מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

  1. בועז Member

    הצטרף ב:
    ‏24/8/02
    הודעות:
    3,196
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לכל מי שאמר שאין מה לדאוג, שעדיין לא החלה העונה, שאפשר לסמוך על רוני לוי ויעקב שחר, הנה לכם ,גם קולאוטי עכשיו עוזב אותנו.
    אני לא יודע כמה אתם יכולים להישאר רגועים עכשיו כשרוברטו כבר לא כאן, ולמעשה אין לנו חלוץ בכיר.
    הנה היום שאסולין כבר בהפועל, מכבי החתימה את קמאנן,
    ביתר ירושלים כבר מועמדים אליה 3 חלוצים ברמה עולמית.
    ורק אנחנו שותקים(או משלמים מיליונים על שחקנים שלא ראויים לסכום הזה)
    עד מתי רוני לוי?
     
  2. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,415
    לייקים שהתקבלו:
    1,356
    קודם כל הוא לא עזב, וחוץ מזה עומר גולן אמור להחליף אותו לא?
     
  3. Fabio Junior Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/06
    הודעות:
    1,892
    לייקים שהתקבלו:
    76
    חחח סגל לקבוצה מקום שישי... תגיד אחי איפה אתה חי?!
    דירסאו וקטן הם שחקנים ברמה גובהה, רק נקלעו לעונה קשה. מסודי קשר מוכשר אבל מלא בעיות משמעת. ארבייטמן ורפאלוב שחקנים יוצאים מן הכלל, ובמידה ובאמת זנדברג יעזוב לחו"ל לפי מה שפירסמו אין לי ספק שבית"ר היו שמחים לקבל את רפאלוב, ואני לפחות הייתי שמח לראות את ארבייטמן בהרכב הפועל לצד אוסלין. הבעיה היא שאתם לא מחזקים את העמדות החשובות שאתם צריכים כמו בלם, עמדה בה שיחק אלוארה השנה לצד קינן ועזב. גולן יכול להוות תחליף לקולאוטי למרות שבאמת רוברטו חלוץ ענק.
    קדוסי רצה לשחק בחיפה אבל פ"ת עשו לו בעיות. אם קדוסי היה מגיע לחיפה היה קורה בדיוק אותו מקרה שקרה לבדרה שהגיע לחיפה. קדוסי עשה צעד נכון.
     
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    מי אמר שאנחנו לא נחתים שחקנים לעמדות האלו? בואו נשים דברים בפופורציות. אנחנו רחוקים מאוד מלסיים את ההכנות של הקבוצה לעונה הבאה, ומן הסתם יצורפו עוד שחקנים לעמדות הבעייתיות. כעת רוני לוי טס לחו"ל על מנת להחתים שחקנים בעמדת הבלם שהוא ודקל יהיו מרכז ההגנה של הקבוצה, וקשר 50/50 כמחליף לעידן טל שלא יבוא.
    קצת סבלנות.
     
  5. בועז Member

    הצטרף ב:
    ‏24/8/02
    הודעות:
    3,196
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רוני לוי לא טס לחול לראות שחקנים כי הוא לא ממש מבין בזה..
    הוא יותר בקטע של לטוס לטייל..לראות נופים אולי..
     
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,641
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    מכבי חיפה הפנימה את הלקח מהעונה הקודמת והיא רוצה לבנות את הקבוצה השנה כמו שצריך ולהשקיע סכומים, אני לא זוכר מה בדיוק קרה עם עידן טל וזנדברג(האם השני עבר כי הוא רצה אתגר חדש? לא באמת מאמין, בגלל הכסף הוא עזב), אבל לפי מה שקראתי בטור אישי בעיתון או בכתבה עצמה על מכבי חיפה, זנדברג וטל עזבו את חיפה בגלל "גרושים". 30 אלף דולר או 40 אלף דולר זה סכום שבשביל שחקנים כאלו חשובים היו צריכים לתת, או בכלל היה אפשר לפתור את הדברים האלה כמו שצריך.
    הבעייה כאן, היא שמכניסת גאיידמאק כל המחירים עלו אוטומטית ויותר קשה להחתים שחקנים ובנוסף, שחקנים כבר לא כל-כך מתלהבים להגיע לשחק במכבי חיפה.
    אני חושב שההתעקשות על עומר גולן מיותרת, אני באמת לא חושב שהוא שחקן ברמה גבוהה אפילו ביחסית לליגת העל, הייתה לו עונה נהדרת ב04\2003, אבל חוץ מזה הוא מאוד בינוני, מה גם שאף פעם לא היה קל להביא שחקנים מהלוזונים.
    חיפשתי סטט' של גולן ב-4 העונות האחרונות במשחקי הליגה: 9 שערים העונה, 10 אשתקד, 9 שערים לפני שנתיים ו13 שערים בעונת השיא שלו. 41 שערים ב-4 עונות זה 10 שערים בעונה בערך, לא כזו מציאה מדהימה ובטח שלא שווה את הסכומים שרוצים עליו, אבל אלו הלוזונים - חושבים שכל שחקן שלהם שווה פי 5.
    רוברטו קולאוטי הוא זר ברמה גבוהה מאוד שהגיע ארצה ואני לא חושב שיביאו עוד מציאות כאלו. אני הייתי ממליץ לחיפה להשאיר אותו בכל הכוח, הוא מנייה בטוחה יחסית למרות העונה הרעה שלו. אם לא הוא, אולי להחתים את יבואה מכפר סבא.
    קולאוטי עם 39 שערים ב-3 עונות בליגה - 13 גולים בעונה. וזה לא רק הפער הלא כזה גבוה מגולן מבחינת כיבושים, קולאוטי פשוט שחקן טוב יותר.
     
