מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Don Joan Roman Member

זה לא קשור האחד לשני כי גולן אמר כבר ללוזונים שהוא רוצה לעבור כי במכבי פ"ת אין לו אתגרים.

2. Raulito Madridista

עד עתה לפי השמועות שאולי שיקריות, נראה שמכבי חיפה לא הבינה את הבעייה וההנהלה לא הבינה מה פגע בקבוצה בעונה האחרונה. אין טעם להחתים עשרה חלוצים וגם לא יותר מאחד. אני לא בטוח שאוהד קדוסי הוא הפיתרון וגם לא עומר גולן שאותי ממש לא מרשים, לדוגמא לא אשמח אם הוא יגיע להפועל ת"א ואני מקווה שגיא לוזון לא יביא אותו.
    אני חושב שחיפה צריכה קודם כל לטפל בקישור לפני שמתחזקים את שאר העמדות.
    חיפה צריכה לפעול ולהביא קשר 50\50. רוני לוי צריך לחפש אופצייה נוספת, לא רק עידן טל קיים. אז נכון, קשה למצוא שחקן ברמה שלו, ואולי עד שמוצאים מישהו מתאים המחיר פוגע, אבל חיפה צריכה להשקיע כסף על מנת לחזור להיות קבוצת צמרת ולהוות פקטור בליגת העל. בית"ר תשקיע ותעשה זה בטוח.
    מצד שני יש לחזק את הקבוצה בעמדת הקיצוני. גוסטבו בוקולי לא הרא העונה יכולת טובה בשלבים רבים. לא ראינו ממנו את היכולת המעולה באליפיות הקודמות. אלן מסודי בדרך החוצה או שבסוף יישאר? על מליקסון לא באמת בונים שם ואם הוא לא יפסיק ללכת עם הראש בקיר ולחשוב רק על לכדרר ולכדרר הוא לא יימצא את הפוטנציאל שלו ואני חושב שזה מה שייקרה.
    אני בכלל חושב שחיפה צריכה אולי לשחרר את יניב קטן. הוא איכזב בענק. אבל אני חושב שהוא ייקבל עוד הזדמנות ואולי בצדק אפילו. הכישלון של חיפה השנה זה לא רק יניב קטן.
    הייתי מחזק את הקבוצה בחלק ההגנתי ורוכש בלם.

3. Barrel Roll Member

תגידו, אנדרסון הולך הביתה או לא? מה נסגר?

4. Gustavo Boccoli Member

צריך למצוא לו קבוצה שתקנה אותו, ועושים מאמצים רבים בישביל למצוא לו. אני מעריך שבסופו של דבר הוא לא יהיה בקבוצה בעונה הבאה, גם הוא יבין בסוף שלא רוצים אותו ולא כדאי לו להישאר.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחפשים במקומו מישהו,במידה ולא ימצאו אנחנו נראה אותו גם שנה הבאה.

6. shabaaz Member

אמרת 4 חלוצים אז תרשום תחמישי:איתי שכטר.
    היום נכתב שבגלל שאבשלום נוריאל עוזב את נצרת עליתהאופציה הראשונה לרכישה על כרטיסו של שכטר חוזרת לשחר.
    לדעתי שחר חייב לקנות את שכטר ולהשאיל אותו לנתניה:שכטר לא בשל עדיין למכבי חיפה.
    ישנן יסודות שעטר צריך ללמד אותו:בעיטה בשתי רגלים,להחזיק פחות בכדור וכו'...
    אישית-עטר שם את לוי בכיס,אבל מה לעשות יש דברים שלומדים רק במגרשים מעופשיים ולא בחממה של קצף.

לגבי עומר גולן:חלוץ מעולה:אבל אני לא מבין איך רוני לוי מתכנן לשחק עם 3 חלוצים שוב?
    או שהוא מתכוון לוותר על ארבייטמן וקולאוטי,או שהרוטציה שלו תהיה ארוכה מאוד.מעבר לכך:אם הוא שוב מתכוון להסוות שחקנים כמו קטן וארבייטמן לתפקידים משונים זה יהיה מאוד מוזר.
    אצל רוני לויתזכרו:שינויים גדולים אף פעם אין.

שחקני חיזוק שלא פנינו אליהם וכן היינו צריכים לראות במכבי חיפה:
    1.בוקסנבוים-הקשר הכי משפיע שעשה את הפריצה הכי גדולה מבחינת שערים ויכולת טכנית.בנוסף לכל שחקן בית.
    2.יניב עזרן\סלים טועמה-שחקני אגף שמאל מספר אחת בארץ.
    פעם שחר היה מביא את הטוב ביותר עבור הקבוצה והמאמן-היום...פשוט עצוב.
    3.משה אוחיון-קשר מעולה.גם כשהוא היה בארץ כבר היה צריך להיות אצלנו.בעיטה מעולה,ראיית משחק.כל מה שקשר שגדל אצל יוסי מזרחי קיבל.
    4.זאב חימוביץ'-בלם מצוין שמשום מה אנחנו מחכים שאחת הקבוצות תחטוף אותו.
    5.עידן טל-צריך להגיע:אבל לא יגיע לפי ההרגשה שלי.

