מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

במכבי חיפה החליטו: לא נפתח לדוידוביץ את החוזה:
    כפי שמסתמן כרגע, שחר לא ייפגש עם דוידוביץ', ומי שכן יפגוש אותו הוא סגנו עוזי מור.
    הפגישה אמורה להיות קצרה, בה יודיע מור לדוידוביץ' שמכבי חיפה לא מתכוונת לפתוח לו את החוזה ולא עומדת לשבת איתו על תנאים חדשים. לשוער יש חוזה לעוד 3 שנים, בסכום של 200 אלף דולר לעונה.
    בכל מקרה, לדוידוביץ' יובהר שעליו להתייצב לתחילת האימונים. מכבי חיפה מתכוונת למצות את הדין עם השוער, אם יחליט על דעת עצמו שלא להגיע לפתיחת האימונים אם חוזהו לא ייפתח כבקשתו.

מתגברות השמועות על עזיבתו של קולאוטי. ישנן מספר קבוצות שמעוניינות בשחקן, וכי הפעם בניגוד לפעם הקודמת שבה הוצע 2.5 מיליון תמורת קולאוטי ושחר סרב, הפעם הוא צפוי להסכים גם עבור סכום נמוך בהרבה, הערכה היא שכמיליון דולר עשוי לספק את שחר.

2. Riki Member

אוי אני כל כך אוהבת ומעריכה את שחר ברגעים האלה.

אתמול שוחחתי עם מיכל בקצרה על הענין (אני שוחחתי היא חפרה)
    והגעתי לתובנה מסוימת בכל הנוגע לשחר וההתנהלות שלו בקבוצה. בחייאת רבאק, הבן אדם שופך כספים שנים עם כל האמונה והאהבה שבעולם, צודק או טועה אני לא חושבת שיש מישהו שמכבד ומעריץ את חיפה מאיזו שהיא בחינהאת חיפה כמו שחר.
    אני גם לא מאמינה שרווח וחיפה כגוף כלכלי נטו זה מה שהניע אותו לרכוש את הקבוצה, לכן שאני רואה את שחר מוכן לוותר על סמל כמו ניר כדי להבהיר חדש משמעית, פה זה לא בית זונות !! אנחנו לא צריכים שחקנים שבאים לעשות קופה, אנחנו צריכים שחקנים שבאים לשחק כדורגל !!

כסף זה דבר חשוב, אבל שיהיו בחיפה רק עם הם מוכנים לתת דם על המגרש, ועם כל הכבוד לניר שהוא שחקן שאני אישית מאוד אוהבת ומעריכה, אם זה המשחק שלך ותמורת כמה גרושים תעבור לבית''ר, אז אל תהיה פה מצידי.
    וזאת הנוסחה, לא תשחקו טוב תעופו, כסף יקבל רק מי שמגיע לו.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוידוביץ' זה לא סמל.
    אתם כבר שכחתם שלבייב בא הוא היה בדרך להפועל?הבנאדם רוצה כסף בדיוק כמו בנאדו ובדיוק כמו גרשון
    ואי אפשר לסמוך עליו שיישאר בשביל הסמל,זה היה כבר ידוע.

4. shabaaz Member

אויש אתם הורגים אותי עם הנאיביות שלכם...
    רק בגלל ששחקן שיחק בנוער הוא סמל?!
    בגלל שהוא מעל ל-3 עונות שחקן בית או לובש סרט קפטן הוא נקרא סמל?

הסמלים האמיתיים היו מזיעים בליטרים לא כמו היום ובכלל לא ידעו אם יקבלו משכורת למחרת כי היא הגיעה מהאגודה(מעיריית חיפה).הסמלים האמיתיים שיחקו למען הקהל לא ירקו עליו.
    סמל זה מושג שגדול כמה מידות על שחקנים כמו ניר ויניב קטן אז תפסיקו להדביק להם כל מיני תוויות.

