מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. ManUtd Fan Member

2. TariboWest Member

ליברפול יכולים ללכת להזדיין, שיפול עליהם זילזאל.

יש למישהו את ההרכב המשוער למשחק מחר מול נתניה?

3. Reyes Member

הפיתרון הכי טוב מבחינתה של חיפה יהיה להעביר את המשחק לגודיסון פארק, מגרשה של אברטון.

4. w2k1 Member

gotche mortze kuriza...!!!

סתכל כמה הודעות למעלה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

5. MHFC Member

רגע, אם ליברפול לא מוכנה לשחק בקפריסין, למה לנו לשחק באנפילד במגרש הביתי שלה ובגומליןם במקום שהיא תבחר, זה כמו שני משחקי בית לזכות ליברפול וזה ממש לא הוגן כלפי מכבי חיפה, אופ"א לא צריכה את האישור של ליברפול, מספיק שהיא מקבלת משחק בית באנפילד ובגומלין איפה שהיא תרצה.

אופ"א צריכה פשוט לבטל את המשחק באנפילד, כמו שביטלו את המשחק למכבי חיפה ברמת גן, כדי שיהיה שיווין, למה דווק שיהיה לליברפול שתי משחקי בית, כאשר היא עוד זאת שפייבוריטית בשתי המשחקים ואנחנו צריכים תמיכה של הקהל.

כאשר יש את אופ"א המפגרת הזאת, הם מסוגלים לעשות גם את זה

6. שגיא Guest

זה באמת בזיון!
    גם למגרש חלופי הם לא מסכימים. אופ"א צריכה להטיל עונש כבד מאוד על ליברפול ומידה והם לא יגיעו. ומעבר לזה, באמת הפתרון הכי טוב הוא לקבוע משחק אחד במגרש נייטלי, במקום כל הבלאגן הזה.

7. Igi Member

לא. הפיתרון הכי טוב עבור חיפה הוא לבוא בטענות קשות לאופ"א אם ליברפול לא תסכים לשחק בקפריסין. אסור לנו לוותר על קפריסין בשום מבצ!

8. BugSniper Member

ליברפול הפסידה 5:0 לקבוצה שסיימה במקום ה-11 בליגה הגרמנית הראשונה, מיינץ. מכבי נתניה בטח שלא צריכה להתבייש שהפסידה לנירנברג, שממוקמת במקום ה-8 בליגה הגרמנית הראשונה, בתוצאה המכובדת 5-0. ליברפול עשתה את אותה רק מול יריבה חלשה יותר..

מסכנה: מכבי נתניה יותר טובה מליברפול, ובמקרה גם מכבי חיפה תשחק נגד מכבי נתניה בגביע הטוטו, מה שאומר שאם נצליח לנצח את מכבי נתניה, זה אומר שנוכל לנצח את ליברפול!

ליברפול הייתה קצת אנמית במחצית הראשונה אבל שלטה במגרש באופן יחסי, במחצית השנייה נכנסו כמה מחליפים אבל רוב שחקני ההרכב עדיין נותרו על המגרש. ג'רארד שיחק, אלונסו שיחק.. כל שחקני ההרכב שיחקו.

ההגנה של ליברפול נראתה כמסננת והיא הציגה משחק מביש בערך ברמה שמכבי נתניה הציגה נגד נירנברג, כשייתכן מאוד ששחקני ליברפול זילזלו, והוענשו כבר בדקה ה-46 בפתיחת המחצית השניה.

נכון שליברפול זאת ליברפול, אבל לסנסציות גדולות בדרך כלל יש סימנים. אין עוררין שהשחקנים של ליברפול יותר טובים משל שחקני מכבי חיפה, מה לעשות, זו האמת המצערת. אבל הם ממש אבל ממש לא ממש לא משחקים כקבוצה כרגע. הם טרם התגבשו וצריך לנצל את זה.

הפסידו לקייזרסלאוטרן מהליגה השניה בגרמניה 3:2
    הפסידה לגראסהופרס הזכורה עלינו לטובה 2:0
    ואז רפא הצהיר שיתן להרכב הראשון לשחק, פתח איתו, ודווקא עם ההרכב הראשון חטף תבוסה 5:0 ליריבה במקום השמיני בליגה הגרמנית. אפילו מכבי חיפה, בכל שלל משחקי האימון שקיימה בהם הכניסה בלי סוף מחליפים והפסידה לא מעט, היא לא חטפה יותר מ-3 גולים למשחק, ולא הפסידה בהפרש גדול מ2 שערים.

עם כל הכבוד לזה שאלו הם רק משחקי אימון, הם בכל זאת במומנטום שלילי, וחייבים לנצל את זה. נראה לי שהם לא ניסו להטעות אותנו נגד מיינץ, אני לא אוהד ליברפול ולא חי באשליה כזאת- עושה רושם שליברפול במשבר רגעי שבעקבותיו תבוא פתיחה מעט צולעת לליגה שלהם לפני שהם יתאוששו, ואנחנו יכולים לנצל את זה כדי להוליך אותם לזכייה בגביע אופ"א. אחד האוהדים המתוסכלים שלהם אומר בפורום שיש לו הרגשה שזה יקרה, שליברפול תודח מול מכבי חיפה (לא מעט מהם סופרים אותנו) והוא מדד לאוהדים אחרים.

