מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תומר...לא שמת לב לאיזה משהו שחוזר בהודעות שלו..בוא נגיד ככה-אם הוא היה בחורה הוא כנראה
    לא היה עושה את שחר..הבחור לא סובל אותו ויש לו כנראה משהו אישי נגד שחר,אז אין ממש מה להתייחס
    להודעות שלו שתוקפות את שחר כי זה לא רציני.

בקשר לעזרן,גם בית"ר והתל אביביות מעוניינות בו[באמת בית"ר צריכה חלוצים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ]

2. בועז Member

לפעמים אני כל כך עצוב,על זה שמכרתי את הלב שלי למועדון כדורגל במדינת ישראל....במיוחד אחד שבראשו עומד כזה מאמן אידיוט.

אני מודה, לראות את עזרן בחיפה זה דבר טוב,
    אבל למה לעזאזל, זה צריך להיות על חשבון ארבייטמן?

אני מאוד מאוד מקווה שארבייטמן לא הולך לשום מקום, ושעזרן יגיע כתוספת כוח ולא במקום מישהו.
    :aaaprot:

3. Don Joan Roman Member

לא צריכים חלוצים, אבל אם מיכאל עובר לשחק באירופה אנחנו צריכים קשר שמאלי ועזרן זו אופציה מצויינת.

4. Achilles Member

עזרן קיצוני שמאלי- בדיוק מה שחיפה צריכה. זה לא חייב להיות על חשבון ארבייטמן.

5. תומר22 Member

גם בשלושת האליפויות חשבת כך? גם במשחקים באירופה בעונה שעברה? בטח ישבת במגרש וקיללת אותו עד שהגיע איזה גול והוא זכה ממך לקצת עדנה. די כבר עם ההסתה הזו נגד המאמן, מה אתם ילדים קטנים? תשפוט אותו לאורך זמן עם ראייה ברורה על כל מה שהוא עשה ולא על סמך פעולה אחת או ידיעה בלעדית של אופירה.

מה אתה רוצה שיהיו 5 חלוצים בקבוצה? אם עזרן מגיע זה על חשבון ארבייטמן ואם גולן מגיע זה רק במקרה שקולאוטי עוזב. אי אפשר שיהיו כמה חלוצים ממורמרים על הספסל ועוד כאלו שמרוויחים הרבה כסף והציפיות מהם בשמיים.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כן אבל העסקה המתבשלת היא שאנחנו נקבל את עזרן בתמורה לשלומי ארבייטמן.
    במידה ועזרן אכן יגיע יהיה מעניין לראות היכן קטן ישחק, רק אני חושב שהוא שוב יחזור לשחק מאחורי החלוץ?

7. בועז Member

מה?!@?!

דבר ראשון זו לא הסתה.
    אני מביע את דעתי בדיוק כמו שכל אחד אחר עושה כאן.
    זו עובדה ידועה שרוני לוי לא מאמן טוב, פשוט הייתה צריכה לקום קבוצה שמבחינת השחקנים יכולה להתמודד עם מכבי חיפה ,וברגע שזה קרה ראינו איך מכבי חיפה סיימה.

רונילוי לא הביא אליפות למכבי חיפה, מכבי חיפה לקחה אותן לבד.עכשיו כשדברים צריכים להשתנות במכבי חיפה, ושנינו מסכימים על זה, זה לא בהרכח חייב להיות על כר הדשא.כי כמו שהשחקנים משלמים מחיר ומתעופפים מכאן, ככה צריך לעשות גם למאמן שאומר להם מה לעשות.

ומי אמר שאם חלוץ בא,אחד אחר חייב ללכת?
    זה שיא הטימטום להגיד כזה דבר.
    כאילו עזרן וגולן ישחקו, ואז אם אחד מהם חלילה יפצע, אז במקומו מי יכנס לשחק בתור חלוץ?

8. King Kenny Member

עזרן בניגוד לארבייטמן מבקיע הרבה שערים.

