מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לצערי בחיפה עדיין לא הבינו מה הבעיה...
    זה לא רק שחקן X או Y , זה לבטח לא ההעדפה של טל או ניר את ביתר, זה פשוט מכלול של הכל, שיוצר המון חלודה, שאני בספק אם תרד כ"כ מהר כמו שהיא הצטברה.
    צריך לרענן שורות, בדיוק כמו אז לפני עשר שנים טובות, צריך להסתמך על הנוער, צריך להביא שחקנים מתאימים ולא רק בגלל סקאוטינג לקוי כמו אז ( משהו אמר שפיגל?)
    הבעיה שלי היא החשיבה של המועדון, אני לא רואה כבר שנים שיפור בנדון, נהפוך הוא רק הידרדרות, ככה לא מפתיע ששחקנים כמו סואן, גזל, ושות נוחתים אצלנו.
    שעושים רכש צריך לחשוב על מה השחקן הנ"ל יביא לקבוצה, אם הוא יביא, אם הוא יתאים לקבוצה, למטרות שלה וכו. בשנים האחרונות פרט למקרים חריגים תמיד יכלתי להרגיש כמו נביא שאמרתי " זה פשוט לא ילך"
    לא ברור לי מי מקבל ההחלטות, אם זה לוי או שחר או אלוהים יודע, דבר אחד אני יודע, מי שעושה את זה עושה את זה רע מאד.

ואני מתאפק לא "לשבח " את המאמן שלנו

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי חיפה החתימה על חוזה ל-5 שנים את שון שנפ, לוהב כיאל, בן דודו של בירם כיאל, ואת השוער גד עמוס, שאמור להיות השוער השלישי של הקבוצה, במידה ותום אלמדון יעזוב. שנפ שיחק העונה בנצרת עילית והיה אחד ממצטייני העונה שלה. שלושת השחקנים הללו ישולבו במהלך משחקי האינטרטוטו, לאחריהם יחליט רוני לוי את מי הוא משאיר בסגל הרחב של מכבי חיפה.

עדן בן בסט אמור אף הוא להתייצב לתחילת האימונים, אחרי שיחזור מהשאלה של חצי עונה במכבי הרצליה. מי שלא יחזור מהרצליה הם הבלם שי מימון והמגן איתן עזריה, שככל הנראה ממשיכים אצל פרדי דוד. לגבי מאור בוזגלו אין עדיין החלטה.

3. בועז Member

חיפה צריכה להביא את מאור בוזגלו ואני חושב שצריך לתת לו את הבמה בדיוק כמו שעשו בזמנו של ברקוביץ'.
    הוא שחקן ענק בעיניי.
    מה שנאמר לגבי קדוסי הוא נכון, למה להביא אותו? הרי למכבי חיפה יש חלוצים ממש מוכשרים תוצרת בית, כמו בן בסט חמד וכו', ובנוסף יש את ארבייטמן ובינתיים גם את קולאוטי.
    חבל לי לראות את השחקנים האלה מתבזבזים...

4. TariboWest Member

למה להביא את קדוסי? כי אם נתייחס רגע למציאות ולא למה שאנחנו רוצים שיקרה, אז בן בסט וחמד לא בקבוצה, ככה שנשארת עם 2 חלוצים: ארבייטמן וקולואטי - לא מספיק לקבוצה שרוצה (?) להתמודד על אליפות. צריך עומק על הספסל, והוא לא יבוא מכיוון שחקני הבית של הקבוצה כי לאף אחד אכפת מהם בקבוצה.

5. Football God Member

זה מה שהנהלת חיפה צריכה לעשות:

1.לנסות למכור או פשוט להוציא אותו מחוזהו,אני מדבר על שלומי ארבייטמן.הוא לא מספק את הסחורה,אם הוא לא היה חוגג את הרביעייה שלו על הפועל פ"ת המתפוררת,ועוד אחרי שפ"ת ירדו ליגה,אז הוא היה מסיים את העונה עם מאזן עלוב של 5 שערים.בכלל,שחקן בלי יסודות,מתקשה לטפל בכדור.אם אני שחר אני משחרר אותו,לטובת חיפה ולטובתו האישית של ארבייטמן.

