מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. shabaaz Member

הכתבים בארץ מתמצאים בכדורגל בערך כמו שאני מתמצא בפיסיקה גרעינית...
    כל מה שהם מבינים זה בלחפור ידיעות צהובות:הם מחפשים את הגועל נפש הכי צהוב,הכי מלוכלך והכי חדש.
    הם ממרכקים אותו ומפרסמים אותו בתוכן קצר ועלוב תחת כותרת "פרסום ראשון".
    אין לנו עיתונאי אחד שיש לו אינטגרטי מקצועי אמיתי.לא אחד שלמד תקשורת אמיתית בקולג' אמריקאי כמו דן שילון לדוגמא.אין לנו אחד שיש לו תרבות ניסוח כמו גבי גזית או חריפות ותרבות עריכה כמו של רפי גינת.
    העיתונאי ספורט שלנו עלובים נקודה.
    אי אפשר לומר עליהם שהם אמינים.

2. אלכס לויט Member

תזכיר לי איזה אתר דיווח בכותרת הראשית שלו מספר ימים שקולואטי חתם במכבי תל אביב??

3. שגיא Guest

מכבי חיפה תשחק היום (16:30) מול הכח עמידר רמת גן במשחק נוסף במסגרת גביע הטוטו אחרי שהליגה נדחתה בשבוע. לרוני לוי יעמוד שוב כל הסגל, אחרי שבמשחק האחרון, מול הרצליה, חיפה שיחקה עם חוסר של 10 שחקנים. הערב רוני לוי ימשיך להחסיר את קייסי שאמנם חזר לפעילות אבל ישוב לשחק בעוד שבוע בערך. רפאל אולרה יחזור רק מחר מנבחרת צ'ילה וגם הוא יעדר. מלבדם, רוני לוי יפתח עם ההרכב החזק ביותר שלו, כהכנה לקראת המשחק מול ליברפול בשבוע הבא.

4. משוגע בירוק Member

אין לי מה לעשות ואני גר קרוב מאוד אז אני הולך למשחק הזה... מעניין איזה יכולת השחקנים של רוני לוי יציגו לפני ליברפול...

Last edited: Aug 18, 2006
  5. MHFC Member

ההרכב שלנו רגיל חוץ מאולארה שיחזור לארץ רק מחר ולא ישתתף במשחק וקייסי שצפוי לחזוןר רק במחזור הפתיחה מול מכבי נתניה במחזור הראשון.

הרכב משוער למשחק היום:

----------------דוידוביץ--------------
    מגרשווילי------קינן-----חרזי----משומר
    -----------דירסאו--אנדרסון-----------
    -------מסודי------קטן-----בוקולי------
    ---------------קולאוטי---------------

6. מיכל3 Member

לא נראה לי שהיכולת תהיה בשמיים..אבל בטוחה שננצח איזה 1-0 קטן וזה מה שחשוב

7. שגיא Guest

מחצית בשכונת התקווה והתוצאה 1-0 לטובת מכבי חיפה. רוברטו קולאוטי כבש בפנדל בדקה ה29.

רוני לוי נתן מנוחה להרבה שחקנים ועלה בהרכב הבא:
    דוידוביץ', משומר, חרזי, ממן, כנעאן, דירסאו, גזל, מליקסון, רפאלוב, בן בסט וקולאוטי

בדקה ה38 רפאלוב הוחלף עקב פציעה. מחליפו הוא עבאס סואן.

8. משוגע בירוק Member

אוקיי הרגע חזרתי מהמשחק השכונתי בשכונת התקווה...

חיפה נשארה באוטובוס... בכלל לא באה למשחק, אם נגד נתניה הראש של השחקנים נראה כאילו הוא כבר בשדה התעופה, היום הראש שלהם היה כבר על כר הדשא בקייב... מה שכן רפאלוב מתחילת המשחק נראה עייף מאוד, מליקסון שיחק מצויין והיה אחראי לפנדל של מכבי חיפה, מסודי וקטן היו נראים חדים והגיעו לכמה הזדמנויות.. דוידוביץ' נראה מאוד מהוסס בכל הדיפה, משומר ומור ממן הפתיעו לטובה, אנדרסון היה סביר מאוד וגם קולאוטי..

