מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. לייזר Member

שחקני חיפה בטח התחילו לריב כבר על הזכות להחליף חולצה עם ג'רארד.

2. FelaKaT Member

זאת המריבה הפחות חשובה, המריבה העיקרית היא מי לא יקח את החולצה מקראוץ'.

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוידוביץ', חרזי, אולארה, קינן, קייסי, סואן, דירסאו, אנדרסון, בוקולי, מסודי, קטן וקולאוטי. זה ההרכב שלדעתי צריך לפתוח באנפילד. אין ספק שהבעיה היא במרכז ההגנה עם חסרונו של בלם מנוסה, כי אם תכניסו את חרזי או קייסי כבלם, תצטרכו לשחק עם משומר (אולי גזל?) או מגרשווילי בצד (אם כי זו אפשרות). בנוסף יש לנו את ארבייטמן ומליקסון כאופציות למשחק ברמת גן במקום עבאס ואנדרסון למקרה שצריך ללכת על כל הקופה.

המפתח באנפילד הוא כמובן במרכז המגרש- סיסוקו ג'רארד וצ'אבי אלונזו נגד דירסאו אנדרסון החדש וסואן שצריך לשבור לג'רארד את הרגל ב-10 הדקות הראשונות וודאי יתאמן על בובות מיוחדות בשבוע הקרוב.
    מבחינה מסוימת עדיף להפסיד שם בהפרש של גול (כמובן 1-2 אידאלי) כי יש לי תחושה שאם נפתיע שם, הם יבואו לפה לטרוף אותנו, בעוד אם נפסיד הפסד קטן, פה נוכל להפתיע.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/06
  4. FelaKaT Member

זה שליברפול טובה ממכבי חיפה בכמה דרגות לא מתיר לחיפה לעלות עם 12 שחקנים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

לפי מה שאני יודע, קייסי ומגרשווילי פצועים והם בספק למשחק, ודירסאו רק מתאושש מפציעה.
    המצב במכבי חיפה לא טוב ולכן אני חושב שהיא תעבור את ליברפול.

5. מאי 22 Member

אם אנחנו לא עוברים אותם, אנחנו מגיעים לגביע אופ"א?
    ואם כן, לאיזה שלב?

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי צודק במבינו... אני חושב שמכיוון שאנדרסון הזה הוא חידה, ומסודי יותר מנוסה באירופה, אז אנדרסון יישב בחוץ, בוקולי ישחק באמצע, מסודי בימין וקטן בשמאל, קולאוטי בשפיץ.

למיטב ידיעתי השלב באופ"א הוא אחד לפני הבתים.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/06
  7. burning soil Member

אפשר להמשיך לעשות הערכות וספקולציות בנוגע למערכים
    והרכבים, אני מקווה שאוהדי חיפה לא באמת בונים על הפתעה.

8. הרצליה Member

כן, המפסידה נושרת לסיבוב שלפני הבתים.
    בקיצור השלב שבו מכבי פתח תקווה עברה את פרטיזן.

9. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אז מה? מי בא איתי לפוצץ את האצטדיון ב-23.8? ככה זה ששתי הקבוצות מהשנואות עליך בעולם נפגשות.
    חבל...רציתי שמילאן תבוא..טוב פעם אחרת.

סך הכל הגרלה בהחלט קשה מאוד, אין הרבה סיכוי למכבי.

אני אבוא כמובן למשחק בארץ (בלי לעודד את הירוקים כמובן).
    אני מקווה שמכבי יעברו (קשה לי להאמין שאני אומר את זה...אבל כששתי קבוצות שנואות עליך נפגשות ואתה חייב לבחור צד, זה המצב) כדי שיבואו קבוצות גדולות לארץ בשלב הבתים ואז אני אבוא שוב לראות אותן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

הימור קטן (ואופטימי מאוד):
    2-0 לליברפול באנגליה
    1-1 בארץ

10. שגיא Guest

אח איזו הגרלה, פשוט ללקק את האצבעות. נכון, הסיכויים לעבור הם בערך כמו הסיכויים שתומר חמד יהפוך העונה לשחקן הרכב ראשון, אבל עדיין - יהיה מהנה מאוד שליברפול תגיע לארץ.