2.אחרי שחרורו של ארבייטמן,חלוץ זר ברמה גבוהה מתבקש פה.חיפה יודעת לפגוע טוב עם חלוצים זרים.

3.לא להביא את קדוסי.חיביים לתת צ'אנס לכשרונות ממחלקת הנוער.אני התרשמתי מאוד מחמד,שחקן שבנוי טוב,וגם מריח שערים מצויין.עכשיו נשארו שלושה חלוצים בסגל,זה עדיין לא מספיק,צריך עוד אחד לפחות,וגם הפעם הייתי מעלה שחקן נוער לבוגרת.

6. בועז Member

על מה לעזאזל אתה מדבר?
    ארבייטמן שחקן בלי יסודות? אני מבטיח לך שהוא אחד מ5 החלוצים המוכשרים שיש לנו בכדורגל הישראלי.
    הוא כבש רביעיה במשחק ואתה מבטל אותה, אבל כמו שהוא שיחק נגד הפועל פ"ת המתפרקת, גם קולאוטי שיחק מולה העונה, וכמוהו שאר חלוצי הליגה ככה שאני לא מבין על מה אתה מדבר.
    ארבייטמן שחק מוכשר מאוד, מהיר, טכני והכי חשוב אוהב את המשחק, משחק כדורגל בשביל ההנאה ולא בשביל הכסף כמו 90 אחוז מהליגה הזו.
    אני בטוח שעם כמה שקשה לך לשמוע את זה הוא הרבה יותר טוב מתומר חמד.

7. Football God Member

אני בא באוביקטיביות שלמה,אני בכלל לא אוהד את חיפה.אולי קשה לך לשמוע שארבייטמן שחקן זול,ורק בגלל ששלמה שרף מזכיר אותו כל שנייה ורבע בתכנית שלו,הוא עדיין במכבי חיפה.
    שלא נדבר שהשחקן הזה חלש בצורה בלתי רגילה מנטלית,והקופסא בראש שלו יכולה להתהפך מרגע לרגע.

8. בועז Member

אומנם אני לא משווה כלל את ארבייטמן לשחקנים ברמה שלהם, אבל גם שחקנים כמו גאזה, מראדונה ורבים אחרים היו שחקנים שהקופסא בראש שלהם יכלה להתהפך בכל רגע,ככה שזה כלל לא קשור לנושא.

אני מבין שאתה בא באובייקטיביות שלמה, אך גם אני רוצה את טובת קבוצתי וזה לא שיש לי סיבה לתמוך בארבייטמן, אני לא אבא שלו או משהו דומה.
    עזוב את שלמה שרף, הבן אדם הזה מדבר המון ואני לחלוטין לא מתייחס לדבר וחצי דבר ממה שהוא אומר.
    ארבייטמן לא שחקן זול ,הרי אם היה כזה לא היה מבקיע העונה כמות שערים כזו בכמות דקות משחק שקיבל.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלומי ארבייטמן הוא אחד החלוצים הבודדים בליגת העל שיש לו טכניקה טובה עם הכדור והמשחק שלו לא רק מתבסס על מהירות. אם אני מסתכל על כל חלוצי השפיץ שיש לנו בליגה, הוא נראה המרשים מכולם. במכבי חיפה הוא לא מצליח, כי רוני לוי לא סומך עליו ולא סופר אותו. מבחינתו, שלומי ארבייטמן תמיד יהיה האחרון לקבל את ההזדמנות וחבל שזה ככה. יש לו פוטנציאל להיות אחד החלוצים הגדולים בליגה שלנו. כולי תקווה שהוא יגיע למכבי נתניה בקיץ הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/07
  10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולמה חמד ובן בסט לא בקבוצה?כי הם לא מקבלים מספיק דקות אז למה להביא את קדוסי?כדי שגם לא יקבל
    מספיק דקות?לא הרסנו מספיק שחקנים בזמן האחרון אז צריך גם אותו להרוס?בשביל מה?לא אכפת לאף אחד
    גם מהשחקנים שהם לא שחקני בית-תראה את מליקסון או ארביטמן,שניהם יכולים היו לשחק הרבה יותר
    השנה אבל לוי העדיף להכניס אותם בדקה ה-91 כדי שיעשו שינוי במשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

