מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איזו טפשות! אנחנו לא מפסיקים להתעניין בשחקנים זרים, מצהירים בכל הזדמנות אפשרית שאנחנו רוצים לרכוש אותם ותמיד יש את אותה התשובה : "הוא חורג מהתקציב שלנו". יש לנו 4 חלוצים בסגל, בישביל מה לרכוש את קדוסי? למה? כל הנהלת מכבי חיפה, גם שחר וגם רוני לוי מתנהלים כמו שכונה, חיזוק לא מתאים, הפצת שמות אבל בתכלס כלום ושום דבר. שלא נדבר על זה שגם מבחינת קדוסי, אין ספק שהקריירה שלו תפגע מהמלך הזה לנוכח דקות המשחק המעטות שהוא יקבל. הגיע הזמן שמשהו יעורר שם את מקבלי ההחלטות, כי כמו שכבר אחד מגורמי מכבי חיפה אמר בסוף נשאר בלי כלום.

2. Don Joan Roman Member

מהלחץ שלא יישאר לכם כלום אתם מנסים להחתים את כל מה שזז ולא משנה אם אתם צריכים אותו, כמו למשל את קדוסי, הלוואי שהמהלך הזה יניב פרי ושתחררו את שלומי ארבייטמן, הייתי מאוד שמח לראות אותו שוב לובש 28 צהוב-שחור על הגב יחד עם ברק יצחקי, חן עזריאל, עמית בן שושן וחלוץ זר.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מהמילים שלך אני עוד אחשוב כאילו טוב לארבייטמן להגיע לבית"ר כי שם הוא ייראה דקות משחק, קאט דה בולשיט. שכחת לציין גם את תמוז שיש לכם בקבוצה, אסולין שצפוי לבוא, וגם אופציית עומר גולן עדיין בועטת. לדעתי מעבר של ארבייטמן לבית"ר לא טוב יותר לו מאשר השארות בחיפה.

4. Don Joan Roman Member

באמת שכחתי את טוטו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ושעומר גולן יישאר בפ"ת לא רוצה אותו גם בחינם.

בקשר לדקות משחק: בבית"ר מעריכים אותו הרבה יותר מאשר במכבי חיפה, חוץ מזה שהפעם לשם שינוי לנו יש אירופה ולכם לא.
    אבל בחייך זה לטחון מים כי שלומי עדיין לא עזב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/5/07
  5. TariboWest Member

יעקב שחר רואה בקדוסי פוטנציאל לעיסקה טובה בעתיד. כרגע הרכישה שלו היא יותר עסקית מאשר מקצועית, כי רוני לוי לא ממש רוצה אותו.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

המהלך הכי מטומטם שחיפה יעשו זה אוהד קדוסי...650 אלף דולר בשביל שחקן שלא יהיה בקושי דקה וגם אם יראה ישים אולי 4 גולים בעונה. אני לא מחסידי קדוסי אבל עם כל הכבוד, לתת עונה מצויינת בסכנין נליגה השניה לא שווה א. את הכסף וב. את השחצנות וההתלהבות שלו. מה גם שהוא לא עשה עוד כלום בכדורגל, איך אמר איזיקוביץ':"מי זה אוהד קדוסי בכלל?" ואם חיפה תיקח אותו ותוותר על ארבייטמן זו תהיה טעות.

7. Number 8 Member

קדוסי ללא ספק השחקן המצטיין בליגה הלאומית העונה, אבל עדיין הוא לא מתאים לקבוצה שרצה לכל התארים כמו מכבי חיפה. עם כל הכבוד, קדוסי התמודד העונה עם שחקנים מהליגה הלאומית ולא התמודד עם שחקנים ברמה גבוהה(אם אפשר לקרוא לליגת העל שלנו רמה גבוהה..). גם ככה קדוסי בקושי יקבל דקות ויבזבז את כל מה שהוא עשה העונה. לפי דעתי, חיפה צריכה לקנות את כרטיס השחקן שלו ולהשאיל אותו לעונה הקרובה לבני סכנין, שם הוא יצבור יותר דקות ובשנה הבאה יחזור לחיפה כמו גדול.
    סיבה נוספת שבגללה אני חושב שמעברו של קדוסי לא נכון, היא שאם חיפה תיקח אותו ותוותר על ארבטמן, וזאת באמת תהיה טעות גדולה.