גל, לגבי ההרכב אותו נתת, אני דווקא לא מסכים איתך, הרכב הגנתי כמו שהבאת (3 קשרים אחוריים), רק יביא ללחץ מסיבי מצד האנגלים, מה שבסופו של דבר יקל עליהם את הכיבוש. אני הייתי מסתפק בדירסאו ואנדרסון בקישור האחורי, בוקולי ומליקסון באגפים, וקטן וקולאוטי בהתקפה. ההגנה בהחלט תהיה בעייתית, אולם אולארה כבר ידוע כבלם ברמה גבוהה, וגם דקל קינן שיחק נגד ולנסיה בזמנו ומקבל עכשיו הזדמנות פז להוכיח את עצמו ברמה הגבוהה ביותר. חרזי וקייסי עשויים להיות נקודות התורפה באגפים של חיפה כיוון שלא בטוח כמה זמן הם יוכלו לרוץ הלוך חזור.

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מישהו יודע מתי תחל מכירת הכרטיסים?

אגב, אוהדי הפועל חיפה מתכוננים בימים אלה ושולחים קלטת עם ביצועי מכבי חיפה לליברפול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת? איזה קבוצות גדולות באירופה, הפתיעה חיפה בדיוק, "לא מעט פעמים"? מילואי יונייטד או אולימפיאקוס? הדבר הכי קרוב זה התיקו המאופס מול ולנסיה, שגם אז בוא נגיד שרק שחקן אחד בחיפה הפתיע בעוד העשרה האחרים היוו קונוסים בדיוק כמו שצופה מהם (שלא לדבר על הגומלין).

13. שלוס Member

אם חיפה מפסידה בהפרש של גול 3-2, 2-1 , 1-0
    אני מגיע לגומלין בר''ג אם נשחק כאן בכלל
    אתם באמת חושבים שעד ה20.8 ימשיכו ההפצצות?

14. vivalaunited Member

טוב אז ככה, הגרלה קשה, כל הקבוצות הפחות קשות הלכו לנו עוד בהתחלה וזה היה ברור שנישאר עם קבוצה בסדר גודל כמו של ליברפול.
    אתם מדברים כאילו אפשר להפתיע, כאילו לא מכירים אותנו, אוהדים אחרים פה מזלזלים, אבל לחיפה יש את השם הכי טוב בארץ מבחינה אירופית.
    תיהיו בטוחים שליברפול לא יזלזלו, יתכוננו, במיוחד עם רפא בניטז שלא יתן לשחקנים חשובים מנוחה.
    שנה שעברה זה לא היה ככה במוקדמות, וגם השנה זה לא יהיה ככה.

עדין יש סיכוי לעשות משהו, סיכוי נמוך אבל עדין משהו.
    כולם לבוא למשחק בארץ חייבים לעודד את חיפה רק בעזרת זה אפשר לנצח אני אומר לכם רק אם הקהל יטריף את השחקנים הם יתנו הכל.

15. MHFC Member

אוף סעמקק דווקא מול ליברפול, אחת הקבוצות הטובות בעולם, איזה מזל נאחס, כל הזמן יש לנו מזל רע, אני מקווה שהמזל הרע הזה יתהפך לטוב ונהיה בליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    עם דחיפה של הקהל, עם המון לחימה של שהחקנים, אפשר לעשות זאת בבית, כל עוד זה אברץ עם הקהל הביתי מול כל קבוצה בעולם כמעט ואני לא צוחק בכלל...

אנחנו חייבים קודם כל באנפילד לעשות את העבודה, להפסיד בהפרש של שער אחד אפילו שתי שערים, או לסיים בתיקו שזה יהיה מדהים, בגרע שנשיג תוצאה טובה ברמת גן אנחנו לא נילחץ אלא ליברפול כי הם הפייבוריטים הם צריכים לעלות אנחנו לא.