מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Igi Member

מה שקצת מפחיד אותי זה הסיכוי שרוני לוי רוצה לראות אותו באגף שמאל על חשבון ליאור.. כי ידוע הרי שבחיפה חיפשו קשר שמאלי(ועדיין מחפשים), ורוסו שיחק יותר באגף השמאלי של מכבי ת"א העונה אם אני לא טועה. בכל מקרה, נקווה שלא. לא שרפאלוב הוא איזה סופרסטאר שאסור להחליפו, אבל אם נחליף אותו ברוסו זו תהיה לדעתי ירידה דראסטית.

ו.. מה עם מסודי? הוא ממשיך? מעצבן השקט הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה אולי אופטימי מידי.
    אל תשלה את עצמך שנה שעברה לא היינו צריכים לזכות באליפות, ולמעשה גם לא היינו קרובים לזה, ותתפלא אבל אירופה זאת לא הסיבה. לא היו לנו את הכלים הדרושים להתמודד מול קבוצות נחותות מאיתנו, ואם אנחנו לא מצליחים לנצח גם קבוצות קטנות אז זאת בעיה. ועם נאמר את האמת, עם ההתנהלות של הקבוצה עד כה, קצת קשה לי להיות אופטימי כמוך.
    חיפה צריכה קשר 50/50 ובלם. חלוץ כרגע בגדר סימן שאלה, תלוי אם קולואטי יעזוב או לא.
    לוי לא מעוניין בו לעונה הבאה, ומחפשים לו קבוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/07
  3. מרקו ואן באסטן Member

תעשה לי טובה. הסגל שלנו היה הרבה יותר טוב משל מכבי ת"א,הפועל ת"א ומכבי נתניה. ולדעתי אפשר היה לתת פייט צמוד לבית"ר ירושלים. הרבה דברים הלכו הפוך בעונה שעברה ואלו דברים שקורים,אין מה לעשות. אני לא אומר שאין מה לשפר ואין איפה לחזק,אבל אנשים פה יוצאים מפרופורציות ודורשים איזושהי מהפכה בסגל. מהפיכה לא צריכה להיות.
    השוער שלנו הוא השוער הכי טוב בארץ,יותר טוב מטרבטקו קאלה.
    חוליית ההגנה צריכה חיזוק קל בדמות מגןמגן שמאלי. בקישור צריך קשר 50/50
    וחלוץ לדעתי לא צריך. תן לקולאוטי את המצבים והוא יסתדר אל תדאג. יש לך גם את שלומי.

הקישור שלך הוא מצויין,למרות העונה הרעה.

רק מגן שמאלי,אולי עוד בלם,קשר 50/50. ועוד איזה 2שחקנים לעיבוי הספסל. לא יותר מזה.

4. Engonga Member

שכחת שיש לנו את גפני וקייסי?

5. פרנצ'סקו טוטי Member

עונה שעברה מכבי חיפה הגיעה לשמינית גמר גביע אוופא
    השאלה הגדולה העונה אם היא תגיע בכלל לגביע אוופא?
    המכשול אתלטיקו מדריד הספרדית באינטרטוטו
    לדעתי יהיה העונה מאוד קשה למכבי חיפה
    אם וכאשר לא יביאו חיזוק מתאים לכמה עמדות בעיתיות
    בכל מיקרה שילוב של הצעירים ועוד חיזוק של זרים
    מכבי חיפה יכולה לעשות שוב סנסציה באירופה

6. REAL MADRID Member

:aa1: מחירת המנויים החלה היום.

:aa1: למרות שכבר סיכם את תנאיו במכבי חיפה, החלוץ אוהד קדוסי צפוי לסכם בימים הקרובים עם מכבי פ"ת. פ"ת מציעה לו חוזה בין 3 ל-5 שנים וכנראה עד סוף השבוע יסגרו כל הפרטים. קדוסי כבר סיכם בחיפה אך שחר לא מוכן לשלם את הסכום אותו דורשת מכבי פ"ת, חצי מיליון דולר.

