFC Member

נכון, אבל הצלחנו להביא שחקן לא פחות טוב ממנו, את מסודי שזה הטוב בכך, לעומת זאת עידן טל הוא אבידה קשה ללא ספק, אנדרסון הוא שחקן יותר הגנתי משאשר התקפי וזאת הבעיה, אנחנו צריכים קשר אחורי עם יכולות התקפיות כמו אצל עידן טל, אנדרסון הראה לנו את זה קצת מול ליברפול וגם קצת מול נתניה מהרגע שהוא נכנס, מול אשדוד רוני לוי חייב לפתוח איתו בהרכב ולהגיד לו להיות קצת יותר מקדימה.

בולשיט.אולי בית"ר קבוצה יותר טובה מחיפה, אבל, שתי הקבוצות עדיין שיחקו ביניהן לכן אתה לא יכול לבוא בינתיים ולהגיד שבית"ר יותר טובה, אולי בית"ר נראית יותר טוב, זה לא אומר שהיא יותר טובה.

תן עובדה, הוכחה, זה כבר נמאס שאחרי מחזור אחד שופטים אותנו, אני רוצה להבין נכון, אם מכבי חיפה הייתה מנצחת במחזור הראשון היית אומר שמכיב חיפה תיקח את האליפות?
    פשוט נמאס לראות בפורום משפטים ללא שום הוכחה, ברגע ששתי הקובצות ייפגשו נראה מי יותר טובה, זה שבית"ר ניצחה ומכיב חיפה הפסידה, לא אומר שמכבי חיפה פחות טובה ממנה, אז הפסדנו, למרות שהגענו להמון הזדמנויות שפשוט השחקנים שלנו לא היו חדים וביום טוב היינו יכולים לפחות3 שערים להכניס.

6. מ.ח.א Member

המשחק מול נתניה ממש לא קשור למה שאמרתי בקשר לבית"ר ירושלים
    אני אומר שבית"ר יותר חזקה מחיפה בגלל סגל השחקנים
    לבית"ר ירושלים יש סגל שחקנים מאוד חזק והם לאט , לאט מתחברים
    מכבי חיפה נחלשה בצורה משמעותית הקיץ

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06
  7. Riki Member

מ.ח.א - תשנה את הכינוי שלך ל -מ.נ.א (מה נסגר איתך?!)

מול ליברפול כולם פה היללו את צורת המשחק שלנו, אחרי הפסד אחד, מה לעשות אין תירוצים שחקנו גרוע, זהו ? קברתם אותנו ?
    נמאס לי מהבולשיט שרץ פה, איך אפשר לקבוע על סמך משחק אחד שבהחלט לא מדד להמשך הליגה מי תיקח אליפות. או שחיפה תהיהי נפל.
    זנדברג שחקן מצוין אבל הוא לא בורג מרכזי, הוא לא פתח ברוב המשחקים עונה שעברה. הסגל שלנו אומנם חסר את טל המצוין, אך חיפה תמיד התגאתה באחד מהסגלים החזקים בליגה עם לא החזק מכולם.
    תעשו לי טובה ותחסכו ממני שלושים דפים של חירבושים, תנו לליגה לרוץ, תנו לשחקנים להתחבר, בכל זאת משחק אחד, מה נסגר איתכם לכל הרוחות.
    חאלס להספים בשטויות ולשחק אותה מבינים כל כך כשעדיין לא ראינו כלום. אחרי מספר מחזורים כולנו נהיה יותר חכמים, עד אז קצת הגיון.

8. GUTE Member

הרבה שטויות. בית"ר ירושלים היא כרגע אוסף של שחקנים. האוסף הזה יכול להצליח בצורה בודדת במשחק אחד ובשני לקרוס לגמריי. דווקא לאוהדי בית"ר אני מציע לחשוש מאוד מההפסד של חיפה כבר במחזור הראשון. טוב שזה קרה להם עכשיו.
    מכבי חיפה היא קבוצה מאומנת ביותר שהבסיס שלה רץ כבר כמה זמן. בית"ר ירושלים היא קבוצה חדשה לגמרי שיקח לה זמן להיכנס לתלם.
    קבוצה טובה לא נמדדת רק בסגל השחקנים אלא בצורת המשחק , בשיטה ובחיבור וכרגע חיפה עולה על בית"ר.

