מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה מאוד תלוי האם קולאוטי יישאר בקבוצה או לא.
    במידה והוא עוזב, חיפה חייבת להתחזק בשחקן התקפה ברמה גבוהה, אם זר הוא הפיתרון אז שיהיה זר. תסריט אחר אפשרי הוא שעכשיו חיפה תלך בכל הכוח על עזרן / שריקי.

אם לבסוף קולאוטי יישאר בקבוצה, גם השארתו של תומר חמד בסגל של הקבוצה הבוגרת מספיק עבורי. בדובר בכישרון, חלוץ שיודע לכבוש שערים ואם הוא יזכה לקצת יותר דקות מלוי כאשר הקבוצה לא פוגעת בהתקפה, הוא בהחלט יכול לתרום לנו.

2. Engonga Member

לטעמי תומר חמד, בעונה הקרובה לפחות, צריך להתבשל בקבוצה מהלאומית/קבוצה קטנה בליגת העל.
    הישיבה על הספסל אצלנו תעשה לו רק רע ותחשבו איך הוא יכול לחזור אלינו אחרי עונה אחת למשל בב"ש או קריית שמונה שבה ישחק ויצבור ניסיון.

Last edited: Jul 2, 2007
  3. Don Joan Roman Member

גם אם עזרן יגיע לסיכום, לאשדוד יש דרישות של חצי מליון דולר מינימום סכום כסף ועוד העברה של שניים עד ארבעה שחקנים ממכבי חיפה, חוץ מזה שעזרן לא היה ולא יהיה חלוץ מרכזי והוא לא יכול להוות תחליף לרוברטו קולאוטי.

4. Igi Member

מירו זה אתה שכל השנה הו שיבחת והיללת את שלומי וכעסת על מכבי חיפה שלא מטפחת אותו כראוי? אז הנה אמורה לבוא ההזדדמנות של ארבייטמן.. בתפקיד המקורי שלו - חלוץ. לא קשר שמאלי, לא קשר התקפי, חלוץ! במידה ויבוא, עזרן כמובן ישחק בשמאל, שם הוא תופקד באשדוד.

אבל כמו כל אופצייה כרגע עבור מכבי חיפה, אפשר לדבר על הנייר, בפועל, קשה לבצע... בעייתי להתבסס על ארבייטמן כחלוץ החוד שלנו שהרי ידוע בדיוק כמה שהוא שחקן שתלוי במצבי הרוח שלו.

מה אתם אומרים?שלומי ראוי להיות המחליף של קולאוטי, או שהוא עדיין צריך להישלח לספסל ומכבי חיפה חייבית להמשיך לחפש חלוץ זר?

5. Engonga Member

אני בעד לתת לשלומי את ההזדמנות. עכשיו הוא יכול להוכיח מה הוא באמת שווה, אבל רק אם רוני לוי כמובן יתן לו את לשחק כחלוץ ולא שום תפקיד אחר. אני תמיד האמנתי בשחקן הזה ואני מאמין שאם רוני לוי יתן לו את הבמה הוא לא יאכזב.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

במשחקים המעטים שקולאוטי לא שיחק ראינו שלארבייטמן קשה לשחק לבדו בהתקפה. כאשר קלאוטי היה מושך את תשומת הלב של בלם אחד-שניים ראינו ששלומי בא לידי ביטוי בצורה הרבה יותר טובה. שלא תטעו, אני בעד לתת לתת לשלומי את חולצת ההרכב, אך שלצידו יהיה חלוץ רחבה טיפוסי, חלוץ שדומה במשחקו לקלאוטי.

והנה ידיעה שמשנה קצת את התמונה
    שחר הודיע לנירנברג שהוא דוחה את הצעתה:
    נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, שלח היום (ראשון) פקס לנירנברג, בו הוא מודיע לראשי המועדון הגרמני כי הוא דוחה את הצעתם לרכישת רוברטו קולאוטי, על סך מיליון וחצי דולר. לא ברור כיצד ינהגו בנירנברג והאם באפשרותם להעלות את המחיר, או שיחליטו לעבור לחלוץ הבא ברשימה.

יעקב שחר לא מתכוון ככל הנראה להתקשר לקולאוטי ולהודיע לו על החלטתו לדחות את ההצעה, כי לטענת הנשיא, בשיחה שנערכה עם השניים כבר ביום חמישי, הוא הודיע לחלוץ כי אם ההצעה תישאר על מיליון וחצי דולר הוא לא מתכוון לקבל אותה.

Last edited by a moderator: Jul 2, 2007
  7. Don Joan Roman Member

אני בעד לתת לשלומי ארבייטמן הרכב, הרכב, הרכב ועוד פעם הרכב בדיוק כמו שאני בעד לתת את אותו הדבר לברק יצחקי, לאבירם ברוכיאן ולעידן סרור, הם העתיד שלנו והם מוכשרים בטירוף, הם רק צריכים כיוון ודקות משחק, חבל שהמאמנים שלנו כ"כ פחדנים שאין להם אפילו מחשבה בראש לתת לילדים האלה הזדמנות.