מה שגם, ארבייטמן משחק במכבי חיפה יחד עם בוקולי, קטן וכו', בעוד עזרן משחק באשדוד יחד עם הולצמן ושריקי ול הרבה יותר מזה.

9. בועז Member

עזרן שיחק בקבוצה שאוהבת לשחק כדורגל התקפי עם 3 חלוצים, לא 1 בלחץ שגם הוא משחק עם הגב לשער..

ארביטמן שיחק פחות מעזרן וגם כששיחק,לרוב זה היה באגף.

אני לא יודע להגיד מי עדיף, אבל זה ברור ששניהם ביחד זה הפתרון האידאליhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

10. תומר22 Member

boazinio

קודם כל, יש דרך להביע דעה וביקורת - לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, זה שאתה קורא לו אידיוט מראה יותר עלייך מאשר עליו. אני יודע שקשה בפגרה, תשמור את זה למגרש.

מכבי חיפה לקחה אליפות לבד? מה אתה שלמה שרף? תיכף תגיד שהיה אפשר לקחת אליפות בטלפון. על האליפות הראשונה עוד אפשר להתווכח, אבל שתי האחרות רשומות על שמו ובגדול. מעטים המאמנים שהיו מצליחם לשמור את הקבוצה ברמת מתח ורצון כזו, שתביא אותם לקחת אליפויות בצורה די משכנעת. הוא עשה לא מעט שטויות, אבל אי אפשר לקחת ממנו את ההישגים שהביא.

בקשר לחלוצים. בקבוצה בישראל אין מקום ליותר משלושה חלוצים בכירים בקבוצה(הרביעי שחקן מהנוער). לשחקנים פה יש קוצים בתחת, ואחרי ישיבה מועטה על הספסל הם כבר פותחים את הפה ויוצרים בלאגנים בקבוצה. תראה מה קרה לברדה כשהיה אצלנו, פשוט התבזבז.

Last edited: Jun 29, 2007
  11. בועז Member

האם אני חושב שהדרך בה הוא מתנהל היא אידיוטית? התשובה היא כן.
    האם מותר לי להביע את דעתי לגביו?התשובה היא כמו הקודמת.
    חוצמזה מי קבע שמביעים ביקורת לגופו של עניין ולא אדם?כאשר האדם בעיניי הוא העניין.

אולי קשה לך לראות את זה, אבל העובדה שרוני לוי, שעד לפני שאימן את מכבי חיפה לא אימן קבוצה בוגרת בחייו, לקח את האליפויות האלה רק מראה שכל אחד אחר היה יכול לקחת.
    תסתכל על מכבי חיפה לפני רוני לוי, ותסתכל על מכבי חיפה של היום.בוא תגיד לי אתה איזה קבוצה אתה נהנת יותר לראות בתור אוהד.

אתה אומר שאני בא לקחת ממנו הישגים שלו, אני לא לוקח ממנו שום דבר, אני פשוט מציין שאיתו או בלעדיו זה היה קורה.

אני אומנם לא שלמה שרף, אבל זה לא אומר שאסור לי לחשוב שרוני לוי מקומו כמקומי, כאחד האוהדים ולא כמאמן הראשי.
    ויפה שעה אחת קודם.

לגבי החלוצים, אני לא יודע מה איתך אבל קבוצה שיש לה רק 2 חלוצים ברמה טובה, לא תגיע רחוק
    אפילו במחוזותינו.

12. Riki Member

boazinio - אני הרבה זמן לא קראתי תגובה כל כך יפה ונכונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. shabaaz Member

"תומר...לא שמת לב לאיזה משהו שחוזר בהודעות שלו..בוא נגיד ככה-אם הוא היה בחורה הוא כנראה
    לא היה עושה את שחר..הבחור לא סובל אותו ויש לו כנראה משהו אישי נגד שחר,אז אין ממש מה להתייחס
    להודעות שלו שתוקפות את שחר כי זה לא רציני."