:aa1: במכבי חיפה ככל הנראה יורדים מעומר גולן ולא מוכנים לשלם עליו את הסכום אותו דורשת מכבי פ"ת. שחר: "שיחררתי את עמוס לוזון לפני שבוע מזכות הראשונים. זכותו לבקש מה שהוא רוצה וזכות הקונה להחליט מה הוא מוכן לשלם".

:aa1: מכבי חיפה הופתעו לשמוע שבית"ר העלתה את הצעתה לעידן טל לאחר שבבירה החליטו לא להשתולל בהצעה לעידן.

7. Fabio Junior Member

אם אני לא טועה הוא בא במטרה להחליף את מסודי. הוא קשר שמאלי, כמו מסודי ורפאלוב. אם נצא מנקודת הנחה שמסודי יעזוב, רוסו\רפאלוב ישבו על הספסל

8. Gustavo Boccoli Member

אם מסודי ישאר בקבוצה (מה שלא נראה לי יקרה), זה יהיה כ''כ מפגר לשים אותו באגף שמאל שוב. כולם ראו שהוא לא הצליח ושזה לא העמדה שלו, ולעשות את אותה הטעות פעמיים זה מראה על פיגור מסויים. אם רוני לוי ישאיר אותו בסוף (למרות שהוא אמר שהוא לא מעוניין), אז או שלא יתן לו לשחק או שיתן לו לשחק בעמדה שלו. שלא יהיה מפגר.

9. מרקו ואן באסטן Member

עם כל הכבוד לאינטרטוטו ולגביע אופ"א,אני חושב שהאוהדים רוצים השנה עונה טובה בליגה.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מתאר לעצמי שקטן יהיה זה שישחק באגף שמאל. נכון שלוי עד כה ראה בקטן חלוץ, אך במידה ואכן חיפה תחוזק בחלוץ (גולן או קדוסי) הוא יהיה חייב לשחק עם שני חלוצים. קשה לי להאמין שקלאוטי וקטן יהיו בהתקפה כאשר יהיו ללוי עוד 3 חלוצים.

11. תומר22 Member

קדוסי, תודה לאל, לא יגיע. והאמת, זה עדיף גם בשבילו. נקווה שגולן יילך בדרכו וגם הוא לא יגיע. לא מהם תבוא הישועה, בטח שלא תמורת סכומים מופרזים שכאלה.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפה הפגרה זה כמו מישהו שנכווה ברגל ועשה ניתוח פלסטי בפנים...
    תלך קודם על מה שצריך שיפור ולא על חלוצים..איפה בלם?איפה קשר 50/50?מה חיפה הולכים על חלוץ ועל
    קשרים שמאליים??בדיוק על מה שלא צריך.

13. *הפועל-רעננה* Member

צודק, חבל מבחינת חיפה שהם לא נלחמו על שחקן כמו זאב חיימוביץ', בלם אדיר!
    אם הוא היה מגיע לחיפה, הוא היה מקבל יותר חשיפה והיה יכול להגיע לנבחרת ישראל, עכשיו כשהוא באשדוד, זה קצת יותר קשה.

14. בועז Member

באמת עצוב לי לראות את כל השחקנים שהפועל ת"א מחתימה, זר ב2 מיליון, ליאור אסולין, אניימה שבדרך, גם ניר נחום לא נראה רע.

ואנחנו....רוני גפני.

15. תומר22 Member

וואו, הרכש של הפועל מאוד מרשים, ומי עזב אותם???

קצת סבלנות, אל תאכלו את כל מה שמבשלים לכם בתקשורת. יש זמן עד תחילת העונה ועדיף לחשוב טוב ולא לקנות חתול בשק, או לזרוק סכומים מגוחכים על שחקנים שלא שווים רבע מזה(אהמ... עומר גולן). הדד ליין לתחילת העונה הוא לא האינטרטוטו, יש מספיק זמן.