הבעיה עם שחקנים כאלה תמיד היתה האגו המיותר שלהם וחוסר הענווה.לא יזיק להם ללמוד משחקני עבר כמו אהרוני,אבוקרט,סלקטר ועוד שלא היו כאלה מוכשרים(חלקם אפילו לא גדלובמועדון) אבל באו לשחק כדורגל למען הקהל ואהבת המשחק ולא התלוננו על דבר.לא היה להם רכב,לא דירה,לא פרמיות,לא חשיפה,לא מגרש אימונים נאות,ולא סקופים או בונוסים וארוחת ניצחון:הפרס היחיד היה עצם ההצלחה.אלה היו סמלים אמיתיים-ווינרים.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רק שוכח שלאף אחד לא היה את זה,אני מוכן להתערב שיותר מ-80 אחוז מה"סמלים" של אז,אם הם היו
    משחקים היום היו עוברים קבוצות כמו שהם מחליפים נעליים[גרביים קצת מוגזם].

פעם כולם היו משחקים בשביל לא להרוויח וזה לא הייתה הקריירה העיקרית שלהם,היום זאת קריירה ובקריירה
    אתה צריך להרוויח,ברור שאסור לירוק לבאר ממנה שותים אבל אתה לעשות השוואה לשחקני העבר
    של פעם כמו סלקטר וכו זה לא פייר ולא נכון.

6. Riki Member

shabaaz קודם כל בוא נתחיל בזה שאתה לא תגיד לי את מי להחשיב כסמל מבחינתי ואת מי לא.

ניר היה תמיד אחד השחקנים הדומיננטים והמעורכים בקבוצה הן עליי ידיי הקהל והן על ידיי הצוות המקצועי של המועדון.
    במידה ואתה שוכח כזה מהר כמה אוהדים עודוד וחיזקו את ניר ונתנו לו את כל הלב בתקופת הפציעות אז אני לא.
    ניר היה תמיד מעל ומעבר לשחקן שורה רגיל במועדון והאהבה אליו היא לא משהו רגיל.

זה שהוא התחיל לירוק כמו כולם, זה כבר שלב חדש שאנחנו נכנסים אליו, שלב הזונות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/07
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז בחיפה החליטו למרות הכעסים שיש בקבוצה על ניר דוידוביץ', התנהלותו ודבריו בתקשורת, יש כוונה לשפר את תנאיו בכ-10 אחוזים.
    כך או אחרת, נראה כי סכום שכזה לא יספק את השוער. מקורבו אמר ל'ספורטליין': "עשרה אחוזים זו לא תוספת ראוייה. זה לא מספק ולא מראה רצינות".

הגזמת בגדול ניר, בהחלט שהגזמת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/6/07
  8. shabaaz Member

לא ניר,ולא יניב קטן היו באף שלב:שחקן ששומט פעם אחת כדור זה אומר מילא....שלוש פעמים!זה כבר אומר דרשני.
    שחכתם איזה לינץ' עושים בחיפה לדודו אוואט כשבעצם 11 שחקנים שיחקו ונשחקו עונה שלמה.למרות שדודו אוואט לא עשה טעות שעלתה לנו ב-10 מליון דולר.אם זה תלוי בי:שוידוביץ' יעשה עוד 1000 טעויות כמו של אוואט רק שלא נאכל ת'לב ונגיע לאלופות.את העובדה שאנחנו מסוגלים ליצור שושלת ולקחת אליפות בארץ הבנו-גם שוערי צעצוע מסוגלים לעמוד...בגלל זה הוא סמל?
    את ליגת האלופות כולם ייזכרו...את השערים של ז'וטא,של יעקובו,של קייסי.זה הזמנים שצריך להיות מחויב בהם.וסלחו לי מאוד:בזמנים שצריך להיות מחויב למועדון-ניר דוידוביץ' וסמלים כמוהו יודעים מתי להפנות את הגב.

9. תומר22 Member

תהיה עקבי. מצד אחד אתה נכנס לשחר לכיס ודורש ממנו להוציא יותר כסף, כי הוא כנראה חייב לך. ומצד שני אתה אומר שהטעות עלתה לנו 10 מיליון דולר. הטעות עלתה לשחר 10 מיליון דולר ואם הוא השלים עם זה אז כדאי שגם אתה תעשה כך.

