מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Igi Member

פתיחת העונה זה אומר המשחקים המיותרים באינטרטוטו ובגביע הטוטו, או פתיחת הליגה?

2. שגיא Guest

אני מאמין שפתיחת הליגה. רק אחרי סיום אליפות אירופה הוא יעשה את הניתוח, וגם ככה התכנון היה לא לשתף את שחקני הנבחרת הצעירה במשחקי האינטרטוטו, ובהנחה שההחלה מהניתוח תהיה לפחות חודש-חודשיים, הרי שמדובר על תחילת משחקי הליגה, ולא האינטרטוטו.

3. Gustavo Boccoli Member

חבל, אבל לקדוסי ככה יהיה זמן להראות מה הוא שווה, בלי שכולם יבכו שהוא לוקח את הדקות של שלומי. אם הוא באמת ירשים ויהיה טוב, אז כנראה שמגיע לו לשחק. בכל מקרה החלמה מהירה לארבייטמן.

4. תומר22 Member

אף אחד לא השווה את רוני לוי לונגר או פרגוסון, רחמנא ליצלן, אבל אל תשכח שהטירון הזה הביא לך(טוב כנראה לך לא), הביא לנו, 3 אליפויות רצופות ועונה יפה באופ"א. אם תרצה או לא תרצה.

הסגל הקצר היה מנת חלקם של כל המאמנים שעבדו בחיפה בשנים האחרונות. להזכירך, הפסדנו אליפות בהפרש שערים למכבי ת"א רק כי שום סירב לעשות רוטציה ושחק את השחקנים(טוב, זה והליצן שהיה לנו בשער באותה עונה).

אני זוכר אוהדים רבים מקללים את שום, שבלי ספק הביא כדורגל יפה ואטרקטיבי. אני זוכר את האוהדים יורדים לחייו של גיורא שפיגל, בלי לזכור לרגע את כל מה שעשה במכבי חיפה. אי אפשר להגיד שהקהל הסתפק בימי שחר רק בכדורגל התקפי - תמיד רוצים גם וגם - כשיש תוצאות דורשים כדורגל יפה, וכשיש כדורגל יפה מתעצבנים שאין תארים.

כמו שכבר אמרתי, הזיכרון הוא סלקטיבי. אתה זוכר כדורגל אטרקטיבי וקהל שנוהר למגרשים גם בעונות האפורות של סוף שנות ה-90, אבל אתה שוכח את המשחקים העלובים לעיני יציעים כמעט ריקים, כשהשחקנים מתנצחים במהלך המשחק עם הקהל המועט שהגיע ומקלל.

5. idan- Member

חוץ מאוהד קדוסי שכבר הכל סגור איתו חוץ מהחתימה, עכשיו מפורסם בספורט 5 שמכבי קרובה לסיכום גם עם עומר גולן.
    אם הוא יבוא, יהיה מעניין שנה הבאה בהתפקה של חיפה - קולאוטי, ארבייטמן, קדוסי, עומר גולן ויניב קטן שאני לא יודע אם להחשיב אותו חלוץ או לא, בקשר לתומר חמד לפי מה שהבנתי הולכים להשאיל אותו לסכנין.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מתלבט אם לצחוק או לבכות. נראה לי שאני אלך על לבכות. יש לנו 4 חלוצים אז בואו נרכוש עוד אחד למה לא? אחרי זה לעידן טל, בנאדו, ספטה, ואחרים אין לנו תקציב. באמת שלא ברורה לי מדיניות הרכש בקבוצה, אך כנראה שרוני לוי חושב שאנחנו משחקים רק עם חלוצים בקבוצה, כי בכל שאר העמדות אנחנו בלי חיזוק בכלל. אה, שחכתי הוא רוצה את גפני!

7. Nevermore Member

מילא אם היינו מדברים על חלוצים רציניים.

אבל עומר גולן... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

8. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
    באמת נראה לכם שחיפה תחזיק בגולן,קולאוטי,קדוסי וארבייטמן? לא נשכח גם את קטן, שאולי רוני ימשיך לשחק איתו בעמדת החלוץ המצטרף.

לדעתי העניין עם גולן זו סתם המצאה של התקשורת.. יכול להיות בכלל שבחיפה מעוניינים להביא אותו במקום קדוסי? לא יודע, נראה לי מופרך מדי.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/07
  9. שגיא Guest

גם לי נראה דבילי העניין הזה. בטח סתם איזה מילה שהסוכן שלו זרק כדי שהוא יוכל לקבל יותר מכסף מבית"ר או הפועל תל אביב. אם כן תצא העיסקה לפועל, זו תהיה אחת העסקאות הכי מיותרות שעשתה מכבי חיפה.

10. Gustavo Boccoli Member

ואחרי זה אומרים שאין כסף בישביל זרים... מזה השטויות האלה, עומר גולן? אז בישביל מה הביאו את קדוסי? במקום להביא חלוצים, כי יש וגם דיי ברמה, צריך להביא קשר התקפי שיעזור להם. עידן טל אני כבר מניח שלא יבוא, אז שיעקב שחר ישמור את הכסף בישביל הזרים שרוני לוי הולך לראות ולא יעשה שטויות עם שחקנים סוג ז'.

11. Gustavo Boccoli Member

אני חושב שזה יותר מתאים לפה מאשר לדיון המלפפונים:
    דקל קינן סיכם לעוד 3 שנים בחיפה:
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/589/372.html

החלטה מצויינת, בזמן טוב גם. בדיוק לפני משחקי הנבחרת, ששם בטח הרבה יראו אותו, ועכשיו הוא של חיפה ולהרבה זמן. הוא צעיר, ועם הזמן יתקדם. בלם ענק, ואני מאוד מרוצה מהמהלך הזה, לדעתי הכי טוב בכל תקופת המלפפונים הזאת (ואם לא יהיה משהו מפתיע, גם אחרי שהיא תגמר).

12. REAL MADRID Member

סוגייה למחשבה, אחרי שראינו את מקרה קדוסי שנעשה ללא ידיעתו של לוי, וגם עם עומר גולן אין מעורבות ישורה של לוי. חוץ מזה, שחר לא מוכן להחזיר את בנאדו למרות בקשתו של לוי..

האם שחר בונה בעצמו את הקבוצה והוא סומך על לוי שיוציא מהם את הכל אבל לא סומך על רוני לתפקיד הבאת השחקנים?

13. Don Joan Roman Member

כן עם עשרה חלוצים זה מה שיביא אתה אליפות לחיפה, העשרה חלוצים.

14. King Kenny Member

שישחקו 0-0-10.

15. TariboWest Member

או שזו סתם ידיעה לא נכונה (מוזר שהלוזונים יוותרו גם על קדוסי וגם על גולן בקיץ אחד), או שיעקב שחר פשוט מנסה לרכוש כל מי שניתן, לפני שגאידמק שם עליו את היד. אם זאת האפשרות השנייה, אז לפחות לא נראה חילוף במצב פיגור של מגן ימני במגן ימני.