9. מ.ח.א Member

וצורת המשחק של בית"ר ירושלים כרגע יותר טובה מזו של מכבי חיפה

10. טפטה Member

רינמן לא נלחצתי בכלל מההפסד- אפילו ציפיתי אותו!
    כי נתניה קבוצה טובה והיא השתפרה לעומת חיפה שלא מתפקדת כמו שצריך וראינו את זה בליברפול!
    אבל השאננות הזאת שבאנו איתה מול נתניה זה מה שמפריע לי!

עזוב אותיי גם היינו חוטפים 5..
    מפריע לי איך ששיחקנו ואיך המשחק שלנו נראה בכללי לא רק המשחק הספציפי הזה!
    גם אם נשחק עכשיו- יהיה אותו דבר!
    אתה מבין מה אני אומררר? משחקים לא טוב! עזוב מחזור 5 לא מחזור 5....

זה לא שהשחקנים לא רוצים....זה פשוט בעיה שנכנסנו אלייה והצוות המיקצועי צריכים לתקן!
    ואני מקווה שהם לא יהיו אדישים כמוכם!

11. מיכל3 Member

אני שמחה שאתה קובע את זה עפ"י מחזור אחד.
    אל תדאג, גם לבית"ר תבוא הנפילה מתישהו..כמו שקרה לחיפה במחזור הראשון (ואני שמחה שזה
    קרה עכשיו ולא בשלב קריטי למשל באמצע העונה)..גם בית"ר תפסיד עוד העונה ולא פעם אחת, נראה מה
    אז יגידו.
    בדבר אחד אתה צודק-הקישור של חיפה אולי נחלש קצת כי טל וזנדברג היו שחקנים מרכזיים בחיפה,
    במיוחד טל. אבל אני בטוחה כשמסודי ישתלב, יחד עם קטן מקדימה, דירסאו ובוקולי..חיפה תחזור לכושר
    שלה מהעונות האחרונות. ואז אין לי ספק מי תהיה האלופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

הבעיה היא שאתם עושים סיפור גדול מכל תצוגה חלשה.
    קורה שקבוצה מגיעה ומשחקת רע, קורה שקבוצה מפסידה, וזה לא הזוי במיוחד אם זה קורה כמה ימים לאחר מאבק קשה עם ליברפול.
    מכבי חיפה, לצערי, היתה ונשארה הקבוצה הטובה ביותר בארץ.

13. TariboWest Member

איזה צורת משחק יש כרגע לביתר? למסור את כל הכדורים לפרננדז/זנדברג ונראה כבר מה יהיה?

14. shikaka15 Member

,לפי איך שאני רואה דברים אי אפשר לקבוע או לצפות הפסד או ניצחון כי בכדורגל הכל יכול לקרות .. זאת לא חכמה להגיד אחרי המשחק צפיתי את ההפסד .
    ובנוסף לכך מליקסון באמת העלה את רמת המשחק שלו וזאת לא השארה על בסיס משחק אחד ..
    הוא נתן רצף של משחקים שבהם הוא שיחק שונה מאוד מהדרך שבה שיחק בבית"ר אם פעם הוא ידע רק לעבור שניים שלושה שחקנים ולאבד את הכדור היום הוא למד לעבור שחקן ולשחרר מיד את הכדור לראות את כל השחקנים שמסביבו ואני חושב שבמהלך המשחקים נראה אם הטענה שלי נכונה או לא.
    בכל מקרה זה לפי דעתי ממש לא רציני לומר שצפית הפסד כי זה ממש לא רציני .

15. flash Member

נראה לי שהבהרתי מה הבעיה בהודעה הראשונה שלך...
    השניה: אין עובדה או הוכחה, בית"ר היום נראת יותר טוב מחיפה נקודה. גם סגל השחקנים שלה יותר טוב. כיום בית"ר יותר טובה, אולי בעתיד זה ישתנה אבל אם היה היום משחק בית"ר - חיפה, לפי היכולת שראינו משתי הקבוצות במשחקים עד עכשיו, בית"ר היתה מנצחת.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06