מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. guyholl Member

גם ככה שווילי עוזב לוויסטה וגפני לטעמי הוא יחסית שחקן ראוי בשבילנו כאחד שבא בלי כסף.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/07
  2. Igi Member

אני אמור להסיק מדבריך שמגרלשווילי הוא הרבה יותר מממוצע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

השינוי ממגרלשווילי לגפני הוא לא כזה משמעותי, אמנם מעט יוריד את האיכות באגף שמאל, אבל בכל זאת זה לא כל כך יורגש.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/07
  3. BeitaReaLiverpool Member

לא הרבה יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    אבל יותר מגפני.

שמע, אולי אני טועה וגפני שחקן טוב, אבל בבית"ר הוא היה על הפנים, כנראה הוא לא עמד בלחץ של הקהל או משהו (מוזר שהוא עובר דווקא לחיפה, גם שם יש לחץ מהקהל..).

4. guyholl Member

כמה הוא כבר שיחק שאתה יכול להסיק דבר כזה?גפני שחקן שעדין לא קיבל הזדמנות ממשית להוכיח את עצמו ואני מקווה שהוא יעשה את זה בחיפה.

5. Igi Member

גפני ממש לא שחקן טוב, אבל הוא בינוני ולדעתי הוא מספיק למה שחיפה צריכה העונה בעמדה הזו.

6. Don Joan Roman Member

עזוב, הוא כמו רבים מאוהדי בית"ר פסלו את רוני גפני כבר מההתחלה וזה חבל לי כי רוני גפני הוא מגן שמאלי טוב וראוי.

7. בועז Member

אולי הוא ראוי אבל לביתר היו העונה 4 מגנים שמאליים(אם יואב זיו נחשב) והם כולם היו טובים ממנו, כולל דנין.

8. Don Joan Roman Member

בכללי לפח התכנון לבית"ר היו 2 מגנים ימניים ו0-2 שמאלים
    ימנים: זיו ואפק
    שמאליים: גפני ודנין
    בלמים: גרשון, בן יוסף, איתן טיבי ואמסלם

אח"כ צורף בנאדו לעמדות הבלמים וכולם אמרו שיש לנו 4 מגנים שמאליים רק כדי לרדת ולצחוק על בית"ר ירושלים בלי להתחשב בעובדות.

9. בועז Member

אני חס וחלילה לא יורד עליהם.
    ארבעת המגנים הם מגנים ראויים ואומנם כמו שאתה אומר אמסלם היה נחשב בלם אבל את רוב משחקיו בהרכב הוא שיחק כמגן שמאלי והיה מצויין.
    גם זיו עשה העונה עבודה מצויינת כששיחק שם, ולגבי דנין ,לדעתי השחקן הזה ממש מוכשר ומקומו בהרכב לפני גפני.

10. shabaaz Member

אוי הפכנו להיות קבוצה פא-תט....מסתכלים על בית"ר ומזילים ריר.....
    ממתי קבוצה ששופכת כל דולר על כל מה שזז היתה המדד שלנו לניהול נכון ולמה שצריך להיות.
    זה רק שמה שמראה שרוני לוי נכשל וינקע'לה שחר לא מסוגל להודות בטעות שהוא החתים מאמן שלא מבין בגרוש ברכש.חודש שללם ולא החתמנו אף מלפפון.

במקום להרחיב את התקציב ל-75 או 80 מליון בהתאם לליגה\לשוק שחר מתקמצן.
    פעם זה היה הדולר...אז הדולר ירד...
    ואז זאת היתה המלחמה,אז נגמרה המלחמה...
    ואז זה היה השוק המקומי,ואז כל המשק בצמיחה שלא היתה כאן 30 שנה(3% לחצי שנה!)
    ואז זה המניות שלו,אז הוא הצליח להנפיק את הפניקס כמעט ב-400 מליון

אז למדנו דבר אחד:שחר שולף את התירוץ הכלכלי כל פעם מהכיס.כי ישראל זו מדינה קטנה.ובישראל ההבנה היחידה של האוהד הקטן בכלכלה היא כמה עולה קרטון קוטג' במכולת.
    אז אני ינדב לכם מידע ידידי:לשחר יש יותר מ4.5 מיליארד דולר מונפקים,6% מזה חייבים להיות נזילים.אם הוא לא מבזבז אותם כל שנה..."הם נשרפים" חזרה וחוזרים לבורסה ואליו,וחוזר חלילה.ככה זה בכל חברה מונפקת-קוראים לזה "הפרש".תעשו את החשבון ותבינו למה לשחר את מכבי חיפה.
    למה ששר ייתן לבנקאים עשירים או למדינה את העונג לחיות מהכסף שהוא מרוויח בניירות ערך?הוא רוצה להנות ממנו לא?
    זאת ועוד:שהוא אחד האנשים הכי קמצנים בארץ.כי אם יש לו עובר ושב שנתי 90-100 מליון דולר שמתמלא כל שנה כמו באר בלתי-מתכלת,אז מדוע מכבי חיפה מקבלת רק 10 מליון דולר?
    לאן 90 מליון דולר הולכים?!