8. Engonga Member

צודק. אם לא הוא יקבל דקות משחק רצופות איך אתם מצפים שארבייטמן יתחיל לשחק טוב ולהבקיע?
    רוני לוי צריך לתת לו דקות כל הזמן ולא להחליף אותו למשל אחרי איזה החמצה זה רק יוריד לו את הביטחון.

בקשר לקולאוטי, שחר רוצה 2 מיליון ולא יעזור כלום עם העקשנות שלו. מזה משנה כבר החצי מיליון דולר האלה??הרי בינואר רוב הסיכויים שהוא יעזוב(אלא אם שחר יסכים לדרישות של קולאוטי חוזה של חצי מיליון דולר לעונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx )ולא ניראה ממנו שקל. לא מובן לי המהלך הזה של שחר.

9. Don Joan Roman Member

קולאוטי דורש חצי מליון דולר כדי שזה ישמע הרבה כסף אבל הוא נחוש לצאת לאירופה ומצידו גם אם שחר יציע לו 600, הוא יבקש 700.
    שחר משחק פה באש, מצד אחד הוא יכול להרוויח מליון וחצי דולר על קולאוטי ומצד שני הוא יכול לאבד אותו לבית"ר ירושלים(ואני סתם לוקח את זה למקרה הכי קיצוני בו שחר מפסיד כי רוב הסיכויים שקולאוטי כאשר יעזוב את מכבי חיפה בתום העונה או לפנייה יילך לאירופה)

10. Igi Member

באמת משחק באש.
    נכון שקולאוטי שווה יותר ממיליון וחצי, אולי אפילו שווה כפול ממה שהציעו, אבל אסור לשחר לשכוח שקולאוטי לא יחתום על חוזה חדש בינואר ולא משנה מה יקרה... נצטרך לראות מה ילך בגזרת קולאוטי עכשיו.

אגב, שי, שלומי היה גרוע כמו שכל הקבוצה הייתה גרועה. אני לא חושב שהשנה הזו צריכה להוות מדד ליכולת האמיתית של חלק מהשחקנים הכל כך מוכשרים שיש למכבי חיפה בסגל.

11. aviran780 Member

חבל לי לראות איך הקבוצה מדרדרת אין שחקני רכש בעוד שאר הקבוצות בליגה מתחזקות (הפועל מכבי וביתר)

איך אפשר לתת ככה פייט לאליפות? או אפילו למקום 2 -3

צריך לרענן קצת את השורות ולבנתיים כלום רק שיחררו את מגרשווילי וכנראה גם את קולאטי (ואם לא הוא במילא יעזוב בינואר )

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר השלמתי עם עוד "עונה פיננסית".

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמובן שאני רוצה לראות כאן שחקנים שהוחתמו בגלל שהם טובים והצוות המקצועי מאמין בהם, ולא שחקנים שחקנים שהוחתמו רק בשביל להגיד "הנה קנינו".
    אבל בכל זאת, גולן וקדוסי כבר שבועיים טוענים בחיפה שהם יסכמו והם אצלנו, ושניהם כבר לא כאן. רוסו היה אמור להיות הרכש הבא, שגם במקרה הזה נאמר כי בימים הקרובים הוא יחתום ועכשיו הוא יותר גרוע לחזור לעונת פרישה בקבוצה אחרת.

אני מתחיל להרגיש כמו מכבי תל אביב.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

14. Number 8 Member

איך הגלגל מסתובב לו. בתחילת הקיץ, כולם בכו על בואו של קדוסי לקבוצה, למה לבזבז עליו כסף, בשביל מה צריך אותו כאשר יש בקבוצה מספיק חלוצים וחבל שיתפוס מקום בספסל.
    תסתכלו על המצב הנוכחי שנוצר ועל המצב שהיה בתחילת הקיץ. יש מספר הבדלים נכון? קדוסי לא הגיע לקבוצה בסופו של דבר וחזר למכבי פ"ת, עומר גולן חתם במכבי ת"א ורוב הסיכויים ששחר יתן לקולאוטי את ברכת הדרך לנירנברג. כתוצאה מכך, חיפה תישאר עם שני חלוצים בלבד, שלומי ארבטמן שלא זכה להרבה הזדמנויות מרוני לוי, ותומר חמד הצעיר שרואה דשא לעיתים רחוקות מאוד.

לאיפה הדרדרתם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא מהחלוצים אני ממש ממש לא דואג,אז נביא את עזרן-לא חסרים חלוצים טובים שאפשר להביא.