מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. נדב מיכאלי Member

כולם אומרים שעידן טל הוא העזיבה המשמעותית של חיפה,אני אומר שגם זנדברג זאת אבידה מקצועית לחיפה.
    הבחור רץ,נלחם,בועט מרחוק,מוסר,כובש.נכס לכל קבוצה.
    מליקסון לא יגיע לרמה של זנדברג גם בעוד 10 שנים .

2. Riki Member

ברור שהעזיבה של שניהם משמעותית. אבל מכבי חיפה היה מועדון גדול לפניהם וישאר מועדון גדול גם אחרי העזיבה שלהם. יש חוסר אבל לא במידה שתהרוס לנו עונה, קצת פרופורציות. יש לנו אפשרות לחזק עמדה קריטית כזאת או אחרת גם במהלך העונה.

3. Ljungberg 8 Member

מסכים שהוא יצר בעיה רק ההבדל הוא שלחיפה יש פחות או יותר מחליפים לזנדברג (קטן, מליקסון, מסודי) ולעידן טל יש רק את אנדרסון וסואן ככה שנראה לי שבחיפה יתגעגעו לטל הרבה יותר.
    בקשר להשוואה למליקסון, אני חושב שאם הוא יעבוד קשה הוא יכול להיות שחקן הרבה יותר טוב מזנדברג, יש לו פונטציאל יותר גדול.

4. Melixon 15 Member

איזה שטויות אתה מדבר!
    הכישרון שיש ברגליים של הילד הזה אפילו לא יורק לכיוון של ארבייטמן הכלומניק הזה..
    וארבייטמן לא הצליח "בזכות" עצמו! לא בגלל רוני לוי.. הילד דפוק בראש, צריך לנער אותו

מה שאתם אומרים אלה שטויות, בכל נגיעה של מליקסון בכדור רואים שינוי בצורת המשחק שלו בחיפה לזו שהייתה בבית"ר
    הוא תורם יותר למשחק הקבוצה ולא עושה את הדברים כמו קרקס רק בשביל הקהל..
    די להתגעגע לזנדברג, אז מה אם הוא כבש שני שערים ושיחק מצויין אז הוא נהיה השחקן הכי טוב בארץ? לא.
    שכחתם שגם בחיפה הרבה פעמים הוא גם לא פתח..

איך עבאס סואן ואנדרסון הם מחליפים של עידן טל?! טל זה שחקן באמצע שמארגן משחק.. מניע את הכדור ובועט מרחוק
    שני אלה שהזכרת דבר ראשון, לא ברמה שלו בכלל.. 1.5 מהם קשרים דפנסיביים בכלל שלא משחקים באותו סיגנון.
    לגבי מליקסון, אני מסכים לגמרי.

5. BugSniper Member

אופ"א לא מחזירה את המשחקים לישראל, עכשיו צריך להוכיח שהמשחק של ליטקס לובאץ' נגד אומוניה ניקוסיה היה מכור לליטקס כדי להביך את אופ"א, לפסול את ליטקס ולהעביר את חיפה לשלב הבא, ולנטרל התנגדות להחזיר משחקים לארץ, מכיוון שאודסה אינה מתנגדת (המאמן שלהם יהודי). כמו כן צריך לפעול כדי למצוא משחקים מכורים נוספים של אופ"א שנמכרו בשנה האירופית האחרונה, ולאיים על אופ"א שנחשוף מכירות נוספות ונפגע בתדמיתו של ארגון אופ"א ה"נאור", עד שהם יוותרו, יכנעו לנו ויחזירו את המשחקים לארץ. הדבר מעשי לחלוטין לא יהיה קשה להוכיח מבעד לכל ספק שהמשחק הזה נמכר לליטקס ואופ"א תרצה להעלים עין אבל לא ניתן להם.

6. נדב מיכאלי Member

מליקסון הוא כלום.
    יודע לעשות פה ושם דריבלים מעבר לזה אין לו מה לתרום לחיפה.
    הוא נעלם במשחקים גדולים.

7. אלי מתחן Member

במשחקים שמליקסון שיחק הוא כבר השאיר את קולאוטי פעמיים מול שוער.

8. מיכל3 Member

מה?! עוד לא פרסמו אם המשחקים יהיו בארץ או לא.