האמינו לי:אוהד אמיתי של המועדון היה רואה את טובת הקבוצה כטובתו.וינקל'ה שחר שהוא בעל של יותר מ-4 חברות יכול להקפיץ מחר כמחרתיים את התקציב ל-100 מליון דולר.אבל הוא בחר בסטנדרטים של פחות ממינימלים מכל בחינה או סטנדרט שלא תביטו:לאוהדים,שחקני הרכש או התקציב.
    אין שום סבה מוצדקת שאוהד או מקצוען שמבין בכדורגל היה עושה זאת:שחר פשוט בחר תחביב שמפרסם אותו וממלא לו את הפנאי בסופי השבוע.ההוצאות?מינימליות.

11. תומר22 Member

למה לשחר להגדיל את התקציב? אין ליגת אלופות בשנה הבאה, גם אופ"א בספק גדול מאוד, והכי חשוב, אין לו שום רווח מהקבוצה והכדורגל, חוץ מהפרסום כמובן. מה זה ענייננו מה המצב של הפניקס או שאר העסקים שלו? שיעשה כסף ושיהיה לו לבריאות. למה להיכנס לבנאדם לכיס ולכנות אותו קמצן? הוא נותן מעל ומעבר, לא רק למכבי חיפה, אלא לחברה ולהרבה ארגוני צדקה. צריך להגיד תודה על כל דקה שהוא במועדון, במקום לבוא ולדרוש ממנו להגדיל את התקציב. ראינו שגם קבוצות עם התקציב הגבוה בליגה שלהן נכשלו, כולל הקבוצה שלנו. תקציב מוגדל הוא לא תמיד ערובה להצלחות.

מה זה עניינך לאן הולכים עוד 90 מיליון דולר? הוא לא חייב לאוהדים כלום ואף פעם לא אמר שישים את כל הרווח שלו בקבוצה. אז 90 מיליון דולר הולכים לכיסו הפרטי, שייהנה, ככה זה עסקים.

12. MHFC Member

טוב אני חייב לתת דעה על כל השחקנים שמועמדים להגיע..מה שבטוח שעם שחקנים כאלה אליפות לא ניקח בעונה הבאה, אלא במקרה הטוב נשיג מקום באירופה, שעל פי הנראה זה מה שכנראה רוצה הקבוצה, כי אם היינו מציגים מטרה (אליפות), לא היינו הולכים על שחקנים בינונים+.

ג'ובאני רוסו- מצד אחד הוא יכול לעזור מבחינת המצב הרוח בקבוצה, להחזיר שמחת חיים לשאר השחקנים ולקבוצה כלל, ואולי גם לתת את ה-20 הדקות שלו במשחק, כי שחקן הרכב קבוע הוא לא. מצד שני הוא בגד ביעקב שחר, לאחר שאמר בחגיגות האליפות שלפני שנתיים שהוא יישאר במכבי עוד עונה, אבל כמה ימים לאחר מכן הוא סגר במכבי ת"א. ככה שבינתיים אני מתנגד להגעתו לקבוצה, אבל במידה והוא יגיע אני אשלים עם העובדה שהוא בקבוצה.

גפני- דווקא אני מאוד תומך בהגעתו לקבוצה, העונה הוא ממש לא הרשים במשחקים שהוא שיחק בבית"ר, אבל אני מאמין שעם הרבה תמיכה מצד הקהל ומצד הקבוצה אליו, הוא יוכל לספק את הסחורה ובגדול, וגם לשמור על יציבות מה שלא היה במכבי חיפה העונה בעמדת המגן שמאלי, אבל זה במקרה הטוב כמובן. אומנם עדיין הייתי מעדיף שמגרשווילי ישאר, עד שהוא קיבל את הביטחון שלו בחזרה וגם סוף כל סוף הראה כדורגל, היה עדיף שיישאר.

עומר גולן- מה אנחנו צריכים אותו בכלל ? עם שחקנים כאלה מכבי חיפה רוצה לזכות באליפות? עוד שחקן שבמקרה הטוב יעשה את מה שקולאוטי עשה בעונה הכי גרועה שלו (העונה). בנוסף גולן הוא שחקן שמרבה להיפצע, ועדיף כבר ללכת על שחקן שלא מרבה בפציעות.

בקשר לקדוסי כבר נתתי את דעתי עליו.

אגב בנושא של מגרשווילי, קראתי בידיעות חיפה שיואב כץ, הבעלים של הפועל חיפה, יקבל 5% מסכום המכירה, וזה מכיוון שאחרי שחיים עבר מהפועל למכבי, הפועל דאגו להכניס סעיף שבו הקבוצה תזכה בנתח ממכירה עתידית.

13. Gustavo Boccoli Member

עומר גולן לא חתם במכבי פ''ת על חוזה חדש? אני כבר חשבתי שהסיפור איתו נגמר. בכל מקרה, אני חושב שצריך להמתין קצת, בקרוב נשמע גם על עוד זרים שאני מקווה ויהיו קצת יותר מ"מועמדים".

14. REAL MADRID Member

עומר גולן מחפש קבוצה בחו"ל, אבא שלו אמר שהוא כבר קטן על מכבי פ"ת ושהוא מבטיח לחזור לשם בסוף הקריירה.
    גולן יכל להגיע לטוטנהאם לאחר שרוני רוזנטל ביקש להיות נציגו של גולן אבל לאחר שאביו של גולן סירב, רוזנטל כבר הספיק לעבוד נגד גולן מתוך כעס.

15. Gustavo Boccoli Member

http://telesport.co.il/article.asp?id=5480

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx