מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. sabagtv Member

א]לא רוצים את רוסו בחיפה ! ! ! !
    ב]קדוסי יחתום ביום שלישי כנראה...

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי רוצה שנשאיל את אלמדון ונביא את אבי פרץ במקומו,אני מאמין שהוא יסכים לשבת על הספסל
    כי הוא כבר עשה את זה בעבר אצלנו והוא גם שוער טוב שיכול להיות שוער ראשון של קבוצת תחתית
    בליגה.
    האמת שי,אני יכול למצוא לא מעט שוערים שהם לא רעים וישמחו לשבת על הספסל של חיפה,עדיף
    שאלמדון יילך ויתפתח שנה שנתיים במועדון אחר.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא אמרתי שאין, אבל אם הוא אומר שאלמדון, שהוא שוער לדעתי לפחות לגיטימי, הוא בדיחה עצובה אז כנראה יש לו סטנדרטים מאוד גבוהים, כאלה שברמה גבוהה אבל יירצו לשבת על הספסל. לי קשה למצוא כאלה, ועובדה שגם הוא בדוגמאות שלו לא נתן כאלה.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב להגיד שאלמדון זה בדיחה גרועה זה זיכרון קצר,הוא באמת שכח את ה-8 משחקים שאלמדון לא
    ספג בהם בליגת העל,לא מעט בזכותו,העונה הזאת הייתה רעה מאוד בשבילו בגלל שהוא נשאר על הספסל
    שלנו,אלמדוני[כמו שוסילי קורא לו] צריך להיות בקבוצה אחרת ואני הייתי רוצה לראות במקומו את אבי
    פרץ הנשמה מסיים את הקריירה שלו אצלנו.

5. a.m Member

תיקון קטן, 9 וחצי משחקים
    לפרץ אין מה לחפש במכבי חיפה, יש מחליפים צעירים אצלנו
    לא צריך להביא אותו במקומם

6. hod Member

הקלף של הדוגמאות לא יעבוד לצערי
    אני אמרתי את דעתי על השוער, אינני מחויב להביא דוגמאות

7. BeitaReaLiverpool Member

אני לא יודע מה מתלהבים מאלמדון.
    שוער ממוצע, יש יותר טובים.
    כל משחק הוא חוטף 3 , לא הגיוני..

8. Igi Member

גם בצעירה הוא חטף 3 מול צרפת?

מה שאומר שהדעה שלך מבוססת על כלום.

תפסיקו להרוג ילד צעיר רק בגלל שעונה אחת לא הלך לו.
    המחסור במשחקים שגרם לחוסר ביטחון, ההגנה הליצנית והמצב המנטאלי והמקצועי ששרר במועדון בזמן שהוא פתח בהרכב, לא בדיוק עזרו לתקופה שלו במכבי חיפה העונה.. זה פשוט עוול לשפוט אותו עפ"י כמה משחקים רעים. למה אתם לא שופטים אותו עפ"י העובדה שכמעט לבד הוא העלה את הנבחרת הצעירה מול צרפת עם משחקים גדולים? בקיצור, הטענות שלכם כלפיו מגוחכות. מה שכן, כמו שכבר אמרתי פה אלפי פעמים, אין לו סיבה להישאר כיום במכבי חיפה.. הוא צריך לבקש מהמועדון שישאילו אותו לקבוצה קטנה.