8. תומר22 Member

איזו עסקה מיותרת, איפה בדיוק קדוסי אמור לשחק? אלא אם כן עוברים לשחק עם 3 חלוצים ולא הודיעו לרוני לוי על זה. זה מזכיר את הרכישה של אורן דנציגר(מי???) לפני 10 שנים בערך. גם הוא כיכב בליגה השנייה, במדי מכבי יבנה, וכל מיני קבוצות בינוניות רצו אותו עד שבא שחר ושם את הכסף. דנציגר התגלה כבחור אינטליגנטי וחביב, אבל לא שחקן שיכול להשתלב במכבי חיפה.

9. Igi Member

אלא אם כן על הדרך קנו לרוני לוי שכל והוא ישתמש בו על מנת להבין שקטן צריך לשחק קיצוני ואז תהיה לנו התקפה קטלנית של קולאוטי-ארבייטמן/קדוסי, עם קטן,בוקולי דירסאו ובתקווה שעידן טל מאחורה(ואם לא קשר מרכזי אחר), שכל ההגנות בליגה ישקשקו ממנה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/07
  10. הפועל באר שבע אלופה! Member

אם קטן יישאר/ישאר בהרכב בעונה הבאה

11. Number 8 Member

ישאר, ישאר. נראה לך שלא?
    ד"א, אחרי נתק של חודש, פיוס בין יעקב שחר ליניב קטן שלא דיברו מאז ההדחה של הקבוצה ברבע גמר גביע המדינה נגד הפועל ר"ג.

12. הפועל באר שבע אלופה! Member

אה טוב אחי....
    אני מקווה בשבילו ששנה הבאה הוא יחזור לכושר שלו משנה שעברה כי הוא באמת שחקן טוב

13. w2k1 Member

עזבו אותכם לגבי הספקולציות על ההתקפה........

חיפה נמצאת במקום שבו היא נמצאת "בזכות" ההגנה המרהיבה שלה....
    בינתיים הגרוזיני עם רגל וחצי עוזב להולנד, השחקן היחיד בחלק האחורי שראו אצלו מגמת שיפור..
    קייסי וחרזי גוססים משומר בינוני ביותר, ואיך תגידו לי עם פאקינג 4 מגנים בכל הסגל אנחנו רוצים
    להגיע לאנשהו... ולא גנונים ודנינים לא יספקו ת'סחורה.........

14. שגיא Guest

קודם כל, כך בחשבון שבלם זר יגיע לקבוצה במקום אולארה. חוץ מזה, בחיפה לא יסתמכו על אדורם קייסי כמגן יחיד, ככה שגם מגן שמאלי יביאו. האופציה הישראלית הכי טובה שאני יכול לראות זה אלירן דנין, היחיד שעוד יכול להשתפר.

לגבי הצד הימני, אני מאמין שבשנה הבאה יתנו למשומר את המושכות להיות המגן הראשון, הוא צעיר וגם עבר מגמת שיפור מסויימת העונה. בכל זאת, לא קל לשחקן צעיר להשתלב ישר בקבוצה גדולה, בטח לא בעונה כלכך גרועה כמו השנה.

דיברו גם בזמנו על להחזיר את שי מיימון מהרצליה, ואם יחזור הוא ישמש כבלם שלישי.

15. d3fton3s Member

מה נסגר איתכם בחיי..
    יורדים על קדוסי כאילו מי ישמע איזה חלוצים יש בחיפה..
    מישהו פה זרק מה מכבי חיפה צריכה חלוצים שמבקיעים נגד לוד וכו', הא? ירית לעצמך ברגל גאון, מכבי עם קולאוטי, ארבייטמן קטן ואפילו עם אחותי הצולעת לא שמה להם במשך 90 דקות רבע גול!!!
    ארבייטמן "לוהט" כשאין על מה להילחם.. קטן לא חלוץ. מסודי לא משחק בעמדה. ואל תשכחו את חמד.. אבל..... קדוסי מוכח, ואם מישהו כאן בסרט שהמחיר של קדוסי באמת יהיה 650 אלף דולר תנו להכיר לכם חבר טוב מאוד שלי, אדון הועדה למעמד השחקן, שגג תשים עליו תג מחיר של 200 אלף, אחרי הכל הוא בא מהליגה השנייה אחרי שלא ראה הרכב בפ"ת שלא יכולה בכלל לטעון שהיא קידמה אותו.

בכל מקרה אני מסכים עם TariboWest ששחר רואה אותו בתור פוטנציאל עסקי והוא צודק.

משהו חדש:
    יש שמועה שגאידמק יציע 2.5 מליון דולר על קולאוטי. במצב כזה, שחר משחרר אותו.
    עידן טל שוחח עם לוי, יש התקדמות כלשהי לגבי חזרה אפרית לפי השמועות (ואתר YNET).