מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. MHFC Member

נו מה אמרתי שאפשר ככה, 3 קשרים אחוריים, 2 התקפיים וחלוץ אחד בחוד.
    רק קטן לא ישחק שמאל ומסודי בימין בגלל שמסודי משחק בצד שמאל.גם בוקולי הוא משחק בצד ימין ואם הוא משחק כקשר אחורי זה בצד הימני ולא בצד השמאלי.

מה זה איפה כל ג' יושבים?אם כבר תשאל איפה כל הקופים יושבים, עדיין לא הוחלט, היציע שבו יהיה העידוד והאביזרי העידוד זה איפה שהקופים יושבים

2. מיכל3 Member

קודם כל אני בת.
    והקופים זה חלק מג' מן הסתם..
    הבנתי שהם ישבו אולי ב11-12 אבל רוצה לדעת אם זה בטוח שאני לא אזמין סתם..

3. גוסטבו בוקולי Member

סבלנות, יש זמן.
    והאמת? אני מציע לחכות עם ההזמנות, גם להחלטת אופ"א ביום רביעי על מקום קיום הגומלין, וגם לאחר המשחק הראשון כי יש סיכוי (לצערי) שליברפול תגמור את העניין כבר באנפילד ולא יהיה הכי טעם לגומלין.

4. mr.shmactics Member

כן אני מודע לצדדים ומי ישחק איפה אבל פשוט רציתי להראות את השחקנים שישחקו ...

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/06
  5. מיכל3 Member

אני גם חושבת שעדיף לחכות עד אחרי המשחק הראשון, כי אם יגמר 3-0 או 4-0 לליברפול אני לא
    רואה טעם ללכת למשחק. אבל מצד שני אני בטוחה שיגמרו הכרטיסים עד אז ליציעים שאני רוצה עוד לפני המשחק נגדם..:|

6. נדב מיכאלי Member

אולארה : מכבי חיפה לא פחות טובה מליברפול (וואן).
    מצחיקים בחיפה.

7. reda Member

המממממ
    בהתחלה חשבתי שהקטע הזה שהשחקנים אומרים דברים טובים זה קטע של אמונה ושהם מאמינים בעצמם
    אבל עכשיו זה מתחיל להדאיג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

8. BugSniper Member

עבאס סואן: "זה כבוד גדול להגיע לליברפול ואני מקווה לייצג את המדינה בכבוד"

יש מצב שהוא בטעות ישחק נגד ליברפול ונפסיד הפסד טכני? כי אם הוא ייצג את מכבי חיפה היא מפסידה טכנית בוודאות..

פקס2..

9. נדב מיכאלי Member

10. BugSniper Member

הקשר התייחס לקבלת האזרחות של רוברטו קולאוטי, אשר איפשרה את החתמת חאבייר אנדרסון, שצפוי לדחוק את סואן עצמו אל הספסל: "מי שיהיה הכי טוב ישחק, וההרכב שיעלה יהיה החזק ביותר. אני שמח כמו כולם שקולאוטי קיבל אזרחות והרווחנו עוד שחקן טוב כמו אנדרסון".

סואן לא יודע שהוא לא יכול לשחק בשום מצב?? זה הפסד טכני...........................
    הוא הורחק מול ניקי באט למספר משחקים...

11. Raulito Madridista

דבר ראשון, מסכים איתך שלא בטוח שחיפה תארח בארץ, אבל אני בטוח שחיפה לוקחת אפשרות כזאת, ונניח מי שיירכוש כרטיס ייקבל פיצוי הולם אם המשחק לא יהיה בארץ בסופו של דבר.

דבר שני, לראות את ליברפול בארץ זו חוויה, לא משנה אם באתם אחרי תבוסה שקיבלתם בראש או אם הפסד 2-0 שגם ממנו אי אפשר לחזור. לא כל יום תראה שחקנים כמו ג'רראד, אלונסו, קארגר, גארסיה ועוד דורכים על איצטידון רמת גן לדוגמא(טוב אנגליה תשחק איתנו באותו בית במוקדמות יורו 2008, אבל קבוצה זה אחרת מנבחרת).

אגב, אם התוצאה תיהיה גבוהה נניח 3-0 או 4-0, אולי יש סיכוי שבניטס יישלח את ההרכב השני שלו לארץ ואז אם חיפה תעלה עם הרכב מלא אולי יש סיכוי לניצחון היסטורי שלה על ליברפול. את זה לא לקחת בחשבון.

דיבורים על מערך? לעלות עם שלושה קשרים אחוריים זה יהיה לחכות את ליברפול בעצם, אבל אני לא יודע אם זה נחוץ. את שיטת המשחק חיפה לא תצליח להכתיב ואת ליברפול היא לא תצליח לסגור, אני אומר 4-4-2 רגיל בניסיון להפתיע אותם.
    בעמדת השוער אגב אני לא סגור על עצמי. אלמדון לא קיבל יותר מ15 משחקים בליגה או משהו כזה אבל דוידוביץ מפשל שנה אחרי שנה באירופה חוץ מהמשחק המדהים נגד ולנסיה במאסטייה.

-------------------דוידוביץ---------------

חרזי------- אולארה-----קינן--------מגרשווילי

----------דירסאו-------אנדרסון------------

בוקולי-------------------------------מסודי

---------- קולאוטי--------קטן-------------

* אפשר לחשוב על גזל במקום אנדרסון. גם אפשר אולי מערך יהלום עם מסודי מתחת לחלוצים וקטן בשמאל ובוקולי בימין ודירסאו קשר אחורי, ארבייטמן וקולאוטי בחוד אבל זה סיכון גדול ולא נראה את זה בחיים. גם חרזי כבלם במקום קינן וקייסי בשמאל ומגרשוולי בימין זו אופצייה.

12. מ.ח.א Member

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/06
  13. M_T_A Member

גם אם נגיד שליברפול צודקת ב100% ושאי אפשר להגיע לפה, למה ש2 המשחקים לא יהיו במגרש ניטרלי?
    זה בכלל קטע דפוק שהציק לי גם בתקופה הקודמת שלא היו משחקים בישראל.
    אנחנו מתעסקים פה בספורט, ובספורט תנאי הפתיחה צריכים להיות שווים כדי שהוא יהיה הוגן, וצד אחד אמור לנצח את השני רק בזכות היכולת שלו.
    ותנאי פתיחה שווים זה שכל קבוצה מארחת בבית שלה. מה הקבוצות הישראליות אשמות בזה שיש פה מלחמה? ברגע שקבוצה אחת מארחת בבית שלה והשניה לא, כל המפגש הזה שווה לתחת כי אין שום איזון ספורטיבי. שיעשו אפילו משחק אחד במגרש ניטרלי.
    איפה המשחק ההוגן של אופ"א שכ"כ אוהבת לחייב את כל הקבוצות לשחק עם תג על החולצה שכתוב עליו fair play?

14. Ljungberg 8 Member

יותר קל להם להליט בשקט שאנחנו נשחק במגרש נייטרלי, ככה באירופה בקושי מדברים על זה.
    אם הם היו מחליטים שגם היריבות יארחו במגרש נייטרלי זה היה עושה הרבה יותר רעש.

15. Riki Member

כמו שצריך. יתרון ביתיות משמעותי מאוד, זה רק הוגן ששני הקבוצות יהיו כמה שיותר שווה בשווה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/06