משהו "אישי"נגד שחר?...
    כשאתה כותב אישי יש לך מושג על מה אתה מדבר?

לגבי שחר הקבוצה-אתה נותן את את הכבוד למי שנותן את הכסף.ואני מכבד אותך והרבה אוהדים.אלו שבאים ואלו שלא.
    עכשיו צא מהבועה:אני מכיר אוהדים שאהדו את הקבוצה הזאת לפני תקופת השטרות והפאקסים.ואני אחד מהם.וסביר להניך,אפילו בטוח שאני אוהד ותיק יותר ממך.
    זה שאוהדים כמותי היו נוכחים בצירי הלידה של הקבוצה ולא ב-1:0 מול נצרת עילית לא שולל מאיתנו דבר.
    אתה לא מחדש דבר:ידוע שיש חלק בקהל של מכבי חיפה,לא גדול-קטן מאוד שהוא פלג "יסמני" שהולך אחרי שחר לכל מקום לא משנה מה.
    לגופו של עניין:זאת הסיבה שהיציעים-לא כמו בעבר:ריקים.
    לגופו של עיניין:זאת הסיבה-לא כמו בעבר,שאותו קהל הוא קהל של דיקטטור ולא של קבוצה.
    לגופו של עניין:זאת הסיבה שאתה מוצא לנכון לפנות לתקוף אותי ולהגן על מישהו שלכאורה לא זקוק להגנה.

אני לא אכחיש שומדבר שנוגע לדעתי על שחר ודומיו:מאחר וכאוהד הייתי עם הקבוצה בכל מקום עד לנקודה שהגיעו מים עד נפש.כאוהד-ותיק(ולעניינו של דבר לך:צעיר או ותיק)גם לי מגיעות זכויות.אם את זה אינך רואה כנראה שלא ראית עד היום שמנקודה שבעבר הקבוצה היית ענייה אבל שמחה,הפכה להיות קבוצה אומללה.
    המנדט של שחר על הקבוצה נגמר ביום שהוא מפר את מילתו לגבי הקבוצה ואוהדיה.והמילה שלי לגבי שחר היא לא אישית ברגע שאמרתי-"דומיו".

14. תומר22 Member

boazinio

אז רוני לוי לא אימן קבוצה בוגרת מימיו? כל אחד צריך להתחיל מאיפשהו והוא, למזלו, קיבל את הצ'אנס להתחיל בגדול. מי אמר לך שכל אחד אחר היה לוקח את האליפויות האלה? אלו דיבורים בתיאוריה, הרי עובדה שעונה לפני כן, עם הקבוצה המוכשרת ביותר שידענו ב-13 שנה האחרונות(מאז הקבוצה של שפיגל, ואני מדבר על הכדורגל הישראלי כולו, לא רק אצלנו), לא זכינו באליפות עם שום. עפ"י מה אתה קובע שאיתו או בלעדיו זה היה קורה? ראית משהו שאנחנו לא ראינו? הייתה עוד מכבי חיפה? מאמן זה לא רק במגרש, זה לא רק חילופים, זה הרבה יותר מזה והוא עשה את שלו בגדול. שאל את מיכאל זנדברג, שנהיה פתאום מקצוען אצל רוני לוי, שאל את עידן טל, שעשה קפיצת מדרגה ענקית וגם את קטן, שעשה אצל רוני לוי את הפריצה המהותית שלו(אל תשכח שלפני אותה עונה אמרו שאף אחד לא יצליח להוציא מקטן את מה שהוא שווה), אחר כך הוא גם נפל איתו, אבל לזה נגיע בהמשך.

אני לא יודע אם כבר עשית צבא, אבל שם יש סיכוי שתלמד על "ראייה מערכתית" - לראות את הדברים לא רק מהנקודה הקטנה והסובייקטיבית שלך אלא גם מנקודת המבט של שאר הגורמים, כולל מושאי הביקורת שלך. אז צא לרגע מהקונכייה ונסה לראות את המצב כמאמן, נסה לראות את המצב כחלוץ ממורמר שיושב על הספסל ומתייבש(אחרי שהגיע בקול תרועה רמה והציפיות ממנו, כשחקן נבחרת, בשמיים) ותבין שיש עוד גורמים.

