מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. MHFC Member

זיו אנדרסון לא עוזב בינתיים, עד שלא ימצאו לו קבוצה, הוא נשאר במכבי חיפה, וזה בעקבות כך שיש לו חוזה. אבל בינתיים מפרסמים שמכבי חיפה קיבלה מספר הצעות מברזיל, מה שאומר שמכבי חיפה תסכים למהלך ואנדרסון יעזוב.
    בקשר למסודי, בינתיים לצערי הרב הוא נשאר, אבל אני מקווה שמכבי חיפה תשחרר אותו.
    לגבי קדוסי וגולן שלא יבואו, לא צריכים אותם. יש לנו את קטן, קולאוטי, ארבייטמן (למרות שהוא עבר ניתוח אני מאמין שהוא יפתח את העונה), ואת חמד. בקשר לבן- בסט אם אני לא טועה הוא חתם בהפועל חיפה.עוד משהו לגבי מאור בוזגלו, בינתיים הוא מחרים את האימונים של הקבוצה (ביום רביעי הוא לא הגיע לאימון), ובעקבות כך הוא צפוי לעמוד לדין משמעותי

קראתי בפורום הקופים שהתפרסמו המחירים של המנוים לעונה הבאה.
    להלן המחירים:
    http://img46.imageshack.us/img46/527/35439998pl2.Xxx

למרות שהמחירים לא ממש השתנו מהעונה שעברה, אלא אפילו נעשו יותר זולים מבחינת המחדשים, לא זה מה שיחזיר את הקהל של מכבי חיפה העונה למגרשים, ושוב פעם נראה 7000 כיסאות בקריה ריקים.

ובינתיים אני קורא שמכבי חיפה כנראה תוכל לארח את המשחקים שלה באירופה בביתה! זאת לאחר אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, חברי הועד הפועל של אופ"א יקבלו היום החלטה לאפשר לקבוצות הישראליות לשחק גם מחוץ לגוש דן, מה שיאפשר למכבי חיפה לארח את המשחקים שלה באירופ בביתה.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שציינת אנדרסון צפוי לחתום בימים הקרובים באחת הקבוצות מברזיל, ובכך יעזוב את הקבוצה.
    לגבי מסודי, עד כמה שאני יודע גם אם הוא יקבל אזרחות ולא ייחשב כזר, הוא לא בתוכניות של לוי לעונה הבאה. קראתי כבר במספר אתרים כי לחיפה יש בתוכניות בלם ברמה גבוהה מאוד, שהעלות שלו אומנם גבוהה אבל לוי מתעקש עליו, עד כה על מנת לא להעלות את מחירו הם לא מפרסמים את שמו. בוא נקווה שבאמת יש אמת בדברים.

חמד בעונה הבאה יושאל לבני סכנין כמעט בוודאות. קדסי צפוי להצטרף לחיפה, לאחר שהוועדה למעמד השחקן תקבע את הסכום שחיפה תצטרך לשלם כדי לרכוש אותו, רוב הסיכויים שבעונה הבאה הוא יהיה ירוק.
    לגבי גולן, גם אני לא מבין את פשר הסכומים המטורפים שמתכננים להציע לשחקן. 1.5 מיליון דולר? השתגענו.

אני במקומו של מאור לא הייתי חוזר לחיפה בשום מחיר, במיוחד לא כאשר לוי מאמן את הקבוצה. בוזגלו שחקן כישרוני מאוד, וראינו זאת לא פעם גם בעונה החולפת במדי הפועל פתח תקווה. בחיפה לוי לא ייתן לו דקות וחבל מאוד, הוא צריך לשחק כמה שיותר.

Last edited by a moderator: Jun 22, 2007
  3. תומר22 Member

אני במקומו של מאור בוזגלו הייתי קודם כל מרגיע את האבא. אם אדון יעקב בוזגלו היה יושב בבית ולא מתערב בצורה כל כך בוטה ופולשנית בקריירה של הבן שלו, היינו רואים את מאור מממש את הפוטנציאל, אולי אפילו בחיפה.