ודבר אחרון: אתם חייבים לראות את ההכנה של סואן לגול של הכח... פשוט הוריד לו עם הראש... שחקן אפס, מלא איבודי כדור.. זה לא שהוא עייף או משהו, נכנס דקה 40...

בקיצור ובמילה אחת (בעצם יותר חח): הראש שלנו כבר בליברפול...

9. נדב מיכאלי Member

וזה מפתיע אותך?אני מההתחלה לא הבנתי למה רוני לוי רצה אותו.

10. MHFC Member

לא הבנתי למה אתם מסיקים מסקנות עכשיו?נגמרה העונה או משהו?לא, אל תתנו לו תוצאות עכשיו, העונה אפילו לא התחילה, לכן בסוף העונה תתנו סיכומים ותוצאות לגביו, אתם שופטים שחקנים אחרי משחק אחד בלבד.

לגבי המשחק, לא היה משחק טוב, ציפיתי ליותר, למרות שקייסי ואולארה לא שיחקו, היה לנו את ההרכב הרגיל, 1-1 זאת לא תוצאה טובה, עד כה יש לנו ניצחון אחד בלבד ושתי תוצאות תיקו בשלושה מחזורים, למרות שזה גביע הטוטו רוני לוי חייב להבהיר לשחקניו שעדיין זה חשוב, נכון זאת ליברפול לפנינו, אבל מה יקרה אם נשחק בהילוך יותר גבוה אני לא מבין, חייבים להתחיל ולהשיג נקודות כי עד כה השגנו 5 נקודות בלבד בשלושה מחזורים.

11. נדב מיכאלי Member

לא שופט את סואן לפי משחק אחד.
    אני לא שופט בכלל שחקן/קבוצה/מאמן לפי משחק אחד.
    גם את אוחנה ביקרתי לפי תקופה ממשוכת ולא לפי משחק אחד.
    לגבי סואן ת הדיעה שלי עליו קיבלתי הרבה ובלי קשר למשחק היום.

12. vivalaunited Member

חיפה לא יכולים לשחק בהילוך גבוה לפני משחק כזה חשוב.
    גם כי חיפה לא יכולה לשחק 2 משחקים בשבוע ברמה גבוהה כל כך, ככה זה בישראל פה.
    השחקנים גם פוחדים על הרגליים שלהם, ורוצים לשחק רגוע.
    וכל קבוצה שתשחק מול חיפה תשחק מול חיפה עם מוטיבציה כי זאת מכבי חיפה ולא כל קבוצה בישראל מנצחת את חיפה. ככה שמילא זה קשה.

13. מיכל3 Member

גם אני מצטרפת לשאלה למה בכלל הביאו אותו לחיפה, בלי קשר למשחק היום..מלכתחילה אמרתי
    שהוא לא מתאים לחיפה וגם לא לרמה, עם כל הכבוד

14. MHFC Member

גם אני בהתחלה לא הבנתי, אבל די, זהו סואן ירוק תתרגלו לזה כבר, אתם לא צריכים עכשיו להתחיל ולהגיד "שחקן אפס", זה רק מכעס, אבל אם הוא יעשה משהו טוב תתחילו להיגד "איזה מלך".
    לגבי הרמה שלו, כמו שכבר אמרתי אתם לא יכולים לשפוט ולהגיד רק אחרי משחק אחד שהרמה שלו נמוכה, אני מאמין שהוא ישתיק את כל המזלזלים בו.

15. אלי מתחן Member

רוני לוי רוצה אותו בשביל משחקי עונה, שם הוא יכנס בפבריס פרננדז ויגמור לו את המשחק.