מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. מרקו ואן באסטן Member

את קדוסי לא צריך להביא.
    ארבייטמן יכול להסתדר טוב מאוד מחוץ לרחבה. רק תתרגל אותו כמו שצריך. התכוונתי שמצד שמאל ישחק קטן ויחתוך לאמצע. זה דבר שיכול לעבוד טוב. ארבייטמן הוא לא נגר. הוא שחקן טכני הוא לא חייב להיות תמיד בחוד. הוא יודע לשלוט בכדור ולהצטרף מאחורה. בגלל זה אני אומר שקטן משמאל ארבייטמן מימין וקולאוטי בחוד,זה דבר שיכול לעבוד מצויין.

2. MHFC Member

תשים לב מה כתבתי, הוא נתן עונה סבירה, זה אומר שהוא מגן סביר? לא, הוא מגן טוב+, כתבתי שהוא לא יציב, משחק אחד יכול להיות מבחינתו מצוין, ומשחק אחר-כך יכול להיות חלש מאוד מבחינתו. וזה אומר שהוא ליצן?

זה לא רק הוא עלה ב-12 נקודות העונה למכבי חיפה, זה כל ההגנה, תשים לב שזה גם האחרים. לגבי ההרמות, לפעמים יוצאות לו הרמות טובות, ולפעמים פחות טובות, הוא עוד צריך להתשפר בחלק הזה, ורוב הטעויות שלו התרחשו בחלק הראשון של העונה, בחלק השנה הוא כמעט ולא עשה טעויות קריטיות.

צריך שינוי בעמדת המאמן.

3. TariboWest Member

j.k15, אף אחד לא אמר שהוא בא על חשבון ארבייטמן. לדעתי, יעקב שחר קנה אותו כשחקן פוטנציאלי, לפני שגאידמק ייקח גם אותו. איך אפשר להגיד על חלוץ שנותן 35 גולים בעונה שהוא מחמיצן?
    כמו שאמרתי, אני לא מתעסק פה במי יותר טוב, אבל חאלס עם הזלזול הזה בקדוסי.

ואן באסטן, היתרון של ארבייטמן זה שהוא גולר. אם אתה תוקע אותו באגף, לא תראה ממנו כלום (כמו שקרה רוב העונה). חוץ מזה, אם אתה רוצה קשר 50:50 כמו עידן טל, איפה תשים אותו? ב-4-3-3 אתה חייב גרזן כמו דירסאו בקישור.

Last edited: May 25, 2007
  4. Don Joan Roman Member

תרשה לי לחלוק עלייך בנוגע לשלומי ארבייטמן.
    אני מכיר את הבחור מאז גיל 9 והעמדה היחידה שבה הוא ממלא חלק מהפוטנציאל הענק הגלום בו(כדי למלאות את כולו הוא צריך מאמן ברמה, מישהו כמו קשטן) זה בעמדת החלוץ, הוא יכול לשחק כחלוץ שמצטרף והוא יכול לשחק כחלוץ שכולם הולכים אליו אבל ברגע שתיתן לו לשחק באחד מהצדדים הוא ייעלם כי הוא פשוט לא שחקן של דריבל ולהרים אלא לנגוח ולהפציץ.

5. Barrel Roll Member

JK
    מגרשווילי הוא הסיבה שעפנו מליגת האלופות, הוא שחקן מזוויע, הוא מגיע להתקפה ולא יודע מה לעשות עם הכדור
    מה הרשים? תראה איך אנחנו נראים, במה הוא הרשים בדיוק? אפילו קייסי עם חצי רגל בקבר יותר טוב ממנו, על מה אתה מדבר? הוא זוועה ולא צריך להיות פה בכלל, בהצלחה לו בויטסה ושלא יחזור לפה.

6. מרקו ואן באסטן Member

אני גם בדעה הזאת מהמחזור ה7 של העונה הראשונה שלו כאן. הקשר בינו לבין מאמן הוא מקרי בהחלט. אבל חבל שיענקלה חושב שהאליפויות היו בזכותו.