9. hod Member

תראה, אני הרבה בפורומים, אני מכיר את השטויות האלו של "תביא דוגמאות". מה הקשר למבוסס?!
    לפי הרעיונות שלך, כל אדם שאומר את דעתו חייב להביא דוגמאות, אחרת אין ביסוס. הגיוני? לא!
    כשאדם אומר לחבירו שהוא מכוער, הוא חייב להביא דוגמאות למישהו יפה?
    אלמדון הוא שוער גרוע, גם בלי דוגמאות. אני מתייחס עכשיו לאלמדון, מה אתה מתחיל לדרוש דוגמאות ולהביא לי נתונים שאלוהים יודע מלפני כמה זמן ואיפה הם?!
    אני מתייחס ליכולת של אלמדון במכבי חיפה. נקודה.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אוקי תן לי לסכם את מה שאתה אומר בעצם: לדעתך אלמדון גרוע, ואתה אומר זאת על סמך 4 משחקים בהם הוא שיחק העונה. אתה לא רוצה להסתכל גם על העונות הטובות שלו כי לדעתך הם היסטוריה. סיכמתי נכון? אם כן הדעה שלך היא הבדיחה העצובה ולא אלמדון.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

hod אומר דברים שראויים ליחס. תום אלמדון נכשל בהופעותיו העונה בליגת העל. ניל אברבאנל, שוער בן גילו (פחות או יותר) של תום אלמדון, היה צריך לעמוד בשער של הפועל תל אביב במעמד הרבה יותר מחייב ממשחק פשוט בליגת העל (שאז כבר היה ברור לכולם שהיא ברחה למכבי חיפה) והצליח במשימה די יפה.
    יכול להיות שהוא באמת מוכשר כמו שאוהדים הירוקים בפורום מוכרים לנו אותו, אבל ההופעות בנבחרת לא הופכות אותו לשוער בשל לקבוצה כמו מכבי חיפה (שמתיימרת להיות כזאת שנאבקת על האליפות).

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מסכים איתך אבירם אבל תסכים איתי שלגבש עמדה על שוער ועוד לצאת בהצהרה כזאת בומבסטית היא לא הגיונית על סמך 3-4 משחקים. אתה יכול להגיד שזאת הסתכלות על העבר, אך תום הראה לכולם באליפות אירופה כי כאשר יש לו ביטחון והוא ניצב מול שחקנים, בלי להמעיט בערכי השחקנים הישראלים, ברמה קצת יותר גבוהה מהם, הוא עמד במבחן בצורה יוצאת דופן פעם אחר פעם. זאת דעתי גם לגבי אברבאנל, אי אפשר להגיד שהוא שוער יותר טוב מ X ומ Y, וכי הוא יכול לעמוד בשער של קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות. אחת התכונות החשובות לשוער היא יציבות, ואי אפשר לקבוע אם שוער יציב על סמך 4 משחקים. באותה מידה במשחק ליגה אחר אבארבנל יכול היה לספוג שלושה שערים שיערערו לו את הביטחון להמשך, ומה אז? הוא כבר לא לקח את הצ'אנס שקיבל והוא לא ראוי לעמוד בשער הפועל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/07
  13. Gustavo Boccoli Member

תום אלמדון, בתור שוער שני, הוא מצויין. אם הוא לא יקבל את אפודת השוער הראשון להרבה זמן, יהיה קשה לראות שיפור גדול, כי הוא חייב הרבה ביטחון. אני בטוח שאם הוא יקבל עונה שלמה, ואז יצטרכו לדרג אותו, הוא יהיה בין המובילים בליגה. כרגע הוא שוער מחליף, ולשוער מחליף הוא ברמה גבוהה מאוד.

14. a.m Member

אמנם נכון שהשנה זו עונה גרועה שלו למעט הצעירה, אבל אנחנו יודעים מה הוא באמת שווה
    לא סתם הוא השוער של הצעירה, הוא כבר הוכיח שהוא שוער מצויין בעבר
    אז נכון שהייתה לו עונה לא טובה ב4-5 משחקים בהם שיחק, אבל לא בגלל זה פוסלים שוער

15. LiRaN Member

לאלמדון יש כישרון ענק רק חבל שהוא מיתייבש בספסל כי הוא יכול להיות שוער טוב בקבוצה קטנה עד שיתפוס ביטחון ויחזור לחיפה כמו גדול.
    ואל תישכחו מהו עשה בתקופה שדוידוויץ' היה פצוע.
    צריף להישתפשף קצת