מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. flash Member

אני לא רואה את חיפה מנצחת בסגנון משחק כמו באנגליה, של לתת לליברפול את הכדור, אנחנו כבר נצא למתרפצות בהזדמנות.חיפה חיבת להניע כדור מההגנה לקישור, הרבה יותר שליטה של דירסאו ואנדרסון, שיעבירו כדור מצד לצד, לא להעיף כדורים לחלוצים כמה שיותר מהר. יותר שליטה בכדור, להניע אותו מצד לצד וקדימה, ולחיפה יש סיכוי.

2. Paolo Maldini שחקן ותיקים

קצת נשמע לי לא הגיוני.
    לא חסרים אצטדיונים באירופה...

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה כל המקומות הקרובים כמו יוון וכאלה נדחו,אפשר להאמין לזה האמת-מי היה רוצה שיגיעו אליו
    ישראלים בזמן מלחמה[כשחיפה חיפשו מקום לא הייתה הפסקת אש].

4. Paolo Maldini שחקן ותיקים

הבחירה בקייב נעשתה בדיוק יומיים לאחר הפסקת האש.
    חוץ מזה, שלא חייבים להגיע ליוון. גם מקומות כמו הולנד עדיפים על אוקראינה.

5. Riki Member

הבחירה נעשתה, השיקול לא מובן. כל זה כבר לא משנה, אנחנו לא נהיה שם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

6. d3fton3s Member

בהולנד אמרו לא, בקפריסין אמרו לא, ועוד איזור של מרכז אירופה סירב. מקייב פנו למכבי מלכתחילה, אבל האצטדיון שם היה ברירת מחדל..
    לא נורא, נמשיך להחזיק אצבעות גם מכאן, חיפה יכולה וצריכה לעשות את זה. ביחוד לאור ההתנהלות של ליברפול שלוקחת את חיפה כמובן מאליו ומזלזלת בה ובכל הכדורגל הישראלי.

7. MHFC Member

אני רציני, אם יש לך טענה בקשר לזה, בוא תוכיח לי שהוא לא? ריסה ללא ספק בין המגנים השמאליים הטובים בעולם, אם אתה לא מסכים איתי לגבי כך, אז בוא תוכיח לי את זה, לריסה יש פריצות אדירות מהאגף השמאלי, יש לו הגבעות טובות לרחבה, ללא ספק מגן שמאלי מעולה.וזה רק טוב בשבילנו שהוא לא משחק, אבל לליברפול יש לכל שחקן מחליף.

אני לפחות אופטימי, אני מאמין למרות שזאת ליברפול, למרות שהיא אחת הקבוצות הטובות בעולם, אני מאמין שכן נוכל לעבור אותה, למרות שזאת ליברפול, אחרי שאיכזבנו מול מאלמו, אחרי שאיכזבנו מול רוזנבורג, אולי דווקא מול ליברפול הגדולה נעשה את זה וזה יהיה הכי מתוק שאפשר.

8. Raulito Madridista

מחר ייערך גומלין מוקדמות ליגת האלופות בין מכבי חיפה לליברפול, אחד המשחקים הגורליים של מכבי חיפה בשנה הקרובה, משחק שייערך בקייב ולא הרבה אוהדים יגיעו, וזה עוד נחשב משחק ביתי.

למרות שהסיכויים לעבור לא גדולים, יש לי כמה דברים להגיד, שיש כמה נקודות אור שהם גם לזכות מכבי חיפה או דברים כאלה. דבר ראשון, ההחלטה לארח דווקא בקייב לא טובה, בהולנד היו באים הרבה יותר אוהדי מכבי חיפה למשל היו יותר רוצים להגיע להולנד וזה היה משפר את הכמות. אני מאוד מאוכזב לשמוע שהרבה אוקראינים יידחפו את ליברפול. לא ייאמן כמה שונאים אותנו בעולם כמו שקולאוטי אמר.

