מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. נדב מיכאלי Member

גם מליקסון לא יודע מתי לשחרר כדור וגם הוא לא ממש מרשים במיוחד אז לא עדיף לטפח שחקן בית ?
    אני מחזיק מאד מרפאלוב ובן בסט ואתם תיראו שאם הם יעברו להרצליה למשל הם יהיו מצויינים.

2. לא מצאתי כינוי Member

רפאלוב הוא שחקן הרבה יותר טוב מהליצן שנקרא מליקסון, משום מה רוני לוי העדיף את מליקסון עם "הניסיון העצום" בליגת העל. בכל מקרה, מי שכנראה ירוויח מכל הסיפור הזה זה מכבי הרצליה שאיך שזה נראה כרגע לפחות אחד מהשניים, או שתיהם(רפאלוב ובן בסט) ישחק/ישחקו העונה בהרצליה.

3. שגיא Guest

מסכים איתכם. מהרגע שמליקסון צורף טענתי שזו אחת הרכישות הכי מבוזבזות שחיפה יכולה לעשות. באגפים יש לה ממילא את קטן ואת בוקולי, ובמקרה הצורך גם ארבייטמן יכול לשחק כשחקן אגף, או אפילו מגרלשווילי כקיצוני שמאלי, וכל מה שהרכישה הזאת עשתה זה עיכוב התקדמותו של ליאור רפאלוב, חד וחלק!

4. Igi Member

ברור שרכישתו של מליקסון הייתה מוטעית.
    אולי רוני לוי פשוט רוצה לכפר על מקרה ארבייטמן, ע"י כך שהוא לוקח שחקן שכונה נוסף מהקבוצה אולי הכי שכונה בארץ לפני גאידמק, ומנסה לטפח אותו להיות שחקן מקצוען שיודע לשחק כדורגל עכשווי ולא לעשות שטויות(סגנון פרגי עם רונאלדו). בכל מקרה, בשני המקרים הוא נכשל.

5. שגיא Guest

אתה עדיין לא יכול להגיד שהוא נכשל עם מליקסון. הוא רק הגיע.

6. Igi Member

נכשל/יכשל.(לדעתי)
    ודווקא עם ארבייטמן לדעתי הוא ממש לא נכשל מבחינת שדרוג המשחק. הוא נכשל בחינוך שלו מבחינה מנטאלית על המגרש.

כיום, אני לא רואה את מליקסון מצליח לשדרג את רמת המשחק שלו. התרגילים שלו פשוט ברורים... כל הליגה מכירה אותם עוד משנה שעברה. זה יפה ונחמד שזה עבד לו לפני שנתיים-3 בבית"ר, אבל רוני חייב לעבוד בעיקר על זה - ללמד אותו לשחק קבוצתי ונכון. בכל מקרה, כיום, רפאלוב עולה עליו בכל פרמטר וחייב לקבל את הצ'אנס במקומו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/06
  7. שגיא Guest

דווקא לא מסכים איתך לגבי מליקסון. הוא לא היה גרוע בזמן שהוא על המגרש מאז שהוא בחיפה, ויש לו יכולות טכניות שאין להרבה שחקנים בארץ. אבל הוא צריך להבין שהוא לא משחק בשכונה, אלא משחק בקבוצה, ובקבוצה צריך קבוצתיות, ועל זה רוני לוי צריך לעבוד איתו. אם ישפר את האלמנטים האלה, יחד עם ראיית משחק טוב, הוא יכול להפוך לשחקן מוביל. ולא - ימשיך לדשדש בבינוניות שלו ויקרא פוטנציאל לא ממומש.

לגבי ארבייטמן, אני כבר לא יודע אם אפשר לחנך את הילד הזה. בכל פעם הוא מתבטא בגנות מעשיו, אומר שהוא יודע שהוא טעה והוא לא יעשה את זה שוב. אתמול בנתניה הוא החליט על דעת עצמו לבעוט כדור לכיוון שלטי הפרסומת, כשהוא נמצא מטר וחצי מהם, והכדור כמעט פגע באחד מאנשי הצוות המקצועי של נתניה. מה אפשר לעשות נגד זה? זה כבר חינוך מהבית, וזה כנראה מה שקלולק אצלו.

8. טפטה Member

כיום יש לחיפה את ההגנה הגרועה ביותר שהיה לה בעשור האחרון!
    חוץ מההגנה גם הקישור לא עושה את העבודה...

לצערי הרב בתור אוהד ירוק בנשמה- שחר ורוני לוי צריכים לעשות כמה חילופים טובים!
    כי כמו שאנחנו נראים אנחנו גם לא נעלה לגביע אופ"א ובטח שלא ניקח אליפות!
    ואם לא נגיע העונה לגביע אופ"א זה ביזיון אחד גדול....וייצטרכו לעשות זעזוע גדול בקבוצה

