מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. תומר22 Member

בטאו יכול להיות רכש מצוין. זה שחקן בן 24, שנמצא כל הקריירה בקורינתיאנס ומשמש כרגע כקפטן הקבוצה, הוא ידוע כמנהיג של השחקנים גם מחוץ למגרש. וונדרלי לושמבורגו, מאמן נבחרת ברזיל לשעבר, היה זה שהעלה אותו מהנוער בגיל 17 בלבד. הוא נחשב לאחד הותיקים בקבוצה, למרות גילו הצעיר, ומסוף 2003 הוא תפס מקום של קבע בהרכב. כמו כן הוא היה שחקן הרכב בעונת האליפות של קורינתיאנס ב-2005, אז שיחקו יחד איתו גם טבס ומסצ'ראנו. סה"כ הוא שיחק 191 משחקים בקורינתיאנס וכבש שער אחד במדיה.

http://www.corinthiansfutebol.com.br/upload/jogadores15_170107_152758.Xxx

2. Achilles Member

מקווה שהוא משחק כמו הרקורד שלו.

ובגלל זה נפטרים ממנו.

Last edited: Jun 28, 2007
  3. idan- Member

בטאו נשמע טוב.
    בכל אופן, מה שאני מרוצה השנה בחיפה, שהם לא ממהרים להחתים שחקנים ובודקים טוב כל שחקן.

4. Achilles Member

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1129466

5. Don Joan Roman Member

בקשר לבלם: לא מכיר אותו ממש אבל העונה האחרונה של קורינתיאנס הייתה חלשה והיא סיימה עשירית כך שלא הייתי ממהר במקום אוהדי מכבי חיפה להכתיר לו כתרים, ולפניי שאנשים באים ויוצאים עליי תזכרו בווסקלי גונזאלבס ולאלו שמכירים אותי טוב יותר(כמו שי H) תזכרו מה אמרתי על אנדרסון.

6. Achilles Member

חיפה הרוויחה עליו מלא, אולי הוא לא הצליח בחיפה אבל זה עדיין היה משתלם להביא אותו.

7. בועז Member

אנחנו כבר מזמן לא נכתיר כתרים לאף שחקן שרוני לוי יביא לפני שנראה אותו בעיניים שלנו, הוא לימד אותנו לקח בשנים האחרונות..

לגבי עזיבה של גזל, שילך עדיף בשבילו ועדיף בשבילנו, השחקן לא יהיה בהרכב של מכבי חיפה בחיים.
    מסודי?אני חושב שיש לו עוד מה לתרום לנו.
    ארבייטמן? אני חושב שאם רוני לוי ידע להשתמש בו נכון(רוב הסיכויים שלא), הוא יכול לעשות את עונת הפריצה שלו.
    יניב קטן? השחקן הוא לא מה שהיה פעם, הוא הרבה יותר כבד ומסתמך על הכוח הפיזי שלו, אני מקווה שבפגרה הוא יקח את עצמו בידיים וישקיע ויחזור להיות אותו אחד שלפני שיצא לחו"ל.

8. Achilles Member

לגבי גזל אני מסכים איתך. עדיף לשים את כיאל בירם על הספסל, הוא שחקן שיכול לתרום הרבה.

מסודי ברור שהוא יכול לתרום, על היכולות שלו אין ויכוח אבל הוא לא מתאים לחיפה.

מסכים לגבי ארבייטמן וקטן. למרות שקטן בטח כנראה עכשיו טוחן שווארמה באילת.

9. Thierry 14 Henry Member

אני מאמין שמהר מאוד מכבי חיפה תחזור לצמרת, יכול להיות שזה לא יקרה השנה, אבל שהיא תחזור היא תחזור חזק ותתמודד על צלחת האליפות עם בית"ר ירושלים (העדיפה יש לומר).
    שלומי ארבייטמן צריך עוד לעשות את הפריצה, ולא נראה לי שזה יקרה במכבי חיפה מהסיבה שרוני לוי הוא המאמן וזה אומר הכל, אני אישית מעדיף את כיאל יותר מאשר גזל.

10. ertyo Member

לפי "ידיעות אחרונות" הבלם הארגנטינאי דייגו קרוסה בן ה31 מועמד לקבוצה

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

השם מוכר,נראה לי שהוא שיחק בליגה הספרדית.