בקשר לעומר גולן: נקווה שכולם ירדו מהר מאוד מהמחירים האלה, כי הבלון המנופח הזה עוד יתפוצץ לנו בפרצוף ובגדול. אין אף שחקן ששווה את הסכומים האלה פה בארץ, ולא רק זה, אין אף שחקן שמסוגל לשחק תחת הלחץ של סכומי כסף כאלה והביקורות שיגיעו אחרי כל מסירה לא מדויקת. אם עומר גולן מגיע, כדאי לו לתפוס שיחה טובה עם יניב קטן, הוא כבר מומחה בנושא ויוכל להכין אותו לעתיד לבוא.

וקדוסי... עזוב אותך, לך תעשה עונה יפה בסכנין, אל תפגע לעצמך בקריירה.

Last edited: Jun 22, 2007
  4. בועז Member

אני באמת לא מבין את רוני לוי, הזמן עובר וכבר יולי מתקרב, עוד מעט משחקי האינטרטוטו , ואני לא מבין למה הוא לא מחזק את הסגל.
    ראינו מה היה בעונה שעברה, הקבוצה הזו לא מספיקה ל4 הראשונות.
    אני כל יום פותח עיתון/אתר אינטרנט ורואה שכל הקבוצות האחרות כבר מחתימות שחקנים, ואצל חיפה באימון הפתיחה היו 8 אוהדים.

מתי הוא יתעורר? מתי יביא כבר שחקנים? הזמן עובר ובמקום שבזמן הזה כבר יגיעו השחקנים ויתחברו כקבוצה, רוני לוי נח לו.

5. TariboWest Member

זה לא רוני לוי, זה יעקב שחר. רוסו, קדוסי ואולי גם עידן טל, היו באימון הפתיחה אם שחר היה רוצה בזה, יעני הוא רוצה בזה, אבל לא מספיק. בנתיים אף אחת מהעמדות שדורשות חיזוק (בלם, קשר מרכזי וקשר שמאלי) לא חוזקה. ההכנות בנתיים ממש גרועות, אם לא יתחילו לזוז נראה עונה יותר גרועה מהשנה.

6. Don Joan Roman Member

הכל תלוי בנכונות להוציא כספים של יענקל'ה שחר, הוא רוצה זר של 800 אלף דולר בחצי מליון דולר וכיום זה ממש לא יילך לו.

7. Riki Member

shay_h הדבר הכי נורא בקריירה של בוזגלו, זה אבא שלו... בן אדם נוראי שרק מצמצם את אופצית ההתקדמות של הבן שלו.

8. Don Joan Roman Member

מסכים, אלמלא אבא שלו היום מאור בוגזלו היה משחק בקבוצת הנוער של יובנטוס שהציע הלוב גיל 13-14 לעבור לשורותיה אבל מיסטר בוזגלו האב התווכח איתם על חוזה מובטח לבן שלו ויובה זרקו אותו לעזאזל.

9. מרקו ואן באסטן Member

למאור בוזגלו יש נתונים להיות שחקן גדול,אבל לצד אותם נתונים יש לו גם מגרעות שמאפילות על הדברים הטובים שלו. קודם לפני הכל מאור בוזגלו הוא שחקן עצלן ששונא להתאמן,ואני יודע את זה. רוני לוי אולי לא טקטיקן ואסטרטג כמו מרצ'לו ליפי,אבל עם כל מגרעותיו יש לציין לטובתו שהוא איש מקצוע מסור. הוא היה שחקן שנותן מעצמו תמיד 100 אחוז,ותמיד היה עובד קשה. כך גם בתור מאמן הוא דורש את זה משחקניו.ישנם כמה ילדודס עם האף למעלה שחושבים שכישרון בלבד מפצה על רצון ועבודה קשה,מאור בוזגלו הוא אחד מהם. שנית, מאור בוזגלו הוא נרקיסיסט ברמות מפחידות,שבטוח שהוא מינימום ססק פברגאס הישראלי, ויש לו אבא מאוד הזוי שבטוח שמכבי חיפה קטנה על מאור בוזגלו,ושהבן שלו הוא פשוט פנומן שלא נראה בכל אירופה בכל הרמות בלפחות עשור האחרון,ושבארץ לא מבינים את זה. אני חושב שתמיד אפשר לעשות משחקן טוב,שחקן יותר טוב. אני תמיד חושב שאפשר לקחת כישרון ולהפוך אותו לסופרסטאר בקנה מידה עולמי.אבל דבר אחד אי אפשר לעשות,לגרום לשחקן עצלן,גאוותן וטיפש,עם כל הכישרון שלו,להיות שחקן מצליח. ולכן עתידו של מאור בוזגלו הוא להיות כמו רבים לפניו וכנראה גם אחריו:עוד כישרון מבוזבז.