אם אתה רוצה לחזור לסיפור של אוואט, אז אל תשכח שהליצן עלה לנו בהעפלה לשלב הבא של ליגת האלופות(אם הוא לא היה מסתנוור מהזרקורים במשחקים נגד לברקוזן), שגם שווה סכום כסף נאה ובנוסף, הוא ספג 42 שערי ליגה באותה עונה, כשרבים מהם באשמתו. תזכורת: באותה עונה הפסדנו אליפות על חודו של שער. אפילו בעונה כל כך גרועה כמו העונה הזו לא הגענו לכמות ספיגות שכזו.

לגבי דוידוביץ', שוב פעם, הוא עושה טעויות בהסתמכות על יועצי אחיתופל.

10. Riki Member

בית''ר מסתמנת כמלקטת את כל פליטי חיפה.
    אז טל יעבור לבירה, אופציה ריאלית אחרת ?

11. ManUtd Fan Member

חבל, כל-כך רציתי שטל יחזור אלינו, אבל זה באמת קשה לסרב לכסף הגדול של ארקדי. זה עוד לא סגור, אבל ארקדי ישים לו בכיס את ה-200,000 דולר החסרים לו. אופציות חלופיות? אם אני לא טועה זפטה הועלה כאופצייה, יש משהו חדש לגביו?

לגבי דוידוביץ', שיילך קיבינימט. בעונה שעברה העלו לו את השכר בצורה משמעותית, והוא רוצה שהעונה עוד פעם יעלו לו את השכר בצורה משמעותית. ואם יעשו את זה, זה יכול להימשך עוד ועוד.
    למרות העונה הטובה שלו, אני לא סובל את כל הדיבורים האלה, שיעזוב לאן שהוא רוצה, אולי נצליח לעשות עליו קופה. כמחליף הייתי רוצה את קאלה, אבל זה בגדר חלום.

שווילי עוזב ועובר לויטסה ארנהיים ההולנדית, רוני גפני יהיה המחליף שלו.

מתוך אותה כתבה, על אוהד קדוסי:

12. TariboWest Member

מציקה ההתנהלות הזאת של מכבי חיפה, כמה זמן לוקח לסגור עם שחקנים? שבועיים כבר מדברים על רוסו וקדוסי ועדיין אין חתימה סופית. שיתחילו כבר לסגור עניינים

13. ManUtd Fan Member

חיפה לא אשמה בעניין קדוסי, אלא מכבי פ"ת. הם רוצים עליו 600,000 דולר. על מה ולמה? החלוץ פונה לוועדה למעמד השחקן, ויקח זמן עד שהוועדה תיתן את ההחלטה שלה.

14. Don Joan Roman Member

עידן טל בבולטון חח.

חתם לעוד שלוש שנים בריבר פלייט עם תג מחיר של 10 מליון יורו, יש קופצים? חוץ מזה שגם אם לא היה מאריך חוזה בריבר הוא לא היה מגיע למכבי חיפה בשום פנים ואופן כי היו לו הצעות מהרבה מאוד קבוצות דרום אמריקאיות בכירות וכמה אירופאיות שהן הרבה יותר טובות ומוכרות ממכבי חיפה וגם מוכנות ויכולות לשלם טוב יותר.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפה אשמה ועוד איך,צריך להבין גם שאין סיבה שקדוסי ישחק אצלנו כי יש לנו את ארביטמן ואם אנחנו
    רוצים לייבש חלוץ על הספסל אז אין טעם להרוס עוד אחד.
    אתה לא יכול להתחיל לדבר על קדוסי לפני שדיברת עם לוזון[בטח לא עכשיו שהוא בהתאחדות] זה די ברור
    שהוא יעשה בעיות,מה החלופה שלנו?עומר גולן?עומר פרץ?בעצם מה זה משנה??כל עוד רוברטו נשאר
    אנחנו לא צריכים חלוץ..מה עם לחפש איזה בלם נורמאלי?מה עם לחפש אלטרנטיבה יותר טובה מגפני
    למגרה?מה עם ללכת בכל הכח על טל?שלא נדבר על זה שאם רוצים את רוסו זה 5 דקות לסגור איתו כי הוא
    ישחק אותה קשה להשגה כמו שאני אשחק אותה קשה להשגה מול בר רפאלי.