מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ממה אתם כל כך מופתעים?
    להזכיר לכם שרק לפני שנה או שנתיים (לא זוכר בדיוק) הוא דרש העלאה משמעותית מאוד משכרו, ובמידה ולא היו נענים לדרישתו הוא היה עוזב למועדון שהציע לו יותר כסף?
    אני מאמין בסופו של דבר שדוידוביץ יישאר במועדון, שחר לא ייתן לו לעזוב, אך לראות את דוידוביץ פוזל לסכום כסף גבוה יותר מהסכום ממנו הוא מרוויח זה לא דבר מפתיע כל כך, ולמעשה זאת לא פעם ראשונהש אנחנו שומעים על כך.

2. Don Joan Roman Member

כן אני מסכים איתך, שיישאר אצל הירוקים, רק שלא יבוא לטדי.

וגפני הוא מגן שמאלי טוב, לא עושה חורים בהגנה, מנסה לתרום למשחק ההתקפה ולעיתים גם מצליח, הוא הרבה בנוי מביטחון ובבית"ר לצערי לא היה לו את זה.

3. בועז Member

האמת שהוא שוער הרבה יותר טוב מקורנפיין, שלדעתי הוא השוער הכי חלש מבין כל השוערים שמשחקים בקבוצות הבכירות בארץ.

לגבי גפני,
    ברור שבביתר לא היה לו ביטחון, חוץ מארקדי לאף אחד אין שם ביטחון.

4. Don Joan Roman Member

לכל השחקנים יש ביטחון מבחינת שכר וכדו', לגפני אל היה ביטחון מהקהל.
    בקשר לדוידוביץ' וקורנפיין, אני חושב שיש דברים שהם מעבר ליותר טוב בקצת או פחות טוב בקצת.
    יש את העניין של הנשמה, המנהיגות והאהבה למועדון, אם עכשיו חיפה תציע לקורנפיין 600 אלף ובית"ר 100, איציק יישאר בירושלים בלי למצמץ בכלל בעוד דוידוביץ' ימכור את אחותו בשביל עוד 10 אלף דולר.
    חוץ מזה שאיציק הוא מנהיג והוא נשמה והוא סמל, דוידוביץ' גם במכבי חיפה לא היה ולא יהיה מסוגל הלגיע למעמד הזה כי הוא פשוט: לא איציק קורנפיין ולא שביט אלימלך.

5. בועז Member

אני חושב שאי אפשר להשוות מכיוון שגם שביט וגם קורנפיין לא היו שווים לצורך העניין התעניינות מקבוצה מחול ולכן הם יודעים שהם צריכים להשאר בבית איפה שכן רוצים אותם,
    למרות שגם לשביט היתה תקופה שבה הוא נדד מהפועל.

זה בהחלט יפה לראות שערכים כאלו נשמרים היום אבל למעשה בכדורגל המודרני שהכל בסופו של דבר מסתכם בכסף, לצערי יכולת מביאה שחקן להיות מה שהוא, ולא מסורת, כמו פעם.
    כי לא משנה כמה גדול קורנפיין בעיניי ביתר וכמה גדול שביט בעיני הפועל, עובדה שהיכולת של שוער אחר, שאגב אף קבוצה לא יכולה לומר עליו שהוא סמל שלה[דודו אוואט], הגיע הרבה יותר רחוק משניהם.

6. Don Joan Roman Member

נשמה שלי, כשתבין מה אתה רוצה לומר תבוא אליי.
    אני לא מבין מה הקשר בין אוואט, דוידוביץ' וקורנפיין ולזה שהוא הגיע יותר רחוק מהם.

7. hai Member

שישאר בחיפה אם ביתר יביאו אותו זה פשוט ביזיון אם מביאים מישהו במקום קורנפיין אז שיהיה שוער ברמה גבוהה ולא ניר דווידוויץ' שעם כל הכבוד הוא ברמה של קורנפיין ואפילו פחות טוב ממנו. אני בטוח שאם ניר יבוא במקום קורנפיין אוהדי ביתר יקבלו את זה לא טוב..

8. Riki Member

אתמול תומר סיפר לי על ניר, הרגשתי כאב עצום. האמת שכולנו יודעים שאחרי הפציעה שהייתה לו עכשיו כולנו לקחנו נשימה ארוכה וחיפשנו אלטרנטיבה להחליף אותו במקרה של פציעה חמורה. אבל כל הקטע הזה של ניר בירושליים על מנת להעלות את שכרו שגם ככה וגם ככה הוא גבוהה, זה פשוט בית זונות אחד שלם.

אני לא מבינה, ממש רוצים לשחרר אותו או שהכול פוזות של נקבה מצידו של ניר ?

9. תומר22 Member

זה סתם דיבורים רגילים של קיץ ושני הצדדים, גם ניר וגם הקבוצה, לא תורמים יותר מדי לשקט עם פליטות פה מיותרות. הוא התאכזב מאיך שהעונה הזו התנהלה ומכך שהיו מוכנים לוותר עליו בשנה שעברה(אם גרנט ולבייב היו מגיעים להפועל ת"א) ולכן נשמע קצת ממורמר בראיון. לא ייצא מזה כלום בסופו של דבר.

10. Riki Member

הוא מתוסבך, מצד אחד הוא אומר אפילו בופון לא עזב את יובה, ומצד שני....

11. Igi Member

זה בסדר, זו לא הפעם הראשונה שניר לא בדיוק "מבריק" בראיונות.

Last edited: Jun 4, 2007
  12. REAL MADRID Member

בית"ר הוציעה הודעה רשמית שניר לא בתוכניות שלה..

13. תומר22 Member

ניר יישאר ירוק והכל בסדר, יש דברים יותר חשובים שצריך לעשות בקבוצה וחבל להוסיף עוד עיסוקים שלא לצורך. דברים שנאמרו לא היו צריכים להיאמר ועדיף לשים הכל בצד ולא להתחיל להיעלב ולהיפגע.

14. Don Joan Roman Member

וטוב שכך, אין לנו שום רצון להחליף את השוער הישראלי הכי טוב לבית"ר ירושלים בשוער ישראלי אחר.
    אם כבר מישהו מחליף את האגדה זה רק וינסנט אניימה או איזה שוער פנתר מליגה אחרת, טוב שהוצאנו את ההודעה הזאת כדי למנוע מניר דוידוביץ' לשדרג את החוזה שלו על הגב שלנו, אני מקווה שנוציא אחת דומה לגביי קאלה.

ד"א תגידו מזל טוב כי רוני גפני הוא המגן השמאלי שלכם לעונה הבאה, קיבל מבית"ר ירושלים שחרור בחינם (וחבל כי בעוד שחיפה הרוויחה עלינו 100 אלף דולר על אריק בנאדו, אנחנו נותנים להם שחקנים בחינם, אבל בסדר גם הם כמו פניג'ל ילמדו שאף קבוצה לא תעשה להם טובות כשהם יזדקקו למשהו אלא ימצצו כמה שיותר כסף).

Last edited by a moderator: Jun 4, 2007
  15. BeitaReaLiverpool Member

אם גפני חותם (אמןןןן), זה אומר ששווילי בחוץ, ולדעתי זה עוד ירידה ברמה לחיפה.
    גפני הוא מגן ליגה ממוצע, שאיכשהו קיבל חוזה בקבוצה גדולה.
    חיפה גם הרוויחו אותו בלי כסף, מהלך לא מובן מצידה של בית"ר, אני לא זוכר שחילקו לנו שחקנים.