קטן, מסודי, אולארה, האנדרסון הזה - שחקנים שציפו מהם מאוד- לא עובדים!
    עידן טל היה זה שיכל לחבר אותם....חסר לנו קשר בסדר גודל כזה...
    בעניין ההגנה- עזיבת קייסי היא טעות אחת גדולה חורים ענקיים בצד שמאל של ההגנה
    צד ימין חרזי מדיי פעם עובד ועוד כמה קשרים שיורדים,
    אבל וואלה יגיד לכם..ת'אמת..
    כולם אמרו כל הכבוד לחיפה איך שהם שיחקו מול ליברפול- מה אני יגיד לא אהבתי איך ששיחקנו!
    אנחנו מכבי חיפה ינעל העולםם הזה...זה שעשינו תיקו עם ליברפול לא נתן לנו כלום!
    זה שניר דוידוביץ דפק משחק טוב וההתקפה של ליברפול לא הייתה במיטבה- לא אומר ששיחקנו טוב!
    זה היה יותר קרוב לתבוסה.....אז נכון סוף המשחק אכלנו אותםם...
    אבל בו'נא המשחק היה חלש....מכבי נתניה היא הראתה לנו מה אנחנו שווים!
    הם באו מוכנים מיקצועית הם באו כמו קבוצה גדולה והם לא הסתפקו ב"תיקו", ובגם לא ב1-0..
    והם בטח לא צריכים שייכתבו עליהם שהם טובים....
    הם הביסו את אלופת המדינה והם נראים הכי צנועים בעולם!

יענקלה ורוני לוי צריכים לעשות חשבון ולהגיע למשוואה הנכונה בשביל להציל את העונה הזאת צריך להתחיל מעכשיו!

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומצד שני הם לא צריכים להיכנס לפאניקה ולא להשתגע,כולה משחק אחד.

בקשר לליברפול אולי אנחנו מכבי חיפה אבל הם ליברפול,הפרש הרמות הוא לפחות 4 שהם מעלינו,נתנו
    משחקים מצויינים מולם במיוחד בהתחשב בזה שגם לא שיחקנו בבית,אין לי שום טענה על איך שהם שיחקו
    מול ליברפול.

10. ReL Member

אין לחיפה מה להיכנס ללחץ , קטן מסודי אולארה אולי לא הראו את היכולת האמיתית שלהם אבל כולם יודעים למה הם מסוגלים. אני מסכים עם הקביעה שההגנה של חיפה נחלשה אבל עדיין זאת מכבי חיפה , שנתנה תצוגה טובה מאוד מול ליברפול וכלום לא קרה אם משחק אחד היא הפסידה.

11. טפטה Member

וואלה אתה טועים בגדול...
    מעלימים עין מהבעיה האמיתית....זה שהפסדנו לנתניה זה לא הבעיה!
    העניין זה צורת המשחק העלובה שלנו, הרשלנות הזאת, החורים בהגנה שעושים מהקבוצה ממש חלשה!

ההגנה לא מתפקדת, אז בסדר הפסדנו לליברפול..אמרנו- "זאת ליברפול, הם יותר טובים לא היה לנו ביתיות"
    חלאס התירוצים המפגרים האלה...ומה היה עם נתניה? "מחזור פתיחה לא צריך להלחץ הכל בשליטה!"

אז חלאסס זה לא נכוןןן אין לנו את בנאדו ואין לנו את קייסי ואין טל ואת זאנברג- כל החדשים לא עובדים!
    יש בעיה.......!

ומה ייקרה אם לא נעלה לגביע אופ"א?
    איך תגיבו אז..? צריך לעשות איזה שינוי לעלות ת'מודעות לבעיה...ולא להגיד לא נורא!

12. ASROMA Member

חבר'ה לאן אתם ממהרים? העונה רק התחילה! , דחילק זה מביך...
    ההפסד הזה של חיפה באיזהשהו מקום לא יודע להגיע אם צפוי , אבל איכשהו מובן לי.
    אתם יודעים מה זה לבוא מצמד משחקים מול ליברפול הגדולה ולצאת בהרגשה גדולה של פספוס, לבוא לשחק בקופסא?
    זה פערי מנטליות אדירים שאני מבין אותם , ולדעתי חיפה תהיה טובה בהרבה היא הרי כמעט והדיחה את ליברפול ושיחקה כדורגל טוב.
    בנוסף בקטע המקצועי אין מה לעשות , יקח קצת זמן לדברים להתחבר בכל זאת 3 שחקנים מרכזיים מאוד עזבו , החסרון של עידן טל מורגש מאוד המעבר של חיפה מהגנה להתקפה לא טוב מספיק.
    אגב שמעתי שרוצים לחתוך את אנדרסון....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/06
  13. נדב מיכאלי Member

אני יכול רק לקבוע בלי שום צל של ספק שמיכאל זנדברג חסר מאד למכבי חיפה.

14. משוגע בירוק Member

ואני יכול להבטיח שבסוף העונה אתה תווכח שלא...

15. מיכל3 Member

אני דווקא מסכימה עם נדב.
    צריך להיות ריאליים..וזנדברג היה שחקן מפתח בחיפה יחד עם עידן טל שעזב.
    שני השחקנים שהחזיקו לנו את הקישור עזבו..ואפשר לשים לב לזה בהחלט, גם נגד ליברפול
    למרות ששחקנו יפה..ניתן לראות שהיה חסר מישהו שיארגן את המשחק.
    אבל אני חושבת שבכל זאת חיפה תהיה אלופה בסוף העונה-כי הקישור שיש לנו עכשיו זה מספיק
    בשביל הליגה שלנו, גם להתמודדות נגד בית"ר. לאירופה זה כבר משהו אחר..אני לא חושבת שיהיה לנו
    אי פעם את הקישור שהיה לנו ב2002\2003 כשעלינו לצ'מפיונס יחד עם פראליה וז'וטא.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/06