12. shabaaz Member

אני הייתי אחד החסידים הכי גדולים של ארבייטמן אבל במקרה הזה גם אני כבר התייאשתי.
    ולאו דווקא בגלל השטויות שלו.
    מצד אחד-ארבייטמן עשה טעות,והוא חלק מצוות.ואחד הדברים שמחליאים אותי הוא היכולת של שחר במשפט אחד לזרוק את כל האחריות על הילד הזה.הוא כנראה לא הבין שיש ספורטאים שגומרים קריירה בגלל טעויות כאלו ודווקא מצב כזה זו ההזדמנות שלו להוכיח את האבהות שלו כלפי השחקנים.ואם לא-שיפסיק לחשוב רק על הכסף וילך הביתה.לאוהדים כאב לא פחות.

אחת העובדות היו ששחר פתח דלת של שרצים על ארבייטמן אבל דאג ללטף את דוידוביץ' למרות שניר היה זה שגרם נזק בלתי הפיך למכבי במספר מפעלים אבל אף אחד לא רצה לשחוט אותו כמו שרצו לשחוט את אוואט.
    מה היו עושים לדודו אוואט אם היה שומט כדור גורלי כזה?
    אבל הוא לא שמט.בטח שלא בליגת האלופות.
    דווקא במבחן התוצאה הזה:מכבי חיפה כצוות נכשלה כשפשוט התנכרה לאחד.

מצד שני-רוני לוי ושחר נתנו לארבייטמן את כל הזמן שבעולם להשתקם למרות הטראומה שהוא עבר.דבר פרדוקסלי כשלעצמו.לאחר שהשחקן כבר היה הלום קרב לא היה ממש מה לעשות איתו.
    היום מה שנותר מארבייטמן זה רק הצל של עצמו.ותאמינו לי:אני מאמין בכישרון של הילד הזה להצליח ולכבוש ממש כמו שרף,אבל צריך מוטיבאטור רציני כדי להוציא אותו ממה שהוא כלוא בו ומנת רצון נכבדת.ולמען האמת-ארבייטמן לא משחק מספיק ולא מראה מספיק ממה שהוא יכול,וכאן זה מסתכם.

לסיכום:ארבייטמן לא יכול לבוא לידי ביטוי מהספסל.
    מכבי חיפה חייבת לתתלו את הגיבוי מההרכב-או שהוא יגמור את הקריירה כאחד דפק למכבי חיפה את ליגת האלופות.והיו הרבה שחקנים שסיימו את הקריירה כ"כמעטים".
    מכבי חיפה חיבת להשאיל אותו ולהשיב אותו כיותר בשל ולהביא לספסל שחקן בית או שחקן רעב יותר.

13. ertyo Member

הוא שיחק בבטיס לפני כמה עונות אבל אני לא זוכר בדיוק כמה משחקים הוא שיחק

14. ertyo Member

וואן מפרסם שמכבי חיפה פנתה ליניב עזרן שיחזיר תשובה בימים הקרובים

15. תומר22 Member

reality check!

היית בארץ באותו זמן??? אתה פשוט רחוק שנות אור מהמציאות. שחר תקף את דוידוביץ' בתקשורת ונכנס בו לא פחות מבשלומי ארבייטמן. עד היום ניר פגוע מהדברים הקשים שנאמרו עליו באותו זמן.

מי שחט את אוואט? בקבוצה לא נשמעו קולות ביקורת על אוואט. הביקורות הגיעו מהיציע כי הוא ספג בליגה גולים של ילד בכיתה א' ובאירופה כל פעם הפריעו לו הזרקורים. היחיד בקבוצה שלא היה מרוצה מאוואט, היה דווקא, תתפלא, המאמן יצחק שום. גם באולימפית שום תמיד העדיף את ניר על פני דודו וגם בחיפה לא הייתה לו בעיה להחזיר את דוידוביץ' ישר אחרי הפציעה לגמר גביע הטוטו ולמחזורי הסיום של הליגה.

בעניין אחר. דייגו קרוסה הוא הבלם אחורי של ראסינג קלוב. בעבר הוא שיחק בבוקה, לא בהצלחה מרובה. כרגע הוא מסיים חוזה בראסינג ומעוניין להמשיך שם. בטוח שהצעה כספית טובה תמשוך אותו משם. מדובר בשחקן חזק ומנוסה, אבל ממש לא מהיר ולכן השילוב שלו עם קינן די בעייתי.