ותראו מה אופיר פינס אומר, כל הכבוד לו לדעתי..מישהו היה צריך לפתוח פה גם אם זה ישפיע
    לרעה על ההחלטה.

http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=80453&bz=16

9. BugSniper Member

טוב אולי עדיין לא פרסמו כשאופ"א אסרה קיום משחקים בארץ כשכתבתי את התגובה אבל עכשיו פרסמו שכן. זה היה ברור מאליו בלאו הכי. למרות שזאת לא ליברפול, ולמרות שיש הפסקת אש, ככל הנראה לאופ"א יש פשוט משהו "מיסתורי מאוד" כנגד ישראל. לדבר המיסתורי הזה קורים אנטישמיות.

http://www.sportline.co.il/Article.asp?newsid=20756
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.285.9843.html
    http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=80468&bz=23
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296521,00.html
    http://www.telesport.co.il/article.asp?id=18708&ida=5&com=66

לדעתי צריך להופיע עם הנוער למשחק מוקדמות היורו, בלאו הכי אין לנו הרבה סיכוי לעשות משהו. אחרי בשורה כזו אפילו אנדורה מסוגלת להכאיב לנו, וצריך לחשוף את השערוריה של ליטקס הבולגרית. אופר פיניס אמר את האמת, שני אנטישמים שבדים מובילים את אופ"א ונהנים לפגוע בנו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/06
  10. מיכל3 Member

כבר אמרתי שאופיר פינס צדק בכל מילה? אני מקווה שמה שהוא אמר הגיע למקומות הנכונים באופ"א.
    הפעם באמת אין צדק בהחלטה שלהם, המצב פה רגוע כבר למעלה משבועיים ואין שום סיבה לא לארח פה.
    מעניין איזו סיבה הם המציאו הפעם. הלוואי וחיפה לא היו מופיעים למשחק הזה וגם אם זה היה פוגע
    במועדון למשך השנים הבאות, אני לא רואה הבדל כבר לבין לא לשחק במסגרת הזו לבין לשחק רק
    במשחקי חוץ. זה מוציא את כל החשק לשחק כבר לדעתי....והקהל צריך להוציא אלפי שקלים כדי לצפות
    בקבוצה שלו במגרש.

11. אלי מתחן Member

אם אני עובד במקום, ומחכה לקבל קידום מהבוס שאני לא סובל.
    אני אלך להגיד לו שאני לא סובל אותו ושהוא חרא של בנאדם כאשר הוא עדיין שוקל האם לתת לי את הקידום?
    פינס טמבל, ובושה ששר בישראל מדבר ככה.

12. green ape 06 Member

מכבי חיפה קבוצה בדרגה מכל הליגה.....
    ההפסד הזה היה רק בישביל הגיוון כי הרבה תענו שמכבי לא מפסידה, והחל מהמחזור הבא מכבי תתחיל לדהור וגיאדמק יהיה שוב פעם בבעיה!?!?!?!?!?!?

13. BugSniper Member

אבל המקרה שונה. לאותו "בוס" אין משהו נגד לתת לך את הקידום. אופ"א לא יכולה לאהוב אותנו כדי להתחשב בנו. הוא לא "תרחם עלינו". היא רק יכולה להחזיר את המשחקים לארץ כשאין לה ברירה אחרת, וכרגע יש. קבוצות עדיין מסרבות להגיע וכל עוד זה קורה אופ"א שמחה מאוד וממשיכה לאסור על משחקים בארץ.

14. טפטה Member

טוב אז קודם כל - לא הפועל ת"א ובטח שלא בית"ר ירושלים נופלות ממכבי חיפה!
    בית"ר לדעתי אפילו קבוצה יותר טובה ממנה...אם תסתכל איך היא בנוייה מיקצועית היא כמעט מושלמת!

מכבי חיפה מתעלמת מהבעיות ומהמחסור בשחקנים איכותיים
    אנחנו לא במצב של "עונת רגיעה" כי יש לנו על הראש את גביע אופ"א,
    ויש לנו עכשיו הזדמנות טובה מאוד לעלות בפעם הראשונה בתולדות המועדון!

אבל לדעתי לפחות יעקב שחר לא רץ חזק לאליפות הזאת....זה ממש לא נראה ככה!
    צריך להתחיל לעבודדד...

15. מ.ח.א Member

לצערי חיפה לא תיקח השנה אליפות
    מכבי חיפה נחלשה משמעותית
    היא לא משחקת כמו בשנתיים האחרונות
    לפחות לא בליגה

בית"ר ירושלים הרבה יותר חזקה מחיפה
    מבחינת השחקנים שיש לה

ולצערי הרב האלופה השנה תהיה בית"ר ירושלים ולא מכבי חיפה