7. מרקו ואן באסטן Member

גם חלוץ שמצטרף זה דבר שיכול לעבוד. אבל העיקר שרוני לוי יבין ששלומי יכול לשחק גם שקולאוטי משחק ולהיפך. מכבי חיפה חייבת שיהיה יותר אפשרויות למעלה.

8. MHFC Member

אז על חשבון מי הוא בא, חמד? לא, לא הביאו אותו בשביל לשבת על הספסל כל העונה בלי לקבל דקות כלל, מביאים אותו על חשבון ארבייטמן, למרות שאני מקווה מאוד שארבייטמן הוא זה קיבל את הדקות ולא קדוסי.

היו לו בהחלטה הרבה טעויות באותה תקופה, אבל כפי שאמרתי הוא השתפר במשך העונה, מה אתה מצפה משחקן שישב כל העונה על הספסל?

חאלס עם הסובייקטיביות.
    מה זה השטויות האלה לא הרשים, תסתכל משחקים ותבחין במגרשווילי טוב טוב ותראה שהוא דווקא מגלה יכולת טובה, סתם אתם מחפשים את הטעויות אצלו כמו הרבה אוהדים, אבל על הדברים החיובים אתם לא מסתכלים אה ?

9. Barrel Roll Member

הדברים החיובים לא מספיקים אבל, אם זה כל מה שהוא יכול- אז זה לא מספיק טוב
    מה זה משנה אם יש דברים חיוביים? העונה הייתה כישלון, ואם הוא לא יכול להיות יותר טוב מזה- אז מה הקטע?
    יש לו איבודי כדור מעצבנים, לא כמו האיבודים של קטן, אבל עדיין איבודים שגורמים לך לרצות לרדת למגרש ולהרוג אותו ולחרוט עליו "מה אתה דפוק?".

אנחנו צריכים לחשוב הרבה יותר קדימה ממנו, הוא אולי יכול להיות שחקן גיבוי, אבל בטח שלא המגן השמאלי הפותח שלנו.. מה אתה לא מסכים עם זה? אתה באמת מאמין בו?

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא כל כך מסכים איתך, אבל נניח שאני לרגע יילך עם הראש שלך. מי יש יותר טוב? בן דיין לא אופציה, הוא יישאר בנתניה, והיחידי שרוני לוי מעוניין בו הוא רוני גפני. הוא יותר טוב מבחינתך? כי מבחינתי ממש לא.

11. Don Joan Roman Member

גפני לא עושה יותר מדיי חורים בהגנה, הוא לא מפקיר עמדות והוא יותר ממושמע ממגרשווילי, הוא גם מנוסה יותר ולדעתי הוא גם מגן טוב יותר כרגע.

הקהל בטדי סתם עושה לו את המוות כי הוא כביכול תופס את מקומו של אלירן דנין.

12. w2k1 Member

---------------------------------קולאוטי(ארבייטמן)----------------------------------------

--------------קטן(כיאל)------------------------------------מסודי(רפאלוב)-------------------

-------------------------בוקולי(מליקסון)--------------טל(i wish)------------------------------

----------------------------------------דירסאו(הכל רק לא סואן)---------------------------

רכש(משומר)-------------------------------------------------------------------קייסי(דנין?)

--------------------------רכש(חרזי)----------------קינן----------------------------------------

---------------------------------------ניר(אלמדון)---------------------------------------------

יכול לעבוד מצויין.... חיפה לא רק צריכה לרענן שורות אלא גם שיטת משחק............

נכון אני מרגיש במנג'ר אבל זה לא בגדר בלתי אפשרי...............
    מה שצריכים שלוי יפתח קצת ת'ראש ושחר ת'כיס ויהיה בסדר.............

13. Don Joan Roman Member

את דנין אתה יכול למחוק מהרשימות שלך כי המועדון האחרון ואני מדגיש האחרון שהוא יעבור אליו זה מכבי חיפה.

14. Gustavo Boccoli Member

לא יודע אם זאת העמדה שכדי שכיאל ישחק בה. כשכתבת "הכל חוץ מסואן", שם היית צריך להכניס את כיאל.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ד"א גם אלמדון צריך ללכת לשנת התחשלות איפשהו...הגיע הזמן שהוא יפסיק לשחק בפלאפון על הספסל.