שחקנים שצריך להעיף לעזעזל אבל מחזיקים אותם בגלל חוזה ונוחיות:
    מסודי,גזל,אנדרסון,סואן...ואם זה תלוי בי:שימכרו גם את יניב קטן ויחסכו הרבה כסף והרבה אגו.

7. תומר22 Member

עומר גולן מגיע רק אם קולאוטי יעזוב למקסיקו, זה קודם כל. איתי שכטר זה סתם ספקולוציה, איזה עיתונאי עשה אחד ועוד אחד, זכר שנוריאל, שעוזב את נצרת עילית, הוא חבר של שחר והחליט על שידוך.

בקשר לעומר בוקסנבוים. הוא אחלה שחקן ועשה פריצה גדולה העונה, אבל הוא ממש לא שחקן בית שלנו. הוא גדל בהפועל ר"ג.

שי מימון עדיף בהרבה על זאב חיימוביץ', גם בגלל התיאום עם דקל קינן ובעיקר מפני שהוא שחקן בית ולא עוד רכש.

8. Igi Member

האמת שבאותם ימים כרטיס השחקן שלו היה אמור לעבור לשחר, אבל קרה משהו והעיסקה התפוצצה. בכל מקרה, זה לא יזיק שתהיה לנו מנייה כמו שכטר לשנים הבאות, אבל מה שכן, עכשיו אנחנו לא זקוקים לו.

9. שגיא Guest

מה אתם זורקים שמות לאוויר?

זאב חיימוביץ הוא לא הבלם שחיפה אמורה לבנות עליו. נכון, שחקן כשרוני, אבל בסופו של דבר הקבוצה שלו ירדה ליגה וההגנה שלה לא נראה מי יודע מה, וזה עוד בלשון המעטה. חיפה הולכת על בלם זר, ואין שום סיבה שנרכוש את זאב חיימוביץ' כדי שישב על הספסל, במיוחד אם שי מיימון חוזר ויכול להיות אחלה בלם שלישי בקבוצה. וזה עוד בלי שהזכרנו שגם אלון חרזי עדיין משחק.

בוקסנבויים הוא עוד שחקן שמכבי חיפה לא צריכה, עם כל הכבוד לנוכחות ולהשפעה שלו העונה במכבי הרצליה, בעמדת הקישור ההתקפי יש למכבי חיפה לא מעט שחקנים, ולא צריך את בוקסה. צריך להתמקד יותר בקשר במרכז המגרש (עידן טל) או קשר לאגף שמאל (למרות שקטן יכול להיות מאוד מוצלח שם), ולא לנסות לרכוש כל שחקן שנתן עונה טובה.

10. הרצליה Member

שי מימון לצערי אמור להמשיך בהרצליה.
    אגב אתמול היה כתוב בעיתון שהרצליה ביקשה להשאיל את אדורם קייסי, מעניין מה חשבנו לעצמנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

11. Igi Member

דווקא בוקסא היה יכול להיות נחמד, אבל הוא סגור בהרצליה.
    בכל מקרה, מה עם דה ברונו? לדעתי זו תהיה אופצייה מצויינת עבורנו. הוא מכיר את הארץ, יודע שמכבי חיפה היא קבוצה גדולה ואין לי ספק שאם נפנה אליו הוא ירצה לבוא.. בדיוק השחקן שאנחנו צריכים העונה.

12. Don Joan Roman Member

דה ברונו במכבי חיפה יפול בין הקרשים כי רוני לוי שוב ייעשה את טעות אלן מסודי וישים אותו כקשר שמאלי בלי להבין שהאיכויות שלו הן איכויות של פליימיקר.

13. Riki Member

יש למישהו מושג מתי בערך מתחיל מכירת מנויים ?

14. Igi Member

מה פתאום, אמרו בפירוש שאם רוני לא ימצא קשר לצד דירסאו, מכבי חיפה תלך על אפשרות דה ברונו. אני לא חושב שרוני עד כדי כך עיוור(אבל מצד שני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ).. דה ברונו הוא שחקן אמצע מובהק. לא מהיר ולא מבריק במבצעים של אחד על אחד כמו מסודי, לכן אין שום סיבה שיתופקד באגף.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/07
  15. TariboWest Member

נראה לך שרוני לוי יישחק עם קשר אחורי אחד?