אולארה, חאבייר אנדרסון וכל השחקנים חייבים להתאמן הרבה, לראות המון קלטות ולא לעזוב אף שחקן של ליברפול, ולא לצאת מהריכוז בגלל המלחמה, צריך לנסות לנתק פוליטיקה וספורט עד כמה שאפשר. צריך לעבור להתאמן באיזור המרכז איפה שאין אזעקות בשיא המרץ. ליברפול יודעים שלמכבי חיפה יש בעיות קשות בקו ההגנה בעקבות פציעות, דבר שיהיה קשה להסתדר איתו. קל מידי לעקוץ את מכבי חיפה. מכבי חיפה חייבת להתאים עצמה.

אני חושב למשחק בקייב, כמה עצוב לי שזה ככה, ליברפול תעלה **הרבה** יותר טובה. הרבה מאוד. מה שאומר שמכבי חיפה חייבים לנצח באנפילד כדי לעלות. הקהל של ליברפול יתמוך בהם ברגעים הקשים, ויעשה את המוות לכל קבוצה שתשחק נגד ליברפול, אבל זאת ההזדמנות שלנו להכניס את הקהל הזה להלם, כדי שיפסיק להרעיש, ולפרק את שחקני ליברפול בבית. על-פי הסימנים, תרחיש כזה יכול לקרות.

לא מן הנמנע שהקב"ה הוא זה שגרם לליברפול להיכנס לסחרור הפסדים, כדי שליברפול תפסיד למכבי חיפה. אפשר לעשות את זה. עם כוח הרצון והאמונה, הנחישות ובעיקר הריכוז. אם מכבי חיפה לא תנצל 10% מההזדמנויות שאליהן תגיע, בגלל ההתרגשות בעמידה מול ריינה, בגלל שאחד מהשחקנים שלנו ישתהה במסירה האחרונה- נפסיד. יהיה מאוד קשה אבל אפשר וחייבים להאמין בניצחון באנפילד, לפני שליברפול תחזור לכושר. תבוסה של 5:0 למיינץ, קבוצה שהיא בערך ברמה של מכבי חיפה- זה לא צחוק, שחקני ליברפול באמת לא בכושר, ולא משחקים כקבוצה.

נראה לי שבגומלין יהיה יותר קשה מבאנפילד. יאללה מכבי חיפה אפשר לעשות את זה!

9. reda Member

תגיד לי אתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך?

10. מיכל3 Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    תכלס איך אפשר להשוות בין נתניה לליברפול? זה כמו להשוות את חיפה לברצלונה..

"ליברפול הפסידה 5:0 לקבוצה שסיימה במקום ה-11 בליגה הגרמנית הראשונה, מיינץ. מכבי נתניה בטח שלא צריכה להתבייש שהפסידה לנירנברג, שממוקמת במקום ה-8 בליגה הגרמנית הראשונה, בתוצאה המכובדת 5-0. ליברפול עשתה את אותה רק מול יריבה חלשה יותר..

מסכנה: מכבי נתניה יותר טובה מליברפול, ובמקרה גם מכבי חיפה תשחק נגד מכבי נתניה בגביע הטוטו, מה שאומר שאם נצליח לנצח את מכבי נתניה, זה אומר שנוכל לנצח את ליברפול!"

מה זה השטויות האלה? לפני 4 שנים קרית גת נצחה את חיפה 4-0 לא פחות ולא יותר. אז זה אומר שהם
    גם יותר טובים מחיפה? :|

11. BugSniper Member

כל מה שקשור לנתניה הוא בדיחה, אני מודה. אני מבין שחוש ההומור שלי טעון שיפור, אני מבטיח שאני אלך לסדנאות ואשפר אותו.

ועכשיו ברצינות, שאר הטקסט רציני. ליברפול בתקופה לא טובה וחייבים לנצל את זה.

12. אלי מתחן Member

האמת, בכל המשחקים עד עתה של מכבי חיפה באירופה עודדתי את היריבה.
    הפחדנות של ליברפול והחוסר ספורטיביות שלהם, שהגיע לרמה שבה הם לא מוכנים שישחקו בקפריסין הביאו אותי לראשונה לרצות שחיפה תעלה לליגת האלופות.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגידו,אולי חלמתי בהקיץ או משהו כזה..אבל למה אף אחד לא מארח ביוון?גם יותר קרוב וגם
    הקהל שם פנאטי.

מה שם את קייב מבחינת היתרונות מעל יוון?

14. משוגע בירוק Member

מסכים... אם זה היה באצטדיון של פנא גם היינו זוכים לתמיכה מהקהל שלהם בגלל הידידות בין שני הקהלים...

15. w2k1 Member

זה לא שההומור שלך טעון שיפור, זה שכמה חברה פה צריכים ללמוד מה זה ציניות...