ארביטמן אחד הכשרונות הגדולים בארץ,אין לי כמעט טענות אליו-הוא בקושי קיבל הזדמנויות ראויות
    ובכל מקום שהוא כן קיבל הזדמנויות[הכוונה לא במכבי חיפה] הוא הראה הרבה כדורגל טוב,תשאל את אוהדי
    בית"ר ופתח תקווה מה הם זוכרים ממנו ובקשר לזה שהוא בלי יסודות-תקרא את התגובה של אבירם.

ממש לא,זה שהם פגעו עם קולאוטי זה משהו אחד,זקיץ' היה חלוץ זר,דנטה פלופז היה חלוץ זר ואני בכלל
    לא מדבר על שער הזרים שלוי בחר-נגיד את זה ככה,במציאת זרים אני מעדיף את אלי כהן.
    דבר שני יש לנו כבר חלוץ זר,ארביטמן[שלא צריך לשחרר],חמד ובן בסט[שגם חייבים להישאר]
    למה לבזבז זר על העמדה הזאת כשצריך קשר 50/50 ומגן שמאל?

הגיע הזמן שנסכים על משהו,לא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx -צודק ב-100 אחוז.

11. Gustavo Boccoli Member

אני לא יודע אם לופז היה בחירה של לוי, אבל הוא לא פלופ. בישראל הוא לא כבש 10 משחקים ועשו ממנו חרא שחקן, אבל הוא היה כישרון גדול שאחרי שעזב את הארץ התחיל לקרוע רשתות.

ובקשר לארבייטמן, מי שאמר שצריך להוציא אותו מדבר שטויות. בכל משחק שלו הוא נותן את הנשמה, את הכל, אולי הוא לא תמיד מצטיין (וזה לא קל כשהקבוצה נראית איך שהיא נראית), אבל מבחינת השקעה הוא מצטיין. לוי שם אותו בצד, הוא לא יכול לשחק בצד, ולמרות זאת הוא נתן יכולת טובה העונה והיה מלך השערים של הקבוצה. אם יש חלוץ שאני באמת רוצה לראות בקבוצה זה שלומי ארייבטמן.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אמרת כאן את הכל. הגיע הזמן שלוי יבין שארבייטמן חלוץ! לא קשר ימני, לא קשר שמאלי חלוץ! ובניגוד אליו קטן הוא הכל חוץ מחלוץ. הגיע הזמן שלוי יבין שארבייטמן צריך לשחק באמצע, יחד עם קולאוטי השניים האלה הם שילוב מצויין, שקטן שהבנו כבר שכל עוד רוני לוי מאמן אותנו יישאר בקבוצה, צריך לשחק שמאל שם הוא הרבה יותר אפקטיבי. כמובן שאני הייתי שמח לראות שם שחקן בעל רגל שמאלית חזקה, אך עם כזאת התנהלות של שחקני רכש אני כבר לא מצפה לשום דבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/6/07
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה לוקח את זה בסיכויים..
    אז יש יותר סיכוי שארביטמן יהפוך לקשר וקטן לסקורר ענק לפני שלוי יבין שארביטמן חלוץ וקטן לא סקורר.

14. Riki Member

אחיי ואחיותי, אחרי מחצית אחת אומנם שראיתי של מעלליי הנבחרת הצעירה בהולנד, אני מרגישה דחף עצום לצעוק '' רק לא אלמדון בשער''.
    על גבול הקומי פתאטי ההופעה שלו היום.

זיו, סופ נאציייייייייייייי

15. Football God Member

כנראה שראית את המחצית הראשונה.המחצית השנייה הוא היה דווקא לא רע.אסור לשכוח שהיום חבריו למרכז ההגנה פשוט הפקירו אותו.גם אני הייתי מעדיף את לויטה על פניו,אבל אני אוביקטיבי,ההגנה לא תפקדה היום.