  7. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההוכחה הניצחת שרוני לוי פשוט לא מבין מה הולך בשוק כבר 4 שנים היא ששאר המאמנים התחילו כבר לפני 6 עונות להביא זרים עם נסיון בינלאומי.לאחר מכן הם התחילו להביא זרים עם תג מחיר גבוה.
    היום לאחר שנתיים זה גם משתלם להם כשזרים יותר טובים מגיעים הנה.
    תביטו אפילו על נתניה הרצצליה והפועל ת"א.
    מכבי חיפה ממשיכה לחפש שחקנים בני 19 שיחזקו אותה במליון דולר.הבטחות בשמיים,דיבורים ובלי הרבה מעשים.כרגיל נקבל הצהרות כמו "קשר מוכשר שאלאמלא פציעה היה באחת מאריות אירופה..."
    אתם חיים בחלום....
    מה רע בבלם נסחרת סלובניה שלא טוב לנו?מה רע בקשר נבחרת צ'ילה שעדיף בקשר בן 20 מנבחרת פראגואי?
    בגלל שזה מקבל 400 אלף דולר ויש לו שם יפה יותר?...רוני לוי-הזמן קצוב.
     
  8. Achilles Member

    הצטרף ב:
    ‏27/6/07
    הודעות:
    250
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא רק רוני לוי. בארץ פשוט לא מבינים שעדיף להשקיע פעם אחת בשחקן עם יכולות מוכחות מאשר להמר כל עונה על כמה זרים וככה גם יהיה זר לכמה שנים וגם אפשרות למכירה עתידית, כמובן שזה תלוי באיזה שחקן מביאים.
     
  9. Achilles Member

    הצטרף ב:
    ‏27/6/07
    הודעות:
    250
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תאמין לי שאם זנדברג יעזוב לאירופה בבית"ר אפילו לא יחשבו על רפאלוב ששחקן אגף בצד שמאל זה אפילו לא התפקיד הטבעי שלו, הוא סתם משחק שם כברירת מחדל ומכיוון שלרוני לוי אין בצים לשנות טקטיקה ולהתאים את הטקטיקה לשחקנים.

    וארבייטמן שחקן יוצא מן הכלל? מה הוא עשה בקריירה? שחקן שעשה יותר בעיות מדברים טובים ועד שהוא לא יוכיח את עצמו וישחק כדורגל יציב וטוב במשך עונה אז אין שום סיבה בכלל לדבר עליו.

    וגולן לא יהווה תחליף לקולואטי, הוא יישחק לצד קולואטי.
     
  10. Engonga Member

    הצטרף ב:
    ‏13/10/06
    הודעות:
    623
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי ארבייטמן הוא דווקא חלוץ מצוין. נכון שהוא לא יציב,אבל אל תשכח שרוני לוי שם אותו בעמדה שלא מתאימה לו.
    אם הוא כבר משחק אז רוני לוי צריך להרכיב אותו כחלוץ מרכזי ולא כשחקן אגף כי יש לו את היכולת כיבוש וגם מיקום מצוין שאין להרבה חלוצים בארץ.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/6/07
  11. Achilles Member

    הצטרף ב:
    ‏27/6/07
    הודעות:
    250
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זאת באמת אחת הבעיות שרוני לוי לא משנה את הטקטיקה ומחליט לשים את ארבייטמן שאין לו שום יכולת של שחקן אגף באגף. שרוני לוי ישאיל אותו לעונה לקבוצה כמו בני יהודה ואז נראה מה הוא שווה באמת בחוד.
    אם אני לא טועה עדן בן בסט חוזר אלינו ככה שלא תהיה בעיה של חלוצים- קולואטי, גולן, קטן ובן-בסט.
     