10. Riki Member

שוב ציון של אחד מהבעיות שלו, ניפוח אגו מטורף מצד האבא שבטוח שאפילו הזין של הבן שלו מצופה מזהב.

בקיצר, עזבו, אני כבר מיואשת מהעונה הקרבה לבוא.
    מצד אחד לגיטימי לחלוטין הרצון של שחר לא להיגרר למסע שופינג כמו שרק אישה משועממת מסוגלת לעשות (תמיד זה נגמר לא טוב).
    ומצד שני, אין שום רכש שאפשר להתבסס עליו כמהלך מושלם לבניית קבוצה מחוזקת לעונה הבאה.

פאקינג מאזניים.

11. בועז Member

לא ברורה לי ההתנהלות.
    שקט לי מדי.

גם בעונות הקודמות היה שקט אבל תמיד היה איזהשהוא שם באוויר שגרם לאנשים לחכות שתתחיל העונה.
    היום האמת אני מרגיש כל כך לא טוב לגבי העונה הבאה, שאני מתחיל לחשוש ברצינות שגם העונה הבאה תסתיים כמו זו.

השאלה מה יהיה אז, האם אז יפול ליעקוב שחר האסימון, שרוני לוי שלו הוא לא יותר ממאמן מתנ"סים ושהוא צריך להוציא קצת יותר כסף אם הוא רוצה להתמודד עם בית"ר גאידמק..

12. מרקו ואן באסטן Member

אני ממש לא מודאג. אני לא חושב שהסגל של מכבי הוא חלש. הסגל הזה היה צריך לקחת אליפות בשנה שעברה. הדבר היחיד שמכבי חיפה צריכה זה קשר ועוד כמה שחקנים לעיבוי הספסל. אני אופטימי לגבי השנה הבאה,ואני די מבסוט מהעניין הזה שלא כל העולם מצפה מאיתנו לקחת דאבל תוך כדי הצגת כדורגל דורסני. במכבי אין לחץ השנה,וזה דבר טוב. אני לא דואג,מכבי תרוץ השנה חזק בצמרת. אין לי ספק בכך.

13. Igi Member

כרגע מה שמכבי חיפה צריכה זה קשר מרכזי(?), בלם(דניאל חירלו?) וחלוץ(גולן/קדוסי?).
    מה שאני לא הכי מבין זה איפה רוסו ישתלב. הוא הרי לא יהיה השחקן שישחק לצד דירסאו.. אז מביאים אותו לספסל?

14. w2k1 Member

בוזגלו לא קצת מהיר מדי בתור מי שיש לו זין מזהב???? אניוואיי.....
    בוזגלו כרגע נמצא בתהליך שנקרא "תהליך ראובן עובדי" הפיכה מכשרון מבטיח בקבוצה צמרת
    לזונת מערכת בין עולות חדשות למינהן.

לגבי לוי הוא לא מאמן מתנ"סים אבל מה שכן הוא פחדן, לוי צריך להבין שהקבוצה צריכה רענון ולדעתי הוא
    שיטת משחק שונה, 4-3-3 יעבוד הכי טוב....

15. Gustavo Boccoli Member

אני חושב שכן. לפחות להתחלה, רוסו יהיה בספסל. הוא כ''כ רוצה לחזור, אני מניח שאין לו גם דרישות. הוא גם לא זר, אז זה לא בעיה. אולי בהמשך הוא יצליח להכנס להרכב, אבל הוא יצטרך להראות שעוד יש לו מה למכור.