אתה שואל איזו קבוצה נהנתי לראות? נהנתי לראות את הקבוצה של שפיגל(עד היום אני רואה משחקים מוקלטים ונהנה מהכדורגל הטוב ביותר ששוחק בישראל - עכשיו אני גם מבין את מה שלא הבנתי לפני 12-13 שנה) ומאז נהנתי לפרקים מכל אחת מהעונות שבאו אחריה. גם אצל אלי כהן, גם אצל גרנט וגם אצל שום. ההנאה הכי גדולה הייתה דווקא עם בריילובסקי בגביע, אבל זה כבר סיפור אחר
    אני לא יכול להגיד שנהנתי יותר בקדנציה של שום כי אמנם כבשנו הרבה שערים, אבל ספגנו שערים כל כך מפגרים שאפילו במשחקי שישי אחה"צ בשכונה הייתי מתבייש בהם. לכן גם התסכול גבר באותה עונה, הרי היה לנו סגל על סף המושלם, בקנה מידה ישראלי, פרט לליצן אוואט.

גם אני לא נהנתי מהעונה האחרונה בליגה. הטעויות היו פטאליות ורבות. הגדולה שבהן הייתה הענקת סרט הקפטן למישהו שבחיים לא היה ולא יהיה מנהיג(אל תיתן לעיוור לעזור לך לחצות את הכביש - רוב הסיכויים שאתה תידרס). ברגע שכל הקבוצה הייתה בנויה על הקפריזות של יניב קטן, הכישלון היה צפוי. תוסיף לזה את ההתבססות במרכז המגרש על תאומים סיאמיים(דירסאו ואנדרסון), שאף אחד מהם לא מסוגל לתמוך בהתקפה, ואת ההגנה האיטית ותראה קבוצה בינונית מינוס. אבל, וזה אבל גדול, אי אפשר לשמור על אותה רמת מוכנות ורצון למשך כמה שנים. זה נדיר בכדורגל האירופי ולא קיים בכדורגל הישראלי, הנפילה תגיע מתישהו וזה צפוי. צריך לזכור את כל התקופה בראייה כללית ולא לזכור רק את החלק האחרון. גם אני מודע לטעויות ולחילופי הלא ברורים, גם אני מצאתי את עצמי מתעצבן ומקלל במהלך משחקים, אבל אפשר להתעשת לאחר מכן ולראות את הכל בצורה קצת יותר אובייקטיבית.

ובקשר לשלמה שרף - התכוונתי האם גם אתה חושב כמו שלמה, שטען בזמנו(אצל גרנט) שקבוצה כזו אפשר לאמן גם דרך הטלפון. לא התכוונתי לכך שאם אתה לא מאמן אסור לך להביע את דעתך. תעשה את זה בכיף, רק תנסה, לפעמים, לנסות ולבחון את הדברים מכל כיוון אפשרי, תסתמך על עובדות ולא על תיאוריות כך שלא תגיע לאבחנה חדה כמו: "המאמן אידיוט".

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

השאלה הגדולה היא האם לוי ידע לתקן את הטעויות האלו או שמא הוא יחזור עליהן שוב ושוב.
    לדעתי לפחות בגזרת קטן, אנחנו נמשיך לראות אותו הקפטן של הקבוצה.
    עד כה לוי חיפש בלמים איטיים, שכבר הבנו ששילוב של שחקן איטי בצוותא עם קיינן הוא טעות גדולה, אני לא יודע מיהו הבלם אותו לוי מתכנן לרכוש כרגע בברגיל אבל נקווה שהוא לא ימשיך עם הקו הזה של לחפש בלמים איטיים.