אני רציתי להזכיר שמכבי חיפה כבשה שער קריטי מאוד באנפילד, כל הכבוד לבוקולי. 1-0 קטן יספיק למכבי חיפה. יכול להיות שמחר ליברפול תיהיה לא טובה ותמשיך את מה שקורה בליגה שם חילצה נקודה במזל. אפשר להגיד שאת השער השני של ליברפול היא כבשה מטעות בהגנה של מכבי חיפה. דבר כזה יכול לקרות גם לליברפול שההגנה שלה פחות טובה מזו שלקחה את גביע אירופה, גם ריסה באגף שמאל פצוע ואולי זה יהקל על הקישור של חיפה. חוץ מטעות בהגנה, חיפה יכולה לכבוש גם ממצב נייח, מיציאה לא טובה לנבדל, מהרחקה או כל דבר אחר, אבל אלה דברים שיכולים לקרות תמיד. חיפה צריכה להחליף מקומות בשחקני ההתקפה, לא לטעות בהגנה, לא לפתוח ישר בלחץ היסטורי על השער כי ליברפול במתפרצת תבקיע. להניע מסודר את הכדור, לחפש את המשחק הטוב ולהחליף מיקום, לא בטוח שליברפול תאכל את זה. עכשיו ארבייטמן יהיה כגיבוי על הספסל לפני מה שהבנתי, גם מאור מליקסון. שיהיה בהצלחה ואולי נס. כמו שהמזל היה עם ליברפול פעם קודמת, זה יכול לקרות לחיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/06
  9. מיכל3 Member

לכל אוהדי חיפה מהמרכז, שמעוניינים לצפות במשחק בפאב האוהדים יהיו ב-Honey beach
    בטיילת ת"א, כניסה חופשית ללא הגבלת גילאים.
    למי שרוצה פרטים על המקום..
    http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=7604

10. לא מצאתי כינוי Member

ריסה יכול לדגדג רק את פיליפ להאם,זמברוטה,רוברטו קרלוס(אפילו כיום שהוא מעבר לשיא),ואבידל.
    להמשיך להביא לך מגינים שהוא אפילו לא מתקרב לרמה שלהם?

11. משוגע בירוק Member

חיים מגרלשווילי? סאלם אבו סיאם? בהחלט יכול להיות.... אני בכלל לא מחזיק מריסה ככה שהחסרון שלו לא יורגש היום.... הוא עדיף כבר בתור קשר ימני אפילו...

12. נדב מיכאלי Member

ריסה פרט לבעיטות פצצה כבר לא תורם לליברפול כבעבר.
    לדעתי המחליף שלו יותר טוב ממנו כרגע .
    ואולי החיסרון של ריסה הפך ליתרון של ליברפול עם אוראליו.

13. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אני לא חושב שהאוקראינים שיעודדו את ליברפול יעשו זאת בגלל שהם שונאים את ישראל.
    אל תשכח שבאוקראינה יש גם הרבה יהודים. לדעתי פשוט יבואו אוהדי ליברפול (שכאלה לא חסרים בעולם..) לראות את הקבוצה שלכם בהזדמנות חד פעמית שניתנה להם.

אגב, מה עם דיון למשחק? אמור להיפתח?

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/06
  14. roeiuzan Member

העובדה ש2 שחקני הרכב ראשון בהגנה של ליברפול יחסרו היום, עושה טוב מאד למכבי חיפה.
    לוי עושה נכון שעל אף זה שהוא צריך לתקוף הוא לא מתפתה ונשאר עם 2 קשרים אחוריים מה שמבטיח לו שקט מסוים בהגנה... ולפי דעתי אם חיפה תשחק העונה עם 2 קשרים אחוריים מה שלא הורגלנו לראות בשנים האחרונות וגם לא מאז הגיע רוני לוי, יא תהיה קבוצה יותר הגנתית השנה ופחות תוקפת

15. vivalaunited Member

לא ממש. קראגר כבר לא כמו שהיה, אם הוא היה משחק זה היה יותר טוב מאשר שהמחליף שלו ישחק.
    גם המחליף שלו באותה רמה בערך כרגע וגם הוא ירצה להוכיח את עצמו בשביל ההרכב הראשון.
    במקום ריסה יש את אוראליו שהוא חדש אצלהם אבל אני מאמין שהוא ישחק בערך כמוהו אם טיפה פחות אולי.