  12. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זאת בדיוק הבעיה של רוני לוי-שהוא לא קולט שיש לו 4-5 זרים לא יותר.והזרים האלה מתאמנים ונושמים 20 עד 25 ישראלים שהם השלד של הקבוצה הבוגרת.
    אותו רוני לוי שם ז** על הישראלים וזאת הסיבה שמכבי חיפה נראת כמו שהיא נראת:במקום לחזק קודם את השלד הישראלי של הקבוצה ולצקת לתוך המערך את השחקנים האיכותיים ביותר בשוק(אג'נדה שתמיד הביאה אליפויות),הוא טס לאיזה לגונה בחו"ל כדי לחפש כמה ברזילאים.
    רוני לוי איבד את הצפון מזמן:גרנט\שום...אפילו אלי כהן\אוהרין\כל מאמן ידעו שהחוק הבסיסי שהחזיק את מכבי חיפה בצמרת וכמועמדת לאליפות ובעלת כוח הרתעה הוא שיש לה דריסת רגל בשוק השחקנים הישראלי ואת מיטב השלד הישראלי בליגה.
    בעולם יש מליוןברזילאים וארגנטינאים ולא נתפלא אם נמצא בנתניה זר ב-200 אלף דולר בשם "בוקולי" שאנחנו לא מצאנו במליון.זה לא חדש...
    אבל מה שהקנהלקבוצה כמו מכבי ת"א בכדורסל שלטה מוחלטת כבר 40 שנה ועמד להקנות לנו שושלת נוספת היה העובדה שהיתה לנו משיכה לשחקנים הטובים ביותר בליגה:את זה רונילוי לא הבין.ויותר מזה:בזה שחר מזלזל-שחקנים ישראלים,גם הטובים ביותר שבהם-לא באים בחינם.גם הם בני אדם וגם להם מגיעה פרנסה גם אם הם לא שווים מליון דולר.
    הרי לא נשחק אם 5 ברזילאים.
     
  13. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תפסיק לסתור את עצמך. אתה כל יום משנה את הדעה, אבל עם אותה מטרה - להיכנס ברוני לוי.

    אתה אמרת שאסור בשום אופן להביא זרים מדרום אמריקה, ופתאום אתה מפרגן(בצדק) לקבוצות כמו נתניה והפועל ת"א, שמביאות שחקנים בינלאומיים, מאותה דרום אמריקה.

    אף שחקן ישראלי, כולל עידן טל, לא שווה את הסכומים עליהם מדובר כרגע. תשכחו מזה. ובקשר למכבי ת"א כדורסל - לא היינו כמוהם ואני מקווה שגם לא נהיה כמוהם בעתיד - הכדורגל אולי גרוע, אבל לפחות יש תחרות(גם מבחינה מקצועית וגם על שחקנים).

    אתה רוצה רכש? באחת ההודעות הקודמות שלך טענת שצריך להתבסס על שחקני בית, כמו פעם, בשנות השמונים. אז עכשיו אתה מעוניין בכל הקדוסים והגולנים למיניהם. די להתהפך!!!

    הבנו אתה לא אוהב את רוני לוי, בלשון המעטה, וכך גם את שחר, בסדר. לפחות תהיה עקבי בדעות שלך באותה המידה.
     
  14. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין לי שום דבר אישי נגד רוני לוי.
    כמאמן-אני לא רואה אותו מוביל את מכבי חיפה לשום מקום מכאן והלאה.

    שנית-אני לא מתכוון להגן על שאר הנקודות שהעלת.אני לא מתכוון לפרט או להיכנס לוויכוח איתך אלא לתת לתוצאות לפקוח לך ת'עיניים.מעבר לזה אני יודע שכל דבר אחר יהיה מיותר.
     
  15. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין פה שום רצון להתווכח. תחזור אחורה ותקרא את ההודעות שלך כדי להבין את כוונתי. אתה מצד אחד רוצה שחקני בית ונוער, כמו בשנות ה-80, אז לא הייתה בעיה להפסיד ואפילו לרדת ליגה, כדבריך. מצד שני אתה מעוניין בשליטה בלעדית בשוק הישראלי, סטייל מכבי ת"א ובזרים איכותיים עם עדיפות לשוק האירופי(או שכבר התהפכת ועכשיו השוק הדרום אמריקאי הוא לרוחך?).

    עכשיו, לפי כל הדברים הנ"ל, בכל מקרה יהיו לך תלונות, לא משנה מה יהיה. בהודעותיך הקודמות אתה דיברת נגד האוהדים הצעירים, שלא ידעו ימים קשים ועונות שחונות, כביכול. עכשיו מתברר שאתה לא שונה מהם. גם אתה, שראית את חיפה בימים קשים, שואף להיות מכבי ת"א בכדורסל.