מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. TariboWest Member

יניב קטן נתן את העונות הכי טובות שלו ככשיחק בעמדה שנמצאת בערך בין הקישור לחלוצים.

2. נדב מיכאלי Member

אם חיפה מחפשת מחליף להגנה שיקחו את חיימוביץ' מפתח תקווה.
    מאד הייתי רוצה לראות אותו בבית"ר שחקן טוב שיכול לשחק גם כבלם וגם כמגן ימני.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל נדב,אתה יודע..פתח תקווה לא בדיוק ישחררו אותו בחינם ואני בספק מאוד אם הם בכלל ירצו
    לשמוע דיבורים על השיחרור שלו,במיוחד אחרי עונה שעברה שלקחנו להם 3 שחקנים,דבר שני אנחנו
    צריכים בלם עם ניסיון למקרה שדקל יפשל ודומב גם יכול לבוא בחינם וגם עם ניסיון.

4. נדב מיכאלי Member

דומב כרגע בלי קבוצה וברור שהוא מוכן לשחק בשכר מינימום במכבי חיפה העיקר להיות שייך לקבוצה גדולה .
    רק בקיץ הזה עזבו את פתח תקווה כל כך הרבה שחקני מפתח,במחשבה שניה פתח תקווה צריכים להיות ממש מטומטמים כדי לשחרר גם את הבלם שלהם.

5. תונל Member

דומב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    לאן הגענו.
    לכן אני אומר שרוני לוי לא יזיז אותו לשמאל עכשיו. בשביל טוטי כן, בשביל מסודי- לא חושב.
    מאז שקטן משחק באמצע מאחורי החלוץ, שזה מהפציעה של רוסו בתחילת 2004/5 , אף שחקן עוד לא הזיז אותו מהתפקיד הזה. גם כשרוני לוי פתח עם ארבייטמן הוא שם אותו בשמאל למרות שהוא חלוץ (וקטן לא), כדי להשאיר את קטן באמצע.

בתכל'ס, איך שיציבו אותם ישנה רק בחלק ההגנתי- מי לוקח את המגן הימני של היריבה. בחלק ההתקפי קטן יהיה זה שיבוא לנהל את המשחק, בתקווה שמסודי (ובוקולי) יבין שהוא אמור לעשות את הכניסות לרחבה כדי לקבל מקטן (ומבוקולי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ) את הכדורים.

6. orend84 Member

בניון לא שיחק בחיפה יש לך טעות! היה את פראליה את זוטאוטאס וישראלוביץ בשנתו הראשונה בארץ.

7. vivalaunited Member

עדין יש לנו זרים איכותיים, אבל אני תמיד יחשוב שאין על ז'אוטאוטס.
    שחקן שהעלה את הקבוצה רמה אחת למעלה.

דירסאו בערך בתפקיד שלו ובוקולי בערך בתפקיד של רוסו, במקום יעקובו יש את קולאוטי שיצטרך להוכיח את עצמו באירופה.
    אני אופטימי וחושב שנעלה לשלב הבתים, אם אנדרסון ודירסאו וכל קו ההגנה ישחקו טוב אנחנו נעלה, כי רק בהגנה יש לנו בעיה.

8. Ljungberg 8 Member

לפי מה שהבנתי אנדרסון הוא שחקן די הגנתי, זה דופק את כל המערך.

9. vivalaunited Member

לא סתם יקחו אותו, לפי מה שהבנתי הוא יותר עוזר להתקפות מדירסאו וככה גם בטח ההוראות שלו יהיו.

10. Ljungberg 8 Member

אם הוא שחקן שיודע לעשות התקפה אז נפתחת אופציית ה4-4-2 עם קולאוטי וארבייטמן בחוד.

11. משוגע בירוק Member

ואם ארבייטמן בהרכב מי על הספסל?? בוקולי מסודי או קטן? נראה לך שיוותרו על זר או על קטן בשביל לתת לארבייטמן מקום בהרכב?

12. Ljungberg 8 Member

בוקולי בטוח לא, קטן ומסודי יעשו רוטציה.
    אני לא מאמין שיעשו את זה נוכח הסכומים שהשניים מקבלים אבל אני חושב שזה יהיה טוב יותר לחיפה.

13. משוגע בירוק Member

חיפה מנצחת את מאיורקה ועוד בלי קייסי, אולארה ודירסאו וזה סימן טוב... אומנם זה משחק אימון וכמו שהפסד לא אומר כלום גם ניצחון לא אבל ניצחון על קבוצת שסיימה מקום 13 בליגה הספרדית עדיף מעשר 6-1 על קבוצת מילואים או על קבוצה ליגה שלישית בהולנד...

14. נדב מיכאלי Member

הבנתי את העקיצה שלך,גם אני לא אוהב את זה שבית"ר שיחקה מול קבוצת חובבים,אבל זה חוסר הניסיון.
    בעתיד נשחק נגד יריבות יותר טובות.

15. guy1842 Member

בוקולי ומסעודי על הספסל לדעתי הם לא יותרו על זר כמו גוסטבו בוקולי כי הוא בורג חשוב בקבוצה .הם אולי יותרו על רפאל אולארה הצ'ילאני שכנראה יבוא לאלופת צ'ילה קולו קולו.